Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Εγω ανηκω στην κατηγορια  i dont give a fuck :afro:

ή ίσως όχι εσύ, ΠΡΟς ΘΕΟΥ, για κάποια άλλα άτομα να υπάρχει η εξής διαδρομή.
1. Άρνηση. Δεν έχω Ομοφυλοφιλικές τάσεις, άλλωστε οι τρανς άντρες έχουν και κάποια γυναικεία χαρακτηριστικά, άσχετα αν όταν ιδρώσουν μυρίζει στρατώνας
2. Θυμός. Γιατί να συμβεί σε μένα; Γιατί να γουστάρω άντρες, έστω κι αν μεταμφιέστηκαν σε γυναίκες;
3. Διαπραγμάτευση. Εντάξει, τι να κάνουμε, έχω κάποια ιδιαιτερότητα, δεν βιάζω / πιέζω κάποιον άλλο άνθρωπο, ενήλικοι είναι, στο κάτω κάτω τροχονόμος στον πούτσο μου δεν θα μπει κανένας
4. Κατάθλιψη. Δεν το περίμενα τελικά να ανήκω σε αυτούς, νοιώθω σκατά
5. Αποδοχή. Τελικά δεν κάνω κάτι κακό, αμέτρητοι είναι σαν κι εμένα, ας ζήσω τη ζωή μου όσο καλύτερα μπορώ, κι αν γουστάρω τους τρανς άντρες, γούστο μου και καπέλο μου. Σε όποιον αρέσουμε ρε αδελφέ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Εγω ανηκω στην κατηγορια  i dont give a fuck :afro:

Ας το πάμε αλλιώς. Διάβασα στην κριτική σου με τον Βίκυ ότι ....μυριζε υπεροχα το σωμα της...
Πως χαρακτηρίζεις ΕΣΥ έναν άντρα που νιώθει υπέροχη τη μυρωδιά που αναδίδει ένα άλλο αντρικό σώμα; Τι φανερώνει η προτίμηση αυτή;  

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ας το πάμε αλλιώς. Διάβασα στην κριτική σου με τον Βίκυ ότι ....μυριζε υπεροχα το σωμα της...
Πως χαρακτηρίζεις ΕΣΥ έναν άντρα που νιώθει υπέροχη τη μυρωδιά που αναδίδει ένα άλλο αντρικό σώμα; Τι φανερώνει η προτίμηση αυτή;  

Το αφρολουτρο κ το αρωμα εκαναν καλη δουλεια τυπε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φοβερη η βυκη απ το αγκυρας 1 μουναρος φιλε πιστη αντιγραφη γυναικας καλα εκανες και πηγες εχω παει και εγω με ολα τα κοριτσια του αγκυρας εκτος απο τη Μαριαννα

Συναδελφος ομοφυλοφιλος κ συ φιλε???

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φοβερη η βυκη απ το αγκυρας 1 μουναρος φιλε πιστη αντιγραφη γυναικας καλα εκανες και πηγες εχω παει και εγω με ολα τα κοριτσια του αγκυρας εκτος απο τη Μαριαννα

Εγω μονο με βικη μονο αυτη με ενδιαφερε

Le_Roi 1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
10
Πόντοι
1
Αν γαμάς κώλο δεν είσαι gay, αμα σου ξεσκίζουν την κωλάρα είσαι gay. Και αν γουστάρεις να τα κάνεις ταυτόχρονα,να τα δοκιμάσεις όλα,τότε είσαι bisexual. Τόσο απλό είναι!

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Όχι θεωρείται βαρβατάντρας. Σοβαρή ερώτηση.

Εγγρ.
30 Οκτ 2018
Like
491
Πόντοι
26
Αν κάποιος γουστάρει να γαμάει αντρικούς κώλους και τη βρίσκει να χτυπάνε τα αρχίδια του πάνω στα αρχίδια του άλλου, μια χαρά καραπουστάρα μου φαίνεται οτι είναι.

Attackαδόρος

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2015
Κριτικές
6
Like
206
Πόντοι
1
πριν λιγο καιρο τελειως τυχαια γνωριζω "κοπελα" στο δρομο και την επομενη στιγμη ειμαστε σπιτι της...
Μιλαμε για πιστευτες βυζαρες και κωλαρα πολυ θυληκο και ομορφο προσωπο μα εχει ΠΟΥΤΣΟ..Εγλυψε τα αρχιδια μου και γενικα την εχω δει καποιες φορες..καποια φαση εγλειφε τα αρχιδια μου και επαιζε τον πουτσο του-της και εχυσε..Με φτιαχνει τοσο πολυ η εμφανιση της αλλα τον πουτσο της δεν μπορω οχι μονο να τον ακουμπησω, αλλα ουτε να τον βλεπω..της εχω προτεινει να παμε για ποτο κτλ γιατι με ρουχα ειναι γκομεναρα και τρελαινομαι για αυτη..το μονο που με χαλαει τρελα πανω της ειναι οτι εχει πουτσο..Δεν την εχω γαμησει και προς το παρον δεν το ψηνω..Γουσταρω τρελα να τη βλεπω και να πιανω τις βυζαρες και την κωλαρα της..Να τη γλειψω, να της τον παιξω,να με γαμησει δε θα το εψηνα με τιποτα..γενικα με επιασε μια μεγαλη συγχιση με δαυτη  :think: γιατι ταυτοχρονα τη γουσταρω τρελα και τον πουτσο της ουτε να τον βλεπω..Γενικα πιστευω τα θελω μας, η σεξουαλικοτητα μας, τα γουστα μας ειναι μοναδικα και υπαρχουν τόσες αποχρώσεις που ειναι δυσκολο να κατηγοριοποιηθουν..
Εμενα μου (τελικα) μου αρεσουν οι γυναικες με κωλαρα και βυζαρες..Αυτη τα εχει ολα, αλλά εχει και κατι παραπανω  :thubsdown:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
..καποια φαση εγλειφε τα αρχιδια μου και επαιζε τον πουτσο του-της και εχυσε..

Μα είναι σαφέστατο ότι είσαι βαρβάτος άντρας, από την πιο πάνω περιγραφή. Μόνο κάποιοι τύποι που δεν είναι απελευθερωμένοι θα αηδίαζαν αν έβλεπαν αυτή την εικόνα, να του γλύφει κάποιος τα αρχίδια, να παίζει την πούτσα του και στο τέλος να χύσει, αυτός ο κάποιος. Μεγάλη καύλα, τι να λέμε τώρα

petroscost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
517
Πόντοι
81
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Δεν υπάρχει γκρι, άσπρο και μαύρο μόνο.
1. Ετεροφυλόφιλος Straight άνδρας, γουστάρει μόνο γυναίκες κανονικές εκ γενετής.
2. Gay ομοφυλόφιλος, εδώ υπάρχουν ενεργητικοί (που νομίζουν ότι ανήκουν την 1η κατηγορία )και παθητικοί
Ο  ετεροφυλόφιλος Straight άνδρας και στην ιδέα μόνο ότι αυτό που βλέπει όσο τέλειο και αν μοιάζει είναι πρώην άντρας εξαφανίζεται :badair:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κι εσύ γιατί κωλοτρίβεσαι εδώ αντί να εξαφανιστείς αφού μιλάμε για ομοφυλόφιλο σεξ;

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
Έχεις να μου δώσεις άποψη Γιατρού ο οποίος να υποστηρίζει ότι οι τρανς άντρες είναι γυναίκες; Γιατί εγώ έχω άποψη γιατρού, η οποία υποστηρίζει το αντίθετο
τα βλέπεις πολύ απλά γιαυτό και το συμπέρασμα προσπαθείς να το βγάλεις απο τη βιολογία του τρανς όταν δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο παρά το πως δείχνει .  Και είναι λίγο πιο πολύπλοκο μπορεί να είσαι γκέι αν τ τρανς ειναι απο γυναικα σε άντρα . Όπως είπα πιο πάνω (το συναντάμε συχνά , υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.. η πρώτη είναι  είσαι αντρας που έχει πάει με τρανς αλλαγής φυλου από αντρα σε γυναικά π έχει διατηρήσει τ πέος του σημαίνει ότι έχεις φετιχ με γυναίκες π έχουν πεος με βασική προυπόθεση  ότι είναι μια πετυχημένη transgender που δείχνει και φέρεται σε όλα σαν γυναίκα . Σε αυτήν την περίπτωση δεν είσαι γκει γιατί ο γκει έλκοντε από άντρες που δείχνουν σαν άντρες και φέρονται σαν αντρες  . Δεύτερη περίπτωση όταν η αλλαγή φύλου είναι από γυναίκα σε άντρα τότε είναι γκέι καθώς έλκετε από την αντρική εμφάνιση πριν καν ξέρει αν έχει αιδοίο) Είναι ο λόγος που ένας άντρας που πηγαίνει με τρανς άντρα σε γυναίκα θα αηδιάσει το ίδιο με εσένα με τ τριχωτό στήθος του βαγγέλη.               

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.246
Πόντοι
606
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.
Δεν υπάρχει γκρι, άσπρο και μαύρο μόνο.
1. Ετεροφυλόφιλος Straight άνδρας, γουστάρει μόνο γυναίκες κανονικές εκ γενετής.
2. Gay ομοφυλόφιλος, εδώ υπάρχουν ενεργητικοί (που νομίζουν ότι ανήκουν την 1η κατηγορία )και παθητικοί
Ο  ετεροφυλόφιλος Straight άνδρας και στην ιδέα μόνο ότι αυτό που βλέπει όσο τέλειο και αν μοιάζει είναι πρώην άντρας εξαφανίζεται :badair:
εμενα προσωπικα δεν μ κεγεται καρφι γαμαω οτι μ καυλωνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom