ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
τζιμυ δεν θα γαμουσα ποτε σε αυτα σου εκανα πλακα αλλα σε παψω σαν ατομο και εισαι φιλος δικαιωμα σου να κανεις οτι θες
βρε καλα κανει και γαμαει ωραιες τρανς και γουσταρει.
να μην λεει ότι ως ενεργητικος ομοφυλόφιλος είναι στρεητ, εκει είναι το λαθος του
τζιμυ δεν θα γαμουσα ποτε σε αυτα σου εκανα πλακα αλλα σε παψω σαν ατομο και εισαι φιλος δικαιωμα σου να κανεις οτι θες
ο στρεητ τζιμ παει ΜΟΝΟ με γυναικες,
αφου πηγες με τρανς εισαι μπαησεξουαλ και ενεργητικος ομοφυλόφιλος.
οσο και αν δεν σου αρεσουν οι λεξεις αυτές, αυτό που εκανες οριζουν.
αυτό το ΛΑΘΟΣ σου διορθώνουμε ξανα και ξανα.Εγω τις shemale γυναικες τις θεωρω .!!
αυτό το ΛΑΘΟΣ σου διορθώνουμε ξανα και ξανα.
πισω στα βιβλια να μαθεις ότι το φυλο στους ανθρώπους (βιολογικο χαρακτηριστικο) δεν αλλαζει με τα εξωτερικα χαρακτηριστικα, που αλλαζουν με ορμονες και πλαστικες.
α και εγω θεωρω ότι με 40 κιλα παραπανω δεν είμαι χοντρος,
γνωμη σας να με βλέπετε ετσι.
Λογικά, έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Εμένα δεν μου πέφτει με τιποτα!!
και μουνι να βαλει καποιος παλι αντρας ειναι,οποτε οποιος παει με αντρα ειναι σκατοπουστας οπως σκατοπουστας ειναι και οποιος τρωει στραπον ή δαχτυλο απο γκομενα
όχι, εσυ πηγες νομιζοντας ότι είναι γυναικα.Εγώ που μια φορά προ δεκαετίας γάμησα μια εγχειρισμένη σε στούντιο χωρίς να το ξέρω(το μαθα μετά) είμαι γκέη;
δεν ειμαι γιατρος. Βιολογος είμαι. Και ειναι καιρος αντι να τρολαρεις να πεις την αληθεια στον εαυτο σου. Οτι εκει που υπαρχει η ετυμολογια του ομοφυλοφιλου του ενεργητικου του μπαησεξουαλ, περιγραφουν εσενα. Δεν είναι θεμα προσωπικης γνωμης ,καλυπτεις τον ορισμο
το συναντάμε συχνά , υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.. η πρώτη είναι είσαι αντρας που έχει πάει με τρανς αλλαγής φυλου από αντρα σε γυναικά π έχει διατηρήσει τ πέος του σημαίνει ότι έχεις φετιχ με γυναίκες π έχουν πεος με βασική προυπόθεση ότι είναι μια πετυχημένη transgender που δείχνει και φέρεται σε όλα σαν γυναίκα . Σε αυτήν την περίπτωση δεν είσαι γκει γιατί ο γκει έλκοντε από άντρες που δείχνουν σαν άντρες και φέρονται σαν αντρες . Δεύτερη περίπτωση όταν η αλλαγή φύλου είναι από γυναίκα σε άντρα τότε είναι γκέι καθώς έλκετε από την αντρική εμφάνιση πριν καν ξέρει αν έχει αιδοίο .
μπέρδευσες λίγο τις επιστήμες φίλε μου . η βιολογία και η μηχανική εκτόξευσης πυραύλων δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα η επιστήμη π ψάχνεις είναι είναι η ιατρικη- κοινωνιολογική και σ παρέθεσα τ εφαρμόζεται στο literature τα υπόλοιπα είναι απόψεις που που βολεύουν την πραγματικότητα του καθενός .όπως βλέπεις από τις απαντήσεις ορισμένων, περνάμε σε μια εποχή στην οποία τα πραγματικά γεγονότα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ κι ο μέσος άνθρωπος θα πιστεύει ότι τον βολεύει ή θέλει. Τι σημασία έχει που ένας Βιολόγος γράφει την άποψη της Επιστήμης; Θα γαντζωθούν λυσσαλέα στη θέση ότι αν ένας άντρας δηλώσει ότι είναι γυναίκα, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η προσωπική του άποψη έχει σημασία και μόνο, και η Κοινωνία είναι υποχρεωμένη όχι απλά να δεχτεί ότι μετατράπηκε σε γυναίκα, αλλά και ότι μπορεί να ζητήσει επίσκεψη σε γυναικολόγο. Εκεί φτάσαμε. Η Φωνή της Επιστήμης, η οποία μας διπλασίασε το χρόνο ζωής και μας πήγε στον Άρη, να μην έχει κάποια αξία