Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να πάρετε χάπια για την μνήμη σας.

Σας είχα παρακαλέσει να κάνετε ψυχανάλυση στο χάμστερ μου. Και αυτό διότι είχε πέσει σε κατάθλιψη, και αντι να πηδάει την χαμστερίνα, πήδαγε τους ηλιόσπορους.

Τώρα χειροτέρεψε, όποτε βλέπει στην τηλεόραση τον Μπάμπη δαγκώνει τους όρχεις του.

Είμαι πλέον σε απόγνωση. Σας εκλιπαρώ... Κάντε κάτι για να το βοηθήσετε το κακόμοιρο το ζωντανό...

χαχαχα εσυ φαινεσαι οτι εισια βλαμμενος φιλε οχι εγω.
Και μια φορα το ειχες πει κιολας απο μονος σου εδω μεσα οτι τρεχεις σε ψυχιατρους
επειδη ειχες παθει καταθλιψη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατι απαξιωνεις τον πιτσιλιστη ρε τυπαρα? Αφου το χει αναγκη να πορνομεταναστευσει, τι να κανει να κατσει εδω να κυλιεται στη μαλακια και να πιρφοριζει και να υποφερει?  :S

Για μενα ειναι μακακας. ΤΗν γνωμη μου λεω.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και μια φορα το ειχες πει κιολας απο μονος σου εδω μεσα οτι τρεχεις σε ψυχιατρους

ολοι οι τρελοι εδω μαζευτηκαν δασκαλε μπλεξαμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολοι οι τρελοι εδω μαζευτηκαν δασκαλε μπλεξαμε

Για μενα ειναι βλαμμενος επειδη καθεται και μιλαει στον πληθυντικο εδω μεσα.  :P

Ο δε πιτσιλιστης ειναι και αυτος βαρεμενος επειδη λεει για πορνομεταναστευσεις κτλπ....

ακου μυαλο τωρα... αντι να πας σε ενα κρατος της προκοπης να βρεις δουλεια και να φτιαξεις τιποτα της προκοπης θα πας λεει στην Ουκρανια για να πηδας γκομενες !!!!! Για να τα τρωνε εκει οι ουκρανεζες....

κανας βολεμενος του δημοσιου θα ειναι και ο πιτσιλιστης οπως οι περισσοτεροι εδω μεσα
ποου δεν εχουν υποχρεωσεις και χαλανε εκει τα γκαφρα τους... (τα 1200-1300 ακομη που παιρνουν το μηνα)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.834
Πόντοι
25.467

Ναι. Αλλά άρχισα να κάνω θεραπεία με ιερόδουλες και μου πέρασε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο πιτσιλιστης λεει οτι και καλα οι πιρφοροι κατεστυρεψαν την ελλαδα (ενας ορισμος για αυτους που ζηλευει ο ιδιος και τον εχει βγαλει αυτος) αλλα δεν ξερουμε αν και αυτος δεν κλεβει την εφορια κτλπ... γεμισαμε αγιους που τα ριχνουν σε αλλους για να βγουν αυτοι λαδι.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι. Αλλά άρχισα να κάνω θεραπεία με ιερόδουλες και μου πέρασε.

Βλαμμενος εισαι οχι επειδη επαθες καταθλιψηαν (αν επαθες.... εσυ τα ελεγες παλια αυτα ) αλλα επειδη μιλας στον πληθυντικο  :P

για τους ψυχιατρους το ειπα επειδη πας να βγαλεις εμενα ψυχακια... επειδη δεν λεω αυτα που θες.

Εγω μια χαρα ειμαι.... και ο καθενας μπορει να γινει μια χαρα αν κοιταξει να αφησει την παλαβομαρα να φτιαξει κ να κοιταξει να κανει παρεα με σωστο κοσμο.  ;)

και φυσικα.... οχι πολλη ψωλαρια..... τα ατομα που την απαρτιζουν ειναι αντικοινωνικα ως προς τις γυναικες γιατι αν δεν ηταν θα ειχαν φιλες ή ειναι ζηλιαρηδες και φοβουνται μην τους τις φας και δεν φερνουν !!!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.834
Πόντοι
25.467
Βλαμμενος εισαι οχι επειδη επαθες καταθλιψηαν (αν επαθες.... εσυ τα ελεγες παλια αυτα ) αλλα επειδη μιλας στον πληθυντικο  :P

για τους ψυχιατρους το ειπα επειδη πας να βγαλεις εμενα ψυχακια... επειδη δεν λεω αυτα που θες.

Εγω μια χαρα ειμαι.... και ο καθενας μπορει να γινει μια χαρα αν κοιταξει να αφησει την παλαβομαρα να φτιαξει κ να κοιταξει να κανει παρεα με σωστο κοσμο.  ;)

και φυσικα.... οχι πολλη ψωλαρια..... τα ατομα που την απαρτιζουν ειναι αντικοινωνικα ως προς τις γυναικες γιατι αν δεν ηταν θα ειχαν φιλες ή ειναι ζηλιαρηδες και φοβουνται μην τους τις φας και δεν φερνουν !!!!!

Συμφωνώ.

Μετο τρωκτικό τελικά, τι θα γίνει;;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα σιχαινομαι τα ποντικια... βρωμοζωα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.834
Πόντοι
25.467
Παρτο αγκαλιτσα και πάτε μαζι για υπνο. Ή ριξτο μεσα στο σπιτακι της γατας
να ψοφησει το γαμημενο.  ;)

Εδώ έχουμε ένα πρόβλημα. Η γαλή νομίζει ότι είναι ελέφαντας και φοβάται τα τρωκτικά...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
Τα δικα σου αρχιδια δεν τα φυσσαω γιατι δεν εχεις. Προτιμω αντρες οπως ειναι εμφανες  :grin:  Η συμπεριφορα μου και το λεξιλογιο μου προσαρμοζεται αναλογα με το κοινο. Οταν το κοινο ειναι κατι μαλακες σαν και σενα που δεν εχουν βγαλει σχολειο, δεν εχουν παιδεια, δε ξερουν λεξιλογιο και ειναι ζωα ορθια, αναγκαζομαι να τους μιλησω στην γλώσσα τους, για να γινω κατανοητη. Οσο για τον αμειλικτο χρονο, κυλαει και για σενα και για μενα. Σε εσενα δημιουργει  σταφιδιασμα, μπακα, καραφλες και την τσουτσου πεσμενη επισης και καρδιακα εγκεφαλικα κτλ, μην το ξεχνας. (στο ειπα τσουτσου για να μην σοκαριστεις με το πουτσα  :2funny:)
Επιπλεον σε ενημερωνω οτι στο καβουκι μου δεν προκειται να μπω ποτε οσο βασταει η ψυχη μου ειδικα αν εχω απεναντι μου παπαρομαλακες, γελοιους κακομοιρηδες, καλη ωρα  :sunglasses:

μωρη γαλοτσα ο αντρας ειναι σαν το παλιο καλο κρασι...εσενα ποιος θα σε γαμαει οταν ξεθωριασεις?δεν πειραζει παρτα κρανιο...δειχνεις ποσο δικιο εχω οταν βραζεις μεσα σου...στο χω ξαναπει οτι κατα βαθος γουσταρεις,γιατι διαβαζεις αληθειες που δεν στις εχει πει κανενα απο τα φλωρακια που συναναστρεφεσαι κ παραλληλα ανακαλυπτεις κ τον εαυτο σου...οσο για το λεξιλογιο δες τα posts που γραφω κ θα καταλαβεις οτι δεν ειμαι του λυκειου...δυο μεταπτυχιακα εχω κανει,αν κ για μενα η παιδεια ειναι μια γενικη εννοια που δεν εχει να κανει με τις σπουδες...εσυ τι εχεις τελειωσει αραγε?ιεκ ζαμπονοκοφτικης?παντως παιδεια σιγουρα δεν διαθετεις,γιατι αν διεθετες καταρχας θα γνωριζες τον ρολο σου σαν γυναικα...συνεχισε να μας διαβαζεις προς το παρον κ να ανακαλυπτεις τη ζωη που τοσο αγνοεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΠΑΠ!

Πέτσα!

Πέεεεετσα...........

στο ειπα εριναλ οτι θα σε παρουν χαμπαρι οτι φτιαχνεσαι
με αυτους που στην λενε.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θα παλιωσεις και συ ρε μην αγχωνεσαι με το στρατο

Αγχος με τον στρατο λεει  :2funny: :2funny:

οπως βλεπεις μια χαρα περναω.... και οσο για τις γκομενες που νομιζεις οτι εγω δεν εχω
και δεν θα αποκτησω.... προσεξε γιατι και εκει θα χασεις στις προβλεψεις.
Οι 18χρονοι  δεν μπορουν να με τρεξουν γιατι δεν εχουν τα φοντα.

ΑΠλα εκανα την μαλακια τον τελευταιο καιρο να βγαινω με ψωλαρια και να μην προσεχω τις συναναστροφες μου. Αλλα στις πιο πολλες περιπτωσεις το προβλημα λυνεται απο την στιγμη που βρισκεις την αιτια του.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ΠΑΠ!

Πέτσα!

Πέεεεετσα...........

στο ειπα εριναλ οτι θα σε παρουν χαμπαρι οτι φτιαχνεσαι
με αυτους που στην λενε.  :P

φτιαχνομαι με τις πιπες οπως εχω δηλωσει στο παρελθον σε αναλογο θρεντ και φυσικα καθολου με νικς που απο την μια μου στελνουν πμ να παμε για καφε και αφου χυλοπιτιαστουν δεοντως την βλεπουν εκδικητες και το παιζουν σκληροι στην προσπαθεια τους να μου την πουν ωστε να συνομιλησουν μαζι μου  :sunglasses:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
φτιαχνομαι με τις πιπες οπως εχω δηλωσει στο παρελθον σε αναλογο θρεντ και φυσικα καθολου με νικς που απο την μια μου στελνουν πμ να παμε για καφε και αφου χυλοπιτιαστουν δεοντως την βλεπουν εκδικητες και το παιζουν σκληροι στην προσπαθεια τους να μου την πουν ωστε να συνομιλησουν μαζι μου   :sunglasses:
...εγω παντως εριναλ σε παω ,οπως και ολες τις γυναικες που μπινελικωνουν ασυστολα...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
φτιαχνομαι με τις πιπες οπως εχω δηλωσει στο παρελθον σε αναλογο θρεντ και φυσικα καθολου με νικς που απο την μια μου στελνουν πμ να παμε για καφε και αφου χυλοπιτιαστουν δεοντως την βλεπουν εκδικητες και το παιζουν σκληροι στην προσπαθεια τους να μου την πουν ωστε να συνομιλησουν μαζι μου   :sunglasses:

To ιδιο λεμε.

:P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom