Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι το αποδεικτικο δεν μπορει να το αλλαξει ετσι κ αλλιως,απλα ειναι καιρος να βαλει τα πραγματικα του στοιχεια στο πειπαλ,αφου δεν υπαρχει λογος να χρησιμοποιει νικς κτλ

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

company of heroes tho

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.687
Πόντοι
31.558
Ρωτά τον πωλητή μήπως γνωρίζει κατι ή να ρωτήσει το τοπικό του ταχυδρομείο, πάντως σε κάθε περίπτωση αν η αργοπορία περάσει τις 42 ημέρες κάνε αναφορά για να μην χάσεις τα λεφτά σου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
εχει τυχει να αγορασει κανεις απο Ισδραηλ?

περιμενω κατι που εχει ταχυδρομηθει απο τις 27 Απριλιου κ ακομη να φανει ναουμε..
απο το τρακινγκ που τσεκαρω δεν εχει μπει καν ελλαδα,τελευταια ενημερωση απο τα κρατικα ταχυδρομεια του Ισδραηλ οτι δρομολογειθηκε για Ελλαδα...κουκουρουκου δηλ.

επισης,διαβασα οτι πειπαλ δινει οριο 45 τελικα ημερες για να πας για claim χρηματων να επιστραφουν...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εχει τυχει να αγορασει κανεις απο Ισδραηλ?

περιμενω κατι που εχει ταχυδρομηθει απο τις 27 Απριλιου κ ακομη να φανει ναουμε..
απο το τρακινγκ που τσεκαρω δεν εχει μπει καν ελλαδα,τελευταια ενημερωση απο τα κρατικα ταχυδρομεια του Ισδραηλ οτι δρομολογειθηκε για Ελλαδα...κουκουρουκου δηλ.

επισης,διαβασα οτι πειπαλ δινει οριο 45 τελικα ημερες για να πας για claim χρηματων να επιστραφουν...

Όχι αλλά μπορώ να σου πω εμπειρικά κάποια πράγματα:

1) Έχουν ΤΡΕΛΛΟ έλεγχο για το τί βγαίνει απ' την χώρα. Τα ανοίγουν ΟΛΑ, το ξέρω από δέμα που μου έστειλε εταιρεία ως δείγμα (επαγγελματικό).
2) Στείλε μέσω eBay μήνυμα στον πωλητή.
3) Ξαναδές την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Το claim μην σε αγχώνει, δεν το χάνεις.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Όχι αλλά μπορώ να σου πω εμπειρικά κάποια πράγματα:

1) Έχουν ΤΡΕΛΛΟ έλεγχο για το τί βγαίνει απ' την χώρα. Τα ανοίγουν ΟΛΑ, το ξέρω από δέμα που μου έστειλε εταιρεία ως δείγμα (επαγγελματικό).
2) Στείλε μέσω eBay μήνυμα στον πωλητή.
3) Ξαναδές την εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης.

Το claim μην σε αγχώνει, δεν το χάνεις.
ελα ρε μαν. :rockon: :rockon:
δεν ειναι αγορα απο ebay ,αλλα απο το γνωστο κ μη εξαιρεταιο discogs (σαιτ αποκλειστικα για Βινυλια,σι-ντι κτλ) στο οποιο ολες οι αγορες πραγματοποιουνται αποκλειστικα απο paypal
ο δισκος ειναι ενα βινυλιο των Morbid Angel  :grin: παιζει δηλ να μη μου το στειλουν κ να το θεωρησουν βλασθημο? :grin: :grin:
εστειλα μνμ τον πωλητη,κλασσικα μου λεει να κανω υπομονη κ να περιμενω κτλ...δεν αναγραφει το discogs ποτε εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης...ειναι ενα απο τυα μειονεκτηματα του
παντως καλα που μου το ειπες για το Ισραηλ,δεν το γνωριζα οτι εχουν τοση βαβουρα,θα το αποφευγω στο μελλον....κ μαλιστα εαν ηξερε οτι καθυστερει τοσο θα κοιταγα αλλου εναλλακτικα...(για να μην σας πω οτι το συγκεκριμενο Βινυλιο προχθες το εντοπισα Ελλαδα κ φθηνοτερο κ ενιωσα ΜΑΛΑΚΑς τελειως... :grin:)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ρωτά τον πωλητή μήπως γνωρίζει κατι ή να ρωτήσει το τοπικό του ταχυδρομείο, πάντως σε κάθε περίπτωση αν η αργοπορία περάσει τις 42 ημέρες κάνε αναφορά για να μην χάσεις τα λεφτά σου
κατι τετοιο εχω στο μυαλο μου..να κανω claim στο παραπεντε.. :P

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Δεν είναι κκρκ.

17 μέρες έχουν περάσει.
Είσαι ΟΚ.
Θα έρθει.
μακαρι φιλε,γιατι βαριεμαι να ανοιγω κ case στο πειπαλ...
το θελω,αλλα υπαρχει κ το καταραμενο ντετλαιν απο πειπαλ αμα κατσει στραβη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Εγω παρηγγηλα απο e bay ενα ρολοι.Στο τρακιν απο Αμερικη πηγε Γερμανια.Οταν περασε η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης φαινοταν οτι βρισκοταν ακομα Γερμανια.Τοτε αποφασισα να επικοινωνησω με τον πωλητη μεσω μηνυματος.Η απαντηση,φαινεται οτι το αντικειμενο βρισκεται στη χωρα σας και συγκεκριμενα στα ΕΛΤΑ.Ουτε που πηγαινε το μυαλο μου πρωτον επειδη στο τρακιν εδειχνε οτι βρισκοταν ακομα στη Γερμανια και δευτερον επειδη νομιζα οτι θα παραδινοταν σε μενα απο την εταιρεια μεταφορων που αναγραφοταν.Πηγα στα ΕΛΤΑ και δινοντας το κωδικο της παραγγελιας μου,παρελαβα το ρολοι.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Εγω παρηγγηλα απο e bay ενα ρολοι.Στο τρακιν απο Αμερικη πηγε Γερμανια.Οταν περασε η εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης φαινοταν οτι βρισκοταν ακομα Γερμανια.Τοτε αποφασισα να επικοινωνησω με τον πωλητη μεσω μηνυματος.Η απαντηση,φαινεται οτι το αντικειμενο βρισκεται στη χωρα σας και συγκεκριμενα στα ΕΛΤΑ.Ουτε που πηγαινε το μυαλο μου πρωτον επειδη στο τρακιν εδειχνε οτι βρισκοταν ακομα στη Γερμανια και δευτερον επειδη νομιζα οτι θα παραδινοταν σε μενα απο την εταιρεια μεταφορων που αναγραφοταν.Πηγα στα ΕΛΤΑ και δινοντας το κωδικο της παραγγελιας μου,παρελαβα το ρολοι.
υπαρχει ελτα tracking να τσεκαρει καποιος...

στην δικη μου περιπτωση δεν εχει μπει καν στην χωρα.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.084
Πόντοι
456
αντιγραφω απο το paypal

Check the date! All claims must be filed within 45 days of the transaction or the claim will be denied

Αν στο χει στειλει με ταχυδρομειο και οχι με courier κατι γινεται όταν μπαίνει στην χώρα αλλάζει αριθμός κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να το βρεις με τον αριθμό που έφυγε από την ξένη χώρα,μου χει γίνει άπειρες φορές,οπότε το δικό σου είναι ελλάδα απλά δεν φαίνεται στο Tracking, μην ανησυχείς.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
αντιγραφω απο το paypal

Check the date! All claims must be filed within 45 days of the transaction or the claim will be denied
General Guidelines.
Disputes can be opened for certain, tangible and physical goods only
Full item cost has to be covered in one payment
The buyer can open a dispute within 180 days of the date the payment was made
If the buyer and the seller cannot reach a mutual agreement, the dispute can be escalated to a claim within 20 days after opening the dispute.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Αν στο χει στειλει με ταχυδρομειο και οχι με courier κατι γινεται όταν μπαίνει στην χώρα αλλάζει αριθμός κάτι τέτοιο και δεν μπορείς να το βρεις με τον αριθμό που έφυγε από την ξένη χώρα,μου χει γίνει άπειρες φορές,οπότε το δικό σου είναι ελλάδα απλά δεν φαίνεται στο Tracking, μην ανησυχείς.
αυτο που μου λες (απο το 2008) που ψωνιζω ιντερνετικα απ εξω,δεν μου εχει τυχει ποτε...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
General Guidelines.
Disputes can be opened for certain, tangible and physical goods only
Full item cost has to be covered in one payment
The buyer can open a dispute within 180 days of the date the payment was made
If the buyer and the seller cannot reach a mutual agreement, the dispute can be escalated to a claim within 20 days after opening the dispute.
μαλλον τα αλλαξανε τοτε...αν κ μου φαινεται τεραστιο χρονικο διαστημα για claim χρηματων(μιλαμε για 6μηνο!).

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαλλον τα αλλαξανε τοτε...αν κ μου φαινεται τεραστιο χρονικο διαστημα για claim χρηματων(μιλαμε για 6μηνο!).
Το διάβαζα στο myphone για αυτό και το είπα.Ψάξτο πάντως πριν επαναπαυτείς.

Του βάζεις το TN που έχεις και ψάχνει σε ολα τα site και βγάζει αποτελέσματα.
Ελπίζω να βοηθάει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Να απαντήσω σ΄αυτά που διάβασα:

1) Το Paypal ΔΕΝ έχει τον ίδιο τρόπο πληρωμής με όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Προφανώς το eBay ως κολοσσός έχει τα καλύτερα ακόμα κι αν γίνονται ξεχωριστά αδερφάκια.

2) Το tracking number δεν αλλάζει με τίποτα, όποιος κι αν το ζητήσει. Εκτυπώθηκε, κολλήθηκε στο δέμα, τέλος. Δεν αλλάζει από κανέναν.

3) Στην σελίδα των ΕΛΤΑ είναι μάλλον μαλακία η ρύθμιση της ανάλυσης, πηγαίνετε λίγο πιο κάτω, μέσα στο πλαίσιο και θα το εμφανίσει.

4) Επικοινωνούμε με τον πωλητή πάντα και μόνο μέσω του site που αγοράσαμε. Αλλιώς παραβιάζουμε τους όρους και χάνουμε δικαιώματα.

5) Ακόμα και 10-12 ημερολογιακές στο ελληνικό τελωνείο δυστυχώς είναι πιθανές.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
για να αγοράσω κάτι με paypal πρέπει να είναι veryfied ο λογαριασμός η  το veryfied είναι μόνο για να πουλάς ?
είδα μια καμερούλα αστέρι..

ακόμα να μάθω να το κάνω μόνος μου  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom