Να κάνω κι εγώ μια ενημέρωση γιατί δε μου αρέσει μόνο να παίρνω πληροφορίες για την πάρτη μου και τις δικές μου να μην τις μοιράζομαι. Το συμφέρον του ενός είναι συμφέρον όλων και το συνολικό συμφέρον είναι και του ενός (τσσσσ έγραψα!)
Αποφάσισα να κάνω το come-back μετά από απουσία όπως έγραψα και σε άλλο τόπικ αρχίζοντας από αυτό το μαγαζι γιατί το ήξερα από τις παλιές καλές μέρες. Το προσωπικό βέβαια έχει αλλάξει αλλά υπάρχουν σταθερές αξίες (βλέπε Ρούλα)που ήλπιζα νε με θυμούνται και να γλυτώσω τα κερατιάτικα του αγνώστου. Δυστυχώς δεν ήταν εκεί στις γιορτές που πήγα, απουσίαζε σε άδεια κι εγώ που ήλπιζα να αδειάσω, τελικά έμεινα να σκάσω τα γκαφρα για ένα καλό σε γενικές γραμμές μασάζ. Επειδή δεν το βάζω όμως κάτω, επέστρεψα δριμύτερος, δεν ξέρω αν τελικά με θυμήθηκε πραγματικά, αλλά ευτυχώς γλύτωσα το δεύτερο κερατιάτικο γιορτινό κασέρι. Η Ρούλα τα αξίζει ούλα διαχρονικά!!!
Μια ματιά που έριξα παίζει ωραίος κόσμος και νομίζω πως αξίζει το μαγαζί. Αυτό φάνηκε και από την προσέλευση. Σε λίγο θα βγάλουν καθίσματα και στο διάδρομο, παγκάκι στο κλιμακοστάσιο και καρεκλοθρανία στην ταράτσα.
Σε άλλο τόπικ θα γράψω εμπειρία και από άλλο μαγαζί.
Κι επειδή συναγωνιστές, όπως ξέρετε το βίτσιο σε εμάς τους μαζαζόβιους είναι η γοητεία του αγνώστου και η πρόκλση για το ακατόρθωτο, ήθελα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους αν είναι πάρσιμη μια ψηλή ξανθιά ψιλο-milf, γύρω στα 37 την κάνω, που εκτελεί χρέη σέριφ-γκερλ στο 35. Έχει μακρύ ξανθό μαλλί και σα να γυαλίζει λίγο το πρόσώπό της. Μοιάζει με κορίτσι της διπλανής πόρτας έτσι συνεσταλμένη και ευγενική και λέω στο μέλλον να προσπαθήσω (βίτσια που έχω εεε!). Έχει κανείς εμπειρία με αυτή τι παίζει; Όνομα δεν ξέρω