Νέα

Online αγοροπωλησίες (eBay κλπ)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα liferider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 492
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
προπληρωσε-οπως σου ειπε το αλλο το παιδι-τον φορο κ εισαι καλυμενος.
Πως το γίνεται αυτό ; Πως θα το προπληρώσω ;  Για παράδειγμα για αυτό, που βλέπω αν μπορώ να προπληρώσω τον φόρο κτλ ;
www.ebay.com/itm/361078768113?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT]http://www.ebay.com/itm/361078768113?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT[/url]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Πως το γίνεται αυτό ; Πως θα το προπληρώσω ;  Για παράδειγμα για αυτό, που βλέπω αν μπορώ να προπληρώσω τον φόρο κτλ ;
www.ebay.com/itm/361078768113?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT]http://www.ebay.com/itm/361078768113?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT[/url]
αυτο περναει ελευθερα απο τελωνειο ατελως.
ειναο πολυ μικρο το ποσο της αξιας...προχωρα αφοβα.
πληρωνεις μονο αξια+μεταφορικα κ σου ερχεται με τα Αμερικανικο ταχυδρομειο.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
αυτο περναει ελευθερα απο τελωνειο ατελως.
ειναο πολυ μικρο το ποσο της αξιας...προχωρα αφοβα.
πληρωνεις μονο αξια+μεταφορικα κ σου ερχεται με τα Αμερικανικο ταχυδρομειο.
Ωραία τα ξεκαθάρισα λίγο στο μυαλό μου γιατί τα είχα μπερδέψει! Ξέρεις από ποιο ποσό και πάνω πληρώνεις φόρους ; Υπάρχει κλίμακα ; Κανά σάιτ να λέει αναλυτικά τις χρεώσεις ανάλογα με το ποσό ;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εξαρταται. Οτι εγω φερει μεχρι 250 ευρω προσωπικα δεν ειχα θεμα. Οι περισσοτεροι γραφουν gift επανω οπως και δεν δηλωνουν την πραγματικη αξια αρα δεν το σταματανε τελωνειο. Αλλα οπως ειπα νομιζω ολα ειναι μεσα στην τιμη.

ακομα δεν εχουν πονηρεψει στα τελωνεια με το gift? νομιζω εχει τελειωσει αυτο το εργο

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ωραία τα ξεκαθάρισα λίγο στο μυαλό μου γιατί τα είχα μπερδέψει! Ξέρεις από ποιο ποσό και πάνω πληρώνεις φόρους ; Υπάρχει κλίμακα ; Κανά σάιτ να λέει αναλυτικά τις χρεώσεις ανάλογα με το ποσό ;
παλια ηταν χαλαρα τα πραγματα...τωρα που μιλαμε για προιοντα απο αξιας 80 εως 100 δολλαρια κ παραπανω να εισαι ετοιμος να δεχθεις εξτρα χρεωση στο τελωνειο...μπορει κ οχι βεβαια...αναλογα τις καβλες του εκτελωνιστη...περιπου 23% ΦΠΑ + 3,5% εξοδα εκτελωνισμου
ολα αυτα με την προϋποθεση οτι κατι σου ερχεται με usps δηλ Αμερικανικο ταχυδρομειο...κ φυσικα παραλαμβανεις με τα δικα μας ΕΛΤΑ
εαν καποιος σου στειλει με ups,fedex κ λοιπες ιδιωτικες εταιρειες τρως εξτρα καπελο στον εκτελωνισμο,κοινως την πουτσισες κ καλα θα κανεις να μην μπλεκεις με δαυτους
οπως λεει κ ο Εκτορ το gift ειναι παλιο κολπο κ εχει βρωμισει...κ μη μας πεταχτει τωρα κανενας σαν την πουτσα κ μας πει οτι εφερε απο Ασια μερια κινητο κ δεν πληρωσε μια...ε και?ετυχε...κ γω εχω περασει στο παρελθον καμμια 50 πραγματα που κανονικα θα επρεπε να εκτελωνιστουν...προσφατα ομως που πηρα 300 δολλαρια προιον ηρθε μαζι το μαγικο χαρτι του εκτελωνισμου.... :zfuck:

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
παλια ηταν χαλαρα τα πραγματα...τωρα που μιλαμε για προιοντα απο αξιας 80 εως 100 δολλαρια κ παραπανω να εισαι ετοιμος να δεχθεις εξτρα χρεωση στο τελωνειο...περιπου 23% ΦΠΑ + 3,5% εξοδα εκτελωνισμου
ολα αυτα με την προϋποθεση οτι κατι σου ερχεται με usps δηλ Αμερικανικο ταχυδρομειο...κ φυσικα παραλαμβανεις με τα δικα μας ΕΛΤΑ
εαν καποιος σου στειλει με ups,fedex κ λοιπες ιδιωτικες εταιρειες τρως εξτρα καπελο στον εκτελωνισμο,κοινως την πουτσισες κ καλα θα κανεις να μην μπλεκεις με δαυτους
οπως λεει κ ο Εκτορ το gift ειναι παλιο κολπο κ εχει βρωμισει...κ μη μας πεταχτει τωρα κανενας σαν την πουτσα κ μας πει οτι εφερε απο Ασια μερια κινητο κ δεν πληρωσε μια...ε και?ετυχε...κ γω εχω περασει στο παρελθον καμμια 50 πραγματα που κανονικα θα επρεπε να εκτελωνιστουν...προσφατα ομως που πηρα 300 δολλαρια προιον ηρθε μαζι το μαγικο χαρτι του εκτελωνισμου.... :zfuck:
Εμενα δεν εχει τυχει αυτο που λες. Νομιζω τα ειχα προπληρωση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...προσφατα ομως που πηρα 300 δολλαρια προιον ηρθε μαζι το μαγικο χαρτι του εκτελωνισμου.... :zfuck:

ποσο ηρθε να πληρωσεις στα 300 δολλαρια τυπε? και για πειτε αυτη τη στιγμη ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για αγορες

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
ποσο ηρθε να πληρωσεις στα 300 δολλαρια τυπε? και για πειτε αυτη τη στιγμη ποιος ειναι ο ενδεδειγμενος τροπος για αγορες
90 ευρω εξτρα καπελο μαν.
κ φυσικα για να παραλαβεις πρεπει να το πληρωσεις...κατι σαν την αντικαταβολη δηλ.
τωρα με το νεο συστημα του ebay σε πολλα λιστινγκ βγαινει πιο κατω απο τα μεταφορικα κ τα τελωνειακα εξοδα στο περιπου...λενε καποιοι οτι εαν τα προπληρωσεις,ειναι υποχρεωμενοι εκει στο Ελ.Βενιζελος να το περασουν ατελως...προσωπικα δεν το χω δοκιμασει κ δεν εμπιστευομαι τους ελληνες τελωνες οτι μπορει να πειθαρχησουν σε κατι τετοιο.

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
απο αμερικα εγω προτιμω πωλητες με usps (τα αμερικανικα ελτα). ποτε δε μου'ρθε μανικι μ΄αυτους (για παραγγελειες εως 500 ευρα και βαρος μικροτερο του κιλου) αν παραγγειλεις και στα φερει ιδιωτικη dhl/ups κλπ πληρωνεις δασμους. αλλα παιζει να πετυχεις και τον μαλακα τελωνειακο που στραβογαμησε το προηγουμενο βραδυ.. αυτο με το gift δεν πιανει πλεον  ;)

επισης δεματα απο γερμανια καθυστερουν.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
παιζει ρολο απο ποιο ebay μπαινεις? αν ειναι λογαριασμος ebay.gr ebay.com ebay.co.uk κλπ?

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
ebay ελληνικο δεν υπαρχει και εκλεισε και το ρικαρντο. δεν γνωριζω αν με ενα ακαουν'τ μπορεις να αγορασεις απο παντου. λογικα θα'πρεπε παντως εφοσον δηλωνεις ιδια διευθυνση. κακα τα ψεματα τα καλα πραματα ειναι στην περα οχθη  ;) βρισκεις και ευρωπη, αλλα οι τιμες στο αμερικα δεν παιζονται! ψωνισα ιδια μπλουζακια 4 ευρω/τεμαχιο φθηνοτερα απ'οτι το βρισκω σε καταστημα. με μεταφορικα, κομπλε.. αισχροκερδια καπουτ!  :grin:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
καλα εισαι παιχτη
κ γω μουσικη μονο απο εξω αγοραζω πια
cd στο public 19 ευρω εξω ξεκινα απο 4

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
καλα ρε μαν. στην προσπαθα..  :)
καλα, μουσικη, χρονια απο εξωτερικο. δεν εβρισκες αρκετα εδω ακομα και στις μερες με τα 4-5 μεγαλα δισκοπωλεια του κεντρου.. :(

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612
καλα ρε μαν. στην προσπαθα..  :)
καλα, μουσικη, χρονια απο εξωτερικο. δεν εβρισκες αρκετα εδω ακομα και στις μερες με τα 4-5 μεγαλα δισκοπωλεια του κεντρου.. :(

σιγουρα
αλλα με αυτα που ακουω εγω τα τελευταια χρονια μονο απο discogs
k τιποτα ξωφαλτσα μοναστηρακι

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16
σιγουρα
αλλα με αυτα που ακουω εγω τα τελευταια χρονια μονο απο discogs
k τιποτα ξωφαλτσα μοναστηρακι

ρε'συ με discogs, μετα την πρωτη παραγγελια σου, σε τρελαναν στα spam? με τσακισαν, εκλεισα ενα ακαουν'τ απ'το μαζικο πεσιμο..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
παιζει ρολο απο ποιο ebay μπαινεις? αν ειναι λογαριασμος ebay.gr ebay.com ebay.co.uk κλπ?
εγω Εκτορ εχω κανει λογαριασμο στο .com....κ εχω ψωνισει κ απο Γερμανικο ebay κ απο Αγγλικο
επισης-οπως λεει κ ο φιλος μας παραπανω-τωρα τελευταιαη Γερμανια κωλοβαραει...δεν ξερω αν το προβλημα εντοπιζεται εκει ή εδω,αλλα τα δεματα αργουν πολυ...απο Αγγλια σε μια βδομαδα ερχονται σχεδον ολα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom