Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
οπως λεει και ο φιλος πανω, διαβασε καλα τους ορους και δες πιο δίκαιο διεπει την αγοραπωλησια. οταν διαβασα στο αμερικανικο ebay οτι ειναι το δίκαιο της utah, ψιλοφρικαρα..  :)
Δεν ειναι απο ebay εκει ειναι το θεμα

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
Ok

Παιζει να μου στειλει fake payment request? Δεν ξερω και πολλα απο αυτα οποτε μην βαρεσετε απο της πιθανον χαζες ερωτησεις. Απλα εχω διαβασει πολλα

Όχι, αφού μέσω paypal to στέλνει, θα το τσεκάρεις πρώτα,δεν είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις. Είναι σοβαρό on line κατάστημα?

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
πολλα λεφτα ρε μαν. αν δεν ειναι και απ'το bay ή amazon (ή αναλογου βεληνεκους) εγω θα'χα μαζι και φιλο δικηγορο, step by step.

ασχετo: σκεφτομουν να παρω απο εξωτερικο (εδω δεν υπαρχει) καποιο παλιο καλο φλιπερακι, πχ. addams family - εκανε πανω απο 5k, απο αμερικα, και το φοβηθηκα.. τελωνεια/μεταφορικες. δε θα το κανω παραμονο αν το βρω απο ελλαδα. βεβαια ειναι χομπι, αν ηταν εργαλειο δουλειας θα αλλαζε το θεμα..

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Όχι, αφού μέσω paypal to στέλνει, θα το τσεκάρεις πρώτα,δεν είσαι υποχρεωμένος να συνεχίσεις. Είναι σοβαρό on line κατάστημα?
Οχι τον βρηκα στο site αντιπροσωπειας. Ειναι σαν μεταπωλητης τους στην ισπανια. Αυτο ειναι που με φοβιζει. Ο Αγγλος ειναι ΟΚ εστειλα ατομο και το τσεκαρε. Μονο το μηχανημα δεν ειδε γιατι λεει θελει 1 μερα να το φερουν απο αποθηκες (Λογικο)Αλλα κολλαω στο προφρομα δεν δεχεται paypal. O Iσπανος δεχεται αλλα δεν τον εχω τσεκαρει

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
τελευταιο απ'εμε :) εγω θα προτιμουσα τον αγγλαρα σιγουρα. το ξερω το νησι και σιγουρα εμπιστευομαι περισσοτερο τον β.ευρωπαιο απ'τον μεσόγειο.. νο hard feelings, strictly business

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Οχι τον βρηκα στο site αντιπροσωπειας. Ειναι σαν μεταπωλητης τους στην ισπανια. Αυτο ειναι που με φοβιζει. Ο Αγγλος ειναι ΟΚ εστειλα ατομο και το τσεκαρε. Μονο το μηχανημα δεν ειδε γιατι λεει θελει 1 μερα να το φερουν απο αποθηκες (Λογικο)Αλλα κολλαω στο προφρομα δεν δεχεται paypal. O Iσπανος δεχεται αλλα δεν τον εχω τσεκαρει
τι θα αγορασεις εαν επιτρεπεται?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
τελευταιο απ'εμε :) εγω θα προτιμουσα τον αγγλαρα σιγουρα. το ξερω το νησι και σιγουρα εμπιστευομαι περισσοτερο τον β.ευρωπαιο απ'τον μεσόγειο.. νο hard feelings, strictly business
το ιδιο κ γω..μαλιστα το καλοκαιρι ειχα κατ'ιδιαν εμπειρια στο νησι με την τυπικοτητα των Αγγλων.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456

Αυτός ο φίλος σου δεν μπορεί να δει το μηχάνημα και να του στείλεις και τα λεφτα να πληρώσει? Για μένα το μόνο θέμα που υπάρχει είναι μη σου στείλουν κάποιο χαλασμένο ή να πάθει κάτι στη μεταφορά,που θα πρέπει να το στέλνεις πίσω,μπερδέματα κλπ, όχι να μη στο στείλουν.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Για εναν φιλο ενα διαγνωστικο αυτοκινητου ειναι. Απλα εγω μπαινω στην μεση για την συναλλαγη
εγω θα το απεφευγα 2 φορες να κανω την συναλλαγη...μια γιατι ειναι μεγαλο το ποσο κ μια γιατι ειναι ξενα χρηματα. :)
παντως εαν αποφασισεις,καλυτερα Αγγλια.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
το νετ είναι τίγκα στους απατεώνες για να εμπιστεύεις κάποιον και να κάνεις συναλλαγή 8 χιλιάρικα....
όχι ρε τύποι  :P

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αυτός ο φίλος σου δεν μπορεί να δει το μηχάνημα και να του στείλεις και τα λεφτα να πληρώσει? Για μένα το μόνο θέμα που υπάρχει είναι μη σου στείλουν κάποιο χαλασμένο ή να πάθει κάτι στη μεταφορά,που θα πρέπει να το στέλνεις πίσω,μπερδέματα κλπ, όχι να μη στο στείλουν.
Nαι ειναι μια λυση και αυτη...αλλα επειδη ειναι ξενα τα λεφτα εαν γινει μαλακια εγω θα τρεχω.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.707
Πόντοι
2.606
Nαι ειναι μια λυση και αυτη...αλλα επειδη ειναι ξενα τα λεφτα εαν γινει μαλακια εγω θα τρεχω.

Αν δεν στο στειλει απο το Paypal θα παρεις τα λεφτα σου πισω, ειτε ειναι 1 ευρω ειτε ειναι 80.000.

Αν σου ερθει και ειναι χαλασμενο ή δεν ειναι αυτο που αγορασες θα το στειλεις πισω με ΕΛΤΑ EPG.
Η υπηρεσια αυτην για Μεγαλη Βρετανια εχει 4-5 εργασιμες μερες παραδοση- (αν το στειλεις Δευτερα πχ Παρασκευη εχει παραδοθει)με full tracking απο την Parcelforce(24h express service) και επιβεβαιωση παραδοσης με υπογραφη  .
To paypal απαιτει επιβεβαιωση παραδοσης με υπογραφη για 300$ και πανω.

Τα μεταφορικα σε μια τετοια περιπτωση θα τα πληρωσεις εσυ.
Για δεμα 5 κιλων θα σου στοιχίσει 42.71 πχ.

Τιμοκαταλογος εδω.

Εγω με paypal θα το προχωρουσα αφοβα.
Αν εχεις να χασεις κατι θα ειναι τα μεταφορικα για να το στειλεις πισω αν κατι παει στραβα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Αν δεν στο στειλει απο το Paypal θα παρεις τα λεφτα σου πισω, ειτε ειναι 1 ευρω ειτε ειναι 80.000.

Αν σου ερθει και ειναι χαλασμενο ή δεν ειναι αυτο που αγορασες θα το στειλεις πισω με ΕΛΤΑ EPG.
Η υπηρεσια αυτην για Μεγαλη Βρετανια εχει 4-5 εργασιμες μερες παραδοση- (αν το στειλεις Δευτερα πχ Παρασκευη εχει παραδοθει)με full tracking απο την Parcelforce(24h express service) και επιβεβαιωση παραδοσης με υπογραφη  .
To paypal απαιτει επιβεβαιωση παραδοσης με υπογραφη για 300$ και πανω.

Τα μεταφορικα σε μια τετοια περιπτωση θα τα πληρωσεις εσυ.
Για δεμα 5 κιλων θα σου στοιχίσει 42.71 πχ.

Τιμοκαταλογος εδω.

Εγω με paypal θα το προχωρουσα αφοβα.
Αν εχεις να χασεις κατι θα ειναι τα μεταφορικα για να το στειλεις πισω αν κατι παει στραβα.
Oκ φιλος. Θα δω τι με συμφερει καλυτερα απο ολα. Εαν θα πω η θα το παρω απο αλλον (Που δεν ξερω εαν υπαρχει)και θα μου στειλει payment request

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Eχει λαβει κανεις πακετο απο κινα με την εταιρεια YANWEN ??

Σταματησε το tracking οταν εφτασε Ελλαδα (ΕΑΝ ΕΦΤΑΣΕ) στα ΕΛΤΑ δεν ξερουν τιποτα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Eχει λαβει κανεις πακετο απο κινα με την εταιρεια YANWEN ??

Σταματησε το tracking οταν εφτασε Ελλαδα (ΕΑΝ ΕΦΤΑΣΕ) στα ΕΛΤΑ δεν ξερουν τιποτα
αν θες δωσε τρακινγκ να το τσεκαρω

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
αν θες δωσε τρακινγκ να το τσεκαρω
Το τσεκαρα. Στο site ΕΛΤΑ δεν υπαρχει και στο κινεζικο λεει οτι εφτασε στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το tracking σταματαει εκει απο την εταιρεια.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Το τσεκαρα. Στο site ΕΛΤΑ δεν υπαρχει και στο κινεζικο λεει οτι εφτασε στο ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το tracking σταματαει εκει απο την εταιρεια.
τελευταια ημερομηνια αφιξης στην Ελλαδα ποια ειναι?
π.χ. αν εφτασε χθες θα πρπει να περιμενεις κ αλλο.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
τελευταια ημερομηνια αφιξης στην Ελλαδα ποια ειναι?
π.χ. αν εφτασε χθες θα πρπει να περιμενεις κ αλλο.

2015-04-15 00:00

Greece, Arrive at Greece Airport-(Yanwen's Track End)
    2015-04-11 00:00

BeiJing, Handled by Airline,Flight No. LH721
    2015-04-10 00:00

Beijing Internationg Mail Center, Prepare to Dispatch
    2015-04-09 00:00

Beijing Internationg Mail Center, Received
    2015-04-09 00:00

BeiJing, Arrived at Beijing Internationg Mail Center
    2015-04-07 20:00

ShenZhen, Despatched from Yanwen ShenZhen Sorting Center
    2015-04-07 18:00

ShenZhen, Arrived at Yanwen ShenZhen Sorting Center