Νέα

Όποιος πάει με τραβεστί, θεωρείται gay;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mitsos_35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 494
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Εμενα η μανα μουξερει τι ειμαι...και στα 45 που ειμαι δεν θα καθισω να αποδειξω το ποσο στρειτ η ποσο γκει ειμαι κατα τα δικα σου τα λεγομενα.Τωρα εσυ ενας μπαζογαμιας...κατα τα δικα σου λεγομενα προσπαθεις ανωνυμα σε ενα σαιτ να μας δειξεις το ποσο ομοφυλοφιλοι ειμαστε.Ενδιαφερον ..

Ετσι ρε φιλε
Κ λεγα πως θα το λεγα στην μανα μου οτι τελικα στα 44 μου εγινα μπουστης :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αναλογα πως το βλεπει κανεις μεγαλε
Κ γω εχω παρει ολων των ειδων γυναικες
Κοντες χοντρες ασχημες νεες 60 αρες
Μουναρες  city tour
Απλα ηθελα να γαμησω τραβελικο κολο κ στομα
Γιατι αυτοματα ειμαι μπουστης??
αυτόματα εισαι πουστης κυριολεκτικα αν γαμησεις τον κωλο σου σεξουαλικα ακομη και από γυναικα να είναι.

ομοφυλόφιλος εισαι αυτόματα γιατι η τρανς ανηκει στο ιδιο βιολογικο φυλο με εσενα, θες να στο πουμε άλλες 100 φορες?

ομοφυλόφιλος οποιος φτιαχνεται με ατομα του ιδιου φυλου και η τρανς ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ειστε βιολογικα αντρες ότι και να λεει ο βρεττανικος ή άλλος νομος, η επιστημη λεει την αληθεια όχι η κοινωνικη αποψη ή η νομοθεσια.

η γη ηταν στρογγυλη και ας ελεγε το αντιθετο ο πάπας.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αυτόματα εισαι πουστης κυριολεκτικα αν γαμησεις τον κωλο σου σεξουαλικα ακομη και από γυναικα να είναι.

ομοφυλόφιλος εισαι αυτόματα γιατι η τρανς ανηκει στο ιδιο βιολογικο φυλο με εσενα, θες να στο πουμε άλλες 100 φορες?

ομοφυλόφιλος οποιος φτιαχνεται με ατομα του ιδιου φυλου και η τρανς ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ειστε βιολογικα αντρες ότι και να λεει ο βρεττανικος ή άλλος νομος, η επιστημη λεει την αληθεια όχι η κοινωνικη αποψη ή η νομοθεσια.

η γη ηταν στρογγυλη και ας ελεγε το αντιθετο ο πάπας.

Στον κολο μου δεν εχει μπει ποτε τιποτα κκ ουτε προκειται οπως κ στο στομα .μου.
Τωρα εσυ τις shemale  να τις θεωρεις αντρες
Εγω οχι.

Ελα να κανονισουμε καμια παρτουζα με γκομενες να δουμε ποσο μπουστης ειμαι

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κ για να το ληξουμε
Δεν εχω να αποδειξω τιποτα κ  σε κανεναν
Οπως κ συ νομιζω
Ηθελα να γαμησω τρανς το εκανα κ τερμα
Ξερω ποιος ειμαι κ δεν με νοιαζουν τι κεν τα βιβλια κ ο καθενας :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν δεν θες να αποδειξεις τιποτα τοτε τι γραφεις εδώ τοση ωρα?

εδώ συζητάμε τι είναι τελικα αυτος που παει με τρανς.

όχι τι κανεις εσυ και εγω στο κρεβατι μας ή να κανουμε φιγουρα ποσο αντρες ειμαστε.

οσο λοιπον ακούγονται ότι οι τρανς είναι κατι διαφορετικο από αντρες με αλλα γουστα και εμφανιση, θα το διορθώνουμε.

πολύ ωραια θηλυκη εμφανιση και μπραβο τους, πολύ καλα και εσεις που γουστάρετε και παιρνατε καλα , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
αν δεν θες να αποδειξεις τιποτα τοτε τι γραφεις εδώ τοση ωρα?

εδώ συζητάμε τι είναι τελικα αυτος που παει με τρανς.

όχι τι κανεις εσυ και εγω στο κρεβατι μας ή να κανουμε φιγουρα ποσο αντρες ειμαστε.

οσο λοιπον ακούγονται ότι οι τρανς είναι κατι διαφορετικο από αντρες με αλλα γουστα και εμφανιση, θα το διορθώνουμε.

πολύ ωραια θηλυκη εμφανιση και μπραβο τους, πολύ καλα και εσεις που γουστάρετε και παιρνατε καλα , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

Γιατι τους βγαζεις ολους μπουστηδες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Γιατι τους βγαζεις ολους μπουστηδες
δεν βγαζω ολους μπουστιδες

εσυ κομπλεξικα επειδή και ο ιδιος πηγες με τρανς και δεν θελεις να ομολογήσεις την ομοφυλοφιλια σου, μας λες ξανα και ξανα ότι η ομοφυλοφιλικη σου πραξη να κανεις σεξ με τρανς (ανδρα, βιολογικα ότι και να πει στην τιβι η μοδα) δεν είναι ομοφυλοφιλια!!!!

τι είναι??? ετεροφιλοφιλια???? όταν το γυναικειου σχηματος κωλαρακι της ομορφης τρανς δεχτηκε τον πουτσο σου? τα κυτταρα του εντερου της τρανς που εχουν το Υ χρωμόσωμα ηταν αλλου φυλου από τον πουτσο σου που ειχε επισης το Υ χρωμόσωμα?

σορρυ αλλα στα σχολικα βιβλια που διδασκω μαθαίνουμε στα παιδια σωστα ότι το Υ χρωμόσωμα στα θηλαστικα οδηγει σε γεννηση ΑΝΤΡΑ, ΑΓΟΡΙΟΥ,ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ.

αν είχαμε τεχνολογια επαναλαμβανω όπως με ορμονες αλλαζουν φυλο καποια ψαρια και γινονται οντως θηλυκα με αυγα, οωθηκες κλπ τοτε ναι, τωρα όχι, οι τρανς παρα τις οποιες επεμβάσεις ή ορμονες παραμενουν τρανς, βιολογικα αντρες. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΡΕΗΤ.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
δεν βγαζω ολους μπουστιδες

εσυ κομπλεξικα επειδή και ο ιδιος πηγες με τρανς και δεν θελεις να ομολογήσεις την ομοφυλοφιλια σου, μας λες ξανα και ξανα ότι η ομοφυλοφιλικη σου πραξη να κανεις σεξ με τρανς (ανδρα, βιολογικα ότι και να πει στην τιβι η μοδα) δεν είναι ομοφυλοφιλια!!!!

τι είναι??? ετεροφιλοφιλια???? όταν το γυναικειου σχηματος κωλαρακι της ομορφης τρανς δεχτηκε τον πουτσο σου? τα κυτταρα του εντερου της τρανς που εχουν το Υ χρωμόσωμα ηταν αλλου φυλου από τον πουτσο σου που ειχε επισης το Υ χρωμόσωμα?

σορρυ αλλα στα σχολικα βιβλια που διδασκω μαθαίνουμε στα παιδια σωστα ότι το Υ χρωμόσωμα στα θηλαστικα οδηγει σε γεννηση ΑΝΤΡΑ, ΑΓΟΡΙΟΥ,ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ.

αν είχαμε τεχνολογια επεανλαμβανω όπως με ορμονες αλλαζουν φυλο καποια ψαρια και γινονται οντως θηλυκα με αυγα, οωθηκες κλπ τοτε ναι, τωρα όχι, οι τρανς παρα τις οποιες επεμβάσεις ή ορμονες παραμενουν τρανς, βιολογικα αντρες. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΣΤΡΕΗΤ.

Xa xa  εισαι ωραιος τυπε
Κατι μαθαμε κ σημερα
Οτι τοσα χρονια ειμαι ομοφυλοφιλος κ δεν το ξερα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Xa xa  εισαι ωραιος τυπε
Κατι μαθαμε κ σημερα
Οτι τοσα χρονια ειμαι ομοφυλοφιλος κ δεν το ξερα
το εμαθες πολύ μικρος οσο και αν στρουθοκαμηλίζεις.

παρτο αλλιως μηπως και ξεκολλήσεις.

οι τρανς τι είναι σεξουαλικα??? ομοφυλοφιλοι ή ετεροφιλοφιλοι???
ελα ντε εδω σε θελω.
γιατι ΟΛΟΙ τους κατατασουν εκτος ετεροφυλοφιλων, αρα πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου όπως με ΕΣΕΝΑ, που εκεινη την νυχτα… ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΣΕΞ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
είχαμε τοσο χρονια τους κρυφους ομοφυλοφιλους
είχαμε τους φανερους ομοφυλοφιλους

τωρα εχουμε και τους ομοφυλοφιλους που κανουν ομοφυλοφιλικο σεξ και το βαφτιζουν ετεροφυλοφιλικο γιατι δεν τους αρεσει η λεξη ομοφυλοφιλια

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
το εμαθες πολύ μικρος οσο και αν στρουθοκαμηλίζεις.

παρτο αλλιως μηπως και ξεκολλήσεις.

οι τρανς τι είναι σεξουαλικα??? ομοφυλοφιλοι ή ετεροφιλοφιλοι???
ελα ντε εδω σε θελω.
γιατι ΟΛΟΙ τους κατατασουν εκτος ετεροφυλοφιλων, αρα πηγαινουν με ατομα του ιδιου φυλου όπως με ΕΣΕΝΑ, που εκεινη την νυχτα… ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟ ΣΕΞ

Μικρος??
Μπα 44 ειμαι κ πηγα με τρανς στα 38
Αρα εδω κ 6 χρονια ειμαι βρωμοπουστας :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μικρος??
Μπα 44 ειμαι κ πηγα με τρανς στα 38
Αρα εδω κ 6 χρονια ειμαι βρωμοπουστας :happy:
οσο και αν προσπαθεις με την χρηση του ορου πουστης , που κυριολεκτικα σημαινει κωλαγαμημενος,
θα σου απανταω ξανα και ξανα ότι το σεξ με τρανς είναι ομοφυλοφιλικο.

και θα σε γλεντησω με εικονες όπως στον πικερ που το επαιζε αντρας και στρεητ

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
οσο και αν προσπαθεις με την χρηση του ορου πουστης , που κυριολεκτικα σημαινει κωλαγαμημενος,
θα σου απανταω ξανα και ξανα ότι το σεξ με τρανς είναι ομοφυλοφιλικο.

και θα σε γλεντησω με εικονες όπως στον πικερ που το επαιζε αντρας και στρεητ

Αν σου ναι απαραιτητο για να σαι καλα go ahead.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν απω με τετοια αν το εκανε ο τζιμυς δικαιωμα του εγω αηδιαζω με τετοια τρανς και τα λοιπα

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετεροφυλοφιλικο σεξ λοιπον
[ftp=ftp://[URL unfurl="true"]https://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.sirina.tv%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F01%2F1SHE.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.sirina.tv%2Fshemale%2F&docid=WMudSaUny7CqFM&tbnid=wpbZVJz7AGuGUM%3A&vet=10ahUKEwjly5CUibPmAhWR6aQKHaiCDncQMwgxKAQwBA..i&w=640&h=427&bih=741&biw=1523&q=%CF%83%CE%B7%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B5&ved=0ahUKEwjly5CUibPmAhWR6aQKHaiCDncQMwgxKAQwBA&iact=mrc&uact=8]https://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fwww.sirina.tv%2Fwp-content%2Fuploads%2F2017%2F01%2F1SHE.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.sirina.tv%2Fshemale%2F&docid=WMudSaUny7CqFM&tbnid=wpbZVJz7AGuGUM%3A&vet=10ahUKEwjly5CUibPmAhWR6aQKHaiCDncQMwgxKAQwBA..i&w=640&h=427&bih=741&biw=1523&q=%CF%83%CE%B7%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B5&ved=0ahUKEwjly5CUibPmAhWR6aQKHaiCDncQMwgxKAQwBA&iact=mrc&uact=8[/ftp[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom