Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
εχουμε απιστευτο πλεονεκτημα σε μορφολογια εδαφους εκει  :idiot:

ναι αλλά έχεις και κάτι πολιτικούς μέσα στη βουλή που θα τους παραδώσουν τα κλειδιά της αθήνας εντός 1 ώρας για μερικά χρήματα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο καλή να είναι η αεράμυνα αποδεδειγμένα με αυτή δεν κερδίζεις τον πόλεμο. Για να κερδίσεις πόλεμο πρέπει να επενδύσεις γερά στην αεροπορία. Οι Αιγύπτιοι πριν τον πόλεμο του Γιομ Κιπουρ είχαν ζητήσει από την Μόσχα ότι καλύτερο σε αντιαεροπορικά συστήματα για να αντιμετωπίσουν την ισραηλινή αεροπορία η οποία σύμφωνα με τα λεγόμενα του τότε Αιγύπτιου προέδρου Ανουάρ Σαντάτ ήταν 22 φορές ανώτερη από την αιγυπτιακή. Επένδυσαν πολλά οι Αιγύπτιοι στα αντιαεροπορικά για να κοντράρουν την ισραηλινή αεροπορία, κατέρριψαν τις τρεις πρώτες ημέρες 105 ισραηλινά αεροπλάνα όπως έγραψα και πιο πάνω αλλά μετά οι ισραηλινοί έλιωσαν και τους Αιγύπτιους και τους σύριους.

Kαλα εκει οι ισραηλινοι ειχαν και εναν Αριελ Σαρον που πηρε στο κυνηγι τους αιγυπτιους στο Σινα , και κοντεψε να μπει στο Καιρο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τα πράγματα πρέπει να λέγονται όπως συνέβησαν και όχι όπως θα θέλαμε να είχαν γίνει.

Τις νίκες και όλα τα καλούδια δεν τα πετύχαμε μονοι μας, μας χρηματοδοτούσαν και μας στήριζαν Βρετανοί,Γάλλοι. Εμείς φάγαμε το καυλί γιατί είμασταν άπληστοι, ενώ είχαμε κατακτήσει τα εδάφη που θέλαμε μας μπήκε η ιδέα να προχωρήσουμε και άλλο γιατί την είχαμε δει υπερδύναμη. Στην Ευρώπη ζητούσαν ειρήνη και συνθηκολόγηση, εμείς όμως θέλαμε και αλλα εδάφη. Το party ομως τελειωσε όταν οι σύμμαχοι μας παράτησαν και εμείς είχαμε φτάσει 100km έξω από την Άγκυρα. Εκεί είναι που μας διέλυσε ο Τουρκικος στρατός και τρέχαμε όπου φύγει φύγει. Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε και την κατάληξη του, την καταστροφή της Σμύρνης και πόσες σφαγές! Το όλο αυτό εγχείρημα ήταν καθαρά ένα άπληστο και ματαιόδοξο σχέδιο με άσχημη κατάληξη.

Γιατι  τι διαφορετικο ειπα?

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φυσικα και ολο αυτο με την επεμβαση στη συρια ειναι και διαφημηση οπλικων συστηματων προς εξαγωγη
ρωσοι και γαλλοι εχουνε τεραστιες πολεμικες εξαγωγικες βιομηχανιες  :idiot:
οι γαλλοι μετα τον βομβαρδισμο της λιβυης το 2011 εκλεισαν καμποσες παραγγελειες για τα ραφαλ
αν ενα ρωσικο σουχοι 30 (τεκμηριωμενα ανωτερο) ριξει σε αερομαχια ενα τουρκικο φ 16
οι εξαγωγες του θα "απογειωθουν"

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Φίλε πλάκα κανει ο συναγωνιστής .. Και μακάρι να περνάμε την Πόλη που μας ανήκει

ναι ρε, τι έπαθε ο τύπος. δεν απευθύνθηκα σε αυτόν και ούτε θυμάμαι τι γράφει και πρεσβεύει.

έγραψα τι φαντασιώνω εγώ σαν κίνηση υψηλής συμβολικής αξίας (άσχετα αν εγώ προσωπικά είμαι διεθνιστούλης εθνομηδενιστής).

μερικές φορές με πιάνει πατριωτισμός. είμαι διχασμένη προσωπικότητα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
η "χρυσαυγουλιαση" που σας δερνει αρκετους εδω μεσα, σας κανει να ονειρευστε πολεμους και αλλα κουραφεξαλα  :jerking:

υπερβάλλεις.

συνδρομητές στο Άμυνα και Διπλωματία είναι.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
υπερβάλλεις.

συνδρομητές στο Άμυνα και Διπλωματία είναι.
προς ενημερωση σου δεν είμαι συνδρομητης κανενος περιοδικου,αυτα που λεω δεν τα βγαζω από την κοιλια μου τα εχω διδαχθεί και τα εχω μελετησει.αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
προς ενημερωση σου δεν είμαι συνδρομητης κανενος περιοδικου,αυτα που λεω δεν τα βγαζω από την κοιλια μου τα εχω διδαχθεί και τα εχω μελετησει.αυτα

Που τα διδαχτηκες? Τι εχεις σπουδασει?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ως γνωστον οι μισοι ελληνες ειναι οι καλυτεροι προπονητες ποδοσφαιρου και οι αλλοι μισοι οι καλυτεροι στρατηγοι

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Που τα διδαχτηκες? Τι εχεις σπουδασει?
στο στρατο τα διδαχτικα φιλε μου σε καποιο ειδικο σχολειο .οι σπουδες μου είναι αποφοιτος αει ξερω 3 ξενες γλωσσες,και εχω υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου με τον Ελληνικο στρατο και σε διπλωματικο σωμα σε 3 χωρες του εξωτερικου..αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στο στρατο τα διδαχτικα φιλε μου σε καποιο ειδικο σχολειο .οι σπουδες μου είναι αποφοιτος αει ξερω 3 ξενες γλωσσες,και εχω υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου με τον Ελληνικο στρατο και σε διπλωματικο σωμα σε 3 χωρες του εξωτερικου..αυτα

Πως γινεται να εχεις υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου και με το στρατο και με το διπλωματικο σωμα? Και ποιο ειδικο σχολειο περασες? Σε ποιο οπλο/ σωμα? Ως μονιμος η ως εφεδρος?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

πολύ ωραία. αυτό δεν σημαινει οτι δεν θα μπορούσες να είσαι ΚΑΙ συνδρομητής.

υπάρχουν πάντα νέες εξελίξεις και η ανάγνωση του κλαδικού ή επιστημονικού τύπου σε κρατάει updated στα νέα trends των στρατηγικών σπουδών.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ως γνωστον οι μισοι ελληνες ειναι οι καλυτεροι προπονητες ποδοσφαιρου και οι αλλοι μισοι οι καλυτεροι στρατηγοι

Προπονητες της εξεδρας και στρατηγοι της εξεδρας :grin:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Πως γινεται να εχεις υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου και με το στρατο και με το διπλωματικο σωμα? Και ποιο ειδικο σχολειο περασες? Σε ποιο οπλο/ σωμα? Ως μονιμος η ως εφεδρος?
ασε μας ρε ιπποτη να πουμε

ξερολα

ολοι λεμε φιδια εδώ μεσα δηλαδή

μαλλον δεν πρεπει να πιτσιλάμε αλλα μονο να πιρφοριζουμε σαν κι εσενα για να μη μας κρινεις :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πως γινεται να εχεις υπηρετησει σε πολλα μερη του κοσμου και με το στρατο και με το διπλωματικο σωμα?

οι πρακτορες στο εξωτερικο πανε ως διπλωματικοι υπαλληλοι  :grin: ο φιλος δηλωνει μυστικος πρακτωρ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ασε μας ρε ιπποτη να πουμε

ξερολα

ολοι λεμε φιδια εδώ μεσα δηλαδή

μαλλον δεν πρεπει να πιτσιλάμε αλλα μονο να πιρφοριζουμε σαν κι εσενα για να μη μας κρινεις :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Κυριακη σημερα, σκεψου την επομενη φανταστικη ιστορια σου. Η αλλη με τα υποτιθεμεντα πλυσταρια και τις απλωστρες μας τελειωσε :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οι πρακτορες στο εξωτερικο πανε ως διπλωματικοι υπαλληλοι  :grin: ο φιλος δηλωνει μυστικος πρακτωρ

A καταλαβα , οποτε τα λεει με μισολογα και οποιος καταλαβε καταλαβε. Δε μπορει να πει και πολλα ;) 

:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom