giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εγω κατι ξερω..... ποιός ξέρει..?! ;)
εγω κατι ξερω..... ποιός ξέρει..?! ;)
μην είσαι σίγουρος οτι τον φωτογραφίζει ....μπορεί να παραπλανεί ....ξέρω οτι ειναι προσεκτικός ...ρε συ περιεργε εχω μια απορια και αν θες μου τη λυνεις... εχει αναφερθει εδω μεσα οτι διαβαζονται τα σχολια απο την σεριφισα και πιθανως να γραφει κι ολας παραπλανοντας μας η οδηγωντας την μαζα εκει που θελει... γιατι λοιπον φωτογραφιζεις τον εαυτο σου??? ποσοι να περιμεναν το σαββατο 2,5 ωρες στην ιλιαδα?? η απαντηση ειναι μια ο περιεργος, αρα λοιπον εφοσον γνωριζουν απο εκει ευκολα το ποιος εισαι πως θα γραφεις αντικειμανικα??? εγω τουλαχιστον αμα με γνωριζαν ποιος ειμαι δεν θα εγραφα αντικειμενικα , θα ευνοουσα το ιδρυμα και ας υπηρχε δυσαρεσκεια σε καποια πραγματακια... αρα το οτι εισαι αγνωστος ως προς εμας και γνωστος ως προς το ιδρυμα ποιον οφελει τελικα???
Υ.Γ. μια απλη παρατηρηση εκανα χωρις να θελω να σε προσβαλω, παντα φιλικα
Ξέρω οτι εγώ δεν ήμουνα ...είμαι σίγουρος ...εγω κατι ξερω..
εγω κατι ξερω..
ζουματάει λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε........μην είσαι σίγουρος οτι τον φωτογραφίζει ....μπορεί να παραπλανεί ....ξέρω οτι ειναι προσεκτικός ...
Ξέρω οτι εγώ δεν ήμουνα ...είμαι σίγουρος ...
αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........Ε ναι, αφού ήσουνα στο ... 35!!!
υ.γ. πρεπει να μηνυ-ματιαστουμε..
πως το κατάλαβες ?Ε ναι, αφού ήσουνα στο ... 35!!!
να παίξω.....?αααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..........
υ.γ. πρεπει να μηνυ-ματιαστουμε..
ρε συ περιεργε εχω μια απορια και αν θες μου τη λυνεις... εχει αναφερθει εδω μεσα οτι διαβαζονται τα σχολια απο την σεριφισα και πιθανως να γραφει κι ολας παραπλανοντας μας η οδηγωντας την μαζα εκει που θελει... γιατι λοιπον φωτογραφιζεις τον εαυτο σου??? ποσοι να περιμεναν το σαββατο 2,5 ωρες στην ιλιαδα?? η απαντηση ειναι μια ο περιεργος, αρα λοιπον εφοσον γνωριζουν απο εκει ευκολα το ποιος εισαι πως θα γραφεις αντικειμανικα??? εγω τουλαχιστον αμα με γνωριζαν ποιος ειμαι δεν θα εγραφα αντικειμενικα , θα ευνοουσα το ιδρυμα και ας υπηρχε δυσαρεσκεια σε καποια πραγματακια... αρα το οτι εισαι αγνωστος ως προς εμας και γνωστος ως προς το ιδρυμα ποιον οφελει τελικα???
Υ.Γ. μια απλη παρατηρηση εκανα χωρις να θελω να σε προσβαλω, παντα φιλικα
σωστος μεχρι εδω τι διωρθοσες μετα καμια φορα χρειαζεται και η παραπληροφορησει για να σπανε το κεφαλι τους και να μη βρησκουν ακρη τη γινεται η αληθεια ειναι οτι επηγα αλλη ωρα ομως το λεω αυτο εδω γιατι δεν ειμαι τοσο χαζος να φωτογραφηθω.
επρεπε να διαβασης προσεχτηκα τα ποστ μου για ιλιαδα τη γραφω περασα επηγα θα παω την ειχα παρει καταλαβες και ποτε εχθες με την ταδε η σημερα με την αλλη και αυτη την ωρα. αγαπητε μου τα πληθη δεν χρειαζοντε αβανταδορους εχουν μιαλο και ματι εξαλου η ελενη δεν εχει αναγκη εχει κανει ενα μαγαζι με καποιες βασεις καλες που δεν της εχουν αλλοι φιλικα περιεργος
κ
κ
Εσύ, παπά μου, είσαι εκτός συναγωνισμού, γιατί έχεις ευθεία ενημέρωση από τον ... ουρανό...!!!
ριγμένος είσαι....γιατί και εγώ λέω οτι ΚΑΙ το μασάζ που μου κάνει είναι πολύ καλύτερο από άλλες ξενερο....Ρούλα σε όλα καλή....
Έλα leon και το μασάζ της είναι καλό, ειδικά αν το συγκρίνουμε με κάποιες άλλες ξενέρωτες...!
μπράβο σου...τώρα έβαλες τα πράγματα στη θέση τους...Προς θεού!! Δεν λέω οτι το μασάζ της δεν είναι καλό.
Είναι κλάσεις ανώτερο από πάρα πολλά άλλα. Απλά θέλω να πω οτι έχω κάνει και καλύτερο.
Θεωρώ οτι είναι το ατού του συγκεκριμένου ιδρύματος (σε σύγκρυση μέ τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει εκεί). Είναι πάρα πολύ καλό VFM.
με αυτό το post μου φθάνω τα 500 μηνύματα.... θα το αφιερώσω για ευνόητους λόγους στη Φωτεινή .....
παρασκευή απόγευμα έκανα με Γιάννα. πρώτη φορά. δεν ήταν κακή, γλείψιμο με προφύλαξη και καλή και η συνέχεια. και καλό 20λεπτο μασαζάκι. πολωνέζα απ ότι μου είπε....