Νέα

Επίθεση στον Σεξοτουρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα on92
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Δεν φτανει που ψωμολυσανε στην πεινα στην Ουκρανια και ειχαν εστω τον σεξοτουρισμο να βγαζουν κανα φραγκο τωρα τους διωχνουν κιολας. Τη φημη αυτη μονοι τους την αποκτησανε. Αν ηταν σωστοι θα επρεπε να κλεισουν τα πορνοταξιδιωτικα γραφεια που φερνουν σεξοτουριστες να αυστηροποιησουν τους νομους τους για τη πορνεια και οχι να κυνηγανε τον οποιοδηποτε τουριστα. Κακο στη χωρα τους κανουνε και στην οικονομια τους. Επειδη παιζει πολυ μεγαλη φτωχεια πολλες κοπελλες θα ειναι αντιθετες με αυτο που εγινε. Αλλωστε εαν δεν υπηρχαν ιεροδουλες εκει τοτε δεν θα πηγαιναν οι πελατες. Η διαπομπευση ηταν κατι λαθος και αστοχο σαν μετρο. Τοτε και μεις με την ιδια λογικη επειδη δεν γουσταρουμε τον καθε λετσοτουριστα που λερωνει τις παραλιες μας να τον πλακωνουμε στο ξυλο. Τελειως μαλακια αυτο που εγινε.

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
απίστευτη μούφα απλά για να περάσουν το μήνυμα και να ψαρώσουν μελλοντικοί σεξοτουρίστες. Δείχνουν τα πρόσωπά τους απροκάλυπτα και πώς το έβγαλαν από το ξενοδοχείο;;;;;;;....Σε αυτές τις χώρες δεν παίζουν οι αρχές. Αν είχε όντως συμβεί κάτι τέτοιο τώρα αυτοί θα σάπιζαν σε υγρό σκοτεινό μπουντρούμι στην ουκρανία. Δε χρειάζεται μήνυση για να τους μαζέψουν. και αφού πήρε διαστάσεις το θέμα στο internet θα τους τσάκιζε με τη μια η αστυνομία γιατί τέτοιο περιστατικό θα αποτελούσε ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήγμα για τον τουρισμό της χώρας. Γαμάτε άφοβα όσοι πάτε ουκρανία.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ειναι το ιδιο χθεσινο θεμα σε αλλο θρεντακι

όπως λένε και στο πλαινό νήμα μαλλον μουφα το βιντεο . Περνανε 3 φουσκωτοι-νταβαδες  με μια γκομενα που φαινεται εργαζόμενο κορίτσι απο μια ρεσεψιον και δεν λέει κανεις κατι  :think:. Ασε που αν το μαθουν οι νταβαδες θα φανε τρελο ξυλο που τους κόβουν την δουλει τα κωλόπαιδα .

Μαλλον antimotivational βιντεο για να παψουν οι ΤΟΥΡΚΟΙ να κανουν ταξιδακια στην Ουκρανία.

Αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορεις να παθεις κανα χουνερι σε σεξ-τριπ.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
στην ουκρανια το συνηθιζουν να κανουν κατι ακτιβιστικα κολπα!

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
Φτώχεια Φτώχεια αλλά οι "ακτιβιστές" με BMW X5 παρακαλώ μάλλον με την τίμια δουλειά τους θα το αγοράσανε αφού ο μέσος μισ8ός είναι 200Ε ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :fuck2:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν ξερω αν ειναι μουφα ή οχι,απλα σ αυτα τα κρατη δεν παιζεις!!
1ον η πορνεια ειναι παρανομη!
2ον δεν υπαρχουν μπουρδελα νομιμα με πουτανες ελεγμενες!
3ον οποιος εχει εμπειρια θα καταλαβει αυτο που λεω!
4ον επειδη καποιος παραπανω ειπε οτι θα τους εκανα μυνηση, μην ξεχναμε οτι εκει δεν ειναι Ε.Ε. + οτι η πορνεια σε διαμερισματα ειναι παρανομη! (οποτε βρες ακρη)

αυτο το λεω επειδη εμπειρια σε τετοιο κρατο εχω και ξερω τι παιζει και εχω παει 2-3 φορες και την τελευται φορα μαλιστα επεσα σε σπιτι με κολητο μου τσιγγανων οπου στις 1.00 το βραδυ τηγανηζαν ψαρια κλαιγαν μωρα και στο διπλα δωματιο εμεις γαμουσαμε....+ οτι οταν φευγαμε μας ζυγιζαν κατι μαυρα παληκαρακια...+οτι εισαι ξενος και αλλα πολλα....οποτε θελει προσοχη! αλλο να παρεις σε ξενοδοχειο και να καλεσεις μια ακριβη πουτανα και αλλο να πας να γαμησεις με 20αρικο σε σπιτι που ΝΑΙ μπορει και να στην εχουν στημενη!!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οχι οτι δεν υπαρχει και τραφικινγ :uglystupid:  μη λετε μαλακιες καποιοι εδω μεσα :uglystupid:  εδω και οι αλβανιδες που πηδαγατε στα στουντιο (και σας λεγαν ρουμανες η ρωσιδες :jerking:) προ 5ετιας (τωρα δε ξερω) οι περισσοτερες θυματα τραφικινγ ηταν η τις σπαγαν στο ξυλο οι νταβαδες τους :uglystupid: 
..και τώρα τύπε μου όλες θύματα είναι...οι περισσότερες έρχονται για να βρούν δουλεια ως καθηγήτριες και καταλήγουν στα μπουρδέλα
δεν ειμαι κατα της πορνειας τυπε πρεπει και εσεις καπως να τρωτε,το θεωρω λειτουργημα και σεβομαι απολυτα τις γυναικες που κανουν αυτην την δουλεια.Ειμαι κατα της εξαναγκαστικης πορνειας.
..και για να φάνε αυτοί πρέπει να τη πληρώσουν οι γυναίκες? αφου κατα 99.9% η πορνεία ειναι εξαναγκαστική...δε ξέρω αν συμφωνείς τύπε μου άλλα κάνα τέτοιο ακτιβιστικό ντού πρέπει να γίνει και στα σπιτάκια  της Αθηνας που απ ότιλένε παίζει εξαναγκασμός...έλα να σφίγγουν οι κώλοι :grin:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Φτώχεια Φτώχεια αλλά οι "ακτιβιστές" με BMW X5 παρακαλώ μάλλον με την τίμια δουλειά τους θα το αγοράσανε αφού ο μέσος μισ8ός είναι 200Ε ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3: :fuck2:
ναι ρε φιλε διοτι αυτοι τα Χ5 τα φερνουν απο Γερμανια με 10,000 ρημαδια τα εκτελωνιζουν με 1.000 παραδειγμα και ασχολουνται με αλλα πραγματακια!! + οτι τα αυτοκινητα τους ειναι ρημαδια + οτι τα πανε στον μαστορα της γειτονιας + οτι υπαχρουν παρανομα μαγαζακια κλπ (αυτοι ασχολουνται με πολλα απο λαθραια τσιγαρα εως οτι γουσταρεις)
εδω στην Ρουμανια ειχαν εξαρθρωσει ολοκληρη σπειρα μπραβων που πηγαιναν και αγοραζαν (παρα την θεληση τους) απο γερους (που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα) οικοπεδα με 10.000 ενω κοστιζαν 60.00 και παει λεγοντας!!

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Καλό θα είναι πάντως τέτοιες ειδήσεις να μην παίρνουν μεγάλη έκταση γιατί μπορεί να γίνουν μόδα  :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ειμαι κατα της πορνειας τυπε πρεπει και εσεις καπως να τρωτε,το θεωρω λειτουργημα και σεβομαι απολυτα τις γυναικες που κανουν αυτην την δουλεια.Ειμαι κατα της εξαναγκαστικης πορνειας.

Aυτοι που γαμανε πουτανες αποκλειεις να γαμανε και χωρις πληρωμη περισσοτερες και καλυτερες απο σενα δικε μου?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Λοιπόν οι "παληκαροσύνες" των Ουκρανών είναι τζάμπα μαγκιές!

Επίσης καλό θα είναι να έχουμε κατά νουν πως αν σε κάποια χώρα υπάρχουν πολλές γυναίκες πουτάνες, πάει να πει πως μάλλον οι άντρες της χώρας είναι τεμπέληδες! ;)

Και τέλος η πιθανότητα το σκηνικό να ΜΗΝ είναι στημένο είναι σχεδόν μηδενική. Οι τύποι δείχνουν τα πρόσωπά τους αλλά όχι του "Τούρκου" (Μήπως και και τον "εκθέσουν"; Αφού ΑΥΤΟ υποτίθεται πως επιθυμούν.)
Σαν να κάνουν ληστεία τράπεζας και να φοράνε κουκούλα στον ταμεία, αλλά αυτοί να μην φοράνε! :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Λοιπόν οι "παληκαροσύνες" των Ουκρανών είναι τζάμπα μαγκιές!

Επίσης καλό θα είναι να έχουμε κατά νουν πως αν σε κάποια χώρα υπάρχουν πολλές γυναίκες πουτάνες, πάει να πει πως μάλλον οι άντρες της χώρας είναι τεμπέληδες! ;)

Και τέλος η πιθανότητα το σκηνικό να ΜΗΝ είναι στημένο είναι σχεδόν μηδενική. Οι τύποι δείχνουν τα πρόσωπά τους αλλά όχι του "Τούρκου" (Μήπως και και τον "εκθέσουν"; Αφού ΑΥΤΟ υποτίθεται πως επιθυμούν.)
Σαν να κάνουν ληστεία τράπεζας και να φοράνε κουκούλα στον ταμεία, αλλά αυτοί να μην φοράνε! :grin: :grin:

Στημενο η οχι δεν εχει σημασια. ( για τριτους). Σημασια εχει τι πιστευουν και τι βγαζουν το μυνημα που ειναι μη γαματε αλλο τις γυναικες  ( επι χρημασι ) μας γιατι χαλιομαστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
..και τώρα τύπε μου όλες θύματα είναι...οι περισσότερες έρχονται για να βρούν δουλεια ως καθηγήτριες και καταλήγουν στα μπουρδέλα..και για να φάνε αυτοί πρέπει να τη πληρώσουν οι γυναίκες? αφου κατα 99.9% η πορνεία ειναι εξαναγκαστική...δε ξέρω αν συμφωνείς τύπε μου άλλα κάνα τέτοιο ακτιβιστικό ντού πρέπει να γίνει και στα σπιτάκια  της Αθηνας που απ ότιλένε παίζει εξαναγκασμός...έλα να σφίγγουν οι κώλοι :grin:
Δεν ειναι τοσο μεγαλο το ποσοστο,μην τα παραλεμε.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Στημενο η οχι δεν εχει σημασια. ( για τριτους). Σημασια εχει τι πιστευουν και τι βγαζουν το μυνημα που ειναι μη γαματε αλλο τις γυναικες  ( επι χρημασι ) μας γιατι χαλιομαστε

Σωστά, αλλά και πάλι η απάντηση βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο του προηγούμενού μου ποστ!
Και σκασίλα μου δηλαδή προσωπικά, διότι σιγά να μην πήγαινα στην Ουκρανία για να πηδήσω.
Και στην Ελλάδα μόνο Ελληνίδες πηδάω (υπάρχουν και τόσο πολλές πλέον).

Λες να μου την πέσουν τίποτα Έλληνες "ακτιβιστές" ή ως γηγενής δικαιούμαι να πηδάω Ελληνίδες; :cheesy:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ωραίοι οι Ουκρανοί!
Δεν φταίνε οι Ουκρανές που είναι πουτάνες, φταίνε οι ξένοι που πάνε στην Ουκρανία για να τις γαμήσουν! Λες και τις γαμάνε με το ζόρι, τις βιάζουν.

Κάπου έχω ξανακούσει παρόμοιες ανοησίες.
"Δεν φταίμε εμείς που παίρναμε δάνεια, οι τοκογλύφοι που μας τα έδιναν φταίγανε!"

Τουλάχιστον να παρηγορούμαστε πως η μαλακία δεν είναι μόνο Ελληνικό, αλλά διεθνές φαινόμενο.

Α! Όταν αρχίσουν κάποιοι ξένοι να έρχονται στην Ελλάδα για να πηδήσουν και τις δικές μας, που το βλέπω σύντομα να γίνεται (έχουμε και ωραίο καιρό επί τέλους), περιμένω να δω κι εδώ αντίστοιχο "ακτιβισμό" από αντίστοιχους βλαμμένους...
σωστος εκτος απο το τελευταιο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σωστά, αλλά και πάλι η απάντηση βρίσκεται στη δεύτερη παράγραφο του προηγούμενού μου ποστ!
Και σκασίλα μου δηλαδή προσωπικά, διότι σιγά να μην πήγαινα στην Ουκρανία για να πηδήσω.
Και στην Ελλάδα μόνο Ελληνίδες πηδάω (υπάρχουν και τόσο πολλές πλέον).

Λες να μου την πέσουν τίποτα Έλληνες "ακτιβιστές" ή ως γηγενής δικαιούμαι να πηδάω Ελληνίδες; :cheesy:

Aπλα επεκτεινα το σκεπτικο σου και δλδ αν ειναι ετσι οπως τα εγραψα, ακομη περισσοτερο ισχυει αυτο που εγραψες στην δευτερη παραγραφο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
σωστος εκτος απο το τελευταιο.

Βρε το τελευταίο δεν το αναφέρω ευχόμενος ούτε καν αναμένοντάς το!

Ως (απίθανη αλλά ενδεχόμενη) υπερβολή το αναφέρω. Για να δείξω το μέγεθος την Ουκρανικής ανοησίας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μερικοι μερικοι εχετε ιδρωσει γατακια  :tooth:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ευτυχως ο δημητρακης δεν εχει φοβο να παθει, ευτυχως που δεν εχει λεφτα.
για 20 χρονια εξοριας εχει να γαμαει μια μογγολα αστεγη εναντι 4 ευρω ισοτιμιας. και τρωει ψωμι με χορτα καθε μερα για να της δινει τα 4 ευρω  :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom