Νέα

Ολα καλά....και ξαφνικά στρατός. Τι γίνεται τώρα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pirokavlos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 154
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Καλησπέρα,έχω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει.

Τι γίνεται σε περίπτωση που ενώ έχεις μια δουλειά(σε τράπεζα) πρέπει να πας στρατό; Σε διώχνουν και μετά το στρατό είσαι άνεργος?Ξέρει κανείς νομικός ή στρατιωτικός να μου απαντήσει σας παρακαλώ γιατί έχω αγχωθεί πολυ.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπάρχει θρεντ για το στρατό,
με πολύ υλικό για Ι4-Ι5.

λάθος που επιασες δουλειά πριν από το στρατό και πιθανόν σε μόνιμη θέση

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πριν 8 χρονια που ειχα παει εγω ηταν αναγκασμενος οταν απολυθεις να σε κρατησει τουλαχιστον 6 μηνες.δε ξερω τι μπορει να εχει αλλαξει τωρα

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
πριν 8 χρονια που ειχα παει εγω ηταν αναγκασμενος οταν απολυθεις να σε κρατησει τουλαχιστον 6 μηνες.δε ξερω τι μπορει να εχει αλλαξει τωρα

μιλάμε για μόνιμη θέση στην Εθνική τράπεζα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
μιλάμε για μόνιμη θέση στην Εθνική τράπεζα
στη πολιτικη αεροπορια ημουν με συμβαση και μου ειχε ερθει ξαφνικα και μενα το 2001
οταν απολυθηκα ηταν αναγκασμενοι να μου κανουν 6μηνη συμβαση.αλλα φανταζομαι οτι και ετσι δε σε καλυπτει

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
πιθανο να δικαιουσαι αδεια ανευ αποδοχων για ενα χρονο που ειναι ο στρατος, αλλα καλυτερα ρωτα στη δουλεια σου
και γω ετσι πιστευω αν ειναι μονιμη θεση καπου θα υπαρχει ενα παραθυρο να μη χασεις τη δουλεια σου

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και γω ετσι πιστευω αν ειναι μονιμη θεση καπου θα υπαρχει ενα παραθυρο να μη χασεις τη δουλεια σου

ντάξει ρε παιδιά τραγικό να χάσω τη δουλειά μου για το στρατό.Δε λέω να πάω να υπηρετήσω τη πατρίδα, αλλά όχι και να μείνω μετά άνεργος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μεγαλη παπαρια να σαι σε καλη δουλεια και μονιμη και να σε παρει ο αλλος για στρατο  :jerking: :jerking: :jerking:

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
Πυροκαβλε,πως σε πηραν σε μονιμη θεση χωρις να εχεις εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις?Παντου το πρωτα πραγμα που σου ζητανε ειναι το πτυχιο και το απολυτηριο στρατου.

Επισκέπτης
ντάξει ρε παιδιά τραγικό να χάσω τη δουλειά μου για το στρατό.Δε λέω να πάω να υπηρετήσω τη πατρίδα, αλλά όχι και να μείνω μετά άνεργος.
Δεν έχεις κανένα βυσματάκι ρε συ να κοιτάξεις για καμία απαλλαγή στράτευσης;;; :grin: :think:

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Πυροκαβλε,πως σε πηραν σε μονιμη θεση χωρις να εχεις εκπληρωμενες στρατιωτικες υποχρεωσεις?Παντου το πρωτα πραγμα που σου ζητανε ειναι το πτυχιο και το απολυτηριο στρατου.

δεν ήταν απαραίτητο να χεις πάει στρατό όταν έγινε ο διαγωνισμός

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμα πας μεσο ασεπ νομηζω πως δεν ζητανε

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
123
Πόντοι
6
δεν ήταν απαραίτητο να χεις πάει στρατό όταν έγινε ο διαγωνισμός
περιεργο αλλα δεν εχω λογο να μη σε πιστεψω.Δυσκολα να παρεις απαλλαγη στις μερες μας αλλα αν το κυνηγησεις μπορεις.Θα σου παρει βεβαια κανα 6αρι χρονια και παραπανω,συνεχεις αναβολες,επιτροπες κτλ κτλ.Εννοω να το παιξεις αντιρρησιας και με ψυχολογικα.Να φανταστεις φιλος με διαβητη και δεν του δινουνε Ι5...πρεπει να περασει 2 αναβολες και μετα..
(ασχετο,το ντιβιντι της Τζουλιας το βαρεθηκες?)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
κλασσικα η εθνικη ΔΕΝ ζηταει στρατο... μην το ψαχνετε, ετσι ειναι.

μαγκα μου, ξαδερφος μου πηρε ενα χρονο ανευ αποδοχων και γυρισε στη θεση του στην εθνικη. δεν εχεισ να φοβασαι τιποτα...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
δεν εχεισ να φοβασαι τιποτα...

Πράγματι.

Θα κάνεις ένα χρόνο τις διακοπές σου ως φαντάρος, και μετά θα γυρίσεις στη θέση σου.

Είτε θα θεωρηθεί άδεια άνευ αποδοχών, είτε κάτι άλλο, πάντως δε σε διώχνουν αν πας φαντάρος.

Δε ξέρω τι γίνεται με τα ένσημα σου, που η ΕΤΕ ίσως να αναγνωρίζει και το χρόνο υπηρεσίας σαν συντάξιμο.

Αυτά που σου λέω βέβαια, ισχύουν με τη ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ νομοθεσία, γιατί έτσι που πάει το πράμα με τα ΔΝΤ, τον ΓΑΠ, την ΕΕ, τα δάνεια, το πακέτο στήριξης κλπ, μάλλον θα μας πάρουν όλους αιχμάλωτους στο τέλος, και ούτε σύνταξη θα υπάρχει ποτέ, ούτε ΕΤΕ, ούτε στρατός.

Ρώτα (καλύτερα πήγαινε και ρώτα - όχι από το τηλέφωνο) το τμήμα προσωπικού της ΕΤΕ, αυτοί σίγουρα ξέρουν, και θα σου πουν ακριβώς τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνεις.

OP
OP
pirokavlos

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ok μάγκες ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, να είστε καλά! :)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
που πας αν επιτρεπεται?

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Δεν παραιτείσαι, απλά δηλώνεις ότι στρατεύεσαι. Ακριβώς την διαδικασία δεν την ξέρω αλλά σίγουρα μετά που θα απολυθείς (από τον στρατό) είναι υποχρεωμένοι να σε ξαναπροσλάβουν και να σε κρατήσουν για 1 χρόνο τουλάχιστον. Με το που θα ξαναπροσληφθείς, θα πάρεις αναδρομικά 1 η 2 μισθούς (επιδόματα αδείας)

καλές διακοπές ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom