ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
To NΑΤΟ στο Ισραηλ τι δουλεια εχει ρε φιλε
εχουν γινει ναυτικες νατοικες ασκησεις στο ισραηλ.
To NΑΤΟ στο Ισραηλ τι δουλεια εχει ρε φιλε
τυπε απο τη βιασυνη σου να τρολαρεις το παληκαρακι ,μας εβγαλες τα ματια!Εσυ ειπες διαγωνισμο... (?). Οι ασκηση αυτη ηταν η ΒLUE FLAGUE. Που την κανει το Ισραηλ και καλει οποιον θελει. Αυτη τη χρονια οντως κληθηκαν οι ΗΠΑ , η Ελλαδα και η Πολωνια.
ασκησεις φιλε μου όπως μια προσφατη που εγινε φετος η Noble Dina 2015Εσυ ειπες διαγωνισμο... (?). Οι ασκηση αυτη ηταν η ΒLUE FLAGUE. Που την κανει το Ισραηλ και καλει οποιον θελει. Αυτη τη χρονια οντως κληθηκαν οι ΗΠΑ , η Ελλαδα και η Πολωνια.
ασκησεις φιλε μου όπως μια προσφατη που εγινε φετος η Noble Dina 2015
τυπε απο τη βιασυνη σου να τρολαρεις το παληκαρακι ,μας εβγαλες τα ματια!
εχουν γινει ναυτικες νατοικες ασκησεις στο ισραηλ.
ότι πεις φιλε μου εσυ ξερεις καλυτερα.....Σιγα μην εχουν γινει και στην Ιαπωνια.
Σιγα μην εχουν γινει και στην Ιαπωνια.
ότι πεις φιλε μου εσυ ξερεις καλυτερα.....
τον μαρτιο του 2004
όχι βεβαια.απλα στην ανεφερα ως μια προσφατη..το να σου πως που εχω παρει μερος και ποτε με φωτογραφιζει φιλε μου ....Ωραια. Η ασκηση που πηρες εσυ μερος vagoulas ποια ηταν και πως λεγοταν? η Νοble dina 2015 που εβαλες και παραπανω ?
όχι βεβαια.απλα στην ανεφερα ως μια προσφατη..το να σου πως που εχω παρει μερος και ποτε με φωτογραφιζει φιλε μου ....
α τωρα που σε επιασε ο πονος ειναι αργα. οι ειρηνευτικες αποστολες που εχει συμμετασχει η ελλαδα δεν ειναι πολλες, ειναι συγκεκριμμενες, εχουν πολυ συγκεκριμμενες ειδικοτητες, συγκεκριμμενο αριθμο, συγκεκριμμενα κριτηρια. εσυ καταφερες να πας σε 3, καταφερες να πας και σε πρεσβειες και απο δω και απο κει κτλ.
δεν στεκουν στο συνολο αυτα που εγραψες. αν θες σου αναλυω εμπεριστατωμενα και γιατι αλλα δεν θες
παω για καφε
συνεχιζονται οι παραβιασεις[/url][/b] των τουρκαλαδων....
Προς απαντηση για τις Κοκκινες Μηλιες, τις πρασινες αχλαδιες και τις φραγκοσυκιες και το αν θα παρουμε την Πολη για να σφιξουνε οι κωλοι που λεει κι ο Τζιμ Πανουσης συνεχιζονται οι παραβιασεις των τουρκαλαδων....
Να τους φορτωσουμε και εκει καμια 100δις χρεος...Να παρουν την Πολη να την κανουν τι? Σαν το μπουρδελο τη χωρα ?
επειδή βλεπω τον Ολυμπιακο ειχα κανει παυση και τωρα μπηκα λογω ημιχρονου,δες παρακατω σε ποσες αποστολες εχει παρει μερος η Ελλαδα και βουλωσε το πλεον πολυξερε αδαη .ξερεις το να το παιζεις ότι ξερεις ενώ εισαι ασχετος είναι χειροτερο από το να εισαι ασχετος απλα.α τωρα που σε επιασε ο πονος ειναι αργα. οι ειρηνευτικες αποστολες που εχει συμμετασχει η ελλαδα δεν ειναι πολλες, ειναι συγκεκριμμενες, εχουν πολυ συγκεκριμμενες ειδικοτητες, συγκεκριμμενο αριθμο, συγκεκριμμενα κριτηρια. εσυ καταφερες να πας σε 3, καταφερες να πας και σε πρεσβειες και απο δω και απο κει κτλ.
δεν στεκουν στο συνολο αυτα που εγραψες. αν θες σου αναλυω εμπεριστατωμενα και γιατι αλλα δεν θες