Νέα

Οι παντρεμένοι γαμούν την γυναίκα τους:

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pezoporos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 331
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο συχνά γαμάτε την γυναίκα σας;

• Κάθε μέρα

Ψήφοι: 18 8,9%
  • Δύο με τρεις φορές την εβδομάδα

Ψήφοι: 49 24,1%
  • Δύο με τρεις φορές τον μήνα

Ψήφοι: 74 36,5%
  • Δύο με τρεις φορές το τρίμηνο

Ψήφοι: 21 10,3%
  • Δύο με τρεις φορές τον χρόνο

Ψήφοι: 19 9,4%
  • Δεν θυμάμαι, πάνε χρόνια

Ψήφοι: 22 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Γάμος

Γιατί πριν από το γάμο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του ενός προς τον άλλο; Γιατί η σεξουαλική επιθυμία είναι έντονη; Μήπως ένας από τους λόγους είναι ότι προσπαθούμε να αρέσουμε στο σύντροφό μας; Μήπως επειδή φροντίζουμε την εμφάνισή μας; Μήπως επειδή προσπαθούμε να κατανοήσουμε τυχόν προβληματισμούς του συντρόφου μας; Μήπως επειδή δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας; Τι συμβαίνει μετά το γάμο; Γιατί χάνεται όχι μόνο η επικοινωνία αλλά και το σεξουαλικό μας ενδιαφέρον; Γιατί αφήνουμε την ανία, τη ρουτίνα να μπουν στη συζυγική μας ζωή; Γιατί ναι, εμείς είμαστε αυτοί που της ανοίγουμε την πόρτα. Τι αλλάζει μέσα από το γάμο;

Η σεξουαλικότητα στο γάμο

Ο γάμος είναι η σημαντικότερη πλευρά της ανθρώπινης αναγνώρισης και της συναισθηματικής ολοκλήρωσης δυο ανθρώπων που αλληλοεπιλέγονται με σκοπό το να μείνουν για πάντα μαζί βάσει πίστης και συντροφικότητας. Μέσω του γάμου, το ζευγάρι ολοκληρώνεται μέσα από τις δύο σημαντικές πλευρές της ανθρώπινης ζωής, της σεξουαλικότητας και της γονιμότητας.

Πολλές φορές όμως η σεξουαλική εικόνα ενός γάμου χάνει σημαντικά τον ρόλο της από τις συμπεριφορές που υιοθετούνται και από τους δύο συντρόφους μέσα στη συμβίωση, επιδρώντας αρνητικά στην επιθυμία και την έλξη για σεξουαλική επαφή.
Τύπε είσαι ανώμαλος για τρεις λόγους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.665
Πόντοι
3.656
Ο γαμος ειναι το τιμημα που πληρωνουν οι αντρες για το σεξ και το σεξ το τιμημα που πληρωνουν οι γυναικες για τον γαμο

Allan Pease
:globeos-cigar:

Και παντρεμένοι και ανύπαντροι το ίδιο σεξ κάνουν

giphy (19).gif

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.191
Πόντοι
456
ειχα κανει παιχνιδι με παντρεμενη οταν ημουν αθηνα
και για την συναντηση εκλεισε μονη της airbnb
ουτε χοτελ ουτε γαμιστρωνες

κατσαμε απο το πρωι μεχρι το απογευμα και μετα γυρισε σπιτι της
και ξανα το επομενο πρωι μεχρι το απογευμα

ουτε αδιακριτα ματια ουτε να φοβασαι μην σε δει κανεις ουτε τιποτα
απλα και ομορφα
Έτσι. Και εμένα προ διμήνου με φιλοξένησε 4ημερο στη πόλη της, σε κλεισμένο από αυτήν airbnb. Καθημερινές επισκέψεις πρωϊ και απόγευμα, να τον αρπάζει ασύστολα, ανάμεσα στις εργασιακές και οικογενειακές της υποχρεώσεις...

Μετά σου λένε ότι οι επαρχιώτισσες δεν πηδιούνται. Τώρα που βρίσκουνε εύκολα και εκτός έδρας από τα σόσιαλ, ούτε από τη εξώπορτα δεν χωράνε οι κερατάδες.

Συναγωνιστές που ξεσκίζετε παντρεμένες...δεν φοβάστε μην μπλέξετε με τον άντρα της? Αξίζει το ρίσκο?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.694
Πόντοι
6.946
Συναγωνιστές που ξεσκίζετε παντρεμένες...δεν φοβάστε μην μπλέξετε με τον άντρα της? Αξίζει το ρίσκο?
Μια φορά έμπλεξα για λίγο καιρό με παντρεμένη, πάνε χρόνια, 10 χρόνια μικρότερος εγώ και με έβλεπε σαν λουκουμάκι.
Ποτάμια τα χυσίματα και από τις δύο πλευρές, κυριολεκτικά όμως, επικά μαμήσια.
Βέβαια, της είπα από την αρχή πως δεν θέλω να είμαι η αιτία να διαλύσει τον γάμο της, ούτε εκείνη το ήθελε, ήξερε τι ζητούσε.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Ο μεσήλικας μαγκούφης μπορεί να πηγαίνει στα μπουρδελάκια και να γαμάει ρωσιδάκια κάθε μέρα.Ενώ ο μεσήλικας παντρεμένος που είτε πιάνει τον δικό του κώλο είτε της γυναίκας του είναι το ίδιο,έχει πεθάνει εδώ και χρόνια αλλά νομίζει ότι ζει.
Πέθανα ....τώρα ....

Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Like
512
Πόντοι
21
Μια φορά έμπλεξα για λίγο καιρό με παντρεμένη, πάνε χρόνια, 10 χρόνια μικρότερος εγώ και με έβλεπε σαν λουκουμάκι.
Ποτάμια τα χυσίματα και από τις δύο πλευρές, κυριολεκτικά όμως, επικά μαμήσια.
Βέβαια, της είπα από την αρχή πως δεν θέλω να είμαι η αιτία να διαλύσει τον γάμο της, ούτε εκείνη το ήθελε, ήξερε τι ζητούσε.
Στη δικιά μου περίπτωση η άλλη έμεινε έγκυος μετά από καιρό και βρέθηκα να υπολογίζω πιθανότητες μην τυχόν είναι δικό μου και θα το μεγαλώνει άλλος.
2d58b16ba1a75cde5abfe14c977fc0d44778d9de

Τέλος καλό όλα καλά, έχει κάνει κι άλλα και έχουν μεγαλώσει τα παιδιά, τα βλέπω όταν ανεβάζει κάνα στόρι στο Instagram, δικά μου δεν είναι σίγουρα. Αν είναι του άνδρα της δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά πάντως.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.765
Πόντοι
3.506
Προσωπικά είναι πλέον το χόμπυ μου. Η πιο δυνατή καύλα.

Στραβή δεν μου 'χει κάτσει μέχρι τώρα. Οι παντρεμένες είναι συνήθως πολύ πιο προσεκτικές από τους παντρεμένους...

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256

Στραβή δεν μου 'χει κάτσει μέχρι τώρα. Οι παντρεμένες είναι συνήθως πολύ πιο προσεκτικές από τους παντρεμένους...
Και το σημαντικοτερο δεν σε πρηζουν με τηλεφωνα και ατελειωτες συνομιλιες ή να ζητανε χαλαρες βολτες και εξοδους.Επισης ειτε ετσι ειτε αλλιως δινουν ολες κωλο και σχεδον ολες καταπινουν

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746

Γνωριζω περιπτωση φιλου,που τα ειχε-εχει δεκαετιες με παντρεμενη.κανεις ποτε απο το περιβαλλον της δεν πηρε τιποτα πρεφα, μεχρι σημερα τα ραντεβου τους ητανε τοσο καλα οργανωμενα σαν κατασκοπευτικο θριλερ.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Θα πουν καποιοι κακοπροαιρετοι,λεω εγω τωρα,ναι αλλα τι παντρεμενες ?
μετρανε-βλεπονται εναι μουνες-γαμευσιμες-σεξουαλες ?
ως επι το πλειστον,μαλιστα κυριοι ειναι μουνες δυνατες-γαματες
αλλα πρεπει και εσυ να εισαι αρχιδατος-γαματος!!
αλλιως την πλεμπα-κατιμα και πολυ ειναι!!
χαρακτηριστικη περιπτωση οταν καποιος,μου διαφημιζε την γκομενα-παντρεμενη του!!
οτι και καλα ηταν κατα καποιο τροπο,η μουνα του λεκανοπεδιου
Ε οκ οταν την ειδα λεω καλα,αν ηταν ετσι οι μουνες!! :kiss-mark:
εχει απ*ολα ο μπαξες και πολυ νεαρες φρεσκοπαντρεμενες και ηλικιωμενες που ειναι δεκαετιες παντρεμενες και πολυ εμφανισιμες και μπαζα κτλ ειπαμε εχει απο ολη την γκαμα.

greekarmy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2015
Κριτικές
12
Like
2.749
Πόντοι
746
Εγω γκρηκαρμυ θα σου πω για τον εαυτο μου,25 χρονια ζιγκο ημουν ποτε δεν εγινε το μοιραιο
να πιαστει η γυναικα απο τον αντρα της ποτε!!
ουτε μια φορα,σε ολα τα μερη και Αθηνα,και στο Εξωτερικο
ειναι θεμα καθαρα πως παιζεις!!
πρεπει να παιζουνε και οι δυο πολυ καλα,τελευταια εχουνε πιαστει πολλες μα απο επαρση μα απο υπερβολικη αθτοπεποιθηση.υπαρχουνε οι καλοθελητες και επισης πολλα γραφεια ερευνων.

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Γνωριζω περιπτωση φιλου,που τα ειχε-εχει δεκαετιες με παντρεμενη.κανεις ποτε απο το περιβαλλον της δεν πηρε τιποτα πρεφα, μεχρι σημερα τα ραντεβου τους ητανε τοσο καλα οργανωμενα σαν κατασκοπευτικο θριλερ.
Η δικη μου στατιστικη λεει παντως πανω απο 80%, δεν μιλαω για 1-2 πηδηματα, να εχουν γινει μερικες επαναληπτικες συναντησεις.Μιλαω για ηλικιες 35+
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σιγουρα ναι,εννοειται συμφωνω!!
παντα ομως παιζει ρολο,σε τι κατηγορια ανηκει η γυναικα
αν ειναι π.χ κατηγορια Κυράς η οχι,και σε τι οικονομικο επιπεδο μιλαμε
αλλο οι γυναικες που εχουν φραγκα,και αλλο οι φτωχες,πολυ σημαντικο αυτο,αλλα μετρα προστασιας-κονέ κτλ
διοτι απο οτι καταλαβαινεις,τα συμφεροντα τους ειναι διαφορετικα,αλλο η φραγκάτη αλλο η μη φραγκάτη!!
τις φραγκάτες σχεδον ποτε,δεν τις πιανουν οι συζυγοι!!
Τις φραγκατες δεν τις πιανουν,γιατι αν τις πιασουν εχουν πολλα περισσοτερα να χασουν οι συζυγοι.Συνηθως τις εχουν γραμμενες και πηδανε και αυτοι οτι γουσταρουν

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Αυτο ειναι σωστο εν μερη που λες,και συμφωνω
αλλα πολλες φορες οι γυναικες τους,ειναι κλάσεις ανωτερες απο αυτες που πηδανε!!
και για πολλους λογους δεν τους καθονται!!
Παω πασο,μιλας για τις περιπτωσεις που το παντρευτηκαν για τα λ7 και δεν γουσταρουν μια.Ακομα και αυτες,αν τις χωρισουν ( και εχουν παιδια) παλι θα τους τα παρουν χοντρα,δυστυχως για αυτες τα παιδια ειναι το "οχημα" εξασφαλισης

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.255
Πόντοι
3.556
Τελικά τις γαμάνε τις γυναίκες τους ή όχι ? να ξέρουμε πριν κάνουμε τη μαλακία :think:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.529
Πόντοι
2.256
Αυτες οι γυναικες ειναι συνηθως οικονομικα ευκαταστατες,και πριν τον γαμο τους!!
απλα ειναι αυτο που λεμε,ενωσαν τα φραγκα τους με τους συζυγους-μαριονετες
στην πραγματικοτητα,εκαναν μια επαγγελματικη συμφωνια
για τα παιδια τους οσες εχουν,διοτι πολλες δεν εχουν,εκει ειναι δραμα η κατασταση!!
Αστα να πανε και πολλα ψυχολογικα.Τους καθαριζει το μυαλο ενα 2ωρο-3ωρο σκισιμο και μετα ξανα απο την αρχη

Xrononaytis1979

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2019
Like
114
Πόντοι
1
Αναλογως εαν ειναι ενα ζευγαρι παντρεμενο 40 χρονια και γαμου και ειναι 60 με 65 ετων εεε καπως δυσκολο οχι παντα ...... ο ανδρας τοτε θελει να δειξει οτι αντεχει ακομα να γαμαει 45 ετων γυναικες 50 ..... η γυναικα απο την αλλη στα 65 της αλλαζει πολυ

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Εάν γαμαμε τις γυναίκες μας εμείς οι παντρεμένοι....έχω διαβάσει πολλά όλα ωραία....εάν πάτε στο νήμα μάτι παντού....θα δείτε εγώ ο παντρεμένος εάν γαμαω την γυναίκα μου χαχαχα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom