sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
πυρφορος εισαι τωρα μ' αυτα που λες
αμα ειναι να σκασεις ενα μηνιατικο για να γαμησεις, ειτε εισαι χαλια, ειτε εισαι κομπλεξικος κ ανασφαλης.
Η γκομενα ψωνιο θα προτιμησει τον φραγκατο γκομενο, οπως κ αν ειναι, αλλα θα λιγουρευεται το αλανι που θα την κραζει γιατι ειναι πουτανα.
Η ξυπνια γκομενα θα κανει το εξυπνο αλανι -> κυριο και θα ζησουν ευτυχισμενοι.
Οσοι το παιζουν μαγκες με τα πτυχια και τα λεφτα του μπαμπα ειναι καταδικασμενοι να δυστυχισουν μετα απο καποια ηλικια.
Κ αυτο θα συμβει γιατι θα εχουν ζησει μια ψευτικη ζωη, με ψευτικες γκομενες.
Βεβαια, μπορει να το θελουν αυτο.. Μπορει να θελουν να πληρωνουν την ουαου μουναρα γκομενα με τα πτυχια. Κ αυτη να του καθεται γιατι θα την βγαζει στο balthazar με το καγιεν.
Απο μενα παντως πισσα και πουπουλα σ' αυτες. Νομιζουν οτι ειναι ακριβες γκομενες, αλλα τελικα ειναι πιο φτηνιαρες κ απο την 5ευρη πιπα στην ομονοια.
Ο μαγκας για μενα ειναι αυτος που θα καταληξει με μια ομορφη και καλη κοπελα.
Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου, αυτη ειναι η αποψη μου.
βλεπεις στο post μου να αναφερω καπου για μηνιατικο?γραφω να εχεις γεματο το πορτοφολι για να μη μυριζεισ μιζερια κ να νιωθης πρωτα εσυ ασφαλης...το ανελυσα κ αλλου...πχ λεω σε φιλους παμε εξω κ αν δεν εχεις βαζω εγω ενα ποτο κ επειδη ο αλλος δεν εχει φραγκα προτιμαει να κατσει μεσα γιατι ετσι νιωθει αβολα κ μιζερα...μην τα μπερδευεις λοιπον...κ αν τυχει να κερασεις στην μπαρα ενα μπουκαλι κρασι η μια κανατα σφηνακια ετσι για το εφε δεν προκειται να ξοδεψεις μηνιατικο...αλλωστε το χρημα βοηθαει καταστασεις,αλλα απο μονο του δεν βγαζει το φιδι απο την τρυπα...θελει κ αλλα...
απο την αλλη που λες για τον μαγκα που θα καταληξει με μια ομορφη κ καλη κοπελα ειμαι μαζι σου...αλλα παλι τα μπερδευεις...μεχρι να καταληξει με αυτη την κοπελα πρεπει να συλλεξει εμπειριες κ εδω αναλυουμε με ποιον τροπο θα το κανει κ οχι πως θα βρει γυναικα για να βαλει κουλουρα...οταν ειναι να καταληξει καπου πρεπει να δρασει με εντελως διαφορετικη στρατηγικη απο αυτη που αναλυουμε εδω μεσα....