Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
πυρφορος εισαι τωρα μ' αυτα που λες
αμα ειναι να σκασεις ενα μηνιατικο για να γαμησεις, ειτε εισαι χαλια, ειτε εισαι κομπλεξικος κ ανασφαλης.

Η γκομενα ψωνιο θα προτιμησει τον φραγκατο γκομενο, οπως κ αν ειναι, αλλα θα λιγουρευεται το αλανι που θα την κραζει γιατι ειναι πουτανα.

Η ξυπνια γκομενα θα κανει το εξυπνο αλανι -> κυριο και θα ζησουν ευτυχισμενοι.

Οσοι το παιζουν μαγκες με τα πτυχια και τα λεφτα του μπαμπα ειναι καταδικασμενοι να δυστυχισουν μετα απο καποια ηλικια.
Κ αυτο θα συμβει γιατι θα εχουν ζησει μια ψευτικη ζωη, με ψευτικες γκομενες.
Βεβαια, μπορει να το θελουν αυτο.. Μπορει να θελουν να πληρωνουν την ουαου μουναρα γκομενα με τα πτυχια. Κ αυτη να του καθεται γιατι θα την βγαζει στο balthazar με το καγιεν.

Απο μενα παντως πισσα και πουπουλα σ' αυτες. Νομιζουν οτι ειναι ακριβες γκομενες, αλλα τελικα ειναι πιο φτηνιαρες κ απο την 5ευρη πιπα στην ομονοια.

Ο μαγκας για μενα ειναι αυτος που θα καταληξει με μια ομορφη και καλη κοπελα.
Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου, αυτη ειναι η αποψη μου.

βλεπεις στο post μου να αναφερω καπου για μηνιατικο?γραφω να εχεις γεματο το πορτοφολι για να μη μυριζεισ μιζερια κ να νιωθης πρωτα εσυ ασφαλης...το ανελυσα κ αλλου...πχ λεω σε φιλους παμε εξω κ αν δεν εχεις βαζω εγω ενα ποτο κ επειδη ο αλλος δεν εχει φραγκα προτιμαει να κατσει μεσα γιατι ετσι νιωθει αβολα κ μιζερα...μην τα μπερδευεις λοιπον...κ αν τυχει να κερασεις στην μπαρα ενα μπουκαλι κρασι η μια κανατα σφηνακια ετσι για το εφε δεν προκειται να ξοδεψεις μηνιατικο...αλλωστε το χρημα βοηθαει καταστασεις,αλλα απο μονο του δεν βγαζει το φιδι απο την τρυπα...θελει κ αλλα...
απο την αλλη που λες για τον μαγκα που θα καταληξει με μια ομορφη κ καλη κοπελα ειμαι μαζι σου...αλλα παλι τα μπερδευεις...μεχρι να καταληξει με αυτη την κοπελα πρεπει να συλλεξει εμπειριες κ εδω αναλυουμε με ποιον τροπο θα το κανει κ οχι πως θα βρει γυναικα για να βαλει κουλουρα...οταν ειναι να καταληξει καπου πρεπει να δρασει με εντελως διαφορετικη στρατηγικη απο αυτη που αναλυουμε εδω μεσα....

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
μαν τα καλυτερα γαμησια τα κανεις οταν δεν εχεις πληρωσει μια
ακου τον τζιμακο
αμα ειναι να κερασεις, να την πας βολτα, να την πας για φαγητο και σινεμα, η γκομενα ψαχνει για μαλακα..
Τις πιο σεξουλιαρες γκομενες τις εχω πετυχει στα ξενυχταδικα, χωρις να εχω πληρωσει μια για παρτη τους.
Μερα και σωστη γυναικα δεν εχω γνωρισει.
Ολες ψωλες, ολες ΚΑΡΙ-ΟΛΕΣ!
Ποτε δεν εχω κερασει και ποτε δε θα το κανω.
Μονο στη σχεση μου εχω κερασει, αλλα κ αυτο εχει γινει αφοτου πρωτα η αλλη εχει κανει χιλιομετρα για μενα.
Ειμαι καργα εγωιστης και δεν το μετανιωνω.
Εχω σκασει τα απειρα λεφτα για τους φιλους μου και την παρεα μου κ ας μην το εχουν ανταποδωσει.
Στ' αρχιδια μου ομως, το εκανα γιατι ηθελα να τους εχω μαζι μου στις χαρες μου.
Απο κει και περα, το να πληρωσεις το μουνι για να το πηδηξεις.. Ε.. Κατσε ρε φιλε..
Να πληρωσει αυτη αμα θελει, δεν το καταλαβα! Νταβατζης της ειμαι ή πατερας της να την χαρτζιλικωνω?

Σημειωση, εμπειρια δεν ειναι να γαμας καθε μερα κ αλλη γκομενα, ουτε να παρεις πρεζα και να γινεσαι μαστουρης.
Γιατι αυτο παιζει κατα 90 τοις εκατο..
Εμπειρια ειναι να μη δωσεις τιποτα στη γκομενα κ αυτη να ερθει κοντα σου..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
πυρφορος εισαι τωρα μ' αυτα που λες
αμα ειναι να σκασεις ενα μηνιατικο για να γαμησεις, ειτε εισαι χαλια, ειτε εισαι κομπλεξικος κ ανασφαλης.

Η γκομενα ψωνιο θα προτιμησει τον φραγκατο γκομενο, οπως κ αν ειναι, αλλα θα λιγουρευεται το αλανι που θα την κραζει γιατι ειναι πουτανα.

Η ξυπνια γκομενα θα κανει το εξυπνο αλανι -> κυριο και θα ζησουν ευτυχισμενοι.

Οσοι το παιζουν μαγκες με τα πτυχια και τα λεφτα του μπαμπα ειναι καταδικασμενοι να δυστυχισουν μετα απο καποια ηλικια.
Κ αυτο θα συμβει γιατι θα εχουν ζησει μια ψευτικη ζωη, με ψευτικες γκομενες.
Βεβαια, μπορει να το θελουν αυτο.. Μπορει να θελουν να πληρωνουν την ουαου μουναρα γκομενα με τα πτυχια. Κ αυτη να του καθεται γιατι θα την βγαζει στο balthazar με το καγιεν.

Απο μενα παντως πισσα και πουπουλα σ' αυτες. Νομιζουν οτι ειναι ακριβες γκομενες, αλλα τελικα ειναι πιο φτηνιαρες κ απο την 5ευρη πιπα στην ομονοια.

Ο μαγκας για μενα ειναι αυτος που θα καταληξει με μια ομορφη και καλη κοπελα.
Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου, αυτη ειναι η αποψη μου.

Και όμορφη και καλή;

Χωρίς να έχεις διαθέσει ούτε ένα ευρώ για πάρτη της;

Ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν θα έριχνε γκόμενα όμορφη και καλή χωρίς να διαθέσει λεφτά.

Όντως...

Πολύ μάγκας αυτός που θα το καταφέρει....

Μαλλον δεν έχει γεννηθεί ακόμη.

Υ.Γ.

Προς το παρόν τα όμορφα και καλά μουνιά τα γαμάνε οι λεφτάδες. Comprende?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

O jimminy μου θύμισε ένα ρητό.

Τα τρία μεγαλύτερα ψέμματα στον κόσμο.

1. Μαμά δεν το έχω κάνει εγώ!
2. Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία.
3. Να στον ακουμπήσω λίγο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα μπουρδελιάρηδες!!!!!!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
 Και όμορφη και καλή;

Χωρίς να έχεις διαθέσει ούτε ένα ευρώ για πάρτη της;

Ούτε ο Μπραντ Πιτ δεν θα έριχνε γκόμενα όμορφη και καλή χωρίς να διαθέσει λεφτά.

Όντως...

Πολύ μάγκας αυτός που θα το καταφέρει....

Μαλλον δεν έχει γεννηθεί ακόμη.

Υ.Γ.

Προς το παρόν τα όμορφα και καλά μουνιά τα γαμάνε οι λεφτάδες. Comprende?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ξερω σε τι κοσμο ζεις, αλλα εγω γαμαω καλα μουνια και χωρις να χωνω λεφτα :)
απλα δεν μπορεις να τις κρατησεις για πολυ
αλλα, στην τελικη, στ' αρχιδια μου, υπαρχουν τοσες πολλες που εχουν σχεση με λεφταδες που δεν μπορουν να τις γαμησουν  :birdman:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
  O jimminy μου θύμισε ένα ρητό.

Τα τρία μεγαλύτερα ψέμματα στον κόσμο.

1. Μαμά δεν το έχω κάνει εγώ!
2. Το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία.
3. Να στον ακουμπήσω λίγο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα μπουρδελιάρηδες!!!!!!

μαν το χρημα δε φερνει την ευτυχια..
δες ποσοστα αυτοκτονιας στη βορεια ευρωπη, που το φυσανε το χρημα
και δες ποσοστα αυτοκτονιας στην αφρικη, οπου εκει κανουν τα παντα για να ζησουν αλλη μια μερα
δεν ξερω τι εννοεις, παντως σιγουρα την ευτυχια δεν την φερνουν τα χρηματα

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
τζιμακο τα ποστ σου ειναι επικα :jerking:αν δεν σε πειραζει μπορεις να μου πεις την ηλικια σου

Επισκέπτης
Σε λίγο θα μας πείτε πως γίνεται να γαμήσει κάποιος χωρίς να πληρώσει.
Έλεος..

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τζιμακο τα ποστ σου ειναι επικα :jerking: αν δεν σε πειραζει μπορεις να μου πεις την ηλικια σου
μηπως να σου πω και τοπο καταγωγης, διαμονης και ετησιο εισοδημα, ετσι ωστε να μπορεις να εχεις μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη κατα τη δημιουργια ενος πιο ολοκληρωμενου προφιλ του υποφαινομενου?

Ενταξει, μαγκες, ειπαμε, ειμαστε μπουρδελιαρηδες, αλλα παν μετρον αριστον..
Το 85% των αντρων που κυκλοφορουν ειναι -μαλακες-πουστηδες-κρυφοαδερφες-μπαζα-
Ε, πες οτι κ ενα ποσοστο 50% των γυναικων ειναι -μπαζα-λεσβιες-, μας μενουν οι μισες..
Του πουστη δηλαδη, υπαρχουν γκομενες για ολα τα γουστα!

Επισκέπτης
[size=80pt]ΠΟΡΝΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΤΟΡΑ!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΓΙΙΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΙ ΖΟΙ!!![/size] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
μηπως να σου πω και τοπο καταγωγης, διαμονης και ετησιο εισοδημα, ετσι ωστε να μπορεις να εχεις μια πιο εμπεριστατωμενη αποψη κατα τη δημιουργια ενος πιο ολοκληρωμενου προφιλ του υποφαινομενου?

Ενταξει, μαγκες, ειπαμε, ειμαστε μπουρδελιαρηδες, αλλα παν μετρον αριστον..
Το 85% των αντρων που κυκλοφορουν ειναι -μαλακες-πουστηδες-κρυφοαδερφες-μπαζα-
Ε, πες οτι κ ενα ποσοστο 50% των γυναικων ειναι -μπαζα-λεσβιες-, μας μενουν οι μισες..
Του πουστη δηλαδη, υπαρχουν γκομενες για ολα τα γουστα!
οκ ρε τυπε απλα διαβασα τις αποψεις σου και υπεθεσα οτι εισαι πιτσιρικας

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
παιχτη μακαρι να γαμας μουναρες χωρις να χαλας ουτε 1 ευρω,στον δικο μου κοσμο παντως δεν το χει πετυχει κανενας
ρε φιλε δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα
εχω μπαζωσει ο, τι περπαταει και σερνεται.
αλλα υπαρχουνε φιλε κοπελες μουναρες, πανεξυπνες και μορφωμενες, που απλα ζηλεψανε.
κ απο εγωισμο και μονο με διεκδικησαν εκεινες.
και με μια τετοια χωρισα πριν 2 μηνες.
εγω την χωρισα, γιατι ειχε απαιτησεις. Και σου μιλαω για γκομενα μουναρα, που δουλευει σε ναυτιλιακη.
Κ οχι γραμματεας, αλλα σε πολυ καιρια θεση..
και ξερεις ποσο δυσκολευτηκε ν βρει γκομενο?? μεσα σε δυο βδομαδες ειχε βρει 3!!
και ο ενας το φυσουσε το χρημα.. Ποιον διαλεξε λες?? Τον σκαφατο!
Αλλα αναμεσα στον πρωην σκαφατο και τον νυν σκαφατο, μπηκα σφηνα κ εγω για 6μηνες..

Και δεν ειναι η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο..
Φιλε, ειναι απλα θεμα τυχης..
Πανω απ' ολα, ομως, ειναι θεμα αυτοπεποιθησης.
Το μονο καλο που μου εκανε η δουλεια εμενα ηταν οτι ειχα αυτοπεποιθηση και πατουσα καλυτερα στα ποδια μου.
Εβγαινα και χαλουσα λεφτα για παρτη μου κ οι γκομενες που το εβλεπαν, νομιζαν οτι θα χαλουσα και για εκεινες.
Ομως εγω το ειχα ξεκαθαρισει, χορηγος τους δε γινομαι! Θα παμε και στα νησια, θα παμε και στα κλαμπς, θα παμε παντου, αλλα ο καθενας τα δικα του. Κ οταν και αμα γουσταρω, θα σε κερασω.

Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου.
Οποιος γυριζει, μυριζει λεει μια παροιμια.. Κ αυτο κανω κ εγω.
Αυτοπεποιθηση μαγκες, αυτο χρειαζομαστε μονο..

venus

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο οξεία μουνοδουλίαση αποτελεί σοβαρότατη ασθένεια που προσβάλλει άντρες όλων των ηλικιών. Κάθε άντρας πρέπει να ελέγχει ανά δύο μήνες τον εαυτό του για συμπτώματα. Όσο πιο σύντομα διαγνωσθεί η ασθένεια τόσο καλύτερες οι πιθανότητες να θεραπευτεί και να συνεχίσει την ζωή του κανονικά χωρίς σημαντικές επιπτώσεις. Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα είναι:

1) Αντικοινωνικότητα. Κόψιμο επαφών με όλους τους κοντινούς φίλους και συγγενείς, στο ελάχιστο δυνατό, η και εντελώς σε ορισμένες πολύ σοβαρές περιπτώσεις.
2) Μεταβίβαση της ικανότητας του να παίρνει αποφάσεις στην γυναίκα. Δεν κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση, η χωρίς την διακριτική αποδοχή της γυναίκας.
3) Ψυχαναγκαστική συμπεριφορά με στόχο την ικανοποίηση της γυναίκας που πηγάζει από τον φόβο του μην τον αφήσει. Το συγκεκριμένο σύμπτωμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς μπορεί να οδηγήσει τον άντρα στο να κάνει κυριολεκτικά οτιδήποτε για να πάει με τα νερά της γυναίκας, ακόμη και όταν οι απαιτήσεις αυτές είναι καταστροφικές η και αντικρουόμενες. Σε αυτό το σημείο η μουνοδουλίαση θυμίζει την πλύση εγκεφάλου που δέχονται μέλη σε αιρέσεις καθώς ο ασθενής δέχεται οποιαδήποτε κριτική στην προσωπικότητα του και προσπαθεί να την αλλάξει.
4) Δραστική αλλαγή προσωπικότητας, αλλαγή συμπεριφοράς και αλλαγή πιστεύω. Αρχικά οι αλλαγές είναι περισσότερο επιφανειακές, με στόχο να ικανοποιήσει την γυναίκα αλλά όσο περνάει ο χρόνος οι αλλαγές γίνονται μόνιμες. Ένα παρακλάδι αυτού του συμπτώματος είναι η τάση υιοθέτησης θηλυκών πιστεύω και συμπεριφορών. Μπορεί να αρχίσει να μοιράζεται τις ακραίες φεμινιστικές απόψεις της γυναίκας η να επαναλαμβάνει γυναικουλίστικες ατάκες.

Άντρες που έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να προσβληθούν είναι αυτοί με υψηλά σκορ στους συντελεστές α) Βαθμός Απειρίας β) Βαθμός Αγαμίας γ) Έλλειψη Ζωής

Εάν γνωρίζετε κάποιον ασθενή δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τον βοηθήσετε αν δεν θέλει ο ίδιος. Συνήθως οι ασθενείς δεν γνωρίζουν ότι έχουν πρόβλημα και αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε αναφορά σε αυτό ως ζήλεια η κακία από την πλευρά των φίλων που το αναφέρουν. Η καλύτερη λύση είναι να απομακρυνθείτε διακριτικά και να μην αναλωθείτε σε καυγάδες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε νέους φίλους, κατά προτίμηση που να πηδάνε πολύ για να μην έχουν τέτοια θέματα. Σε περίπτωση ειδικά που παντρευτεί την γυναίκα μπορείτε να θεωρήσετε τον φίλο σας επίσημα άγνωστο προς εσάς άτομο.
Φιλε Ghostrider ενα πολυ πολυ μεγαλο respect απο μενα.Σου βγαζω το καπελο ρε αλανι.Δεν εχω ξαναδιαβασει ποτε κατο τοσο σωστο και πετυχημενο.Εχω να πω κατι.Αντρες γερα! Ας μην ψαρωνουμε απο τις μαλακιες των γυναικων!

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ρε φιλε δεν ειπα οτι το κανω καθε μερα
εχω μπαζωσει ο, τι περπαταει και σερνεται.
αλλα υπαρχουνε φιλε κοπελες μουναρες, πανεξυπνες και μορφωμενες, που απλα ζηλεψανε.
κ απο εγωισμο και μονο με διεκδικησαν εκεινες.
και με μια τετοια χωρισα πριν 2 μηνες.
εγω την χωρισα, γιατι ειχε απαιτησεις. Και σου μιλαω για γκομενα μουναρα, που δουλευει σε ναυτιλιακη.
Κ οχι γραμματεας, αλλα σε πολυ καιρια θεση..
και ξερεις ποσο δυσκολευτηκε ν βρει γκομενο?? μεσα σε δυο βδομαδες ειχε βρει 3!!
και ο ενας το φυσουσε το χρημα.. Ποιον διαλεξε λες?? Τον σκαφατο!
Αλλα αναμεσα στον πρωην σκαφατο και τον νυν σκαφατο, μπηκα σφηνα κ εγω για 6μηνες..

Και δεν ειναι η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο..
Φιλε, ειναι απλα θεμα τυχης..
Πανω απ' ολα, ομως, ειναι θεμα αυτοπεποιθησης.
Το μονο καλο που μου εκανε η δουλεια εμενα ηταν οτι ειχα αυτοπεποιθηση και πατουσα καλυτερα στα ποδια μου.
Εβγαινα και χαλουσα λεφτα για παρτη μου κ οι γκομενες που το εβλεπαν, νομιζαν οτι θα χαλουσα και για εκεινες.
Ομως εγω το ειχα ξεκαθαρισει, χορηγος τους δε γινομαι! Θα παμε και στα νησια, θα παμε και στα κλαμπς, θα παμε παντου, αλλα ο καθενας τα δικα του. Κ οταν και αμα γουσταρω, θα σε κερασω.

Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου.
Οποιος γυριζει, μυριζει λεει μια παροιμια.. Κ αυτο κανω κ εγω.
Αυτοπεποιθηση μαγκες, αυτο χρειαζομαστε μονο..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απλα τα πραγματα. Αν θες να γινεις καλος σε κατι συγκεκριμενο
πρεπει να ψαξεις να βρεις παρεα που ειναι καλη σε αυτο το κατι συγκεκριμενο.

Πχ αν θες να γινεις καλος στο να ριχνεις γκομενακια πρεπει να κανεις παρεα με
καποιους που οντως ξερουν να ριχνουν. Αλλα να ξερουν οχι ιστοριες σε στυλ λοπεζ (ξερεις ριχνω και βρισκω απο το ιντερνετ)μονο και μονο για να καλυπτεται  :P

να βλεπεις αποτελεσματα μπροστα σου....

Ο λοπεζ απο οσο εχω καταλαβει μονο ιστοριες ειναι  :P
την μια του κανονιζουν ραντεβουδακια δεν πηγαινει... την αλλη του λεει ο λακης
να βαλει δικο του οπλο δεν βαζει. Απλα ειναι καλος στις ατακες κ το παιζει χαλαρος
βαζω στοιχημα πως στην πραξη θα ειναι και αυτος λιγοτερο απο αυτα που θελει να παρουσιασει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν θες να μαθεις ατακες.... κανε παρεα με λοπεζ.
Αλλα για να ριξεις γκομενες και να δικτυωθεις βαζω στοιχημα
πως ολοι αυτοι που κανετε παρεα ειναι τα ακαταλληλα ατομα....

και ο πιτσιλιστης με ακαταλληλους εκανε παρεα για αυτο εχει γινει σαλεμενος
απο τα πολλα μπουρδελα και εχει χαζεψει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν θα μαθεις. Αν δεν εισαι μαζι με καποιον που να ξερει. Και να βλεπεις τι κανει .. ωστε να το παρεις να το εμπλουτισεις και να χρησιμοποιηθει μετα απο σενα.

Δεν λεω για αυτα που γραφουμε εδω... αυτα τα ξερει μεχρι και ο τζιμινυ...

που δεν εχει βγαλει γκομενα ποτε στην ζωη του χωρις χρηματα !  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom