Νέα

Οξεία μουνοδουλίαση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ghostrider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 707
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εμ τι ημουν, ξεβρακωτος σαν εσενα ρε? τι να φοβηθω μη μου λειψουν για τσιγαρα?  

Με κάνεις και αναρωτιέμαι ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ.
Δεν μπορεί να είσαι τόσο πολύ !!!!!
Το παίζεις μάλλον !!!!!!!!!!!!

Δηλαδή το αν κερνάει κανείς ή όχι
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ή ΟΧΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οπότε αν κάποιος είναι ζάμπλουτος
ΟΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό υποστηρίζεις ;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν μπορεί.
Δεν είσαι τόσο μαλάκας.
Δεν μπορεί να είσαι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με κάνεις και αναρωτιέμαι ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ.
Δεν μπορεί να είσαι τόσο πολύ !!!!!
Το παίζεις μάλλον !!!!!!!!!!!!

Δηλαδή το αν κερνάει κανείς ή όχι
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ή ΟΧΙ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Οπότε αν κάποιος είναι ζάμπλουτος
ΟΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτό υποστηρίζεις ;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν μπορεί.
Δεν είσαι τόσο μαλάκας.
Δεν μπορεί να είσαι.

δε μου λες να σε κερασω ενα μπουκαλι να σταματησεις τις μαλακιες?

Επισκέπτης
δε μου λες να σε κερασω ενα μπουκαλι να σταματησεις τις μαλακιες?

Θες η μοναμαχία μας με φωτό
ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να αρχισω να ανεβαζω φωτο
ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΟΥΙΣΚΙ-ΚΟΝΙΑΚ
με printscreen από το bou.com ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Θες η μοναμαχία μας με φωτό
ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να αρχισω να ανεβαζω φωτο
ΑΠΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙΑ-ΟΥΙΣΚΙ-ΚΟΝΙΑΚ
με printscreen από το bou.com ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

τι να μου βαλεις ρε βλακα, κανα τζονυ απο το σουπερμαρκετ? δε θελω να σε κανω να κλαις παλι.

Επισκέπτης
τι να μου βαλεις ρε βλακα, κανα τζονυ απο το σουπερμαρκετ? δε θελω να σε κανω να κλαις παλι.

Ποιός έκλαψε ρε μουνάκι ;;;;;;;
Ανέβασες καμία φωτό ;;;;;;;

Δεν θα σε ζορίσω.
Για αρχή θα σου βάλω μία 12άδα Jhonnie Green αφού γουστάρεις.
Και άλλα τόσα Talisker , Oban , Caol Ila , Ardbeg

μετά θα σε πάω σε πιο ζόρικα ...

Επισκέπτης
Για αρχή θα σου βάλω μία [size=12pt]12άδα Jhonnie Green[/size] αφού γουστάρεις.
[size=13pt]Και άλλα τόσα Talisker , Oban , Caol Ila , Ardbeg[/size]

Αυτό σημαίνει 12 μπουκάλια από το καθένα.
Γεμάτα μπουκάλια.
Δεν είμαι σίγουρος και για τα ελληνικά σου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ποιός έκλαψε ρε μουνάκι ;;;;;;;
Ανέβασες καμία φωτό ;;;;;;;

Δεν θα σε ζορίσω.
Για αρχή θα σου βάλω μία 12άδα Jhonnie Green αφού γουστάρεις.
Και άλλα τόσα Talisker , Oban , Caol Ila , Ardbeg

μετά θα σε πάω σε πιο ζόρικα ...

Μπουλακη θες να μας πεις οτι δειχνεις στις μπανικες γκομενες τα μπουκαλακια που πινεις σε φωτο και σε κερνανε; ααααααααααααααααααααααααααααααχααχαχχααχαχαχαχαχχααχχαχα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ολοι οι αντρες υπηρξαμε μουνοδουλοι πιτσιρικαδες οταν δεν ξεραμε απο τα 17 εως τα 20 μας τα θεμα ποιο ειναι

να μην ειμαστε μουνοδουλοι μετα τα 20 αντε 23 μας γιατι αντρας μουνοδουλος μετα τα 23 ειναι για πολλα γελια

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ολοι οι αντρες υπηρξαμε μουνοδουλοι πιτσιρικαδες οταν δεν ξεραμε απο τα 17 εως τα 20 μας τα θεμα ποιο ειναι

να μην ειμαστε μουνοδουλοι μετα τα 20 αντε 23 μας γιατι αντρας μουνοδουλος μετα τα 23 ειναι για πολλα γελια

εδω δεν γελουσαμε οταν βλεπαμε αντρα στα 30 να μενει με γονεις  τα καλα τα χρονια και θα γελαμε αν τον δουμε να εχει σχεση; τι λες ρε ιπποποταμακι; :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Εμένα πάνντως μ' αρέσουν οι πουτσόδουλες....

- Έχω καύλες κυρία μου! Ανοίξτε τα πόδια σας, παρακαλώ!

- Μάλιστα σενιόρ... Ελάτε να γαμήσετε καθότι άμα καυλώσει ο άντρας...πρέπει να γαμήσει οπωσδήποτε.

:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Διαφωνείς με τη φράση "η παρέα είναι συναλλαγή"; Περιέχει κυνισμό αλλά είναι αληθινή. Αν θες το αναλύω περισσότερο.

Αυτό είναι κάτι διαφορετικό με το οποίο δε συμφωνώ.

για τον αβραμη κ τον νωντα τι αποψη εχεις?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδω δεν γελουσαμε οταν βλεπαμε αντρα στα 30 να μενει με γονεις  τα καλα τα χρονια και θα γελαμε αν τον δουμε να εχει σχεση; τι λες ρε ιπποποταμακι; :grin:

νομιζω μπερδευεσε λιγο αλλο ο αντρας που εχει σχεση και αλλο ο μουνοδουλος

δεν σημαινει οτι οποιος αντρας εχει σχεση ειναι μουνοδουλος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτα τα νερντιστικα λες και στις γκομενες και παιρνουν τα μπιτ τους παραπερα

Aυτα δεν ειναι νερντιστικα. Αυτα ειναι απλα ελληνικα που καταλαβαινει ακομη
και μια γιαγια πλεον  :P αν αρχισω τα πραγματικα νερντιστικα.... θα αρχισει το πανηγυρι.

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
επειδη εχει γινει πολυ κουβεντα με το θεμα παρεες...ας μπει μια τελεια εδω...το συμπερασμα ειναι ως εξης...ναι,οντως ειναι καλο να χωνεσαι σε παρεες,το κακο ειναι ομως να εξαρτασαι απο αυτες κ χωρις αυτες να νιωθεις ανικανος να κανεις οτιδηποτε...καταρχας ειμαι υπερ στο να μπαινεις σε διαφορετικες παρεες απο γυναικες καθε φορα κ οχι να εισαι μονιμως στην ιδια κ να χανεις πολυτιμο χρονο...γνωριζω τυπους που εχουν εναν πυρηνα γυναικων που αποτελειται πχ απο 4-5-6 γυναικες κ βγαινουν συνεχως με αυτες...στο τελος σχηματιζονται ζευγαρια,σπανε απο την παρεα κ η παρεα χαλαει η ακομα χειροτερα δεν παιζεται τιποτα...κ συνεχιζουν να βγαινουν ολοι μαζι κ παραμενουν αγαμητοι κ περιορισμενοι...οταν μια παρεα εξαντληθει κ δεν εχεις να παρεις κατι αλλο απο αυτη η καταλαβεις οτι εχεις μπλεξεις με μερικες κομπλεξικες ανεραστες την κανεις...γι'αυτο ξαναλεω το α αρσενικο δεν εχει αναγκη απο παρεες για να επιβιωσει η αν θελετε ακομα ξερει να ελισσεται...παιρνει αυτο που θελει κ την κανει για αλλου...αυτο ειναι το μοτο μου,γιατι παρεξηγηθηκαν οσα ειπα...δεν ειμαι αντικοινωνικος,αλλα συχρονως ειμαι κ ανεξαρτητος κ στηριζομαι στις δικες μου δυναμεις κ δεν περιμενω απο τις φιλεναδες της εκαστοτε παρεας για να φτιαχτω....
απο την αλλη συνηθως στην παρεα υπαρχει καποιος ας τον πουμε ατυπος αρχηγος...αυτος που κανει τα κουμαντα,τα κανονισματα κ μαζευει τον κοσμο...οι υπολοιποι συνηθως ειναι κηφηνες που περιμενουν απλα να φανε...σπανια υπαρχει η ιδανικη φαση να φερει κ ο ενας κ ο αλλος κ ο τριτος φιλες...ενας μαλακας τα κανει ολα κ οι αλλοι απλα περιμενουν...εχω προσωπικη εμπειρια...ειπα σε προηγουμενο post οτι ειχα κανει τη γιορτη μου σε γνωστο μαγαζι του κεντρου...εβαλα ολο τον καταλογο κατω κ προχειρα μαζεψα 15 γυναικες...εκλεισα τεσσερα τραπεζια κ μαζευτηκαν περιπου αλλοι τοσοι φιλοι αντρες...ειπα να ξεσαλωσω κ δεν λυπηθηκα εξοδα...οκ,μια χαρα περασαμε...μετα απο 2 βδομαδες γιορταζε αλλος φιλος ο οποιος εχει καταντησει μουνοδουλος κ δεν εκανε τιποτα,γιατι πολυ απλα δεν μπορουσε να μαζεψει ουτε μια γκομενα αφου εχει ξεμεινει μονο με τη δικια του...μετα απο 3 βδομαδες γιορταζε αλλος φιλος ο οποιος πανε σκατα τα οικονομικα του ειναι κ λιγο παρτακιας κ παλι δεν εκανε τιποτα...συμπερασμα...αυτο που ελεγα την παρεα καταληγει να την οργανωνει ενας για να βολευτουν καποιοι χαραμοφαηδες...κατανταει κουραστικο στο τελος...
απο την αλλη στην παρεα μαζευονται κ πολλες μπατιρογκομενες,καποιες απο αυτες βεβαια ειναι καλα μουνια κ ας ειναι μπατιρισες...δεν ειναι ολες παντως εξηγημενες...ελα να με παρεις αν μπορεις γιατι δεν εχω ροδα,εχω μονο 10 ευρω πως θα βγω κ αλλα τετοια τραγελαφικα...παιζει κ το κουτσομπολιο...ο ταδε μιλησε στη ταδε,ειπαν αυτο κ αυτο,με γουσταρει ο ετσι,εσενα σε γουσταρει ο αλλιως,ναι αλλα εμενα κοιταγε...κ αλλα τετοια με αποτεσμα πολλες φορες να γινονται ολα κωλος...
τωρα για οσους ποσταρουν στο facebook κ οπως λεει καποιος τους κρινει φυσιολογικους...εχω να πω οτι ειναι απλα ψωνια κ επιδειξιες που πολλοι απο αυτους το μονο που ξερουν ειναι να βαζουν φωτο απο την παρεα που κ καλα τα σπαει,να κομπαζουν μπροστα απο την οθονη τους,αλλα κατα τάλλα να παραμενουν αγαμητοι η τα μουνια της παρεας να τα γλεντανε αλλοι...γραφικοι ειναι φιλε μου τετοιοι τυποι κ οχι φυσιολογικοι...οποιος πηδαει δεν το διαλαλει δημοσια η δεν το χει αναγκη να το διαλαλησει...δεν τον γνωριζεις αυτον τον αγραφο νομο?

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
λακη βρες καμια ξανθια μουναρα να ποσταρεις γιατι φυσσαω, αυτες που βαζεις ειναι σαν την θεια σου  :2funny:

ναι,φυσας τ'αρχειδια μας...οπως κ να σαι με τη συμπεριφορα κ το λεξιλογιο νταλικερη που διαθετεις εισαι για μαπες...μηπως ξυνεις κ τα απαυτασου που κ που?ασε θα σε φτιαξει κ σενα ο καλυτερος δασκαλος...ο χρονος...που θα παει δεν θα περασεις τα 30 βαλε...δεν θα αρχισουν να πεφτουν οι κωλοι κ τα βυζια...δεν θα σταφιδιασει η μουρη σου...?τοτε ειναι που θα μπεις κ συ στο καβουκι σου κ δεν θα ξεμυτας...μου το παιζετε ολες ωραιες κ νομιζετε οτι θα βαραμε ολοι παλαμακια επειδη τυχαινει να εχετε καποια λιγουρια αυλικους που σας κανακευουν

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
τα εχω κανει ολα μαγκα μου μην βιαζεσαι να μιλησεις...κ με γκομενες αναμεικτα εχω βγει κ με πουστηδες κ με λεσβιες κ με πρεζακια κ με ο,τι θες...το συμπερασμα για μενα εινα αυτο...σε οποιον αρεσει...δεν μιλαμε για παραδοσιακο καμακι τυπου σταθη ψαλτη,αλλα για επιστημονικο καμακι προσαρμοσμενο στα νεα δεδομενα κ δεν μιλαμε για αντροπαρεες που κανουν καφριλες...ειπα αν προσεξες "κινουνται μεθοδικα"...μια τετοια παρεα ακομα κ αν ειναι αντρες δεν δινουν τον στοχο του μπακουρου...δεν μιλαμε για μπακουρους που μυριζει η αναπνοη τους γκομενοπεινα...φορας την κουστουμια σου,πας στα σωστα στεκια που γνωριζεις την μπαρα,εχεις γεματη την πορτοφολα-δεν χωρανε καρμοιριες σε αυτα-εξοπλιζεσαι με το καταλληλο μπλα μπλα κ κανεις παιχνιδι...δεν θα βγεις χαμενος
πυρφορος εισαι τωρα μ' αυτα που λες
αμα ειναι να σκασεις ενα μηνιατικο για να γαμησεις, ειτε εισαι χαλια, ειτε εισαι κομπλεξικος κ ανασφαλης.

Η γκομενα ψωνιο θα προτιμησει τον φραγκατο γκομενο, οπως κ αν ειναι, αλλα θα λιγουρευεται το αλανι που θα την κραζει γιατι ειναι πουτανα.

Η ξυπνια γκομενα θα κανει το εξυπνο αλανι -> κυριο και θα ζησουν ευτυχισμενοι.

Οσοι το παιζουν μαγκες με τα πτυχια και τα λεφτα του μπαμπα ειναι καταδικασμενοι να δυστυχισουν μετα απο καποια ηλικια.
Κ αυτο θα συμβει γιατι θα εχουν ζησει μια ψευτικη ζωη, με ψευτικες γκομενες.
Βεβαια, μπορει να το θελουν αυτο.. Μπορει να θελουν να πληρωνουν την ουαου μουναρα γκομενα με τα πτυχια. Κ αυτη να του καθεται γιατι θα την βγαζει στο balthazar με το καγιεν.

Απο μενα παντως πισσα και πουπουλα σ' αυτες. Νομιζουν οτι ειναι ακριβες γκομενες, αλλα τελικα ειναι πιο φτηνιαρες κ απο την 5ευρη πιπα στην ομονοια.

Ο μαγκας για μενα ειναι αυτος που θα καταληξει με μια ομορφη και καλη κοπελα.
Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου, αυτη ειναι η αποψη μου.

OP
OP
G

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
πυρφορος εισαι τωρα μ' αυτα που λες
αμα ειναι να σκασεις ενα μηνιατικο για να γαμησεις, ειτε εισαι χαλια, ειτε εισαι κομπλεξικος κ ανασφαλης.

Η γκομενα ψωνιο θα προτιμησει τον φραγκατο γκομενο, οπως κ αν ειναι, αλλα θα λιγουρευεται το αλανι που θα την κραζει γιατι ειναι πουτανα.

Η ξυπνια γκομενα θα κανει το εξυπνο αλανι -> κυριο και θα ζησουν ευτυχισμενοι.

Οσοι το παιζουν μαγκες με τα πτυχια και τα λεφτα του μπαμπα ειναι καταδικασμενοι να δυστυχισουν μετα απο καποια ηλικια.
Κ αυτο θα συμβει γιατι θα εχουν ζησει μια ψευτικη ζωη, με ψευτικες γκομενες.
Βεβαια, μπορει να το θελουν αυτο.. Μπορει να θελουν να πληρωνουν την ουαου μουναρα γκομενα με τα πτυχια. Κ αυτη να του καθεται γιατι θα την βγαζει στο balthazar με το καγιεν.

Απο μενα παντως πισσα και πουπουλα σ' αυτες. Νομιζουν οτι ειναι ακριβες γκομενες, αλλα τελικα ειναι πιο φτηνιαρες κ απο την 5ευρη πιπα στην ομονοια.

Ο μαγκας για μενα ειναι αυτος που θα καταληξει με μια ομορφη και καλη κοπελα.
Ετσι εχω μαθει στη ζωη μου, αυτη ειναι η αποψη μου.

Ο μάγκας είναι αυτός που αφού έχει φάει στην μάπα όλες τις μουρλές που κυκλοφορούν εκεί έξω έχει την διαύγεια να αναγνωρίσει μία φυσιολογική κοπέλα. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom