Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
εγω εχω πτυχιο βιολογιας και για την επιστημη δεν τα αλλαζουμε αναλογα την νομοθεσια που μπορει να αλλαξει από μερα σε μερα.

για την νομοθεσια μπορει αυριο να ανγνωριστουν 118 κοινωνικα φυλα , και νεες λεξεις, στα αρχιδια μου, η αληθεια παραμενει.

και 1 φορα να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο εχω κάθε ΝΟΜΙΚΟ δικαίωμα να σε λεω ομοφυλοφιλο
είναι ιδιοτητα που αποκτας και με μια φορα.

όπως του κλεφτη, του βιαστη, του δολοφονου, του απατεωνα,

μια φορα το εκανες για παντα εχω δικαίωμα να σε αποκαλω ετσι και ας εκανες το αναποδο σε ολη την υπολοιπη ζωη σου.

δεν χρειαζεται να κλεψεις και δευτερη φορα ή να κλεβεις κάθε μερα για να εχω δικαωμα να σε λεω κλεφτη αρκει που εκλεψες εστω και μια φορα.

δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι.

δεν το λεω προωσπικα για εσενα ουτε καν ξερω αν εχεις παει ποτε με τρανς , αλλα σιχαθηκα την υποκρισια,

περσι τέτοιον καιρο ειχα τον ψυχοπαθη τον πικερ που ελεγε ότι γαμησε τον κωλο του 10 φορες και αυτό δεν τον κανει πουστη, που ακριβως αυτό τον κανει πουστη , καθοτι πουστης=ο κωλογαμημενος στα περσικα
φίλε μου οι απόλυτες ιδέες που εκφράζεις όχι μόνο είναι μπερδεμένες αλλά και επικίνδυνες εξήγησα πιο πάνω με βάση τα επιστημονικά κριτήρια της ψυχιατρικής πως αξιολογείται ο ομοφυλόφιλος είναι εξαιρετικά απλό . μόλις δήλωσες ότι αν κάποιος αν κλέψει μία φορά είναι πάντα κλέφτης δηλαδή λες ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει και παραμένει πάντα ίδιος σαν έναν υπολογιστή που λειτουργεί πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Σαν να χαρακτήριζα εσένα για ένα λάθος σου την υπόλοιπη ζωή σου. την δολοφονία βάλτιν στην άκρη είναι κατι τελείως διαφορετικό .                  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φίλε με τα περισσότερα συμφωνώ απολύτως. Ναι από αυτή την πλευρά έχεις δίκαιο. Και όσων αφοράει αλλαγές Νομοθεσίας. Και εγώ αναγνωρίζω μόνο δυο φύλα, παρά την σημερινή κατάσταση, που δεν μου αρέσει.
Αλλα …
Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Οκ πιο λεπτομερώς. Πας στο κρεβάτι με ωραία γκόμενα που δεν δίνει ένα δείγμα για τρανς. Που πιάνεις το μουνι της δεν έχει κλειτορίδα κτλ.. Βάζεις το δάχτυλο σου μέσα της  και σε λίγο είναι υγρό. (Δηλαδή, εάν δεν είσαι γιατρός για να ελέγχεις το μύλο του Αδάμ και ξέρω εγώ τι άλλο, δεν έχεις περίπτωση να καταλάβεις.) Σου λέει (δικαιολογείται) για κακοποίηση γενετικών οργάνων λόγο θρησκείας. Δηλαδή οι γονείς. Όχι αυτή. Περιμένω την απόφαση. Να φεύγεις? Μάλλον όχι.
αμα ψιλιαστεις ότι είναι αντρας και δεν φυγεις εισαι ομοφυλόφιλος.

αμα ψιλιαστεις και κατσεις σημαινει ότι δεν σε ενοχλεί να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο, αρα εισαι ομοφυλόφιλος, ανεξάρτητα ότι θα πεις την δικαιολογια , δεν ημουν σιγουρος κλπ

ο ετεροφιλοφιλος φευγει και στην υποψια

ο ομοφυλόφιλος καθεται και το κανει.

ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ καθεται και το κανει και υστερα λεει δεν ημουν απολυτα σιγουρος ή βαφτίζω την τρανς από ομοφυλοφιλο αντρα σε ετεροφυλοφιλη γυναικα γιατι δεν μου αρεσει η λεξη ομοφυλόφιλος.

τον υποκριτη κακιζω εδώ ολη μερα.

άλλο να μη το καταλάβεις και άλλο να πας με υποψια ή με γνωρίζοντας τι είναι. με υποψια ή με γνωση ότι είναι τρανς δεν σε χαλαει να κανεις ομοφυλοφιλικο σεξ, απλα σε χαλαει να το παραδεκτεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φίλε μου οι απόλυτες ιδέες που εκφράζεις όχι μόνο είναι μπερδεμένες αλλά και επικίνδυνες εξήγησα πιο πάνω με βάση τα επιστημονικά κριτήρια της ψυχιατρικής πως αξιολογείται ο ομοφυλόφιλος είναι εξαιρετικά απλό . μόλις δήλωσες ότι αν κάποιος αν κλέψει μία φορά είναι πάντα κλέφτης δηλαδή λες ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει και παραμένει πάντα ίδιος σαν έναν υπολογιστή που λειτουργεί πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Σαν να χαρακτήριζα εσένα για ένα λάθος σου την υπόλοιπη ζωή σου. την δολοφονία βάλτιν στην άκρη είναι κατι τελείως διαφορετικό .                 
δεν είναι απολυτες ιδεες, είναι αυτό που περιγραφουν τα λεξικα.
δεν χρειαζεται να ασχοληθείς με ψυχιατρικη για να ξες τον ορισμο τι είναι ομοφυλόφιλος είναι πολύ απλο.

και ο κλεφτης που πιαστηκε μια φορα πριν σαραντα χρονια ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ, και ας ζει τιμια από τοτε. ο παναγιωτης φασουλας είναι πρωταθλητης ευρωπης, δεν επαψε να είναι επειδή πηραν το πανευρωπαικο αλλοι 100 στην θεση του μετα το 1987. μπορεις και τον αποκαλεις πρωταθλητη ευρωπης. δεν είναι μονο στα αρνητικα είναι και στα θετικα και στις ουδέτερες ιδιότητες. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ. λεει αυτος που κανει σεξ με το ιδιο φυλο και του αρεσει. η αλομα επειδή γερασε μπορει να μην εκανε σεξ 10 χρονια πριν πεθανει, θα σου εκανε μυνηση για δυσφημιση αμα την ελεγες πουστη???

petroscost

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
517
Πόντοι
81
αμα ψιλιαστεις ότι είναι αντρας και δεν φυγεις εισαι ομοφυλόφιλος.
αμα ψιλιαστεις και κατσεις σημαινει ότι δεν σε ενοχλεί να κανεις σεξ με το ιδιο φυλο, αρα εισαι ομοφυλόφιλος, ανεξάρτητα ότι θα πεις την δικαιολογια , δεν ημουν σιγουρος κλπ
ο ετεροφιλοφιλος φευγει και στην υποψια
ο ομοφυλόφιλος καθεται και το κανει.
ο ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΟΜΟΦΙΛΟΦΙΛΟΣ καθεται και το κανει και υστερα λεει δεν ημουν απολυτα σιγουρος ή βαφτίζω την τρανς από ομοφυλοφιλο αντρα σε ετεροφυλοφιλη γυναικα γιατι δεν μου αρεσει η λεξη ομοφυλόφιλος.
τον υποκριτη κακιζω εδώ ολη μερα.
άλλο να μη το καταλάβεις και άλλο να πας με υποψια ή με γνωρίζοντας τι είναι. με υποψια ή με γνωση ότι είναι τρανς δεν σε χαλαει να κανεις ομοφυλοφιλικο σεξ, απλα σε χαλαει να το παραδεκτεις.
:respect: :hi:

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
Φίλε με τα περισσότερα συμφωνώ απολύτως. Ναι από αυτή την πλευρά έχεις δίκαιο. Και όσων αφοράει αλλαγές Νομοθεσίας. Και εγώ αναγνωρίζω μόνο δυο φύλα, παρά την σημερινή κατάσταση, που δεν μου αρέσει.
Αλλα …
Πάλι δεν καταλαβαίνεις. Οκ πιο λεπτομερώς. Πας στο κρεβάτι με ωραία γκόμενα που δεν δίνει ένα δείγμα για τρανς. Που πιάνεις το μουνι της δεν έχει κλειτορίδα κτλ.. Βάζεις το δάχτυλο σου μέσα της  και σε λίγο είναι υγρό. (Δηλαδή, εάν δεν είσαι γιατρός για να ελέγχεις το μύλο του Αδάμ και ξέρω εγώ τι άλλο, δεν έχεις περίπτωση να καταλάβεις.) Σου λέει (δικαιολογείται) για κακοποίηση γενετικών οργάνων λόγο θρησκείας. Δηλαδή οι γονείς. Όχι αυτή. Περιμένω την απόφαση. Να φεύγεις? Μάλλον όχι.
σε τι ακριβός συμφωνείς μαζί του ? μια φορά  κλέφτης ΠΑΝΤΑ κλέφτης . ότι έχει τ νομικό  δικαίωμα να αποκαλέσει κλέφτη κάποιον που έκλεψε 20 χρόνια πριν χωρίς να φάει μήνυση για προσβολή προσωπικότητας? η με την δήλωση (δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι) π ισχύει εφόσον πρωτα είναι κάποιος γκει. η για τον λανθασμένο γενικευμένο ορισμό του βίτσιου που προσπάθησε να δώσει.                    

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746
δεν χρειαζεται να ασχοληθείς με ψυχιατρικη για να ξες τον ορισμο τι είναι ομοφυλόφιλος είναι πολύ απλο.

και ο κλεφτης που πιαστηκε μια φορα πριν σαραντα χρονια ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ, και ας ζει τιμια από τοτε. ο παναγιωτης φασουλας είναι πρωταθλητης ευρωπης, δεν επαψε να είναι επειδή πηραν το πανευρωπαικο αλλοι 100 στην θεση του μετα το 1987. μπορεις και τον αποκαλεις πρωταθλητη ευρωπης. δεν είναι μονο στα αρνητικα είναι και στα θετικα και στις ουδέτερες ιδιότητες. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ. λεει αυτος που κανει σεξ με το ιδιο φυλο και του αρεσει. η αλομα επειδή γερασε μπορει να μην εκανε σεξ 10 χρονια πριν πεθανει, θα σου εκανε μυνηση για δυσφημιση αμα την ελεγες πουστη???

Με αυτό το παράδειγμα ήθελα να σου εξηγήσω, ότι σήμερα τα γιατρικά είναι τόσο και τόσο μακριά, ότι εάν θέλει να σε περιπαίζει και επενδύσει χοντρά λεφτά δεν το καταλαβαίνεις με τίποτε. Πρέπει να είσαι ιδικός. Κανονικός άνθρωπος δεν έχει υπόθεση. Κάνουν θαύματα οι γιατροί.
Και στο κλέφτη. Δικάσθηκε, έκατσε όσα έκατσε, μετά από δέκα χρόνια έχει δικαίωμα, αφού δεν έκανε τίποτε, να σβήσει υπόθεση από το μητρώο. Δοκίμασε μετά να του λες κλέφτη. Έχει το δικαίωμα να σε καταγγελθεί και εσύ να τιμωρηθείς. Εάν είναι σωστό ή όχι είναι δυστυχώς άλλη ερώτηση. Μπορεί ούτε εγώ ούτε εσύ δεν συμφωνούμαι, άλλα έτσι είναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
σε τι ακριβός συμφωνείς μαζί του ? μια φορά  κλέφτης ΠΑΝΤΑ κλέφτης . ότι έχει τ νομικό  δικαίωμα να αποκαλέσει κλέφτη κάποιον που έκλεψε 20 χρόνια πριν χωρίς να φάει μήνυση για προσβολή προσωπικότητας? η με την δήλωση (δεν υπαρχει πρωην πουστης, λιγο πουστης, χθες πουστης, για μια φορα πουστης παντα πουστης εισαι) π ισχύει εφόσον πρωτα είναι κάποιος γκει. η για τον λανθασμένο γενικευμένο ορισμό του βίτσιου που προσπάθησε να δώσει.                    
εχεις ακουσει ποτέ καταδικασμένος τελεσιδικα να μυνηει για δυσφημιση καποιον που τον ανεφερε με την ιδιοτητα που καταδικαστηκε εστω και μετα από πολλες δεκαετιες????

αμα θες πηγαινε πες στα μουτρα τον κωσκοτα απατεωνα. δεν μπορει να σου κανει τιποτα, γιατι πολύ απλα καταδικαστικα τελεσιδικα για ΑΠΑΤΗ εστω και πριν 30 χρονια.

όταν λεγανε τον μπουταρη μεθυστακα και αλκοολικο ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ, ο ιδιος ειχε παραδεχτει ότι ηταν αλκοολικος και εχει να πιει 30 ΧΡΟΝΙΑ, αμ του λεγανε ότι ΤΩΡΑ πινεις πολύ και εισαι ΤΩΡΑ αλκοολικος ΤΟΤΕ θα μπορουσε να τους παει διακστηρια για δυσφημιση

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0

έχεις μπερδευτεί πολύ και αντλείς συμπεράσματα από λεξικά . όπως είπα πιο πάνω υπάρχουν δύο περιπτώσεις με τα τράνς δεν είναι όλα στο ίδιο καζάνι.τ να αποκάλεσες κάποιον πρωταθλητή είναι έπαινος τ να αποκαλέσεις κάποιον κλέφτη για κατι που έγινε το 90' και τπτ μετα φυσικά και μπορεί να σε κάνει μήνηση για εξύβριση και αναλόγως πως εγινε και παρουσία ποιόν θα την φάς ανάλογα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με αυτό το παράδειγμα ήθελα να σου εξηγήσω, ότι σήμερα τα γιατρικά είναι τόσο και τόσο μακριά, ότι εάν θέλει να σε περιπαίζει και επενδύσει χοντρά λεφτά δεν το καταλαβαίνεις με τίποτε. Πρέπει να είσαι ιδικός. Κανονικός άνθρωπος δεν έχει υπόθεση. Κάνουν θαύματα οι γιατροί.
Και στο κλέφτη. Δικάσθηκε, έκατσε όσα έκατσε, μετά από δέκα χρόνια έχει δικαίωμα, αφού δεν έκανε τίποτε, να σβήσει υπόθεση από το μητρώο. Δοκίμασε μετά να του λες κλέφτη. Έχει το δικαίωμα να σε καταγγελθεί και εσύ να τιμωρηθείς. Εάν είναι σωστό ή όχι είναι δυστυχώς άλλη ερώτηση. Μπορεί ούτε εγώ ούτε εσύ δεν συμφωνούμαι, άλλα έτσι είναι.
ειπαμε αν πραγματικα δεν το υποψιαστείς εισαι ετεροφυλόφιλος.

αμα το ξες ή αμα το υποψιάζεσαι εισαι ομοφυλόφιλος.

υποκριτης να μην εισαι και το δικαιολογεις αν εισαι στην δευτερη κατηγορια είναι το θεμα, όπως αυτος που εβαλε σαν ερωτημα σε αυτό το θεμα κατι που είναι ξεκαθαρο στα λεξικα και το ξερουμε ολοι πριν μπουμε στην εφηβεια μας. ναι εισαι γκεη αν πας με τρανς δεν θελει ερωτημα. ομοφυλοφιλικο σεξ κανουν οι τρανς (εκτος αν πανε με γυναικα, σπανιο) αρα και εσυ ομοφυλόφιλος εισαι

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
έχεις μπερδευτεί πολύ και αντλείς συμπεράσματα από λεξικά . όπως είπα πιο πάνω υπάρχουν δύο περιπτώσεις με τα τράνς δεν είναι όλα στο ίδιο καζάνι.τ να αποκάλεσες κάποιον πρωταθλητή είναι έπαινος τ να αποκαλέσεις κάποιον κλέφτη για κατι που έγινε το 90' και τπτ μετα φυσικά και μπορεί να σε κάνει μήνηση για εξύβριση και αναλόγως πως εγινε και παρουσία ποιόν θα την φάς ανάλογα.
ο μπουταρης που νοιαζοταν τοτε για την φημη του γιατι ηταν υποψήφιος δήμαρχος δεν κυνηγησε κανεναν .

και κανενα σοβαρο δικαστηριο δεν θα καταδικασει για δυσφημιση ή εξυβριση αν πεις κλεφτη καποιον που καταδικαστηκε τελεσιδικα για κλοπη , και ας είναι και προπολεμικα. εσυ τωρα αν λες ότι δεν εχουμε σοβαρα δικαστηρια οκ συμφωνω.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οπως εισαι εσυ απολυτος στην αποψη σου
Ε κ γω στη δικια μου
Γαμησα  shemale για την εμπειρια κ δεν ειμαι ουτε πουστης ουτε κατι αλλο.
Finito

DPS

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2019
Like
49
Πόντοι
0
ακριβός έτσι είναι.εκτός από τριτοκοσμικές χώρες που εκει τ πράγματα είναι πάνω κάτω όπως τα λέει ο νικ  π καταδικάζεσαι εφάπαξ απόλυτα και με συνοπτικές διαδικασίες.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.685
Πόντοι
746

Ο κλεφτης που πιαστηκε μια φορα πριν σαραντα χρονια ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ μέχρι να σβήσει η ποινή του από το μητρώο. Μετά όχι. Εάν επιμένεις είναι αποπήρα προσβολής προσωπικότητας
Δηλαδή
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ – λάθος

ούτε εγώ ούτε εσύ δεν συμφωνώ, άλλα έτσι είναι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Οπως εισαι εσυ απολυτος στην αποψη σου
Ε κ γω στη δικια μου
Γαμησα  shemale για την εμπειρια κ δεν ειμαι ουτε πουστης ουτε κατι αλλο.
Finito
εισαι ομοφυλόφιλος και μπορεις να με πας και στα δικαστηρια εχω την ομολογια σου ότι πηγες με σιμεηλ=εισαι ομοφυλόφιλος.

και κάθε φορα που θα το λες αυτό υποκριτικα και τελειως αβασιμα θα στο θυμιζω

kostis344

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Είπαμε να τον ακούτε τον βιολόγο με το λεξικό του και τις αυθεντικές γνώσεις του σχετικά με το τι είναι ο καθένας ανάλογα με τις καύλες του.
Πάντως τον έχω πετύχει και πάλι σε συζήτηση πάλι για τραβεστί. Τόσο ενδιαφέρον για θέματα τράνς ούτε εμείς, που πάμε με αυτές.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
εισαι ομοφυλόφιλος και μπορεις να με πας και στα δικαστηρια εχω την ομολογια σου ότι πηγες με σιμεηλ=εισαι ομοφυλόφιλος.

και κάθε φορα που θα το λες αυτό υποκριτικα και τελειως αβασιμα θα στο θυμιζω

:tooth: :cool2:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Είπαμε να τον ακούτε τον βιολόγο με το λεξικό του και τις αυθεντικές γνώσεις του σχετικά με το τι είναι ο καθένας ανάλογα με τις καύλες του.
Πάντως τον έχω πετύχει και πάλι σε συζήτηση πάλι για τραβεστί. Τόσο ενδιαφέρον για θέματα τράνς ούτε εμείς, που πάμε με αυτές.

Με προλαβες φιλε.
Καποιο λακο εχει η φαβα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο κλεφτης που πιαστηκε μια φορα πριν σαραντα χρονια ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΣ ΚΛΕΦΤΗ μέχρι να σβήσει η ποινή του από το μητρώο. Μετά όχι. Εάν επιμένεις είναι αποπήρα προσβολής προσωπικότητας
Δηλαδή
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ – λάθος

ούτε εγώ ούτε εσύ δεν συμφωνώ, άλλα έτσι είναι.
για την ομοφυλοφιλια δεν υπαρχει ποινη , και χρονικη διαρκεια για να σβηστει από καποιο μητρωο.
μια φορα πηγες με αντρα , μια ζωη πουστη σου κολλαγανε την ρετσινια και στο δικο μου το χωριο και σε ολη την ελλαδα, παλεψτε δεν θα το αλλαξετε, δεν θα λεμε το ψαρι κρεας επειδή ετσι είναι η μοδα.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
για την ομοφυλοφιλια δεν υπαρχει ποινη , και χρονικη διαρκεια για να σβηστει από καποιο μητρωο.
μια φορα πηγες με αντρα , μια ζωη πουστη σου κολλαγανε την ρετσινια και στο δικο μου το χωριο και σε ολη την ελλαδα, παλεψτε δεν θα το αλλαξετε, δεν θα λεμε το ψαρι κρεας επειδή ετσι είναι η μοδα.

Ποιος τη γαμει τη μοδα?? :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Με προλαβες φιλε.
Καποιο λακο εχει η φαβα
και μπορω να σου φερω και αρκετες γυναικες που διψανε πιο πολύ από μενα για θεματα τρανς.
όχι φυσικα για να κανουν σεξ μαζι τους.
άλλες το θεωρουν πικαντικο, άλλες παραξενο, άλλες απλα ενδιαφερον.

εγω το βρισκω και πικαντικο και παραξενο και ενδιαφερον.
ξεκολα με τα υπονοουμενα ότι εχει λακκο η φαβα. αν πηγαινα τοσα χρονια θα εγραφα και κριτικες δεν είμαι υποκριτης εγω, τους υποκριτες κραζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom