Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Αφηστε τι εγινε το 1922, τι το 1974, τι στα Ιμια, μονο για το Β' Παγκοσμιο δε μιλησατε.
Αλλου ειναι το θεμα, δειτε εξελιξεις:

Ο Αμερικανος ειναι που θα αφησει, και για αυτο ακριβως θα την τελειωσουν την Τουρκια
Συνεχιζει να παιζει με τη φωτια δολοφονια Κουρδου δικηγορου ενω εδω μπορειτε να διαβασατε μια εκδοχη για την καταρριψη του Σ-24, τα συμπερασματα δικα σας.

Για το δε κλεισιμο των Δαρδανελλιων ειναι περιπλοκο ζητημα. Αεροπορικα εχουν εναλλακτικες διοδους οι Ρωσσοι για να μεταφερουν πραματεια, τωρα για μεσω Γιβραλταρ ειτε Σουεζ ειναι καθυστερηση ακτοπλοικως. Προσωπικα δεν πιστευω να υποχωρησουν με τιποτα οι Ρωσσοι αν προσπαθησει να κλεισει τα Στενα ο τουρκαλας.

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Για να ξέρουμε ολοι υπαρχουν θύλακες του UCK και Τούρκοι πράκτορες σε χωριά της Ελλαδος στη βορεια Ελλαδα που θα ανακόψουν την πορεία ενισχύσεων αν μπουν οι Τούρκοι στον Έβρο με οπλοστάσιο ..

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Για να ξέρουμε ολοι υπαρχουν θύλακες του UCK και Τούρκοι πράκτορες σε χωριά της Ελλαδος στη βορεια Ελλαδα που θα ανακόψουν την πορεία ενισχύσεων αν μπουν οι Τούρκοι στον Έβρο με οπλοστάσιο ..

ρε φίλε, γιατί κάνεις χαλάστρα τώρα; >:(

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Έτσι για να ξέρουμε ..

μόλις είχαμε καταρρίψει 54 τουρκικά αεροσκάφη, ισοπεδώσει την παράκτια Σμύρνη, βυθίσει 10 τουρκικά πλοία επιφανείας και καπνίζαμε αγναντεύοντας τα ρημάδια από τις γέφυρες πάνω από τον Βόσπορο (που ΟΥΚάδες μας είχαν υπονομεύσει στην αρχή των επιχειρήσεων).

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
ειπε κανεις ότι δεν υπαρχουν?εγω απαντησα περι της εισβολης τουρκων σε νησι μας .ο άλλος απανταει από κατω ότι μην μου χαλας το γλυκο λες και εγω ειπα ότι ειμαστε ανικητοι ,ισα ισα αυτό που ειπα είναι σεναρια πολεμου ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ στην πραξη πολλα αλλαζουν από αστάθμητους παραγοντες.και παλι σου λεω το εξης ,πιο ευκολα μπουκαρουν από ανατολικη Κρητη παρα από Εβρο οσο και να μην το πιστευεις

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Πάντως καταδρομική επιχείρηση να κατεβάσουμε καμμιά γέφυρα στο Βόσπορο την έχω φαντασίωση, εκεί μας θέλω.

Τεράστιας συμβολικής αξίας εγχείρημα.

Μόνο το Ισραήλ κάνει τέτοια.

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
Εμπεριστατωμένη μελέτη του Ελληνικού στρατού αναφέρει οτι το πιο πιθανό ειναι να πάρουν μεγαλο Ελληνικο νησί ( φίλος που υπηρετούσε σε Ελληνικο νησί με τα Ιμια μου έλεγε οτι τρέχανε δεξιά αριστερά άσκοπα ) και σε αυτη τη μελέτη αναφέρονται πια χωριά ειναι εχθρικά με πιθανές γιάφκες όπλων στην βορεια Ελλαδα με ονοματεπώνυμα όσων θεωρούνται πράκτορες ..( UCK  Τούρκοι ) . Διαβιβάστηκε στη πολιτική ηγεσία και τπτ . Και μετα μου λέτε οτι θα πάρουμε την πόλη ...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Πάντως καταδρομική επιχείρηση να κατεβάσουμε καμμιά γέφυρα στο Βόσπορο την έχω φαντασίωση, εκεί μας θέλω.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1

ειδες πουθενα να μιλαω εγω βρε ειρωνα για επιθεση δικη μας?το δογμα των Ε.Δ.  είναι καθαρα αμυντικο και αποτρεπτικο ,εγω αναλυσα τι μπορει να γινει σε περιπτωση εισβολης των τουρκων ,τωρα αν εσυ νομιζεις ότι εγω μιλαω για επεκταση μας και για παρελαση στην Κωνσταντινουπολη και αλλα τετοια παλαβα δεν σου φταιω εγω αλλα το μυαλο σου

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
ειδες πουθενα να μιλαω εγω βρε ειρωνα για επιθεση δικη μας?το δογμα των Ε.Δ.  είναι καθαρα αμυντικο και αποτρεπτικο ,εγω αναλυσα τι μπορει να γινει σε περιπτωση εισβολης των τουρκων ,τωρα αν εσυ νομιζεις ότι εγω μιλαω για επεκταση μας και για παρελαση στην Κωνσταντινουπολη και αλλα τετοια παλαβα δεν σου φταιω εγω αλλα το μυαλο σου
Φίλε πλάκα κανει ο συναγωνιστής .. Και μακάρι να περνάμε την Πόλη που μας ανήκει

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Φίλε πλάκα κανει ο συναγωνιστής .. Και μακάρι να περνάμε την Πόλη που μας ανήκει
και που θα τους βαζαμε βρε φιλε αυτους που ηδη μενουν στην Πολη?αυτοι είναι περρισοτεροι από ολη την Ελλαδα!!αντε να δεχθω ότι την περνουμε η μας την δινουν.και μετα τι?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
και που θα τους βαζαμε βρε φιλε αυτους που ηδη μενουν στην Πολη?αυτοι είναι περρισοτεροι από ολη την Ελλαδα!!αντε να δεχθω ότι την περνουμε η μας την δινουν.και μετα τι?
Μπορεί να αδειάσει με τον ίδιο τρόπο που άδειασε η Σμύρνη από Ελληνες

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Μπορεί να αδειάσει με τον ίδιο τρόπο που άδειασε η Σμύρνη από Ελληνες
αυτό ξεχασε το!δεν παιζει με την καμμια!δεν θα σε αφησουν να το κανεις..και μιλαω για τις σφαγες αμαχων ετσι?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
η "χρυσαυγουλιαση" που σας δερνει αρκετους εδω μεσα, σας κανει να ονειρευστε πολεμους και αλλα κουραφεξαλα  :jerking:
κανενας πολεμος τουρκιας-ευρωπαικης ενωσης (ελλαδας) δεν προκειτε (στο ορατο μελλον) να υπαρξει  :uglystupid:
δεν ειναι τρελη η τουρκια να κανει πολεμο στην ελλαδα και να ειναι το σαρσς ντε γκωλ (γαλλικο αεροπλανοφορο) μονιμα  στο αιγαιο
τις επομενες δεκαετιες
θεωρητικα μιλωντας λοιπον για πολεμο (να χαμε να λεγαμε)
το μονο νησι που μπορει σχετικα ευκολα να παρει η τουρκια ειναι το καστελοριζο (λογω απομονωσης)
οι πυραυλοι εξοσετ του πολεμικου μας ναυτικου εξασφαλιζουν οτι κανενα αποβατικο δε θα φτασει στα υπολοιπα ελληνικα νησια
στον εβρο εχω υπηρετησει, αν περασουν το ποταμι (απιθανο ) θα βρουν αναχωματα, ναρκοπεδια και
απο τα απεναντι υψωματα τα αντιαρματικα μας τους εχουν "πιατο"
εχουμε απιστευτο πλεονεκτημα σε μορφολογια εδαφους εκει  :idiot:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αυτό ξεχασε το!δεν παιζει με την καμμια!δεν θα σε αφησουν να το κανεις..και μιλαω για τις σφαγες αμαχων ετσι?

Παράπλευρες απώλειες θα το έλεγα.
Αλλα έχουμε να φάμε πολλά ψωμιά ακόμα.
Εδώ τα κάναμε πουτάνα και χωρίς πολέμους

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
η "χρυσαυγουλιαση" που σας δερνει αρκετους εδω μεσα, σας κανει να ονειρευστε πολεμους και αλλα κουραφεξαλα  :jerking:
κανενας πολεμος τουρκιας-ευρωπαικης ενωσης (ελλαδας) δεν προκειτε (στο ορατο μελλον) να υπαρξει  :uglystupid:
δεν ειναι τρελη η τουρκια να κανει πολεμο στην ελλαδα και να ειναι το σαρσς ντε γκωλ (γαλλικο αεροπλανοφορο) μονιμα  στο αιγαιο
τις επομενες δεκαετιες
το μονο νησι που μπορει σχετικα ευκολα να παρει η τουρκια ειναι το καστελοριζο (λογω απομονωσης)
οι πυραυλοι εξοσετ του πολεμικου μας ναυτικου εξασφαλιζουν οτι κανενα αποβατικο δε θα φτασει στα υπολοιπα ελληνικα νησια

Ρε παληκαρι τώρα ξύπνησες και μας χαλάς τους πουλεμους άντε κοιμήσου πάλι .. :headbang:
στον εβρο εχω υπηρετησει, αν περασουν το ποταμι (απιθανο ) θα βρουν αναχωματα, ναρκοπεδια και

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τις επομενες δεκαετιες

Αυτά δεν τα βγάλαμε για να περνάν άνετοι οι λάθρο?

armagedon6969

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Like
3
Πόντοι
0
τις επομενες δεκαετιες

Ρε παλικάρι τώρα ξύπνησες και μας χαλάς τους πολέμους ? άντε ξανά κοιμήσου  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom