Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
Να απαντήσω σ΄αυτά που διάβασα:

2) Το tracking number δεν αλλάζει με τίποτα, όποιος κι αν το ζητήσει. Εκτυπώθηκε, κολλήθηκε στο δέμα, τέλος. Δεν αλλάζει από κανέναν.

το τρακινγκ τον ΕΛτα ειναι μεχρι το Βενιζελος , απο εκει και μετα δεν ξερεις που ειναι το δεμα , καμια εταιρια στο κοσμο δεν το σκαναρει

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το τρακινγκ τον ΕΛτα ειναι μεχρι το Βενιζελος , απο εκει και μετα δεν ξερεις που ειναι το δεμα , καμια εταιρια στο κοσμο δεν το σκαναρει
ε ναι...μετα ξεροντας οτι μπηκε τουλαχιστον στην χωρα περιμενεις....το τρακινγκ δεν γινεται μονο στο Βενιζελος,αλλα κ στην θεσ/κη .εχω παρακολουθησει διαδρομη δικου μου αντικειμενου που απο Αθηνα πηγε Θεσ/κη,μετα κατεβηκε λαρισα κ μετα ηρθε σε μενα...με τρακινγκ απο usps.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Όχι φίλε. Αγόρασα πρόσφατα από Ισπανία και Χ. Κονγκ και μου τα έδειχνε κανονικότατα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
για να αγοράσω κάτι με paypal πρέπει να είναι veryfied ο λογαριασμός η  το veryfied είναι μόνο για να πουλάς ?
είδα μια καμερούλα αστέρι..

ακόμα να μάθω να το κάνω μόνος μου  :P

Πρέπει να είναι verified, δεν είναι τίποτα όμως.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
ε ναι...μετα ξεροντας οτι μπηκε τουλαχιστον στην χωρα περιμενεις....το τρακινγκ δεν γινεται μονο στο Βενιζελος,αλλα κ στην θεσ/κη .εχω παρακολουθησει διαδρομη δικου μου αντικειμενου που απο Αθηνα πηγε Θεσ/κη,μετα κατεβηκε λαρισα κ μετα ηρθε σε μενα...με τρακινγκ απο usps.

Όχι φίλε. Αγόρασα πρόσφατα από Ισπανία και Χ. Κονγκ και μου τα έδειχνε κανονικότατα.

και οι 2 σας δεν διαβαζεται απο βιασυνη , το τρακινγκ τον Ελτα ( οχι ups οχι dhl )  ειναι μεχρι το βενιζελος ..

ΔΗΛΑΔΗ.

στελνεις κατι απο Ελλαδα προς τα εξω ζητας συστημενο με τρακινγκ , σου κολλανε το αυτοκόλλητο , βλεπεις το δεμα σου μεχρι τον Βενιζελο και μετα εξαφανίζεται , δεν ξερεις αν εχει φτασει και τιποτα.

Εχω ριξει Παναγιες με τα Ελτα και το εχουν παραδεκτει , το ΔΙΚΟ τους τραγκινγκ ειναι μονο για Ελλαδα .

Οταν φερνεις πραγματα απ εξω ειναι αλλου παπα ευαγγελιο 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Το tracking των Ελτα δειχνει μεχρι και την αφιξη του δεματος στο ταχυδρομείο της περιοχης σας απο οπου και θα παραλαβετε.
Πολυ σπανια δειχνει και επιβεβαίωση παραδοσης.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
και οι 2 σας δεν διαβαζεται απο βιασυνη , το τρακινγκ τον Ελτα ( οχι ups οχι dhl )  ειναι μεχρι το βενιζελος ..

ΔΗΛΑΔΗ.

στελνεις κατι απο Ελλαδα προς τα εξω ζητας συστημενο με τρακινγκ , σου κολλανε το αυτοκόλλητο , βλεπεις το δεμα σου μεχρι τον Βενιζελο και μετα εξαφανίζεται , δεν ξερεις αν εχει φτασει και τιποτα.

τυπε κανεις λαθος

Αν στειλεις Αμερικη με Ελτα τοτε μολις μπει Αμερικη το παρακολουθεις με usps.

Αν παει Καναδα με canada post
Αν παει Αγγλια με royal mail ή parcelforce αν ειναι πανω απο 2 κιλα δεμα.

Γενικα τα ελτα παραδιδουνε τα δεματα στα εθνικά ταχυδρομεία των χωρων οποτε τα παρακολουθεις απο εκει.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για αυτην την κατηγορια μιλαμε ρε μυστη...εσυ βιαζεσαι...επισης αλλο ups κ αλλο usps...τα δευτερα ειναι κρατικα κ ειναι τα Αμερικανικα ταχυδρομεια.Τα πρωτα ειναι ιδιωτικα.
το δικο μου ακομη κωλοβαραει Ισραηλ... :jerking:..την πληρωμη του την εστειλα στις 21 Απριλιου...ζυγωνει ο καιρος...δεν γαμιομαστε λεω εγω...σε τρεις μερες εφτασε το δεμα μου απο Ελλαδα στο Λιβερπουλ κ το Ισραηλ εχει ενα μηνα σχεδον το δικο μου δισκο στο περιμενε...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

ΔΗΛΑΔΗ.

Εχω ριξει Παναγιες με τα Ελτα και το εχουν παραδεκτει , το ΔΙΚΟ τους τραγκινγκ ειναι μονο για Ελλαδα .

:S
Μάλλον έχεις δίκιο, εγώ μιλούσα για εισερχόμενα, όχι για εξερχόμενα.

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
ρε παιδιά στα ΕΛΤΑ δουλευουν Ελληνες πολίτες οι οποιοι ως γνωστόν οταν δουλευούν σε τέτοιους οργανισμούς είναι στα αρχίδια τους

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
τυπε κανεις λαθος

Γενικα τα ελτα παραδιδουνε τα δεματα στα εθνικά ταχυδρομεία των χωρων οποτε τα παρακολουθεις απο εκει.

τα Ελτα παραδιδουν οπου εχουν συμφωνια και οχι στα εθνικα , στην Γαλλια πανε με Chronopost που δεν ειναι εθνικο.

Εγω μιλησει με ολα τα Ελτα , το τρακινγκ τους ειναι μεχρι το Βενιζελος για τα ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ μιλαμε παντα.

Αν εχεις στειλε αμερικη και το ειδες στο usps τοτε σου βγαζω το καπελο , πανω απο 40 δεματα που εχω στειλει Αμερικη ,ποτε δεν εχω βρει το τρακινγκ , γι αυτο και εστελνα με ups να τελειωνει το θέμα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.545
Πόντοι
12.756
για αυτην την κατηγορια μιλαμε ρε μυστη...εσυ βιαζεσαι...επισης αλλο ups κ αλλο usps...τα δευτερα ειναι κρατικα κ ειναι τα Αμερικανικα ταχυδρομεια.Τα πρωτα ειναι ιδιωτικα.
το δικο μου ακομη κωλοβαραει Ισραηλ... :jerking:..την πληρωμη του την εστειλα στις 21 Απριλιου...ζυγωνει ο καιρος...δεν γαμιομαστε λεω εγω...σε τρεις μερες εφτασε το δεμα μου απο Ελλαδα στο Λιβερπουλ κ το Ισραηλ εχει ενα μηνα σχεδον το δικο μου δισκο στο περιμενε...

μιλαω για οταν στελνεις μυστη , οταν ερχονται ολα καλα

AntonisA

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τυπε κανεις λαθος

δεν ξερω ποτε το εκανες τελευταια φορα - περισυ παντως οταν ενα δεμα για γερμανια "εξαφανιστηκε" απο το tracking και μετα απο 6 εβδομαδες δεν ειχε φτασει στον παραληπτη μου ειπαν το εξης τρελο - εμεις μεσα σε 3 μερες το παραδωσαμε στο αεροπλανο απο κει και μετα δεν εχουμε την παραμικρη ιδεα και δεν μας ενδιαφερει

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
τα Ελτα παραδιδουν οπου εχουν συμφωνια και οχι στα εθνικα , στην Γαλλια πανε με Chronopost που δεν ειναι εθνικο.

Εγω μιλησει με ολα τα Ελτα , το τρακινγκ τους ειναι μεχρι το Βενιζελος για τα ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ μιλαμε παντα.

Αν εχεις στειλε αμερικη και το ειδες στο usps τοτε σου βγαζω το καπελο , πανω απο 40 δεματα που εχω στειλει Αμερικη ,ποτε δεν εχω βρει το τρακινγκ , γι αυτο και εστελνα με ups να τελειωνει το θέμα

Δεμα που εστειλα τον Απριλη.

Αληθεια ποσα κιλα ειναι τα δεματα που στελνεις με ups Αμερικη  και ποσο πληρωνεις?

Συνημμένα

• elta.jpg
    elta.jpg
    92,1 KB · Εμφανίσεις: 35

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Και το ιδιο δεμα μεσα απο το tracking των ελτα.

Συνημμένα

• elta2.jpg
    elta2.jpg
    80,2 KB · Εμφανίσεις: 45

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εστειλα κουτι στην Γερμανια με ελτα.Εγραφε το site των ελτα μέχρι και την παράδοση στον παραλήπτη.Με την dhl όμως εγραφε πιο πολλες πληροφοριες.Σε παραλαβη΄απο εξωτερικο δεν ξερω τι γινεται.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
για την ιστορια επιτελους σημερα μπηκε το δεμα μου Ελλαδα κ εκλεισε κ απο αεροδρομιο....επιτελους....ποτε ξανα Ισραηλ κ ενα big fuck off στα μουτρα τους. :thefinge:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom