Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
δεν είναι κρατος καθαρο αν θες να μαθεις,και ξερεις ποιες είναι οι 3 απαραιτητες εννοιες για ένα κρατος? 1ον τα σύνορα(να είναι σταθερα) 2ον η δικαστικη εξουσια και 3ον η εκτελεστικη εξουσια.τα 2 από τα 3 η Τουρκια δεν τα εχει παντα εδώ και χρονια!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
δεν είναι κρατος καθαρο αν θες να μαθεις,και ξερεις ποιες είναι οι 3 απαραιτητες εννοιες για ένα κρατος? 1ον τα σύνορα(να είναι σταθερα) 2ον η δικαστικη εξουσια και 3ον η εκτελεστικη εξουσια.τα 2 από τα 3 η Τουρκια δεν τα εχει παντα εδώ και χρονια!!
Ωπα, ωπα. Τι θεωριες ειναι αυτες?
Εμεις στο πανεπιστημιο μαθαιναμε οτι ΚΡΑΤΟΣ υπαρχει οταν
α) Μπορει να φορολογησει
β) Μπορει να κοψει νομισμα και
γ) Μπορει να επιστρατευσει.

Αντε ομως να δεχθω αυτα που λες. Τι δεν εχει η Τουρκια? Δεν εχει συνορα, δικαστηρια και εκτελεστικη εξουσια?

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
:think:
Νεολογισμός? Λεξιπλάστης είσαι, τύπε? Τι σημαίνει αυτή η λέξη? Ότι διδάσκει ο τύπος ενώ ταυτόχρονα οι αποκάτω βαράνε ασκήσεις pushups, burpees, κλπ? :huh:

Σιγά ρε καθυστερημενο που έκανε ένα λάθος ο άνθρωπος κι
άρχισες να σκουζεις σα κακογαμημενη αριστερή πουρογρια...χαχαχα

Υ.Γ. αφήστε που τώρα με τα ταμπλετ αλλα γράφεις κι άλλα βγάζει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
καλα εσυ εισαι το μαλακας που και ένα λαθος αντι το διδαχθεί εγραψα το άλλο βγηκες μαλακα αριστερε να το παιξεις και εξυπνος.τραβα στην σπηλια σου τωρα
Δε πιανει το ιντερνετ τυπε στη σπηλια και δε μπορω να διαβαζω τις ασυναρτησιες σου να γελαω. :grin: Δε παιζει. Ασε που χρησιμοποιω το ιντερνετ ψαχνοντας συνεχομενα και μανιωδως, οπως μου συνεστησες, τις πηγες οτι η Ρωσσια εχει 4πλασιες πυρηνικες κεφαλες απο το ΝΑΤΟ και οτι η Σ.Α. πληρωνει τους μεταναστατες για να ερχονται Ευρωπη. :cheesy: Μια βδομαδα τωρα δε βρηκα τιποτα απο τα παραπανω. :- :headbang:

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Ωπα, ωπα. Τι θεωριες ειναι αυτες?
Εμεις στο πανεπιστημιο μαθαιναμε οτι ΚΡΑΤΟΣ υπαρχει οταν
α) Μπορει να φορολογησει
β) Μπορει να κοψει νομισμα και
γ) Μπορει να επιστρατευσει.

Αντε ομως να δεχθω αυτα που λες. Τι δεν εχει η Τουρκια? Δεν εχει συνορα, δικαστηρια και εκτελεστικη εξουσια?
δεν εχει σταθερα σύνορα οσο και αν δεν στο λενε ισχυει,και δεν εχει ουτε τον ελεγχο της αστυνομιας ειτε του στρατου σε τακτα χρονικα διαστήματα.οσο για τα δικαστηρια και εκει υπαρχει κατά καιρους πρόβλημα..δεν το λεω εγω αυτό το εχω διδαχθεί από τον ανθρωπο που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ μου και καθως μας το ελεγε και γελάγαμε μετα από λιγο μολις μα εξηγησε μειναμε ολοι μαλακες!

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Δε πιανει το ιντερνετ τυπε στη σπηλια και δε μπορω να διαβαζω τις ασυναρτησιες σου να γελαω. :grin: Δε παιζει. Ασε που χρησιμοποιω το ιντερνετ ψαχνοντας συνεχομενα και μανιωδως, οπως μου συνεστησες, τις πηγες οτι η Ρωσσια εχει 4πλασιες πυρηνικες κεφαλες απο το ΝΑΤΟ και οτι η Σ.Α. πληρωνει τους μεταναστατες για να ερχονται Ευρωπη. :cheesy: Μια βδομαδα τωρα δε βρηκα τιποτα απο τα παραπανω. :- :headbang:
ουτε το πουλι σου δεν βρίσκεις γιατι και αυτό από την πολύ μαλακια σου πεταξε και εφυγε.σαλτα και γαμησου τωρα με κανα σκυλο της ρατσας σου

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φίλε μου , όλη η πολεμική μας ιστορία με την Τουρκία (πλην 1ου ΒΠ) είναι,

πώς ΘΑ τους κερδίζαμε

και ΠΑΡΑΛΙΓΟ να τους κερδίσουμε

αλλά τρώμε γκολ στο 95.
έτσι και αυτό που μας λες για το 23 (που είναι αλήθεια αλλά τι να το κάνω;)

σαν τις ιστορίες για την Κύπρο και πως ο Ιωαννίδης θα τους πηδούσε το 64 και ο άλλος που κατέστρεψε 10 άρματα και και και...

ιστορίες για αγρίους και πυγμαίους της Υποσαχάριας Αφρικής.

Απο τοτε που ιδρυθηκε το ελληνικο κρατος εχει υπερδιπλαστιαστει, ενω το τουρκικο αντιστοιχα απο τοτε εχει απομειωθει. Κυριως η επεκταση του ελληνικου κρατους ηταν εις βαρος της Τουρκια.
Το γεγονος που σου λεω το 1923 ειναι αληθινο με πραγματικες επιπτωσεις : υπογραφηκε μια συνθηκη επειτα απο βαρια ηττα με ευνοικες σχετικα ρυθμισεις για τον ηττημενο. Και την αποφυγη βαριας πολεμικης αποζημιωσης που θα ειχε πολυ κακες,σχεδον διαλυτικες επιπτωσεις για τη συνεχεια της χωρας. Ειχε δηλαδη πραγματικες επιπτωσεις. Που την ειδες τη θεωρια, δε καταλαβα και το " αν" δε καταλαβα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Απο τοτε που ιδρυθηκε το ελληνικο κρατος εχει υπερδιπλαστιαστει, ενω το τουρκικο αντιστοιχα απο τοτε εχει απομειωθει. Κυριως η επεκταση του ελληνικου κρατους ηταν εις βαρος της Τουρκια.
Το γεγονος που σου λεω το 1923 ειναι αληθινο με πραγματικες επιπτωσεις : υπογραφηκε μια συνθηκη επειτα απο βαρια ηττα με ευνοικες σχετικα ρυθμισεις για τον ηττημενο. Και την αποφυγη βαριας πολεμικης αποζημιωσης που θα ειχε πολυ κακες,σχεδον διαλυτικες επιπτωσεις για τη συνεχεια της χωρας. Ειχε δηλαδη πραγματικες επιπτωσεις. Που την ειδες τη θεωρια, δε καταλαβα και το " αν" δε καταλαβα.
Το κακο με το 1923 ηταν οτι δωσαμε και την Ανατολικη Θρακη ενω ειχαμε ισως τη δυνατοτητα να την κρατησουμε.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ουτε το πουλι σου δεν βρίσκεις γιατι και αυτό από την πολύ μαλακια σου πεταξε και εφυγε.σαλτα και γαμησου τωρα με κανα σκυλο της ρατσας σου

Τυπε μου, είναι γνωστό καθυστερημενο του site κλάσε τον,
ειδικός να χαλάει καλές κουβέντες, εγώ ασχολούμαι λίγο
ερασιτεχνικά με γεωπολιτικη και άμυνα, και βρήκα τα
γραφόμενα σου ενδιαφεροντα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το κακο με το 1923 ηταν οτι δωσαμε και την Ανατολικη Θρακη ενω ειχαμε ισως τη δυνατοτητα να την κρατησουμε.

Tην ανατολικη θρακη απο τη στιγμη που σου ειπε ο αγγλος και ο γαλλος αστην την αφησες. Η Ευκαιρια να κρατησει η Ελλαδα και την ανατολικη θρακη και τη βορεια ηπειρο και την ιμβρο και την τενεδο ηταν ακριβως με τη ληξη του πολεμου, το 1918-1919. Αν η Ελλαδα ειχε προβαλει αυτες τις ρεαλιστικες αξιωσεις θα ειχαν πραγματωθει και μαλιστα ευκολα και ανωδυνα. Αντιθετα πηγε για τη μικρα ασια και πηγε για μαλλι και βγηκε κουρεμενη.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Γιατί Αλεξ μου, μας εκβιαζαν οι πουσταγγλοι που ήθελαν
τα στενά στα χέρια των τουρκων μια και αυτοί είναι
εχθροί με τους Ρώσους.

Χώρια οι ευθύνες των δικών μας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Το χεις τερματισει ρε τυπε. Με το μπαρδον δηλαδη... :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Απο τοτε που ιδρυθηκε το ελληνικο κρατος εχει υπερδιπλαστιαστει,

με κωλοφαρδία, καραμπόλες και γλέιφοντας τις μεγάλες δυνάμεις. όχι με πόλεμο.

να τα λέμε και αυτά παιδιά.

με εξαίρεση τις νίκες του πρώτου Βαλκανικού (που το έγραψα) και από την οποία προέκυψε η μεγαλύτερη επέκταση.

αλλά και εκεί επειδή οι Βούλγαροι απασχολούσαν πολλή Τουρκιά πέριξ της Ανδριανούπολης.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
με κωλοφαρδία, καραμπόλες και γλέιφοντας τις μεγάλες δυνάμεις. όχι με πόλεμο.

να τα λέμε και αυτά παιδιά.

με εξαίρεση τις νίκες του πρώτου Βαλκανικού (που το έγραψα) και από την οποία προέκυψε η μεγαλύτερη επέκταση.

αλλά και εκεί επειδή οι Βούλγαροι απασχολούσαν πολλή Τουρκιά πέριξ της Ανδριανούπολης.

H Eπανασταση δεν ηταν πολεμος ? Η εν παση περιπτωσει ενοπλος αγωνας. Οι Βαλκανικοι. Επισης στα πλαισια του πρωτου η Ελλαδα ηταν με τους νικητες ενω η Τουρκια με τους ηττημενους ( ασχετα αν μεταξυ τους δεν εριξαν τουφεκια). Οι Βουλγαροι απασχολουσαν πολυ τουρκια απο εκει, οντως, αλλα το ελληνικο ναυτικο ηταν μονο του απεναντι στο τουρκικο. Και στο μετωπο της Ηπειρου , υπηρχαν ολοκληρες οι τουρκικες δυναμεις της περιοχης που ηταν και πολυ ισχυρες.
Ποια αλλη περιπτωση δηλαδη να ειχαμε? Για πολεμο μιλαμε δε μιλαμε για πρωταθλημα να παιζουμε καθε Κυριακη κανα ματσακι :grin: Στον αιωνα μια δυο φορες θα συμβει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Eσυ γελας, αλλα το 1923, οταν κρατουσαν οι συζητησεις στη Λωζανη μεταξυ Ελληνων και Τουρκων, οι Ελληνες , παρα την πανωλεθρια το 1922, ειχαν ισχυρο στρατο υπο τον Παγκαλο στη περιοχη δυτικα του Εβρου. Kαι χαρη στην απειλη εισβολης και καταληψης και της Κωνσταντινουπολης, υπεγραφη τελικα η συνθηκη χωρις την αξιωση αποζημιωσεων για τους Τουρκους , καθως και αλλες διεκδικησεις τους.
Σωστα,η Στρατια Εβρου ηταν ετοιμη για προελαση ενωσο στη Λωζαννη οι Τουρκοι οντας νικητες επι του πεδιου των μαχων,ζηταγανε αποζημιωσεις,ζηταγανε εδαφη,ζηταγανε ζηταγανε και ηταν ανενδοτοι.Και ενω εβαινε προς ακαρπη συνεδριαση,τους σφυριξαν οι Συμμαχοι οτι ο Παγκαλος το χει αποφασισει και ειναι ετοιμος,δεν ειναι μπλοφα.Τοτε αλλαξαν σταση και επετευφγθη συμφωνια.Δυστυχως παραχωρηθηκε  και η Ανατολικη Θρακη που εκκενωθηκε.

Εγγρ.
8 Ιουλ 2015
Κριτικές
3
Like
18
Πόντοι
1
Το χεις τερματισει ρε τυπε. Με το μπαρδον δηλαδη... :grin:
φιλε μου μπορεις να εχεις την δικη σου αποψη και φυσικα να με χλευάζεις,και εμεις στην αρχη όταν μας τα ελεγε ο τυπος εκεινος γελάγαμε και λεγαμε τι λεει ο μαλακας τωρα ,αλλα όταν αρχισε να μας εξηγει τι και πως με στοιχεια και αποδειξεις τοτε ολοι μειναμε παγωτο!οποτε μπορω να καταλαβω την εκφραση σου ότι το εχω τερματισει γιατι και εγω ετσι ειπα από μεσα μου όταν μας το ελεγε...δεν στο λεω βεβαια για να συμφωνήσεις μαζι μου αποψεις λεμε μεταξυ μας ειτε συμφωνούμε ειτε διαφωνούμε.απλα ακομα και τωρα αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις αν η Τουρκια π.χ. εχει σταθερα σύνορα!!!ψαξτο λιγο .... :hi:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φιλε μου μπορεις να εχεις την δικη σου αποψη και φυσικα να με χλευάζεις,και εμεις στην αρχη όταν μας τα ελεγε ο τυπος εκεινος γελάγαμε και λεγαμε τι λεει ο μαλακας τωρα ,αλλα όταν αρχισε να μας εξηγει τι και πως με στοιχεια και αποδειξεις τοτε ολοι μειναμε παγωτο!οποτε μπορω να καταλαβω την εκφραση σου ότι το εχω τερματισει γιατι και εγω ετσι ειπα από μεσα μου όταν μας το ελεγε...δεν στο λεω βεβαια για να συμφωνήσεις μαζι μου αποψεις λεμε μεταξυ μας ειτε συμφωνούμε ειτε διαφωνούμε.απλα ακομα και τωρα αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις αν η Τουρκια π.χ. εχει σταθερα σύνορα!!!ψαξτο λιγο .... :hi:

Γιατι δεν εχει σταθερα συνορα? Κινουμενη αμμος ειναι και μετακινουνται?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Eγω γνωριζω ως χώρα με μη σαφή σύνορα μονο την Ινδια (δεν εχει σαφη οριογραμμη στα συνορα με Αφγανισταν Πακισταν και Κίνα, στην περιοχη του Κασμιρ, ενω τα συνορα με το Μπαγκλαντες ειναι εντελως απροσδιοριστα, αφου υπαρχουν "θυλακες" Ινδιας περικλειστοι εντος Μπαγκλαντες).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eγω γνωριζω ως χώρα με μη σαφή σύνορα μονο την Ινδια (δεν εχει σαφη οριογραμμη στα συνορα με Αφγανισταν Πακισταν και Κίνα, στην περιοχη του Κασμιρ, ενω τα συνορα με το Μπαγκλαντες ειναι εντελως απροσδιοριστα, αφου υπαρχουν "θυλακες" Ινδιας περικλειστοι εντος Μπαγκλαντες).

Bλαχειααααα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom