Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
τζιμ πλεον το εκλαμβάνω ως τρολαρισμα.

και βαφτίζω και το ψαρι κρεας.

αφου λες τον +40 κιλα κανονικο και την shemale, γυναικα.

πισω στα θρανια να μαθεις τον ορισμο τι είναι γυναικα , τι είναι θηλυκο, ποια είναι τα φυλετικα χαρακτηριστικα,

κλπ που δεν διδασκουν ενώ βρισκουν χρονο για να διδαξουν τον μωυση και ότι ανοιξε η θαλασσα στα δυο να περασει…
μπεεεεε

η τηλεοραση ειπε οι τρανς είναι γυναικες που γεννηθηκαν σε ανδρικο σωμα
μπεεεεε

κουκουρικου, αυτοπροσδιοριζομαι ως κόκορας, σε ανθρωπινο σωμα.

Σεβαστη η γνωμη σου που ναι κ επιστημονικη
Αλλα εγω ποτε δεν θα θεωρησω τον εαυτο μου  gay η οπως αλλιως επειδη γαμησα 2 φορες shemale
Finito

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οκ το συνεχιζω

θα ζητησω το βοδινο να μετονομαστεί σε αγελαδινο.

αλλωστε στα βοδια αφαιρεσαν περισσοτερα από ότι στις τρανς , γιατι να μην τις λενε αγελαδες μετα τον ευνουχισμο που υπέστησαν.

για μενα τα βοδια είναι αγελαδες, όπως για τον τζιμ οι τρανς είναι γυναικες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Σεβαστη η γνωμη σου που ναι κ επιστημονικη
Αλλα εγω ποτε δεν θα θεωρησω τον εαυτο μου  gay η οπως αλλιως επειδη γαμησα 2 φορες shemale
Finito
μπορεις να θεωρεις και στρεητ το σεξ μεταξυ των δυο αντρων , εσενα και της τρανς, απλα λεγεσαι παραλογος

loggin4junk

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2016
Like
6
Πόντοι
0
Όλα στο μυαλό είναι. Αν πας με τρανς και θες να θεωρείς τον εαυτό σου γκεη, τότε είσαι. Αν θες να τον θεωρείς άντρα, τότε είσαι άντρας.
Αυτά είναι απλά ταμπέλες και στερεότυπα.
Κάποιος μπορεί να θεωρεί γκεη όποιον τον παίρνει. Άλλος θεωρεί κι αυτούς που τον δίνουν. Άλλος θεωρεί κιαυτούς που πάνε με τρανς και άλλος κι αυτούς που τους γαμάνε γκόμενες με δονητές ή τους βάζουν κωλοδάχτυλο.
Απόψεις υπάρχουν πολλές σαν τις κωλοτρυπίδες.
Κάνε ότι σε ευχαριστεί και μη μασάς.

ΥΓ: Η άποψη μου είναι πως ναι σκατόπουστες είναι.

Σωστός

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και εγω τζιμμυ, εκανα σεξ μονο με την λιλιαν χθες,

αλλα το θεωρω παρτουζα,

γιατι ετσι το θεωρω εγω και ας λενε αλλα τα λεξικα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
Ας πάμε στα βασικά.
Κάθε γυναίκα έχει δύο χρωμοσώματα Χ. Οι αδένες της εκκρίνουν Οιστρογόνα, Προγεστερόνη κλπ. Οι ωοθήκες της παράγουν ωάρια, τα οποία οδηγούνται προς τις σάλπιγγες και έχει μήτρα και κόλπο. Αν το ωάριο γονιμοποιηθεί και γεννήσει παιδί, τα στήθη της θα παράγουν γάλα, ώστε να το θρέψει. 
Κάθε άνδρας έχει ένα χρωμόσωμα Χ και ένα χρωμόσωμα Υ.  Οι αδένες του εκκρίνουν τεστοστερόνη. Τα αναπαραγωγικά όργανα του άνδρα είναι οι σπερματοδόχοι κύστεις οι οποίες παράγουν σπέρμα, οι όρχεις, ο Σπερματικός πόρος, ο Προστάτης αδένας, οι Βολβοουρηθραίοι αδένες, το πέος, και κατά τη συνουσία εκσπερματώνει. 
Αν ένας άντρας γίνει Τρανς, όσες ορμόνες και να πάρει, όσες πλαστικές εγχειρίσεις και να κάνει, δεν θα μεταμορφωθεί σε γυναίκα. Μεταμφιέζεται σε γυναίκα. Μπορεί να βάλει επιθέματα και να μεγαλώσει τα στήθη του, τα οποία δεν θα μπορέσουν ΠΟΤΕ να παράγουν γάλα από μόνα τους. Έχει γίνει ένα πείραμα και ύστερα από έξι ολόκληρα χρόνια ορμονοθεραπεία ένας τρανς κατάφερε να παράγει τη μισή ποσότητα γάλακτος από την απαρίτητη να μεγαλώσει ένα παιδί. Φυσικά δεν τάισαν κανένα παιδί μα το γάλα αυτό, γιατί δεν γνώριζαν τις πιθανές επιπτώσεις. Έτσι κι αλλιώς κόβοντας τους όρχεις του δεν θα μπορέσει ποτέ να παράγει ωάρια, δεν θα αποκτήσει  ωοθήκες, σάλπιγγες και μήτρα.
Ένας ευνούχος ανώτερου επιπέδου από τους παλιούς θα είναι, ακόμα κι αν ψηφιστούν Νόμοι που θα τον αναγνωρίζουν σα γυναίκα. 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μεταξυ 2 αντρων οχι βεβαια
εκπληξη

η τρανς δεν είναι ετεροφυλοφιλη γυναικα.

είναι ομοφυλόφιλος αντρας.

παραδεξου την αληθεια.

στο γκεη πραηντ κατεβαινουν οι τρανς όχι στο στρεητ πραηντ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
μπέρδευσες λίγο τις επιστήμες φίλε μου . η βιολογία και η μηχανική εκτόξευσης πυραύλων δεν μπορεί να δώσει απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα η επιστήμη π ψάχνεις είναι είναι η ιατρικη- κοινωνιολογική και σ παρέθεσα τ εφαρμόζεται στο literature τα υπόλοιπα είναι απόψεις που που βολεύουν την πραγματικότητα του καθενός .

Έχεις να μου δώσεις άποψη Γιατρού ο οποίος να υποστηρίζει ότι οι τρανς άντρες είναι γυναίκες; Γιατί εγώ έχω άποψη γιατρού, η οποία υποστηρίζει το αντίθετο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Επιστημονικες συζητησεις κ σε εντονο υφος μαλιστα σε μπουρδελο σαιτ
Αυτα ειναι :headbang2: :truce:

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.252
Πόντοι
606
Με μια σακούλα λινεις όλα τ θέματα παντός η μαξιλάρι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Επιστημονικες συζητησεις κ σε εντονο υφος μαλιστα σε μπουρδελο σαιτ
Αυτα ειναι :headbang2: :truce:
στο ειπα κάθε φορα που θα ακουω το λαθος ότι δεν εισαι ομοφυλόφιλος όταν εκανες ομοφυλοφιλικο σεξ, με ατομο παρενδυτικο, τρανς, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ θα σε διορθωνω είμαι ακούραστος και τον τρελο πικερ εσπασα πολλες φορες δεν εχω δουλεια να κανω τετοια ωρα και περναω την ωρα μου.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
στο ειπα κάθε φορα που θα ακουω το λαθος ότι δεν εισαι ομοφυλόφιλος όταν εκανες ομοφυλοφιλικο σεξ, με ατομο παρενδυτικο, τρανς, ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ θα σε διορθωνω είμαι ακούραστος και τον τρελο πικερ εσπασα πολλες φορες δεν εχω δουλεια να κανω τετοια ωρα και περναω την ωρα μου.

Καλα κ γω για καβλαντα κ χαβαλε ειμαι εδω

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.748
Πόντοι
3.656
εκπληξη

η τρανς δεν είναι ετεροφυλοφιλη γυναικα.

είναι ομοφυλόφιλος αντρας.

παραδεξου την αληθεια.

στο γκεη πραηντ κατεβαινουν οι τρανς όχι στο στρεητ πραηντ.

Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως τα πέντε στάδια της θλίψης είναι τα πιο κάτω.
1. Άρνηση και απομόνωση
2. Θυμός
3. Διαπραγμάτευση
4. Κατάθλιψη
5. Αποδοχή
Αυτή τη στιγμή κάποια άτομα βρίσκονται στην άρνηση

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Υποθέτω ότι γνωρίζεις πως τα πέντε στάδια της θλίψης είναι τα πιο κάτω.
1. Άρνηση και απομόνωση
2. Θυμός
3. Διαπραγμάτευση
4. Κατάθλιψη
5. Αποδοχή
Αυτή τη στιγμή κάποια άτομα βρίσκονται στην άρνηση

Εγω ανηκω στην κατηγορια  i dont give a fuck :afro:

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
Μα ρε φίλε δεν μπορούν να βάλουν μουνί, αυτή την εποχή τουλάχιστον. Ίσως στο μέλλον να γίνουν μεταμοσχεύσεις μουνιού, τότε ίσως αλλάξω γνώμη. Η αρχιδοσακούλα τους γυρισμένη προς τα μέσα είναι. Το σκέφτομαι και αηδιάζω, όχι να γαμήσω
ναι ρε φιλε το εφτασα στα ακρα για να δειξω οτι οτι και να κανουν αντρες θα ειναι

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Κ για να το ληξουμε
Δεν εχω να αποδειξω τιποτα κ  σε κανεναν
Οπως κ συ νομιζω
Ηθελα να γαμησω τρανς το εκανα κ τερμα