δυο φυλα υπαρχουν – συμφωνώ
εγω είμαι βυζοφιλος – και εγώ, άλλα προτιμώ σιλικόνη
οι τρανς είναι ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – συμφωνώ
Η κουβέντα σου φίλε βάζει δυστυχώς ένα συμπέρασμα – ποιος έκανα μια φορά σεξ με τρανς είναι ομοφυλόφιλος. Έχω ακαδημαϊκό τίτλο Νομικής και σε αυτή δήλωση σου δεν μπορώ να είμαι σύμφωνος. Καταδικάζεις κάποιον, χωρίς να ξέρεις τι και πώς. Δεν είναι δίκαιο αυτό. Και για μία φορά μόνο.
εγω εχω πτυχιο βιολογιας και για την επιστημη δεν τα αλλαζουμε αναλογα την νομοθεσια που μπορει να αλλαξει από μερα σε μερα.
για την νομοθεσια μπορει αυριο να ανγνωριστουν 118 κοινωνικα φυλα , και νεες λεξεις, στα αρχιδια μου, η αληθεια παραμενει.
και 1 φορα να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο εχω κάθε ΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα να σε λεω ομοφυλοφιλο
είναι ιδιοτητα που αποκτας και με μια φορα.
όπως του κλεφτη, του βιαστη, του δολοφονου, του απατεωνα,
μια φορα το εκανες για παντα εχω δικαίωμα να σε αποκαλω ετσι και ας εκανες το αναποδο σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.
δεν χρειαζεται να κλεψεις και δευτερη φορα ή να κλεβεις κάθε μερα για να εχω δικαωμα να σε λεω κλεφτη αρκει που εκλεψες εστω και μια φορα.
δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι.
δεν το λεω προωσπικα για εσενα ουτε καν ξερω αν εχεις παει ποτε με τρανς , αλλα σιχαθηκα την υποκρισια,
περσι τέτοιον καιρο ειχα τον ψυχοπαθη τον πικερ που ελεγε ότι γαμησε τον κωλο του 10 φορες και αυτό δεν τον κανει πουστη, που ακριβως αυτό τον κανει πουστη , καθοτι πουστης=ο κωλογαμημενος στα περσικα