Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Τον έχω φέρει σε δύσκολη θεσηΠως και δεν είναι μέσα ο Τζιμακοπουστας τέτοια ώρα;
Τον έχω φέρει σε δύσκολη θεσηΠως και δεν είναι μέσα ο Τζιμακοπουστας τέτοια ώρα;
Τζιμακος τρομαραςΕίστε όλοι μια τρίχα από τα αρχίδια του Τζιμάκου ρε ρέγγες,λαπάδες.
Μια μπουνιά να σας ρίξει και στους 3 και δεν θα έχετε διαφραγματικη αναπνοή γιατί ο Τζιμακος κάνει πους απς και έχει χέρια από ατσάλι.
Εσείς δεν Είστε άντρες,ο άντρας πρέπει να ναι 10 κιλά πάνω από το ύψος του,σαν τον Ρακ και τον Μπισμπικη.
Άντρας με τατου,μούσια και κοιλιακούς δεν είναι άντρας είναι Φλώρος,τέλος.
Κουταλιανός;Πώς τον λέγανε αυτόν που έσπαγε πέτρες με το κεφάλι του?
Κουταλιανός;
Το ξέρω φίλε δυστιχως η ευτυχώς τα λεφτά παίζουν ρόλο όχι καμία δουλειά δε είναι ντροπή εγώ τουλάχιστον τεμπέλης δε είμαι δούλευα και ψάχνω ξανά τώρα.Όσο " τέρας δύναμης " και να είσαι μπροστά σε αυτόν που σου έδινε χρήματα να του κουβαλάς γλάστρες και να του κουρεύεις το γκαζόν πατωνεις ( ασφαλώς και η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά σε αυτόν τον κόσμο δεν μετράει τι είσαι αλλά τι έχεις )
Δούλευα ως κηπουρός κουβαλαγα γλάστρες ποτιζα λουλούδια τα κλάδευα και πέταγα το κάδο στα σκουπίδια όταν γέμιζε.Τι δουλειά θα ήθελες να κάνεις και γιατί;
Εννοείται ολόκληρο και τις γλάστρες τις κατεβαζα εγώ από το φορτηγό τεράστιες.Σηκωνες τον κάδο με τα χέρια σου;
Καλά καλά... τι έγινε με τις καμψεις νέο?Εννοείται ολόκληρο και τις γλάστρες τις κατεβαζα εγώ από το φορτηγό τεράστιες.
Περνει το γουρουνοπουλο και το κάνει βαρακιΜε ενημέρωσαν ότι ο @ROB. C και ο @Glyfomounix σηκώνουν γεμάτο κάδο με το 1 χέρι
Σκουπίδιαρης γιατί μαρεσει να σηκώνω καδουςΤι δουλειά θα ήθελες να κάνεις και γιατί;
Αυριο το ξέχασα σήμερα.Καλά καλά... τι έγινε με τις καμψεις νέο?
Α κουφάλα..το ξεχασεςΑυριο το ξέχασα σήμερα.
Σε πληρωνουν για να τρως σούπερΈχεις σκεφτεί να γίνεις γευσιγνώστης;
Κάτσε φρόνιμα τύπε , μην τον διώξεις όπως με το Σαββιδη και χάσουμε τη μασκότΣε ψήνει να ανοίξουμε θέμα για πάρτη σου,όπου θα λέμε ότι θέλουμε και δεν θα πέφτει σπαμ στα υπόλοιπα (καλή ώρα εδώ);
Δύσκολο άμα με πιάσει η λιγούρα τρωω σα πουστηςΚάτι δίνουν
Αλλά πρέπει να τρως με μέτρο,όχι να χλαπακιάζεις δίχως όρια
Χαχα κάνε ότι θεςΣε ψήνει να ανοίξουμε θέμα για πάρτη σου,όπου θα λέμε ότι θέλουμε και δεν θα πέφτει σπαμ στα υπόλοιπα (καλή ώρα εδώ);
Μπορεί ρε κέρατα να με κράζεις συνέχεια χοντρό αλλά κακός δε φαίνεσαι εγω σε πάω.Σε ψήνει να ανοίξουμε θέμα για πάρτη σου,όπου θα λέμε ότι θέλουμε και δεν θα πέφτει σπαμ στα υπόλοιπα (καλή ώρα εδώ);