Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
στο στρατο τα διδαχτικα φιλε μου σε καποιο ειδικο σχολειο .οι σπουδες μου είναι αποφοιτος αει ξερω 3 ξενες γλωσσες,και εχω υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου με τον Ελληνικο στρατο και σε διπλωματικο σωμα σε 3 χωρες του εξωτερικου..αυτα
...πεστο ντε οτι πηγες σε ειδικο σχολειο....απο δω και περα θα δειχνω απεριοριστη κατανοηση στις κατα ριπας παπαριες που αμολας....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
βαγγο βαστα γερα κανε μας περηφανους  :rockon:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Πως γινεται να εχεις υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου και με το στρατο και με το διπλωματικο σωμα? Και ποιο ειδικο σχολειο περασες? Σε ποιο οπλο/ σωμα? Ως μονιμος η ως εφεδρος?
το ότι εχω υπηρετησει σε διπλωματικες αποστολες και σε άλλες ''αποστολες'' δεν είναι παραλογο φιλε μου,ξερεις ότι κάθε πρεσβεια μας εχει και τον στρατιωτικο της ακολουθο?και εχει και επαγγελματιες υπαξ ,αξιωματικούς και γενικα στελεχη καθαρα στρατιωτικου χαρακτήρα?το οπλο μου το οποιο υπηρετησα ηταν το μηχανικο με ειδικοτητα στις ανατινάξεις και στον ανταρτοπολεμο εχω βγαλει το σχολειο των ΟΥΚ (και μην πεις πως γινεται,απο όλα τα σωματα μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη όχι μονο από το ναυτικο για να σε προλάβω)εχω παρει μερος σε 3 σχολεια σχετικα με την γεωστρατηγικη και την διπλωματια,εχω υπηρετησει σε 2 πρεσβείες μας στο εξωτερικο(καταλαβαίνεις πως δεν μπορω να πω που)και σε 3 ειρηνευτικες αποστολες καθως και εχω συμμετασχει με πληρες στοιχειο σε 2 διαγωνισμούς του ΝΑΤΟ  στην Ναπολι της Ιταλιας και στο Ισραηλ..αυτά και κακως τα λεω αλλα επειδή καποιοι με χλευαζουν τα αναφερα.αλλες λεπτομέρειες δεν μπορω να πω

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
το ότι εχω υπηρετησει σε διπλωματικες αποστολες και σε άλλες ''αποστολες'' δεν είναι παραλογο φιλε μου,ξερεις ότι κάθε πρεσβεια μας εχει και τον στρατιωτικο της ακολουθο?και εχει και επαγγελματιες υπαξ ,αξιωματικούς και γενικα στελεχη καθαρα στρατιωτικου χαρακτήρα?το οπλο μου το οποιο υπηρετησα ηταν το μηχανικο με ειδικοτητα στις ανατινάξεις και στον ανταρτοπολεμο εχω βγαλει το σχολειο των ΟΥΚ (και μην πεις πως γινεται,απο όλα τα σωματα μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη όχι μονο από το ναυτικο για να σε προλάβω)εχω παρει μερος σε 3 σχολεια σχετικα με την γεωστρατηγικη και την διπλωματια,εχω υπηρετησει σε 2 πρεσβείες μας στο εξωτερικο(καταλαβαίνεις πως δεν μπορω να πω που)και σε 3 ειρηνευτικες αποστολες καθως και εχω συμμετασχει με πληρες στοιχειο σε 2 διαγωνισμούς του ΝΑΤΟ  στην Ναπολι της Ιταλιας και στο Ισραηλ..αυτά και κακως τα λεω αλλα επειδή καποιοι με χλευαζουν τα αναφερα.αλλες λεπτομέρειες δεν μπορω να πω
μην εκτίθεσαι φιλε για τον κάθε αργοσχολο εδώ μεσα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

πολεμησες και στο πλευρο της αυτοκρατοριας ως ανθυπας του νταρθ βειντερ τυπε
να τα λες ολα
αλλα σας πηραν τα σκαλπ οι τζενται

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
το ότι εχω υπηρετησει σε διπλωματικες αποστολες και σε άλλες ''αποστολες'' δεν είναι παραλογο φιλε μου,ξερεις ότι κάθε πρεσβεια μας εχει και τον στρατιωτικο της ακολουθο?και εχει και επαγγελματιες υπαξ ,αξιωματικούς και γενικα στελεχη καθαρα στρατιωτικου χαρακτήρα?το οπλο μου το οποιο υπηρετησα ηταν το μηχανικο με ειδικοτητα στις ανατινάξεις και στον ανταρτοπολεμο εχω βγαλει [size=20pt]το σχολειο των ΟΥΚ [/size](και μην πεις πως γινεται,απο όλα τα σωματα μπορεις να δηλωσεις συμμετοχη όχι μονο από το ναυτικο για να σε προλάβω)εχω παρει μερος σε 3 σχολεια σχετικα με την γεωστρατηγικη και την διπλωματια,εχω υπηρετησει σε 2 πρεσβείες μας στο εξωτερικο(καταλαβαίνεις πως δεν μπορω να πω που)και σε 3 ειρηνευτικες αποστολες καθως και εχω συμμετασχει με πληρες στοιχειο σε 2 διαγωνισμούς του ΝΑΤΟ  στην Ναπολι της Ιταλιας και στο Ισραηλ..αυτά και κακως τα λεω αλλα επειδή καποιοι με χλευαζουν τα αναφερα.αλλες λεπτομέρειες δεν μπορω να πω

λακη εσυ?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

To NΑΤΟ στο Ισραηλ τι δουλεια εχει ρε φιλε

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
-Πως τα ξερεις αυτα ρετυπε βαγγουλα7?...??
-..Τα διδαχτηκα...
-...τα διδαχτηκες? σε ποιο σχολειο ρε ?
-...σε καποιο ειδικο σχολειο,δεν το ξερεις ,ειναι στο χωριο!!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
-Πως τα ξερεις αυτα ρετυπε βαγγουλα7?...??
-..Τα διδαχτηκα...
-...τα διδαχτηκες? σε ποιο σχολειο ρε ?
-...σε καποιο ειδικο σχολειο,δεν το ξερεις ,ειναι στο χωριο!!!!
στα βραχια :)

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
To NΑΤΟ στο Ισραηλ τι δουλεια εχει ρε φιλε
δεν εχεις ακουσει ποτε για ασκησεις φιλε μου που γινονται και στο Ισραηλ?οπως προσφατα π.χ. με ασκησεις 6 αεροποριων του Νατο με το Ισραηλ?αν θες μαθε ότι και στην Αιγυπτο εχουμε κανει ασκησεις με το νατο (δεν ειχα παει εγω εκει απλα στο αναφερω) ....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δεν εχεις ακουσει ποτε για ασκησεις φιλε μου που γινονται και στο Ισραηλ?οπως προσφατα π.χ. με ασκησεις 6 αεροποριων του Νατο με το Ισραηλ?αν θες μαθε ότι και στην Αιγυπτο εχουμε κανει ασκησεις με το νατο (δεν ειχα παει εγω εκει απλα στο αναφερω) ....
μην ασχολείσαι με ιπποτηδες

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

αν ήταν ο Λάκης,

πρώτον, θα είχε χέσει ως τώρα 5 φορές στον τάφο του παππού σου.
δεύτερον θα σου είχε κάνει τον κώλο φινιστρίνι με τα πυρομαχικά της επαναληπτικής μπερέτας του.

ο φίλος έχει επίπεδο.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
αν ήταν ο Λάκης,

πρώτον, θα είχε χέσει ως τώρα 5 φορές στον τάφο του παππού σου.
δεύτερον θα σου είχε κάνει τον κώλο φινιστρίνι με τα πυρομαχικά της επαναληπτικής μπερέτας του.

ο φίλος έχει επίπεδο.
...Ο τυπος ρε συ τζιγκι ειναι ανισοπεδος κομβος εντελως.....θα μας κανει τα νεφρα καινουργια σημερα ... :grin: :grin: :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.459
Πόντοι
2.606
...στη μεση γη εχεις κανει ασκησεις παιχτη?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εσυ ειπες διαγωνισμο... (?). Οι ασκηση αυτη ηταν η ΒLUE FLAGUE. Που την κανει το Ισραηλ και καλει οποιον θελει. Αυτη τη χρονια οντως κληθηκαν οι ΗΠΑ , η Ελλαδα  και η Πολωνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom