yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2012
- Κριτικές
- 228
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 35.668
Ααα βλέπεις πολύ μπροστά εσύ!νωρις το θετεις γιγαντα
εγω για μετα τις γιορτες λεω να φυγω κανα 3μερο κ να παω απ τα μερη τους
Ααα βλέπεις πολύ μπροστά εσύ!νωρις το θετεις γιγαντα
εγω για μετα τις γιορτες λεω να φυγω κανα 3μερο κ να παω απ τα μερη τους
Ααα βλέπεις πολύ μπροστά εσύ!
το 24,25 ειναι στο περιπουκαι από κάτω δηλώνει : Import charges:
$24.25 (amount confirmed at checkout)
άρα θα πληρώσω 24 $ φορό και τέλος ;;; Πάλι έρχεται πολύ φθηνότερο από το να το αγοράσεις στο Ελλάντα
Μεγάλη απόκλιση ;;; προς τα πάνω ή προς τα κάτω Στο τσιγκούνη το βρίσκω 150 ευρά από ebay αν είναι όπως τα λένε βγαίνει 113 ευρά ! μου μένουν και 37 ευρώ για στουντιότσαρκα !το 24,25 ειναι στο περιπου
οταν πας να ολοκληρωσεις την πληρωμη -checkout στο paypal θα σου βγει το ακριβες ποσο το οποιο λογικα δεν θα εχει μεγαλη αποκλιση απο αυτο το νουμερο.Αν κ δεν εχω ιδεα απο ρολογια,αμα βγαινει φθηνοτερα παρτο μαν
μπορει να βγει κ ακριβως στα 24,25 ,μπορει κ 30 δολλαρια στην χειροτερη .Μεγάλη απόκλιση ;;; προς τα πάνω ή προς τα κάτω Στο τσιγκούνη το βρίσκω 150 ευρά από ebay αν είναι όπως τα λένε βγαίνει 113 ευρά ! μου μένουν και 37 ευρώ για στουντιότσαρκα !
www.skroutz.gr/s/2223494/Tommy-Hilfiger-Calendar-Brown-Leather-Strap-1790858.html]http://www.skroutz.gr/s/2223494/Tommy-Hilfiger-Calendar-Brown-Leather-Strap-1790858.html[/url]
Άλλαξα κάρτα και πρέπει να τα ενημερώσω στο paypal πρώτα ! Τώρα βαριέμαι να το ενημερώσω..μπορει να βγει κ ακριβως στα 24,25 ,μπορει κ 30 δολλαρια στην χειροτερη .
χτυπα buy k μετα πες μας τι βγαινει στο εξτρα.
Ας κανω και εγω μια ερωτηση. θελω να κανω μια αγορα απο Αγγλια και Ισπανια. Το ποσο ειναι περιπου στα 8000 ευρω.
Ο Αγγλος αν και τον τσεκαρα σε ολο το νετ μεχρι και φιλο μου εστειλα να παει να δει τι ειναι σε αυτο το μαγαζι μου λεει οτι δεν δεχεται paypal γιατι το ποσο ειναι μεγαλο ασχετα εαν του ειπα θα πληρωσω το 3-5% του paypal. Μου λεει μονο με pro form. Κατα ποσο ειμαι καλυμενος οτι θα το στειλει και εαν το στειλει οτι δεν θα ειναι τουβλο. Ο Ισπανος απο την αλλη μου ειπε για προ φορμα αλλα δεχεται και μεσω paypal με 2 επιλογες. Η να του στειλω το ποσο μεσω paypal στο e-mail του Η να μου κανει payment request στο δικο μου paypal. Τι με συμφερει να κανω και εαν ειμαι καλυμενος με τον 2 τροπο.
TO ΑΦΜ ειναι επαγγελματικο αρα δεν επιβαρυνομαι και με το ΦΠΑ. Ο μονος τροπος πληρωμης που δεχεται ειναι bank transfer η να παω αγγλια να το παρω. Το προβλημα ειναι οτι θελω κανα 1000ρικο επιπλεον για να παω εκει.Αεροπορικα ξενοδοχειο μεταφορικο.Ας δούμε μερικά γενικά πράγματα. Για να γίνει νόμιμη αγοραπωλησία στην Ελλάδα, χρειάζονται απαραιτήτως 2 πράγματα: Τιμολόγιο και δελτίο αποστολής. Το τιμολόγιο είναι πάντα τιμολόγιο και τίποτα άλλο, το ΔΑ μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι AWB (αν γίνει αποστολή με κούριερ), CMR (αν γίνει οδική μεταφορά) ή BoL (αν γίνει θαλάσσια μεταφορά). Όλα τα ΔΑ (ή τα είδη που αναφέρω) εκδίδονται υποχρεωτικά με την αποστολή του προϊόντος και συνοδεύουν το προϊόν όπου κι αν πάει μέχρι την παράδοση του. Αντιθέτως, το τιμολόγιο μπορεί να εκδοθεί ταυτόχρονα με το ΔΑ (είτε ως ένα έγγραφο ή ως ξεχωριστό) ή και αργότερα (στην Ελλάδα οφείλεις να τιμολογήσεις εντός 30 ημερών). Επειδή λοιπόν το τιμολόγιο μπορεί να αργήσει να εκδοθεί αλλά να το χρειάζεσαι πριν καν γίνει η αποστολή (για πολλούς λόγους), έχει υιοθετηθεί το Proforma Invoice (το οποίο στα Ελληνικά το λέμε προτιμολόγιο) για να μπορέσουμε να κάνουμε τις διαδικασίες που χρειάζονται, οπότε -στην δική σου περίπτωση- μάλλον δεν αλλάζει κάτι επί της διαδικασίας. Επίσης υπάρχει κάτι βασικότατο στο οποίο λίγοι δίνουν σημασία (ακόμα και επαγγελματίες, δυστυχώς) και λέγεται Incoterms. Ειδικά στην δική σου περίπτωση παίζουν σημαντικότατο ρόλο καθώς είναι υψηλό το κόστος αγοράς και εμπλέκεται διαφορετικό νόμισμα στην περίπτωση του ΗΒ. Αν θέλεις, πες μου κατηγορία εξοπλισμού (κατηγορία, δεν μ' ενδιαφέρει το προϊόν), αν η αγορά θα γίνει από ΑΦΜ ιδιώτη και αν έχετε συμφωνήσει σε Incoterms. Αν δεν έχετε συμφωνήσει σε Incoterms, νομίζω ότι πρέπει να το συμφωνήσετε οπωσδήποτε. Επίσης, για 8.000€ νομίζω ότι θα πρέπει να δείτε και τον τρόπο πληρωμής (payment terms).
Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ με τον Ιάκωβο αν και θα το έκανα διαφορετικά.
Οσον αφορα το paypal ειτε του στειλεις εσυ τα λεφτα μεσο enail ειτε σου κανει αυτος request ειναι το ιδιο.
Ασε να σου κανει αυτος γιατι στην ειδοποιηση που θα ερθει θα γραφει και την αιτιολογια (περιγραφη προιοντος κτλ) αν συμφωνεις την αποδεχεσαι και προχωραει με την αποστολη.
Χωρις paypal εγω δεν θα ρισκαρα ουτε για 5 ευρω.
Το μοναδικο sitε που χρησιμοποιω αφοβα χωρις paypal(γιατι δεν δεχεται) ειναι το amazon.co.uk.
Και εγω το φοβαμαι μεσω paypal αλλα δεν εχω πολλες επιλογες. Δεν ξερω δλδ εαν και το paypal εγγυαται τετοιο ποσοεχω χρησιμοποιησει paypal μεχρι το ποσο των 2000 ευρω μαξιμουμ για παραγγελια απο Ιταλια.
Δεν εχω παει παραπανω ποτε...κ δυσκολα θα πηγαινα σε μεγαλυτερη αγορα-παρα την πολυχρονη εμπειρια μου με τις ιντερνετικες αγορες...προσωπικη αποψη καθαρα.
σε τετοια μεγαλα ποσα-8000 χιλλιαρικα-θα επιθυμουσα απο κοντα συναλλαγη.
Λες εεε? Το paypal ομως με καλυπτει για ενα τετιο μεγαλο ποσο? Και επειδη δεν το αγορασα πχ απο ebay και μου στειλει ο αλλος κανενα τουβλο μεσα στο κουτι και μπλεξω τι γινεται εκει?Payment request φίλε, άφοβα.
OkΔεν έχει σχέση το e-bay,σε καλύπτει το pay-pal το ίδιο.Απλά καλύτερα να σου στείλει payment request όπως είπε κι ένας φίλος παραπάνω που θα γράφει ο πωλητής τη αιτία, περιγραφή αντικειμένου κλπ το οποίο κρατάς σαν απόδειξη.Και να στο στείλει με κούριερ καλύτερα.Διάβασε τους όρους