Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Ρε μάγκες μήπως έχετε κάνα παιδικό τραύμα από κάποιον θείο ή γείτονα και σας έχει δημιουργήσει τέτοιο κόμπλεξ? Τι πρεμούρα είναι αυτή να αποδείξετε και να πείσετε για κάτι το οποίο όπως λέτε δεν έχετε καμία σχέση και σας είναι τελείως ξένο? Δεν γαμάτε που δεν γαμάτε, τραβάτε για ψάρεμα να ηρεμήσετε.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ρε μάγκες μήπως έχετε κάνα παιδικό τραύμα από κάποιον θείο ή γείτονα και σας έχει δημιουργήσει τέτοιο κόμπλεξ? Τι πρεμούρα είναι αυτή να αποδείξετε και να πείσετε για κάτι το οποίο όπως λέτε δεν έχετε καμία σχέση και σας είναι τελείως ξένο? Δεν γαμάτε που δεν γαμάτε, τραβάτε για ψάρεμα να ηρεμήσετε.

:2funny: :rockon:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μια κατηγορία μόνος του είναι...

Δηλαδή εμείς που γαμαμε μόνο μουνι...κι εμείς άντρες , κι εσείς άντρες????

Αρχηγέ να το κοιτάξεις το θεματακι.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Προσωπικά δεν συμφωνώ, άλλα έχουμε ελευθερία εκφράσεις εδώ μέσα. Πες, π.χ., το ζητάς /κώλο/ από την γυναίκα σου σε σου λέει, πρώτα εσύ και μετά εγώ. Η άλλη περίπτωση, λες είμαι περίεργος τι βλέπουν πουστάρες στο γαμησι από κωλο, θα το δοκιμάζω μια φορά. Η άλλη περίπτωση, θες να γαμας κωλο, άλλα το κανονικό είναι 50 και με κωλο 100 – πας με τρανς για 50 στο κώλο. Μάλιστα, άλλο να είσαι παθητικός κάθε φορά, τότε μπορεί να είσαι ανώμαλος, ή να είσαι bi. Δεν νομίζω ότι όλα τα π.χ. πρέπει να είναι οπωσδήποτε πουστης. Μη τους βάζεις σε ένα φάκελο.

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
URL]]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Προσωπικά δεν συμφωνώ, άλλα έχουμε ελευθερία εκφράσεις εδώ μέσα. Πες, π.χ., το ζητάς /κώλο/ από την γυναίκα σου σε σου λέει, πρώτα εσύ και μετά εγώ. Η άλλη περίπτωση, λες είμαι περίεργος τι βλέπουν πουστάρες στο γαμησι από κωλο, θα το δοκιμάζω μια φορά. Η άλλη περίπτωση, θες να γαμας κωλο, άλλα το κανονικό είναι 50 και με κωλο 100 – πας με τρανς για 50 στο κώλο. Μάλιστα, άλλο να είσαι παθητικός κάθε φορά, τότε μπορεί να είσαι ανώμαλος, ή να είσαι bi. Δεν νομίζω ότι όλα τα π.χ. πρέπει να είναι οπωσδήποτε πουστης. Μη τους βάζεις σε ένα φάκελο.
δυο φυλα υπαρχουν στην φυση και δυο προτιμήσεις ομοφυλολοφιλος και ετεροφυλόφιλος,
αλιμονο αν ασχολούμαστε με τον κάθε ξεχωριστα . τοτε και εγω είμαι βυζοφιλος, ο άλλος μπουτοφιλος…

οι τρανς είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, αρα και οι συντροφοι τους προφανως, σταματήστε να βαφτιζετε το ψαρι κρεας υποκριτες σας σιχαθηκαμε πια.

και το αστειο ενώ οι εραστες των τρανς εχουν κομπλεξ να παραδεχτουν την ομοφυλοφιλια τους, λενε τους αλλους κομπλεξικούς, που λενε τα πραγματα με το ονομα τους όπως στα λεξικα , ρε δεν παμε καλα.

OP
OP
Mitsos_35

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Pipina luv θα ακολουθήσω την συμβουλή σου, μιας και δεν υπάρχει μαύρη τρανς, θα πάρω μια περουκα από Σεξ σοπ θα πάω να ψάξω για αραπη στο κέντρο  :gay: :gay: :gay:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εμενα προσωπικα δεν μ κεγεται καρφι γαμαω οτι μ καυλωνει
εισαι ενεργητικος ομοφυλόφιλος. γιατι τετοιο κομπλεξ πια να το πεις? δεν σε κατηγορούμε για κατι, αλλα ετσι λεγεται τι να κανουμε? να αλλαξουμε την  γλωσσα?

και εγω αμα είναι θελω να τρωω ένα κιλο παγωτο και να αυτοαποκαλλουμαι εγκρατης αντι για λαιμαργος

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και δεν κουράζομαι να διορθωνω.
δυο φακελοι υπαρχουν ομοφυλοφιλοι και ετεροφυλοφιλοι.
στον φακελο ομοφυλοφιλοι είναι ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ, ειτε τρανς, ειτε κροσσντρεσσερ, ειτε πουστρακι, ειτε αδερφη ειτε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ.

οι παθητικοι ομοφυλοφιλοι δεν είναι δυνατο να κανουν μονοι τους σεξ, με ενεργητικούς ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ το κανουν, που αλλοι από τους ενεργητικούς μπορει να την βρισκουν μονο με τρανς όπως μπορει καποιος ετεροφυλόφιλος την βρισκει μονο με λεπτες και δεν τον φτιαχνουν οι χοντρες.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
δυο φυλα υπαρχουν στην φυση και δυο προτιμήσεις ομοφυλολοφιλος και ετεροφυλόφιλος,
αλιμονο αν ασχολούμαστε με τον κάθε ξεχωριστα . τοτε και εγω είμαι βυζοφιλος, ο άλλος μπουτοφιλος…

οι τρανς είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ, αρα και οι συντροφοι τους προφανως, σταματήστε να βαφτιζετε το ψαρι κρεας υποκριτες σας σιχαθηκαμε πια.

και το αστειο ενώ οι εραστες των τρανς εχουν κομπλεξ να παραδεχτουν την ομοφυλοφιλια τους, λενε τους αλλους κομπλεξικούς, που λενε τα πραγματα με το ονομα τους όπως στα λεξικα , ρε δεν παμε καλα.

δυο φυλα υπαρχουν – συμφωνώ
εγω είμαι βυζοφιλος – και εγώ, άλλα προτιμώ σιλικόνη
οι τρανς είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – συμφωνώ
Η κουβέντα σου φίλε βάζει δυστυχώς ένα συμπέρασμα – ποιος έκανα μια φορά σεξ με τρανς είναι ομοφυλόφιλος.  Έχω ακαδημαϊκό τίτλο Νομικής και σε αυτή δήλωση σου δεν μπορώ να είμαι σύμφωνος.  Καταδικάζεις κάποιον, χωρίς να ξέρεις τι και πώς. Δεν είναι δίκαιο αυτό. Και για μία φορά μόνο.

Διαγραμμένο μέλος 15257

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2006
Κριτικές
2
Like
2.817
Πόντοι
456
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δυο φυλα υπαρχουν – συμφωνώ
εγω είμαι βυζοφιλος – και εγώ, άλλα προτιμώ σιλικόνη
οι τρανς είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – συμφωνώ
Η κουβέντα σου φίλε βάζει δυστυχώς ένα συμπέρασμα – ποιος έκανα μια φορά σεξ με τρανς είναι ομοφυλόφιλος.  Έχω ακαδημαϊκό τίτλο Νομικής και σε αυτή δήλωση σου δεν μπορώ να είμαι σύμφωνος.  Καταδικάζεις κάποιον, χωρίς να ξέρεις τι και πώς. Δεν είναι δίκαιο αυτό. Και για μία φορά μόνο.
εγω εχω πτυχιο βιολογιας και για την επιστημη δεν τα αλλαζουμε αναλογα την νομοθεσια που μπορει να αλλαξει από μερα σε μερα.

για την νομοθεσια μπορει αυριο να ανγνωριστουν 118 κοινωνικα φυλα , και νεες λεξεις, στα αρχιδια μου, η αληθεια παραμενει.

και 1 φορα να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο εχω κάθε ΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα να σε λεω ομοφυλοφιλο
είναι ιδιοτητα που αποκτας και με μια φορα.

όπως του κλεφτη, του βιαστη, του δολοφονου, του απατεωνα,

μια φορα το εκανες για παντα εχω δικαίωμα να σε αποκαλω ετσι και ας εκανες το αναποδο σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.

δεν χρειαζεται να κλεψεις και δευτερη φορα ή να κλεβεις κάθε μερα για να εχω δικαωμα να σε λεω κλεφτη αρκει που εκλεψες εστω και μια φορα.

δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι.

δεν το λεω προωσπικα για εσενα ουτε καν ξερω αν εχεις παει ποτε με τρανς , αλλα σιχαθηκα την υποκρισια,

περσι τέτοιον καιρο ειχα τον ψυχοπαθη τον πικερ που ελεγε ότι γαμησε τον κωλο του 10 φορες και αυτό δεν τον κανει πουστη, που ακριβως αυτό τον κανει πουστη , καθοτι πουστης=ο κωλογαμημενος στα περσικα

DIMIGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2019
Like
227
Πόντοι
21
Κάντε και κανα 69 , δεν ειναι τίποτα αντρες θα είστε και μετά απλά τσιμπουκλήδες και οχι τσαμπουκαλήδες...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.003
Πόντοι
5.506
εγω εχω πτυχιο βιολογιας και για την επιστημη δεν τα αλλαζουμε αναλογα την νομοθεσια που μπορει να αλλαξει από μερα σε μερα.

για την νομοθεσια μπορει αυριο να ανγνωριστουν 118 κοινωνικα φυλα , και νεες λεξεις, στα αρχιδια μου, η αληθεια παραμενει.

και 1 φορα να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο εχω κάθε ΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα να σε λεω ομοφυλοφιλο

μια φορα το εκανες για παντα εχω δικαίωμα να σε αποκαλω ετσι και ας εκανες το αναποδο σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.

δεν χρειαζεται να κλεψεις και δευτερη φορα ή να κλεβεις κάθε μερα για να εχω δικαωμα να σε λεω κλεφτη αρκει που εκλεψες εστω και μια φορα.

δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι.

δεν το λεω προωσπικα για εσενα ουτε καν ξερω αν εχεις παει ποτε με τρανς , αλλα σιχαθηκα την υποκρισια,

περσι τέτοιον καιρο ειχα τον ψυχοπαθη τον πικερ που ελεγε ότι γαμησε τον κωλο του 10 φορες και αυτό δεν τον κανει πουστη, που ακριβως αυτό τον κανει πουστη , καθοτι πουστης=ο κωλογαμημενος στα περσικα
εσυ γκαραντι εχεις πτυχιο μαλακιας ρε τυπε....αστα μπουρδελο ειναι το εγκεφαλακι σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506

Τύπε, αυτοί που μπορεί να μπερδευτούν και να θαυμάσουν ένα τρανς κορμί τι είναι;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε, αυτοί που μπορεί να μπερδευτούν και να θαυμάσουν ένα τρανς κορμί τι είναι;
να θαυμασεις ένα κορμι πχ του αλογου δεν σε κανει κτηνοβατη.
ουτε αν θαυμασεις τα βυζια της αφροδητης της μυλου σε κανει μαρμαροφιλο.
ουτε το να θαυμασεις ένα μεγαλο καρπουζι επισης.

το να θες και να κανεις σεξ μαζι τους εχει καποια περιεργη ιδιαιτεροτητα.

το να καυλωνεις πχ με τα γυναικειου σχηματος βυζια είναι λογικο γιατι είναι γυναικειου σχηματος και οι αντρες καυλωνουμε με την γυναικεια εμφανιση.

το να μη σε χαλαει ότι ανηκει σε χαρτι και να τραβας μαλακια με μια εντυπη τσοντα ναι είναι βιτσιο ή χωνοντας το σε καρπουζι.

τετοιο βιτσιο να θελω να κανω σεξ με βιολογικα αντρα δεν ειχα ποτε λοιπον για να ανηκω στους ομοφυλοφιλους, αντίθετα όπως ολοι οι ετεροφιλοφυλοι βλέποντας την τζενη χειλουδακη πρωτη φορα στην τηλεοραση την θαυμασαμε για την ομορφια της, ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ. το ότι γνωρίζαμε ότι ηταν αντρας ΜΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΜΕ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. έναν ομοφυλοφιλο ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΑΛΑΓΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.

ο μαστορακης πχ που της εκανε κοπλιμεντα σε μια συνεντευξη δεν τον λες ομοφυλοφιλο, για την εμφανιση της εκανε κοπλιμεντα δεν πηγε μαζι της , ουτε επιδιωξε να παει από οσα γνωρίζουμε.

εγω λοιπον δεν είμαι ομοφοβικος, εχω και φιλους κουνιστούς και φιλες τρανς, δεν τους απερριψα.

ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΩ

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Φίλε με τα περισσότερα συμφωνώ απολύτως. Ναι από αυτή την πλευρά έχεις δίκαιο. Και όσων αφοράει αλλαγές Νομοθεσίας. Και εγώ αναγνωρίζω μόνο δυο φύλα, παρά την σημερινή κατάσταση, που δεν μου αρέσει.
Αλλα …
Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Οκ πιο λεπτομερώς. Πας στο κρεβάτι με ωραία γκόμενα που δεν δίνει ένα δείγμα για τρανς. Που πιάνεις το μουνι της δεν έχει κλειτορίδα κτλ.. Βάζεις το δάχτυλο σου μέσα της  και σε λίγο είναι υγρό. (Δηλαδή, εάν δεν είσαι γιατρός για να ελέγχεις το μύλο του Αδάμ και ξέρω εγώ τι άλλο, δεν έχεις περίπτωση να καταλάβεις.) Σου λέει (δικαιολογείται) για κακοποίηση γενετικών οργάνων λόγο θρησκείας. Δηλαδή οι γονείς. Όχι αυτή. Περιμένω την απόφαση. Να φεύγεις? Μάλλον όχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom