Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
    2015-04-15 00:00

Greece, Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End)
    2015-04-11 00:00

BeiJing, Handled by Airline,Flight No. LH721
    2015-04-10 00:00

Beijing Internationg Mail Center, Prepare to Dispatch
    2015-04-09 00:00

Beijing Internationg Mail Center, Received
    2015-04-09 00:00

BeiJing, Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-04-07 20:00

ShenZhen, Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center
    2015-04-07 18:00

ShenZhen, Arrived at Yanwen ShenZhen Sorting Center

22-Mar-2015 14:38 Received by Post Office 100614
23-Mar-2015 15:33 Departure export customs BEIJING
05-Apr-2015 13:34 Arrival Import customs ATHENS AMU

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 15-04-2015

απο δικο μου δεμα τις προαλλες μεσω ιμπει...περιμενε θα σου ερθει λογικα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
22-Mar-2015 14:38 Received by Post Office 100614
23-Mar-2015 15:33 Departure export customs BEIJING
05-Apr-2015 13:34 Arrival Import customs ATHENS AMU

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ-ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 15-04-2015

απο δικο μου δεμα τις προαλλες μεσω ιμπει...περιμενε θα σου ερθει λογικα
Με Yanwen στο εστειλαν?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Με Yanwen στο εστειλαν?
οχι δε νομιζω,αλλα δεν παιζει ρολο...καταρχην επεσες μεσα στις εορταστικη εβδομαδα του Πασχα....την προηγουμενη Δευτερα λογικα το τελωνειο ηταν κλειστο...βγαλε κ τα Σο-Κου,οποτε υπολογισε τι μπορει να μαζευτηκε απο ογκο δεματων του εξωτερικου στο τελωνειο...κ οι τελωνες δεν φημιζονται οτι ειναι hard workers  :grin:
κανε λιγο υπομονη μια των ημερων θα σκαναριστει το τρακινγκ οτι εχει κλεισει απο αεροδρομιο κ ειναι ετοιμο για ελτα προς παραδοση

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
οχι δε νομιζω,αλλα δεν παιζει ρολο...καταρχην επεσες μεσα στις εορταστικη εβδομαδα του Πασχα....την προηγουμενη Δευτερα λογικα το τελωνειο ηταν κλειστο...βγαλε κ τα Σο-Κου,οποτε υπολογισε τι μπορει να μαζευτηκε απο ογκο δεματων του εξωτερικου στο τελωνειο...κ οι τελωνες δεν φημιζονται οτι ειναι hard workers  :grin:
κανε λιγο υπομονη μια των ημερων θα σκαναριστει το τρακινγκ οτι εχει κλεισει απο αεροδρομιο κ ειναι ετοιμο για ελτα προς παραδοση

Όπως τα λες. Την σελίδα την βρήκα πρόσφατα γιατί περιμένω κάτι από Ισπανία, τελικά έχει φτάσει απ' τις 9/4 και περίμενε εκεί μέχρι και σήμερα! Ενδοκοινοτικό και το είχαν στ'΄@@ τους.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σημερα μου ρθε μνμ απο paypal οτι θα διαχωριστει απο το ιμπει...αλλαξανε λεει κ τα τερμς,ξερεις κανεις τι γινεται?
βαρεθηκα να μπω να διαβασω το απντειτ.... :grin:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Σημερα μου ρθε μνμ απο paypal οτι θα διαχωριστει απο το ιμπει...αλλαξανε λεει κ τα τερμς,ξερεις κανεις τι γινεται?
βαρεθηκα να μπω να διαβασω το απντειτ.... :grin:

Αν είναι έτσι, την γαμήσαμε. Αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι να τα σπάσανε ρε μαν;

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν είναι έτσι, την γαμήσαμε. Αλλά λίγο δύσκολο δεν είναι να τα σπάσανε ρε μαν;

αντιγραφω κατα λεξη,τα υπολοιπα τα γραφει στο ''πολιτικη πειπαλ''

Our Legal Agreements are changing.
Soon, PayPal and eBay will no longer be part of the same group of companies and will operate as unrelated organisations. So we're updating PayPal’s User Agreement, Acceptable Use Policy, and Privacy Policy to continue providing the same great services you’re used to. Although we have updated the Privacy Policy, our focus on protecting your data is not changing. We’re also making other changes to our business practices and policies that aren’t related to the separation. We’ve put details of the changes on our Policy Update page. You can also find this at by clicking ‘Legal’ at the bottom of the page and then selecting ‘Policy Updates.’

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
21
εμενα μολις μου ηρθε μυνημα απο το Paypal για να κανω confirm

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αντιγραφω κατα λεξη,τα υπολοιπα τα γραφει στο ''πολιτικη πειπαλ''

Our Legal Agreements are changing.
Soon, PayPal and eBay will no longer be part of the same group of companies and will operate as unrelated organisations. So we're updating PayPal’s User Agreement, Acceptable Use Policy, and Privacy Policy to continue providing the same great services you’re used to. Although we have updated the Privacy Policy, our focus on protecting your data is not changing. We’re also making other changes to our business practices and policies that aren’t related to the separation. We’ve put details of the changes on our Policy Update page. You can also find this at by clicking ‘Legal’ at the bottom of the page and then selecting ‘Policy Updates.’

Αν είναι έτσι εντάξει, λάθος κατάλαβα. Αυτό λέει ότι χωρίζουν ως εταιρείες και γίνονται ανεξάρτητες, εγώ νόμισα -και μου φάνηκε υπερβολικό- ότι δεν θα μπορείς να κάνεις χρήση PayPal στο Ebay.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν είναι έτσι εντάξει, λάθος κατάλαβα. Αυτό λέει ότι χωρίζουν ως εταιρείες και γίνονται ανεξάρτητες, εγώ νόμισα -και μου φάνηκε υπερβολικό- ότι δεν θα μπορείς να κάνεις χρήση PayPal στο Ebay.
aαν ειναι ετσι τοτε οκ...γιατι το μυαλο μου πηγε οτι δεν θα εχουν παρε-δωσε σαν σαιτ κτλ

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
21
Warning! Your PayPal account was limited!

Your account has been limited temporarily in order to protect it. The account will continue to be limited until it is approved.
Once you have updated your account records, your information will be confirmed and your account will start to work as normal once again.
The process does not take more than 5 minutes.
Once connected, follow the steps to activate your account. We appreciate your understanding as we work to ensure security.

Click here to Confirm Your Account Information.

Department review PayPal accounts

copyright 1999-2015 PayPal.All rights reserved
PayPal FSA Register Number:1388561750

PayPal Email ID PP156930

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
aαν ειναι ετσι τοτε οκ...γιατι το μυαλο μου πηγε οτι δεν θα εχουν παρε-δωσε σαν σαιτ κτλ

Κι εγώ αυτό κατάλαβα αρχικά. Απλά δεν θα ανήκουν στον ίδιο όμιλο πλέον και θα δρουν ως ανεξάρτητες επιχειρήσεις. Προχωράμε τύπε  :rockon:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Warning! Your PayPal account was limited!

Your account has been limited temporarily in order to protect it. The account will continue to be limited until it is approved.
Once you have updated your account records, your information will be confirmed and your account will start to work as normal once again.
The process does not take more than 5 minutes.
Once connected, follow the steps to activate your account. We appreciate your understanding as we work to ensure security.

Click here to Confirm Your Account Information.

Department review PayPal accounts

copyright 1999-2015 PayPal.All rights reserved
PayPal FSA Register Number:1388561750

PayPal Email ID PP156930

Αυτό είναι εντελώς άλλο πράγμα μαν!

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
21
να ρωτησω κατι ρε παληκαρια σαν πιο εμπειροι,εγω εκανα την πρωτη αγορα μεσω ebay
πριν λιγες μερες(συγκεκριμενα αγορασα ενα ανταλλακτικο για τη δουλεια μου απο Ταιβαν)εκανα ομως τη μαλακια οταν γραφτηκα,να μη βαλω το πραγματικο μου επωνυμο,αλλα ψευδωνυμο(ξεχασα να ενημερωσω και τον πωλητη για τα πραγματικα στοιχεια μου)με συνεπεια στο ταχυδρομειο να μη μου το παραδινουν,μου ειπε καποιος να το πω απευθειας στον ταχυδομο(που με ξερει)για να μου το παραδωσει εκεινος,ξερετε αν μπορει να γινει αυτο?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
να ρωτησω κατι ρε παληκαρια σαν πιο εμπειροι,εγω εκανα την πρωτη αγορα μεσω ebay
πριν λιγες μερες(συγκεκριμενα αγορασα ενα ανταλλακτικο για τη δουλεια μου απο Ταιβαν)εκανα ομως τη μαλακια οταν γραφτηκα,να μη βαλω το πραγματικο μου επωνυμο,αλλα ψευδωνυμο(ξεχασα να ενημερωσω και τον πωλητη για τα πραγματικα στοιχεια μου)με συνεπεια στο ταχυδρομειο να μη μου το παραδινουν,μου ειπε καποιος να το πω απευθειας στον ταχυδομο(που με ξερει)για να μου το παραδωσει εκεινος,ξερετε αν μπορει να γινει αυτο?
μπες κανε edit profile στο λογαριασμο σου στο paypal κ βαλε τα αληθινα σου στοιχεια,ονομα,επιθετο κτλ
εκτυπωσε την αποδειξη πληρωμης paypal που σου ηρθε στο μειλ σου,οταν εκανες την αγορα του αντικειμενου κ δειξτο σαν αποδεικτικο σε ταχυδρομο κ ταχυδρομειο.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

2 λύσεις μπορώ να σκεφτώ. Η πρώτη και μπακαλίστικη είναι να τυπώσεις τα αποδεικτικά αγοράς που έχεις και να τα δώσεις στον ταχυδρόμο (αφού σε ξέρει κιόλας) οπότε λογικά θα το παραλάβεις και η δεύτερη είναι να επικοινωνήσεις με τον πωλητή να ενημερώσει εκείνος ότι ο nick-τάδε είναι ο Τάδε Ταδόπουλος (το πραγματικό σου ονοματεπώνυμο).

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
μπες κανε edit profile στο λογαριασμο σου στο paypal κ βαλε τα αληθινα σου στοιχεια,ονομα,επιθετο κτλ
εκτυπωσε την αποδειξη πληρωμης paypal που σου ηρθε στο μειλ σου,οταν εκανες την αγορα του αντικειμενου κ δειξτο σαν αποδεικτικο σε ταχυδρομο κ ταχυδρομειο.

Σίγουρα πρέπει να βάλει τα σωστά του στοιχεία στο PayPal αλλά και να το κάνει δεν θα αλλάξει το αποδεικτικό που έχει στα χέρια του.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Σίγουρα πρέπει να βάλει τα σωστά του στοιχεία στο PayPal αλλά και να το κάνει δεν θα αλλάξει το αποδεικτικό που έχει στα χέρια του.
ναι το αποδεικτικο δεν μπορει να το αλλαξει ετσι κ αλλιως,απλα ειναι καιρος να βαλει τα πραγματικα του στοιχεια στο πειπαλ,αφου δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιει νικς κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom