periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μια αλλη που κανει την παρθενα με κοντο μαυρο μαλλι ηταν στο ελιτε στο κολωνακι;
σωστος!!!ρε παιδια πολυ δεν ασχοληθεικαμε με το ξεκολο σιγα το πραμα ναταν και καμια γυναικαρα αυτο που κανει το βρησκουμε και σε αλλη και καλυτερο τη μας επιασε ξαφνικα επειδη εκανε μια ξεπετα φανερη την κανουμε θεα ελεος.
η ντανιελα εγινε ξεπετα.... απο μενα εχει μαυρο... με ξεπεταξε σε 20-25 λεπτα αφου μου ειπε οτι εχει αλλο ραντεβου... για μενα εχει ΜΑΥΡΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ και να εχουν υποψιν στο μαγαζι πως αμα συνεχισουν ετσι θα εχει ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ εμεις πληρωνουμε τα 100ρικα και αυτες μας ξεπεταν.... ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕρε παιδια πολυ δεν ασχοληθεικαμε με το ξεκολο σιγα το πραμα ναταν και καμια γυναικαρα αυτο που κανει το βρησκουμε και σε αλλη και καλυτερο τη μας επιασε ξαφνικα επειδη εκανε μια ξεπετα φανερη την κανουμε θεα ελεος.
ρε παιδια πολυ δεν ασχοληθεικαμε με το ξεκολο σιγα το πραμα ναταν και καμια γυναικαρα αυτο που κανει το βρησκουμε και σε αλλη και καλυτερο τη μας επιασε ξαφνικα επειδη εκανε μια ξεπετα φανερη την κανουμε θεα ελεος.
εσυ με ποιον εισαι με εμας η με αυτους????????oti kai να λεμε ,φουλ δουλεια εχουν τα μαγαζια και ειδικα η ιλιαδα,οσοι και να ριξουμε μαυρο δεν πολυαλαζει και τιποτα.ο καθενας ας κανει οτι νομιζει καλυτερι για ντον αευτο του,θυμαστε με την αποχη περσυ,μια τρυπα στο νερο εγινε.και η ζωη συνεχιζεται
η ντανιελα εγινε ξεπετα.... απο μενα εχει μαυρο... με ξεπεταξε σε 20-25 λεπτα αφου μου ειπε οτι εχει αλλο ραντεβου... για μενα εχει ΜΑΥΡΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΥΡΟ και να εχουν υποψιν στο μαγαζι πως αμα συνεχισουν ετσι θα εχει ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ εμεις πληρωνουμε τα 100ρικα και αυτες μας ξεπεταν.... ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ
μπα εμενα πριν μου φεροταν καλα και ηταν κυρια καθως δεν χρονοτριβουσε και το βγαζε το μεροκαματο με την αξια της, τωρα ομως αντι για 100 ευρω θα παρει 100 πουλους και να παει να γαμηθει...
Καιρό τώρα...
μπα εμενα πριν μου φεροταν καλα και ηταν κυρια καθως δεν χρονοτριβουσε και το βγαζε το μεροκαματο με την αξια της, τωρα ομως αντι για 100 ευρω θα παρει 100 πουλους και να παει να γαμηθει...
αμα ειναι να πληρωνω 100 ευρω για 20 λεπτα καλυτερα να τον παιξω στο σπιτι μου να φαω και 2 σουβλακια μετα με 3,60 και να μου μεινουν 96,40 + βενζινη + παρκινγκ στην τσεπη...
100 μιλαω για φραπε σκουφατο, για μπριζολα ζηταει 120 ...Άσε που έμαθα ότι σε κάποιους ζητάει 120.....μάλλον αγαπούληδες
100 μιλαω για φραπε σκουφατο, για μπριζολα ζηταει 120 ...
αναλογος τι μπριζολα, χοιρινη η μοσχαρισια???Πριν κάτι μήνες πάντως έπαιζε μπριζόλα 100. Τέλος πάντων, πολύ ασχοληθήκαμε....πάμε για άλλα!
Δυστυχώς οι χρυσές εποχές της Ιλιάδας έχουν περάσει χωρίς επιστροφή.
από τότε που ο οδυσσέας είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξει τον δούρειο ίππο άρχισε να επέρχεται το τέλος της ιλιάδος...