Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Με τη διαφορά ότι η τρανς είναι "άνδρας" στα χαρτιά μόνο.

Όταν λες ότι η τρανς είναι άντρας μόνο στα χαρτιά, τι εννοείς; Ότι απέκτησε δύο χρωμοσώματα Χ; Ότι οι αδένες της εκκρίνουν Οιστρογόνα, Προγεστερόνη κλπ; ότι απέκτησε ωοθήκες, σάλπιγγες, μήτρα  και κόλπο, κι ότι οι ωοθήκες της παράγουν ωάρια, τα οποία οδηγούνται προς τις σάλπιγγες και τελικά στη μήτρα; Ότι αν το ωάριο αυτό γονιμοποιηθεί και τελικά γεννήσει παιδί, τα στήθη της θα παράγουν γάλα, ώστε να το θρέψει; γιατί αυτό ακριβώς έχει / μπορεί να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα, κι όχι στα χαρτιά. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Αυτά μπορεί να κάνει η τρανς;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
γράψε μας τη δικιά σου λοιπόν. Γιατί το άτομο που περιέγραψα ακριβώς πιο πάνω δεν είναι ομοφυλόφιλος

Θα μιλησω για παρτυ μου κ μονο
Ηθελα να γαμησω  shemale οπως στη φωτο που ποσταρα κ πηγα.
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Με shemale πηγα για την διαφορετικη εμπειρια.
Τιποτα περισοτερο
Τιποτα λιγοτερο :hi:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Ηθελα να γαμησω  shemale οπως στη φωτο που ποσταρα κ πηγα.
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Τιποτα περισοτερο

ΞΑΝΑ. Γιατί ένα άτομο που γαμάει την αρχιδοσακούλα ενός άντρα, ή τον κώλο ενός άλλου άντρα και βλέπει το καυλί του και τα αρχίδια του και συνεχίζει να γαμάει χωρίς να του πέσει, μέχρι να τελειώσει, δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ομοφυλοφιλικές τάσεις. Από προσωπική εμπειρία, όχι δεν μου σηκώθηκε, αλλά κρύφτηκε. Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις, πως το να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτή τη φάση, δείχνει ένα στρέιτ άντρα 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ηθελα να γαμησω  shemale οπως στη φωτο που ποσταρα κ πηγα.
Μου αρεσουν οι γυναικες.
Τιποτα περισοτερο
δεν διαφωνουμε ,πηγες με σιμεηλ, δηλαδη με αντρα βιολογικά, βιολογικα και επιστημονικα εισαι ομοφυλοφιλος. Το τι λεει η κοινωνια στην Αγγλία ή τι λεει ο νομος στην Ολλανδία δεν εχει σημασια, στο ιραν μπορει να λεει ακριβως τα αντίθετα. Αντρας και γυναικα , αρσενικο και θηλυκο ειναι κατα βαση βιολογικες εννοιες και κατα δευτερο λογο θεσμοθετηθηκαν νομικα απο την κοινωνια. Το βοδι επειδη ευνουχιστηκε δεν εγινε αγελαδα, βοδι εγινε δηλαδη ευνουχισμενος ταυρος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
ΞΑΝΑ. Γιατί ένα άτομο που γαμάει την αρχιδοσακούλα ενός άντρα, ή τον κώλο ενός άλλου άντρα και βλέπει το καυλί του και τα αρχίδια του και συνεχίζει να γαμάει χωρίς να του πέσει, μέχρι να τελειώσει, δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ομοφυλοφιλικές τάσεις. Από προσωπική εμπειρία, όχι δεν μου σηκώθηκε, αλλά κρύφτηκε. Αυτό θέλω να μου εξηγήσεις, πως το να μπορέσει να ολοκληρώσει αυτή τη φάση, δείχνει ένα στρέιτ άντρα 

Δεν ξερω κ δεν νοιαζει για τους αλλους.
Εγω απλα ηθελα να γαμησω shemale  κ απλα το εκανα.
Κ σου λεω οτι μου καναν απ τα καλυτερα στοματικα .
Τωρα ολα τ αλλα ειναι λογια για να περνα η ωρα.
Οπως εγω δεν καταλαβαινω τη μανια μερικων για τη .μπαλα ετσι δεν με νοιαζει αν καταλαβαινουν πως καβλωσα με το shemale.
K ειμαι κ απολυτα σιγουρος για τον αν ειμαι  straight  η οχι

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Ε σωστος πανω κατω
Έχει κουράσει αυτό το ερώτημα και απ τις δυο πλευρές
πάντα κάποιοι θα αρνούνται να αποδεχθούν αυτό που είναι και
ντε και καλά θα προσπαθουν να τους βάλουν στα κουτάκια που έφτιαξαν
στο μυαλό τους.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δεν διαφωνουμε ,πηγες με σιμεηλ, δηλαδη με αντρα βιολογικά, βιολογικα και επιστημονικα εισαι ομοφυλοφιλος. Το τι λεει η κοινωνια στην Αγγλία ή τι λεει ο νομος στην Ολλανδία δεν εχει σημασια, στο ιραν μπορει να λεει ακριβως τα αντίθετα. Αντρας και γυναικα , αρσενικο και θηλυκο ειναι κατα βαση βιολογικες εννοιες και κατα δευτερο λογο θεσμοθετηθηκαν νομικα απο την κοινωνια. Το βοδι επειδη ευνουχιστηκε δεν εγινε αγελαδα, βοδι εγινε δηλαδη ευνουχισμενος ταυρος.

Ναι ε?,
Κ αφου συνεχιζω κ γαμαω γυναικες πως ειμαι ομοφυλοφιλος.
Το κανα επειδη το ηθελα κ οχι επειδη ψαχνομουν.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Έχει κουράσει αυτό το ερώτημα και απ τις δυο πλευρές
πάντα κάποιοι θα αρνούνται να αποδεχθούν αυτό που είναι και
ντε και καλά θα προσπαθουν να τους βάλουν στα κουτάκια που έφτιαξαν
στο μυαλό τους.

Ναι οκ
Καποιοι μπορει να τον παιρνουν απ τ  shemale.
Εγω ποτε ουτε καν να αγγιξω επιμαχη περιοχη
Τωρα η γνωμη του καθενος ποσος με νοιαζει

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656

Πολύ σωστός

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι ε?,
Κ αφου συνεχιζω κ γαμαω γυναικες πως ειμαι ομοφυλοφιλος.
Το κανα επειδη το ηθελα κ οχι επειδη ψαχνομουν.
το οτι εισαι ομοφυλοφιλος δεν σημαινει οτι εισαι αποκλειστικα ομοφυλόφιλος. Bisexual λεγεται οταν εισαι ταυτοχρονα ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος. Γιατι κανεις οτι δεν το ξερεις;; Τρολαρεις;;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι οκ
Καποιοι μπορει να τον παιρνουν απ τ  shemale.
Εγω ποτε ουτε καν να αγγιξω επιμαχη περιοχη
Τωρα η γνωμη του καθενος ποσος με νοιαζει
εσυ εισαι ενεργητικος ομοφυλοφιλος και αυτοι που γαμιουνται ειναι παθητικοι ομοφυλοφιλοι. Παλι τρολαρεις οτι δεν τα ξερεις;;;

Δεν ειναι γνωμη, αυτο σημαινουν αυτες οι λεξεις. Ενεργητικος ομόφυλοφιλος και μπαησεξουαλ ειναι οι λεξεις που σε περιγραφουν. Δεν ειναι θεμα γνωμης, διάβασε ενα λεξικο. Στα λεξικα δεν ειναι γνωμες αλλα ορισμοί.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το οτι εισαι ομοφυλοφιλος δεν σημαινει οτι εισαι αποκλειστικα ομοφυλόφιλος. Bisexual λεγεται οταν εισαι ταυτοχρονα ομοφυλόφιλος και ετεροφυλόφιλος. Γιατι κανεις οτι δεν το ξερεις;; Τρολαρεις;;

Τιποτα απο αυτα που αναφερες μεγαλε!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εσυ εισαι ενεργητικος ομοφυλοφιλος και αυτοι που γαμιουνται ειναι παθητικοι ομοφυλοφιλοι. Παλι τρολαρεις οτι δεν τα ξερεις;;;

Για να το λες εσυ εδω μεσα οκ
Παω πασο

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
Τα πραγματα ειναιαπλα.Αν θελουμε να μιλησουμε με ετικετες αυτος που παει με τρανς δεν θεωρειται στρειτ 100 τοις 100.Το ποσο γκει μπορει ν θεωρειται επι τοις 100 κανεις δεν μπορει να το απαντησει.Τωρα αν εγω τιμω τα παντελονια που φοραω σε αντιθεση με πολλους αλλους που το παιζουν και καλα στρειτ ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.
Ερωτηση κρισεως.Αποκλειστικα στρετ ανδρα τον κανει το τι κανει στο κρεβατι του;
ΠΧ ο μαρλον μπραντο και ο τζειμς ντιν το κανανε με ανδρες και οχι με τρανς...

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Λογικά, έχεις ψυχολογικό πρόβλημα. Εμένα δεν μου πέφτει με τιποτα!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Για να το λες εσυ εδω μεσα οκ
Παω πασο
δεν το λεω εγω τα λεξικα το λενε. Δεν μπορείς να λες οτι δεν θελω να με λέτε ετσι ρπειδη δεν σου αρεσει η λεξη. Και εγω άμα ειναι να λεω δεν ειμαι χοντρος, είναι γνωμη σας οτι ειμαι χοντρος και να ειρωνευομαι. Ο δεικτης μαζας ομως λεει οτι ειμαι χοντρος δεν ειναι θεμα γνωμης.

Ομοιως εσυ αφου πηγες εν γνωση σου με αρσενικο βιολογικα λεγεσαι ομοφυλοφιλος. Ταυτοχρονα μπορει να σου αρεσουν και οι γυναικες και τα ζωα και να εισαι και έτεροφυλοφιλος και κτηνοβατης και αλλα χιλιαδυο ασχετα με την ομοφυλοφιλια σου

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.539
Πόντοι
1.076
Δεν θα βγει άκρη όσα και να λέμε. Το ξαναλέμε πως στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπέλες. Τ Ε Λ Ο Σ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom