erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
ναι,φυσας τ'αρχειδια μας...οπως κ να σαι με τη συμπεριφορα κ το λεξιλογιο νταλικερη που διαθετεις εισαι για μαπες...μηπως ξυνεις κ τα απαυτασου που κ που?ασε θα σε φτιαξει κ σενα ο καλυτερος δασκαλος...ο χρονος...που θα παει δεν θα περασεις τα 30 βαλε...δεν θα αρχισουν να πεφτουν οι κωλοι κ τα βυζια...δεν θα σταφιδιασει η μουρη σου...?τοτε ειναι που θα μπεις κ συ στο καβουκι σου κ δεν θα ξεμυτας...μου το παιζετε ολες ωραιες κ νομιζετε οτι θα βαραμε ολοι παλαμακια επειδη τυχαινει να εχετε καποια λιγουρια αυλικους που σας κανακευουν
Τα δικα σου αρχιδια δεν τα φυσσαω γιατι δεν εχεις. Προτιμω αντρες οπως ειναι εμφανες Η συμπεριφορα μου και το λεξιλογιο μου προσαρμοζεται αναλογα με το κοινο. Οταν το κοινο ειναι κατι μαλακες σαν και σενα που δεν εχουν βγαλει σχολειο, δεν εχουν παιδεια, δε ξερουν λεξιλογιο και ειναι ζωα ορθια, αναγκαζομαι να τους μιλησω στην γλώσσα τους, για να γινω κατανοητη. Οσο για τον αμειλικτο χρονο, κυλαει και για σενα και για μενα. Σε εσενα δημιουργει σταφιδιασμα, μπακα, καραφλες και την τσουτσου πεσμενη επισης και καρδιακα εγκεφαλικα κτλ, μην το ξεχνας. (στο ειπα τσουτσου για να μην σοκαριστεις με το πουτσα )
Επιπλεον σε ενημερωνω οτι στο καβουκι μου δεν προκειται να μπω ποτε οσο βασταει η ψυχη μου ειδικα αν εχω απεναντι μου παπαρομαλακες, γελοιους κακομοιρηδες, καλη ωρα