Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Λογικά, έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Εμένα δεν μου πέφτει με τιποτα!!
δεν ειναι ψυχολογικο προβλημα να είναι κάποιος αυστηρα ετεροφυλοφιλος. Μη λετε και το ασπρο μαυρο πια.

Ισα ισα θεωρουταν ψυχιατρικο προβλημα να εισαι ομοφυλοφιλος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
δεν το λεω εγω τα λεξικα το λενε. Δεν μπορείς να λες οτι δεν θελω να με λέτε ετσι ρπειδη δεν σου αρεσει η λεξη. Και εγω άμα ειναι να λεω δεν ειμαι χοντρος, είναι γνωμη σας οτι ειμαι χοντρος και να ειρωνευομαι. Ο δεικτης μαζας ομως λεει οτι ειμαι χοντρος δεν ειναι θεμα γνωμης.

Ομοιως εσυ αφου πηγες εν γνωση σου με αρσενικο βιολογικα λεγεσαι ομοφυλοφιλος. Ταυτοχρονα μπορει να σου αρεσουν και οι γυναικες και τα ζωα και να εισαι και έτεροφυλοφιλος και κτηνοβατης και αλλα χιλιαδυο ασχετα με την ομοφυλοφιλια σου

Οκ γιατρε μου
Ειμαι μπουστης(κρυφο)
Αφου το λεν τα λεξικα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δεν θα βγει άκρη όσα και να λέμε. Το ξαναλέμε πως στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπέλες. Τ Ε Λ Ο Σ!!!
υπαρχουν ταμπέλες, οπως υπάρχει η ταμπελα του χοντρου επειδη εχω πολλα κιλα, σε οποιον γουσταρει ατομα του ιδιου φυλου υπαρχει η ταμπελα του ομοφυλοφιλου.

Τοσο κομπλεξ πια να παραδεχτειτε την αλήθεια;;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
υπαρχουν ταμπέλες, οπως υπάρχει η ταμπελα του χοντρου επειδη εχω πολλα κιλα, σε οποιον γουσταρει ατομα του ιδιου φυλου υπαρχει η ταμπελα του ομοφυλοφιλου.

Τοσο κομπλεξ πια να παραδεχτειτε την αλήθεια;;

Oi shemale δεν ειναι του ιδιου φυλου
:afro:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οκ γιατρε μου
Ειμαι μπουστης(κρυφο)
Αφου το λεν τα λεξικα
δεν ειμαι γιατρος. Βιολογος είμαι. Και ειναι καιρος αντι να τρολαρεις να πεις την αληθεια στον εαυτο σου. Οτι εκει που υπαρχει η ετυμολογια του ομοφυλοφιλου του ενεργητικου του μπαησεξουαλ, περιγραφουν εσενα. Δεν είναι θεμα προσωπικης γνωμης ,καλυπτεις τον ορισμο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Oi shemale δεν ειναι του ιδιου φυλου
:afro:
ειναι.

Δυο ειναι τα φυλα στην φυση.

Δεν πανε να λενε οτι θελουν νομικοι και κοινωνιολογοι, οι βιολογια δεν αλλαζει. Αν αλλαξει σε 100 χρονια με την τεχνολογια και βγαλουν οωθηκες και χάσουν το χρωμοσωμα Υ κλπ το ξανασυζηταμε

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
δεν ειμαι γιατρος. Βιολογος είμαι. Και ειναι καιρος αντι να τρολαρεις να πεις την αληθεια στον εαυτο σου. Οτι εκει που υπαρχει η ετυμολογια του ομοφυλοφιλου του ενεργητικου του μπαησεξουαλ, περιγραφουν εσενα. Δεν είναι θεμα προσωπικης γνωμης ,καλυπτεις τον ορισμο

Ok
Θ ανοιξω νημα που θα παραδεχτω οτι ειμαι ολα αυτα

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870
βιολογε αρχισες να κουραζεις...στα στατιστικα σου ως μελος εχεις 162 μυνηματα σε θεματα τρανσεξουαλ...μεγαλη σπουδη δειχνεις με 162 μυνηματα να μας πεισεις οτι ειμαστε γκει και εσυ εισαι στρειτ...ξεριες..τα γραπτα μενουν...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
βιολογε αρχισες να κουραζεις...στα στατιστικα σου ως μελος εχεις 162 μυνηματα σε θεματα τρανσεξουαλ...μεγαλη σπουδη δειχνεις με 162 μυνηματα να μας πεισεις οτι ειμαστε γκει και εσυ εισαι στρειτ...ξεριες..τα γραπτα μενουν...

:rolleyes: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν παει με τα μηνυματα, παει με τις σεξουαλικες προτιμησεις. Ξερω και καποιες γυναικες που ασχολουνται συχνα με το θεμα, φυσικα οχι για να σεξουαλιστουν μαζι τους.

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ρε μαγκες οταν βλεπεις αντρικο κωλο είτε τριχωτο,  ειτε άτριχο, και σου σηκώνεται να τον γαμησεις οτι και να λεμε τωρα δεν ειναι και το πιο αντρίκιο πράγμα ... εγω ετσι το βλεπω , εσεις βαλτε τα επιθετα μετα ...  θελετε γκει θελετε κωλομπαρας, θελετε κρυφαδελφη, θελετε bi, θέλετε πουστάρα, πειτε οτι θελετε ... (δεν μιλαω για αυτους που τον τρωνε γιατι το θεμα εδω ειναι για αυτους που πηδουν τραβεστι ) ...
να δωσω ενα ελαφρυντικο σε αυτους που πανε με εγχειρισμενα τρανς και μονο? ... να δωσω .... εγω δεν το εχω κανει αλλα δεν λεει και κατι ιδιαιτερο αυτο ...
αυτη ειναι η αποψη μου ...   :hi:

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.572
Πόντοι
606
ρε μαγκες οταν βλεπεις αντρικο κωλο είτε τριχωτο,  ειτε άτριχο, και σου σηκώνεται να τον γαμησεις οτι και να λεμε τωρα δεν ειναι και το πιο αντρίκιο πράγμα ... εγω ετσι το βλεπω , εσεις βαλτε τα επιθετα μετα ...  θελετε γκει θελετε κωλομπαρας, θελετε κρυφαδελφη, θελετε bi, θέλετε πουστάρα, πειτε οτι θελετε ... (δεν μιλαω για αυτους που τον τρωνε γιατι το θεμα εδω ειναι για αυτους που πηδουν τραβεστι ) ...
να δωσω ενα ελαφρυντικο σε αυτους που πανε με εγχειρισμενα τρανς και μονο? ... να δωσω .... εγω δεν το εχω κανει αλλα δεν λεει και κατι ιδιαιτερο αυτο ...
αυτη ειναι η αποψη μου ...  :hi:

ρε μουτρο εσει γαμας ολες τις γυναικες τ κοσμου υπαρχουν και πατσαβουρες .....αν τ δεις λιγο διαφωρετικα η σακουλα διαφερει μονο ........ειναι απλο τ πραγμα .

xoxoxo123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Κριτικές
21
Like
2.451
Πόντοι
966
ρε μουτρο εσει γαμας ολες τις γυναικες τ κοσμου υπαρχουν και πατσαβουρες .....αν τ δεις λιγο διαφωρετικα η σακουλα διαφερει μονο ........ειναι απλο τ πραγμα .

πατσαβουρες προσπαθω να αποφευγω ... προσπαθω ... χαχαχα

τωρα αν εσυ το βρισκεις φυσιολογικο και λες οτι το μονο που διαφερει ειναι η σακουλα παω πασο ... γουστα ειναι αυτα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω εχω ταμπελιαστει πολλες φορες σε αυτό εδώ το σαητ ως μπαζογαμιας επειδή γαμαω λεπτες, κανονικες και χοντρες

από ετεροφυλόφιλους σαν εμενα που γαμανε μονο λεπτες και κανονικες.

δεν γυρισα να πω ότι δεν είμαι χοντροφιλος ή γεροντοφιλος αφου παω με χοντρες ή ηλικιωμένες.

και οσοι πηγαινετε με τρανς που ανηκουν στο ιδιο βιολογικα φυλο με εσας δεν θελετε να σας λεμε ομοφυλοφιλους???

τι λετε ρε?

κομπλέξαρες,

η διαφορα μου με εσας είναι ότι εγω δεν το κρυβω δεν εχω κομπλεξ, και για αυτό πχ εχω γνωρισει και καποιες από αυτές καισ την μανα μου, εσεις αφου λετε ειστε ενταξει θα γνωρίζατε την τρανς που πηγατε στην μανα σας? τι φοβαστε αφου δεν είστε ομοφυλοφιλοι ή πουστιδες ή γκεη για να την στεναχωρισετε

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
και μουνι να βαλει καποιος παλι αντρας ειναι,οποτε οποιος παει με αντρα ειναι σκατοπουστας οπως σκατοπουστας ειναι και οποιος τρωει στραπον ή δαχτυλο απο γκομενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και μουνι να βαλει καποιος παλι αντρας ειναι,οποτε οποιος παει με αντρα ειναι σκατοπουστας οπως σκατοπουστας ειναι και οποιος τρωει στραπον ή δαχτυλο απο γκομενα
αυτό πες το στον πικερ που γαμουσε τον κωλο του και ελεγε δεν είναι πουστης

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
εγω εχω ταμπελιαστει πολλες φορες σε αυτό εδώ το σαητ ως μπαζογαμιας επειδή γαμαω λεπτες, κανονικες και χοντρες

δεν γυρισα να πω ότι δεν είμαι χοντροφιλος ή γεροντοφιλος αφου παω με χοντρες ή ηλικιωμένες.

και οσοι πηγαινετε με τρανς που ανηκουν στο ιδιο βιολογικα φυλο με εσας δεν θελετε να σας λεμε ομοφυλοφιλους???

τι λετε ρε?

κομπλέξαρες,

η διαφορα μου με εσας είναι ότι εγω δεν το κρυβω δεν εχω κομπλεξ, και για αυτό πχ εχω γνωρισει και καποιες από αυτές καισ την μανα μου, εσεις αφου λετε ειστε ενταξει θα γνωρίζατε την τρανς που πηγατε στην μανα σας? τι φοβαστε αφου δεν είστε ομοφυλοφιλοι ή πουστιδες ή γκεη για να την στεναχωρισετε

Αναλογα πως το βλεπει κανεις μεγαλε
Κ γω εχω παρει ολων των ειδων γυναικες
Κοντες χοντρες ασχημες νεες 60 αρες
Μουναρες  city tour
Απλα ηθελα να γαμησω τραβελικο κολο κ στομα
Γιατι αυτοματα ειμαι μπουστης??

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ρε μαγκες οταν βλεπεις αντρικο κωλο είτε τριχωτο,  ειτε άτριχο, και σου σηκώνεται να τον γαμησεις οτι και να λεμε τωρα δεν ειναι και το πιο αντρίκιο πράγμα ... εγω ετσι το βλεπω , εσεις βαλτε τα επιθετα μετα ...  θελετε γκει θελετε κωλομπαρας, θελετε κρυφαδελφη, θελετε bi, θέλετε πουστάρα, πειτε οτι θελετε ... (δεν μιλαω για αυτους που τον τρωνε γιατι το θεμα εδω ειναι για αυτους που πηδουν τραβεστι ) ...
αυτη ειναι η αποψη μου ...   :hi:

Εγώ το λέω με μια λέξη, ΑΝΩΜΑΛΟΣ
Ο μη ομαλός = ανώμαλος

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.722
Πόντοι
3.870

τι λετε ρε?

κομπλέξαρες,

Εμενα η μανα μουξερει τι ειμαι...και στα 45 που ειμαι δεν θα καθισω να αποδειξω το ποσο στρειτ η ποσο γκει ειμαι κατα τα δικα σου τα λεγομενα.Τωρα εσυ ενας μπαζογαμιας...κατα τα δικα σου λεγομενα προσπαθεις ανωνυμα σε ενα σαιτ να μας δειξεις το ποσο ομοφυλοφιλοι ειμαστε.Ενδιαφερον ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom