Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
τζιμυ δεν θα γαμουσα ποτε σε αυτα σου εκανα πλακα αλλα σε παψω σαν ατομο και εισαι φιλος δικαιωμα σου να κανεις οτι θες 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
βρε καλα κανει και γαμαει ωραιες τρανς και γουσταρει.

να μην λεει ότι ως ενεργητικος ομοφυλόφιλος είναι στρεητ, εκει είναι το λαθος του

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
βρε καλα κανει και γαμαει ωραιες τρανς και γουσταρει.

να μην λεει ότι ως ενεργητικος ομοφυλόφιλος είναι στρεητ, εκει είναι το λαθος του

Ναι οκ
Συνχωραμε :afro:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο στρεητ τζιμ παει ΜΟΝΟ με γυναικες,

αφου πηγες με τρανς εισαι μπαησεξουαλ και ενεργητικος ομοφυλόφιλος.

οσο και αν δεν σου αρεσουν οι λεξεις αυτές, αυτό που εκανες οριζουν.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ο στρεητ τζιμ παει ΜΟΝΟ με γυναικες,

αφου πηγες με τρανς εισαι μπαησεξουαλ και ενεργητικος ομοφυλόφιλος.

οσο και αν δεν σου αρεσουν οι λεξεις αυτές, αυτό που εκανες οριζουν.

Εγω τις shemale γυναικες τις θεωρω .!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγω τις shemale γυναικες τις θεωρω .!!
αυτό το ΛΑΘΟΣ  σου διορθώνουμε ξανα και ξανα.

πισω στα βιβλια να μαθεις ότι το φυλο στους ανθρώπους (βιολογικο χαρακτηριστικο) δεν αλλαζει με τα εξωτερικα χαρακτηριστικα, που αλλαζουν με ορμονες και πλαστικες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
όταν και αμα αλλαξει τεχνολογικα σε πολλα, παρα πολλα χρονια, τοτε το συζητάμε τζιμ,

τωρα δεν υπαρχει τετοιο πραγμα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
α και εγω θεωρω ότι με 40 κιλα παραπανω δεν είμαι χοντρος,

γνωμη σας να με βλέπετε ετσι.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αυτό το ΛΑΘΟΣ  σου διορθώνουμε ξανα και ξανα.

πισω στα βιβλια να μαθεις ότι το φυλο στους ανθρώπους (βιολογικο χαρακτηριστικο) δεν αλλαζει με τα εξωτερικα χαρακτηριστικα, που αλλαζουν με ορμονες και πλαστικες.

Δεν τα χα ποτε καλα με τα βιβλια
Μονο λογοτεχνια τρομου διαβαζα καποτε

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Εγώ που μια φορά προ δεκαετίας γάμησα μια εγχειρισμένη σε στούντιο χωρίς να το ξέρω(το μαθα μετά) είμαι γκέη;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Λογικά, έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Εμένα δεν μου πέφτει με τιποτα!!

οκ. 1ον. Εγώ αν δω ένα μαραμένο ψολάκι δεν μου σηκώνεται.
    2ον. Εσένα δεν σου πέφτει με τίποτα
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. Εγώ έχω ψυχολογικό πρόβλημα κι εσύ είσαι ένας βαρβάτος στρέιτ άντρας. 'Ολα λογικά

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
το συναντάμε συχνά , υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.. η πρώτη είναι  είσαι αντρας που έχει πάει με τρανς αλλαγής φυλου από αντρα σε γυναικά π έχει διατηρήσει τ πέος του σημαίνει ότι έχεις φετιχ με γυναίκες π έχουν πεος με βασική προυπόθεση  ότι είναι μια πετυχημένη transgender που δείχνει και φέρεται σε όλα σαν γυναίκα . Σε αυτήν την περίπτωση δεν είσαι γκει γιατί ο γκει έλκοντε από άντρες που δείχνουν σαν άντρες και φέρονται σαν αντρες  . Δεύτερη περίπτωση όταν η αλλαγή φύλου είναι από γυναίκα σε άντρα τότε είναι γκέι καθώς έλκετε από την αντρική εμφάνιση πριν καν ξέρει αν έχει αιδοίο .            

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
και μουνι να βαλει καποιος παλι αντρας ειναι,οποτε οποιος παει με αντρα ειναι σκατοπουστας οπως σκατοπουστας ειναι και οποιος τρωει στραπον ή δαχτυλο απο γκομενα

Μα ρε φίλε δεν μπορούν να βάλουν μουνί, αυτή την εποχή τουλάχιστον. Ίσως στο μέλλον να γίνουν μεταμοσχεύσεις μουνιού, τότε ίσως αλλάξω γνώμη. Η αρχιδοσακούλα τους γυρισμένη προς τα μέσα είναι. Το σκέφτομαι και αηδιάζω, όχι να γαμήσω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εγώ που μια φορά προ δεκαετίας γάμησα μια εγχειρισμένη σε στούντιο χωρίς να το ξέρω(το μαθα μετά) είμαι γκέη;
όχι, εσυ πηγες νομιζοντας ότι είναι γυναικα.
αν ξαναπας ναι εισαι γκεη γιατι πας εν γνωση σου με αντρα δεν σε απωθει η σκεψη του ομοφυλοφιλικου σεξ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
δεν ειμαι γιατρος. Βιολογος είμαι. Και ειναι καιρος αντι να τρολαρεις να πεις την αληθεια στον εαυτο σου. Οτι εκει που υπαρχει η ετυμολογια του ομοφυλοφιλου του ενεργητικου του μπαησεξουαλ, περιγραφουν εσενα. Δεν είναι θεμα προσωπικης γνωμης ,καλυπτεις τον ορισμο

όπως βλέπεις από τις απαντήσεις ορισμένων, περνάμε σε μια εποχή στην οποία τα πραγματικά γεγονότα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ κι ο μέσος άνθρωπος θα πιστεύει ότι τον βολεύει ή θέλει. Τι σημασία έχει που ένας Βιολόγος γράφει την άποψη της Επιστήμης;  Θα γαντζωθούν λυσσαλέα στη θέση ότι αν ένας άντρας δηλώσει ότι είναι γυναίκα, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η προσωπική του άποψη έχει σημασία και μόνο, και η Κοινωνία είναι υποχρεωμένη όχι απλά να δεχτεί ότι μετατράπηκε σε γυναίκα, αλλά και ότι μπορεί να ζητήσει επίσκεψη σε γυναικολόγο. Εκεί φτάσαμε.  Η Φωνή της Επιστήμης, η οποία μας διπλασίασε το χρόνο ζωής και μας πήγε στον Άρη, να μην έχει κάποια αξία

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το συναντάμε συχνά , υπάρχουν δύο διαφορετικές περιπτώσεις.. η πρώτη είναι  είσαι αντρας που έχει πάει με τρανς αλλαγής φυλου από αντρα σε γυναικά π έχει διατηρήσει τ πέος του σημαίνει ότι έχεις φετιχ με γυναίκες π έχουν πεος με βασική προυπόθεση  ότι είναι μια πετυχημένη transgender που δείχνει και φέρεται σε όλα σαν γυναίκα . Σε αυτήν την περίπτωση δεν είσαι γκει γιατί ο γκει έλκοντε από άντρες που δείχνουν σαν άντρες και φέρονται σαν αντρες  . Δεύτερη περίπτωση όταν η αλλαγή φύλου είναι από γυναίκα σε άντρα τότε είναι γκέι καθώς έλκετε από την αντρική εμφάνιση πριν καν ξέρει αν έχει αιδοίο .            

Ετσι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τζιμ πλεον το εκλαμβάνω ως τρολαρισμα.

και βαφτίζω και το ψαρι κρεας.

αφου λες τον +40 κιλα κανονικο και την shemale, γυναικα.

πισω στα θρανια να μαθεις τον ορισμο τι είναι γυναικα , τι είναι θηλυκο, ποια είναι τα φυλετικα χαρακτηριστικα,

κλπ που δεν διδασκουν ενώ βρισκουν χρονο για να διδαξουν τον μωυση και ότι ανοιξε η θαλασσα στα δυο να περασει…
μπεεεεε

η τηλεοραση ειπε οι τρανς είναι γυναικες που γεννηθηκαν σε ανδρικο σωμα
μπεεεεε

κουκουρικου, αυτοπροσδιοριζομαι ως κόκορας, σε ανθρωπινο σωμα.

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
όπως βλέπεις από τις απαντήσεις ορισμένων, περνάμε σε μια εποχή στην οποία τα πραγματικά γεγονότα δεν έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ κι ο μέσος άνθρωπος θα πιστεύει ότι τον βολεύει ή θέλει. Τι σημασία έχει που ένας Βιολόγος γράφει την άποψη της Επιστήμης;  Θα γαντζωθούν λυσσαλέα στη θέση ότι αν ένας άντρας δηλώσει ότι είναι γυναίκα, ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η προσωπική του άποψη έχει σημασία και μόνο, και η Κοινωνία είναι υποχρεωμένη όχι απλά να δεχτεί ότι μετατράπηκε σε γυναίκα, αλλά και ότι μπορεί να ζητήσει επίσκεψη σε γυναικολόγο. Εκεί φτάσαμε.  Η Φωνή της Επιστήμης, η οποία μας διπλασίασε το χρόνο ζωής και μας πήγε στον Άρη, να μην έχει κάποια αξία
μπέρδευσες λίγο τις επιστήμες φίλε μου . η βιολογία και η μηχανική εκτόξευσης πυραύλων δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα η επιστήμη π ψάχνεις είναι είναι η ιατρικη- κοινωνιολογική και σ παρέθεσα τ εφαρμόζεται στο literature τα υπόλοιπα είναι απόψεις που που βολεύουν την πραγματικότητα του καθενός .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom