!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ελα ρε, δεν ηθελε να σου πει καταμουτρα οτι τα εβαλα γιατι σας θεωρει κλικα... (πλακα κανω ιβλι)
ελα ρε, δεν ηθελε να σου πει καταμουτρα οτι τα εβαλα γιατι σας θεωρει κλικα... (πλακα κανω ιβλι)
το κοινοτητα γιατι σε εισαγωγικα παρακαλω?
μαζύ σου φίλε και με κεφαλαία...ΜΑΖΥ ΣΟΥ.....και δεν γράφω περισσότερα .........εγω ειμαι καθετος κατα..........ο καθενας εχει την προσωπικη του ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς
αααααααααααααααααααααααααφού είμαστε στην ΟΝΕ βρέ ίβλι μου!Να μήν το γράψει το παληκάρι?
check pmΚαλημέρα!!!
εχουμε καμια πληροφορια για μια Μαρινα που ειδα εκει?
μελαχροινη με ομορφο σωμα κ προσωπο, κ πρασινα ματια αν δεν κανω λαθος!
Αν υπήρχε κάτι καλό θα το είχες ήδη μάθει ;-)εμεις να μη μαθουμε για το Μαρινακι?
α αυτο το μαρινακι λεμε???Αν υπήρχε κάτι καλό θα το είχες ήδη μάθει ;-)
απο τα πιο ομορφα κομματια του μαγαζιου... την εχω δοκιμασει εις το κοντινο παρελθον αλλα δεν θα την ξαναπερνα ουτε στο μακρινο μελλον... μονο αμα ημουν ζωγραφος θα την επερνα για να κανω εργο τεχνης τις ματαρες και την προσωπαρα της κατα αλλα ΜΑΠΑΚαλημέρα!!!
εχουμε καμια πληροφορια για μια Μαρινα που ειδα εκει?
μελαχροινη με ομορφο σωμα κ προσωπο, κ πρασινα ματια αν δεν κανω λαθος!
τελικα εγινε... αλλα μου φαινεται ολοι κανεται τα κουνελια τελοσπαντων ο xpapad ειναι μπροστα και βρισκει μονος την ακρη του νηματος...μια ερωτηξη να εκανω??? ο ντανιελσον εγινε πορνοσταρ??? παρακαλω οποιος εγνωριζει δεχομαι πμ.....
αναλογο πως το εννοεις το καλοΠοιές θεραπεύτριες κάνουν καλό μασάζ στο ίδρυμα αυτό?
Έχουμε καμιά καλή πρόταση?
μια ερωτηξη να εκανω??? ο ντανιελσον εγινε πορνοσταρ??? παρακαλω οποιος εγνωριζει δεχομαι πμ.....
εγω μια ερωτηξη εκανα... τελικα ενα ειναι το συμπερασμα απο αυτη την ιστορια:Τί εννοείς πορνοστάρ την είδες πουθενα?
Μῆνιν ἄειδε θεὰ Πηληϊάδεω Ἀχιλῆοςοσοι το παιζουν ξερολες και ειναι γνωστες της ιλιαδας