Νέα

Οταν ο φίλος σε κάνει να χαλιέσαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fiasco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Aναγκάζομαι να επανέλθω λέγοντας σας για μια ακομα φορα οτι για την γκομενα δεν με καιει.Και σχεση εχω και 2-3 προθυμες να με βοηθησουν στα ξεμπουκωματα εχω και ψυχραιμος ειμαι οσον αφορα αυτο που συνεβη.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος που δεν του ειχα αρνηθει ποτε τιποτα που να περναει απ το χερι μου καταφερε να μου φερθει ετσι και να με κανει να αναρωτιεμαι για διαφορα που θεωρουσα δεδομενα.
Η γκομενα ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει κι εγω δεν διεκδικω τον ρολο του νταβα της σε κανενα επιπεδο.Αλλωστε εγω την παιρνω ενα χρονο τωρα και την εψησα για να παρει και το φιλαρακι.Ζηλειες και μαλακιες λοιπον απ την μερια μου δεν παιζουν γιατι αν παιζανε θα ειχα γραψει ενα αλλο ποστ με τιτλο "Εβαλα τα χερακια μου κι εβγαλα τα ματακια μου".
Ας επικεντρωθουμε λοιπον στο πως φερθηκε ο "φιλος" και για την γκομενα ας τραγουδησουμε ολοι μαζι πως για ολα φταινε οι γκομενες,οι πρωην και οι επομενες γενικως...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εαν ο φιλος σου δεν μαθει να ψαρευει αλλα του δινεις που κι που ετοιμο κανα ψαρι, παντα θα εχεις διπλα σου ενα λιγουρη, με τις γυναικες, φιλο.

Σημερα ειναι μια απλη γκομενα που την εχεις γραμμενη, αλλα αυριο μπορει να ειναι η γυναικα σου. Και τοτε μονο ψυχραιμος δεν θα δηλωνεις.

Προσεξε τον. 

(σορρυ που χαρακτηριζω λιγουρη τον φιλο σου).

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
 οχι δεν θα επικεντρωθουμε στο φιλο σου γιατι δεν ποσταρει εδω. Στο φιναλε αν εχεις σχεση και 2-3 καβαντζες καλα εκανε ο φιλος σου που ηθελε να γλυψει λίγο κοκκαλακι. Προφανως το ξερει οτι θα μπεις σαν σφηνα να του το χαλασεις για αυτό κινειται πίσω απο την πλατη σου.

Ειναι κριμα να χαλανε φιλιες 20ετιας για χαζογκόμενες αλλα δοξα τω θεω να λες γιατι αλλες χλανε για πιο σοβαρα πραγματα.

"Ο κουμπαρος την κουμπαρα.........." που λένε!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ παντως ΦΙΛΙΑ που ο ενας μονο να βοηθαει δεν εχω δει. Δηλαδη εισεις μονο ΒΟΗΘΑΤΕ τους φιλους σας δεν σας εχουν ΒΟΗΘΗΣΕΙ αυτοι???????

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Στα ίσια και παληκαρίσια λέω ότι το ζόρι μου δεν είναι το αν γαμησε η αν θα γαμησει την γκομενα που ουτως η αλλως εχετε καταλαβει σε τι θεση την εχω στην ιεραρχια μου.Με χαλασε το οτι μου ειπε ψεμματα και κυρίως το οτι πίστεψε πω ς μπορούσε να με κοροϊδέψει ενώ θα έπρεπε μετά απο 25 χρονια φιλίας να ξέρει οτι δεν τον παίρνει για κάτι τέτοιο.

Πολυ σωστη αυτη σου η παρατηρηση. Νομιζω οτι ολοι σε αυτο το θεμα εχουμε αντιμετωπισει παρομοιες καταστασεις. Και εγω προσωπικα που ειμαι 30+ πολλες τετοιες ειδικα την τελευται 5ετια
Το οτι ειστε φιλοι απο 10 κατι σημαινει, αλλα οχι παρα πολλα. Εξηγουμαι: οι ανθρωποι μεγαλωνουν κ ωριμαζουν διαφορετικα κ βαζουν αλλες πρωτεραιοτητες...
Η συμπεριφορα του φιλου σου εντελως ατομιστικη κ κομπλεξικοι
Αποψη μου: ΚΟΨΕ
Μακρυα κ αγαπημενα

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  οχι δεν θα επικεντρωθουμε στο φιλο σου γιατι δεν ποσταρει εδω. Στο φιναλε αν εχεις σχεση και 2-3 καβαντζες καλα εκανε ο φιλος σου που ηθελε να γλυψει λίγο κοκκαλακι. Προφανως το ξερει οτι θα μπεις σαν σφηνα να του το χαλασεις για αυτό κινειται πίσω απο την πλατη σου.

Ειναι κριμα να χαλανε φιλιες 20ετιας για χαζογκόμενες αλλα δοξα τω θεω να λες γιατι αλλες χλανε για πιο σοβαρα πραγματα.

"Ο κουμπαρος την κουμπαρα.........." που λένε!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ παντως ΦΙΛΙΑ που ο ενας μονο να βοηθαει δεν εχω δει. Δηλαδη εισεις μονο ΒΟΗΘΑΤΕ τους φιλους σας δεν σας εχουν ΒΟΗΘΗΣΕΙ αυτοι???????
Και κοκκαλακι να γλυψει,και φωτια να του αναψω για να ψησει μπριζολες και να κερασω τα κρασια.Δεν με χαλανε ολα αυτα.Δεν ειναι η πρωτη γκομενα που του πασαρω αλλα προφανως ηταν η τελευταια.
Τωρα το πως θα μπω σφηνα σε κατι που ειμαι ηδη μεσα και ανοιγω την πορτα για να μπει και το φιλαρακι δεν το επιασα αλλα δεν τρεχει και τιποτα.
Επιγραμματικα λεω οτι το χθεσινο ηταν το γιγαντιαιο κερασακι στις τουρτες που κατα καιρους με εχει "κερασει"...
Και για τελευταια φορα λεω οτι δεν ειναι η γκομενα το προβλημα μου γιατι τοτε θα ηταν σαν να χαλιομουν γιατι πηρα ομπρελλα και εκεινη την μερα δεν εβρεξε ενω ξερω οτι θα βρεξει αργα η γρηγορα.
Εγω σαν φιλος τον αποχαιρετησα λεγοντας του "Σου ευχομαι να εχεις να γαμας γιατι συντομα δεν θα εχεις φιλους"

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Βλέποντας τα παράθυρα της μπαλκονόπορτας ανοικτά και κίνηση στο σπίτι, είπα να της κάνω έκπληξη. Γνώριζα, σημειωτέον, πώς έμενε μόνη. Αγόρασα λουλούδια, της χτύπησα το κουδούνι, μου απάντησε έκπληκτη και μου άνοιξε και ανεβαίνοντας πάνω, τη βρήκα πιο όμορφη από ποτέ (μιλάμε για απίστευτα ωραία κοπέλα παιδιά, όχι αστεία), ντυμμένη μόνο με ένα αποκαλυπτικό σορτσάκι τύπου μπόξερ και ένα τι-σέρτ χωρίς σουτιέν και να κλαίει. Μόλις είχε χωρίσει από έναν πολύ μαλάκα γκόμενο που της είχε κάνει τη ζωή πατίνι. Με κανακέματα, γλύκες, χάδια, αγκαλιές, τρυφερότητες και φιλιά βάλθηκα να την καταπραϋνω και να την παρηγορήσω, ενώ, για να είμαι τίμιος σε όσα λέω, είχα πάθει σοκ, γιατί είχα στην αγκαλιά μου μισόγυμνη μία κοπέλα που γούσταρα τρελά παλιά και συνειδητοποιούσα πώς γούσταρα και τότε ακόμη. Εκείνη, ενώ στην αρχή κούρνιαζε και παρηγοριόταν, από κάποια στιγμή και έπειτα όχι μόνο είχε ηρεμήσει και ανακουφιστεί ψυχικά, αλλά οι αγκαλιές που εκείνη μου έκανε, άρχισαν να έχουν χαρακτήρα ούτε παρηγορητικό, ούτε φιλικό, αλλά καθαρά ερωτικό. Εγώ, μη θέλοντας να εκμεταλλευτώ το πόσο ευάλωτη ένιωθε, προτίμησα να φύγω. Για αρκετό καιρό μετά και πριν γνωρίσει τον επόμενο γκόμενό της και νυν σύζυγό της, ρωτούσε συνεχώς μία κοινή φίλη σε τι φάση βρίσκομαι και αν είχα τελικά χωρίσει με τη δικιά μου,ενώ, μου έστελνε και μένα μηνύματα πώς με σκεφτόταν και πώς ήθελε να βρεθούμε. Εγώ, και πάλι, απέφυγα οτιδήποτε άλλο, ξέροντας το γιατί: Δεν ήθελα να ρισκάρω καν το γεγονός ο καλύτερός μου φίλος, αν και παντρεμένος, να εξακολουθούσε να είχε αισθήματα γι' αυτήν και να πληγωνόταν.
Θα μου πεί ο καθένας σας, ότι είμαι υπερβολικός, ή και παραπάνω από υπερβολικός. Αλλά για μένα κύριοι, έτσι σκέφτονται και έτσι πράττουν οι πραγματικοί φίλοι.

Περιτο να πω πως η συμπεριφορα σου ηταν ΑΨΟΓΗ
Απλα επειδη κ εγω εχω αντιδρασει ετσι σε παρομοιες καταστασεις, σου ευχομαι να μην το ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙΣ.
Γιατι εγω εκρινα εκ των υστερων υπερβολικο τον εαυτρο μου κ το μετανοιωσα

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Eχω την εντυπωση οτι ολοι βγαζετε ασχημα συμπερασματα για τον φιλο του fiasco οχι για το συγκεκριμενο γεγονος με την παρτουζιαρα αλλα επειδη ο fiasco πιστευει οτι ο φιλος του λιγουρευεται τις κατα καιρους γκομενες του. Πραγμα που μεσα απο μια περιγραφη στο ιντερνετ δεν ξερουμε κατα ποσο ισχυει. Επισης δεν ξερουμε τους λογους που πηρε κρυφα ο φιλος του το νουμερο της παρτουζιαρας. Αληθεια γιατι το πηρε αφου του το ειχες δωσει παλιοτερα? Επισης ο φιλος σου μπορει να τα κανει ολα αυτα κρυφα επειδη νιωθει ασχημα για κατι (πχ που τον κοροιδευεις που γουσταρει την παρτουζιαρα). 'Η απλα να θελει να πηδηξει καλα μονος του. Κακα τα ψεμματα στην παρτουζα δεν πηδας , κανεις χαβαλε.Παντως ο τυπος ειναι τραγικος που παει για σχεση με μια παρτουζιαρα και μου θυμιζει 2 αντιστοιχες περιπτωσεις φιλων μου. Και στις 2 περιπτωσεις αγαμητοι και μολις τους εκατσε παρτουζα και γαμησαν τα εφτιαξαν με την πουτανα της παρτουζας.
Ετσι βγηκε και το ανεκδοτο: "τι κανει ο χ σε μια παρτουζα? -Ερωτευεται την πουτανα!!"

Και εγω οσο γκομενα να ειναι η αλλη και οσο και να με καυλωνει δεν θα μπορουσα ποτε να κανω κατι με την γκομενα φιλου μου , ακομα και αν χωριζαν. Αποψη που δυστυχως αρχιζω και καταλαβαινω οτι δεν την ακολουθουν και πολλοι στις μερες μας.

Fiasco αν χαλιεσαι τοσο με τον φιλο σου και νιωθεις μεσα σου οτι εσυ εισαι 100% σωστος απεναντι του τοτε να ξεκοψεις...

Η παρτουζιαρα δεν πιστευω οτι παει να παιξει πουστια στους 2 φιλους , απλα προφανως γουσταρει τον fiasco πολυ και του καθεται μπας και τον τυλιξει καποτε και με την πρωτη ευκαιρια που βρηκε καποιον να την βλεπει αισθηματικα εννοειται πως θα τρεξει κοντα του για κατι σταθερο.

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επισης δεν ξερουμε τους λογους που πηρε κρυφα ο φιλος του το νουμερο της παρτουζιαρας. Αληθεια γιατι το πηρε αφου του το ειχες δωσει παλιοτερα? Επισης ο φιλος σου μπορει να τα κανει ολα αυτα κρυφα επειδη νιωθει ασχημα για κατι (πχ που τον κοροιδευεις που γουσταρει την παρτουζιαρα). 'Η απλα να θελει να πηδηξει καλα μονος του.
Καταφερε να χασει το τηλεφωνο οπως μου ειπε.Ενα το κρατουμενο.
Δεν τον κοροιδεψα καθολου,αντίθετα τον παροτρυνα λιγακι γιατι στην αρχη ειχε ψιλοκομπλαρει.Δυο τα κρατουμενα.
Αν ηθελε απλα να την πηδηξει γιατι να φερθει τοσο παραξενα και να μην παει απλα να το κανει?
Εκανε μαλακια και οπως καθε μαλακια αναλογα με το παχος της φαινεται οταν την πληρωνεις με τον ενα η τον αλλο τροπο κι αν το θελετε αλλιως "Τα γλυκοφάγωτα είναι και δύσκολα στο χέσιμο"

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Γιατι να φταιει ο φιλος , και να μην φταιει η φιλη;

fotovg

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Για αυτο εγω εχω μονο γυναικες φιλες και δεν εχω τετοια προβληματα ασε που σου πασαρουν και φιλες τους πιο ευκολα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
   Τεσπα φαινεται ποσο εκτιμας το φίλο σου απο τη στιγμη που τον βγαζεις στο τακο μεσω νετ!!!

Απο την αλλη τι να πεις στην γκομενα για το φίλο σου να την εξιταρεις "κανει καλο γλυφομουνι" ειπες μαλλον ειπες

[size=14pt]ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ [/size]] και στην ουσία τον κατεστρεψες!!!

Απο την αλλη δεν ειναι σωστο να σχολιαζεις το ΦΙΛΟ σου στην γκόμενα!!!!

ΔΙΚΟΣ σου φίλος ειναι κανε οτι καταλαβαινεις (που στο φιναλε τι εκανε ειδε στο κινητο σου ενα τηλεφωνο που ήδη του ειχες δώσει!!!!)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σιγά μη σου κλέψει την παρτουζιάρα. Όταν την πηδάγατε μαζί δε σε πείραξε, να της ρίξει κανένα μόνος του σου φάνηκε κάπως.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Aναγκάζομαι να επανέλθω λέγοντας σας για μια ακομα φορα οτι για την γκομενα δεν με καιει.Και σχεση εχω και 2-3 προθυμες να με βοηθησουν στα ξεμπουκωματα εχω και ψυχραιμος ειμαι οσον αφορα αυτο που συνεβη.
Δεν καταλαβαινω γιατι καποιος που δεν του ειχα αρνηθει ποτε τιποτα που να περναει απ το χερι μου καταφερε να μου φερθει ετσι και να με κανει να αναρωτιεμαι για διαφορα που θεωρουσα δεδομενα.
Η γκομενα ειναι ελευθερη να κανει οτι θελει κι εγω δεν διεκδικω τον ρολο του νταβα της σε κανενα επιπεδο.Αλλωστε εγω την παιρνω ενα χρονο τωρα και την εψησα για να παρει και το φιλαρακι.Ζηλειες και μαλακιες λοιπον απ την μερια μου δεν παιζουν γιατι αν παιζανε θα ειχα γραψει ενα αλλο ποστ με τιτλο "Εβαλα τα χερακια μου κι εβγαλα τα ματακια μου".
Ας επικεντρωθουμε λοιπον στο πως φερθηκε ο "φιλος" και για την γκομενα ας τραγουδησουμε ολοι μαζι πως για ολα φταινε οι γκομενες,οι πρωην και οι επομενες γενικως...

Σιγά ρε γκομενιάρη, έχεις και σχέση και έξτρα γκόμενες και η συγκεκριμένη είναι ελεύθερη αλλά θεωρείς ότι στην έφαγε ο φίλος σου επειδή θέλει σχέση ή ότι άλλο γουστάρει μαζί της. Να σου δώσουμε τις γυναίκες μιας κωμόπολης μόνο δικές σου για να μη κλαις, κι όποιος πάει να την πέσει σε κάποια να εξορίζεται στη μακρόνησο.

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά ρε γκομενιάρη, έχεις και σχέση και έξτρα γκόμενες και η συγκεκριμένη είναι ελεύθερη αλλά θεωρείς ότι στην έφαγε ο φίλος σου επειδή θέλει σχέση ή ότι άλλο γουστάρει μαζί της. Να σου δώσουμε τις γυναίκες μιας κωμόπολης μόνο δικές σου για να μη κλαις, κι όποιος πάει να την πέσει σε κάποια να εξορίζεται στη μακρόνησο.

Συγνώμη αν σε χάλασα ρε φίλε.Προφανώς μου διέφυγε ότι μόνο εσύ είσαι τόσο μάγκας ώστε να έχεις γκόμενα και καβάντζες και σε μια τελική δεν με ξέρεις δεν σε ξέρω και δεν χρειάζεται να τσιτώνεις για το τίποτα.Αν διάβαζες πρίν καταλήξεις σε συμπεράσματα θα έβλεπες το πόσο με νοιάζει η γκόμενα και πόσο η συμπεριφορά του κολλητού.Βέβαια αν δεν θες να το καταλάβεις δεν πρόκειται και να το καταλάβεις ούτε κι αν το διαβάσεις 100 φορές.
Κράτα την κωμόπολη για πάρτη σου,κατέβα και για δήμαρχος κι απο μένα δώρο η γραβάτα.
Αν δεν σηκώνεις χιούμορ σβήσε απ το μυαλό σου την γραβάτα.
Αντε και καλημέρα σε όλους σας...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96
Φιλε fiasco και εγω ειμαι λιγο εναντιον σου γιατι εχω ζησει τη πλευρα του φίλου σου.
Γνωρισα τη φιλη ενος φιλου που τη πηδαγε στο χαλαρο (υπαρχει βεβαια και μια διαφορα απο το "τη πηδαγα καποτε στο χαλαρο" και τη "πηδαω ΤΩΡΑ στο χαλαρο"). Χωρις να πω τιποτα εγω μου ειπε πληροφοριες για αυτην και μου ειπε το αμιμητο. "Χθες που ηρθε απο το σπίτι μου ειχαμε την κουβεντα σου και μην ανυσυχεις τα καλυτερα λογια ειπα για σένα". Δηλαδη???? "ΕΕΕ οτι εισαι [size=14pt]ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ [/size] και πολύ αγαπημενος με την γυναικα σου" :headbang: :headbang:

Αν της ελεγε οτι τον παιρνω που και που μαλλον θα ειχα μεγαλύτερες πιθανοτητες να κάνω κάτι!!!

και τι καταφεραμε να ψυχρανθω εγω με το φίλο μου!!!!!! Γιατι μια ψυχρα μένει να τσακωθεις τελειως με φιλους 20ατιας για χαζομαρες και χαζοβιολες δεν γίνεται.

Απλα φιλε fiasco μια φιλια την καταντησατε λυκοφιλια (αν δεν ηταν ήδη)

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Η φιλία,για να είναι φιλία,πρέπει να την βλέπουν και οι 2 έτσι...εγώ για καμία δεν θα τσακωνόμουν με φίλο μου...με πραγματικό φίλο όμως....δεν αξίζει...για την μόνη που θα τσακωνόμουν με πραγματικό φίλο θα ήταν η γυναίκα μου...που δεν έχω(είμαι ανύπαντρος)....και αν την έπεφτε αυτός στην γυναίκα μου....αν κάνανε κάτι μεταξύ τους την μεγαλύτερη ευθύνη θα την έριχνα στην γυναίκα μου...και φυσικά δεν θα ξαναμίλαγα σε κανέναν από τους 2......

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Πολυ σωστη αυτη σου η παρατηρηση. Νομιζω οτι ολοι σε αυτο το θεμα εχουμε αντιμετωπισει παρομοιες καταστασεις. Και εγω προσωπικα που ειμαι 30+ πολλες τετοιες ειδικα την τελευται 5ετια
Το οτι ειστε φιλοι απο 10 κατι σημαινει, αλλα οχι παρα πολλα. Εξηγουμαι: οι ανθρωποι μεγαλωνουν κ ωριμαζουν διαφορετικα κ βαζουν αλλες πρωτεραιοτητες...

Συμφωνώ με βάση αυτό. Σε 20 χρόνια μπορεί ο ένας να τράβηξε προς τα πάνω και τον άλλο να τον πήρε ο κατήφορος (ακραία παραδείγματα). Όλοι μας αναγνωρίζουμε και παραβλέπουμε ελαττώματα φίλων από τα παλιά. Σκεφτείτε μόνο πολύ παλιούς σας φίλους και κολλητούς, αν τους γνωρίζατε τώρα, αν θα τους γουστάρατε.

Όπου μπλεχτεί η γυναίκα, γμστ πάντως. Όταν σηκώνεται του άντρα, δεν καταλαβαίνει χριστό. Α και για τους μάγκες που λένε διάφορα για γυναίκες φίλων κλπ να μας πουν τι έχει γίνει αν κάποια από αυτές τους τον σήκωσε. Άν τους κάβλωσε όμως, όχι υπόνοιες και παιχνιδάκια. Εύκολο να είσαι εγκρατής στη θεωρία και στο forum. Κράτα όμως και καμια πισινή, γιατί αν σου τύχει θα χάσεις το μπρος και το πίσω.
Και μην ξεχνάμε : στα λόγια όλοι πετάμε αεροπλάνα  ;)

OP
OP
F

Fiasco

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τώρα που σας γράφω,μόλις λοιώσαν τα παγάκια στην φράπα που πίνουμε με τον κολλητό.
Τα είπαμε,βγάλαμε μια άκρη και η ζωή συνεχίζεται.
Να είστε όλοι καλά για το ενδιαφέρον σας και σας εύχομαι ότι καλύτερο για το Σ/Κ που διανύουμε.

Γεγονός αδιαμφισβήτητο
Κανένα νιμού δεν αξίζει όσο ο κολλητός μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom