You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
οι γκομενεσ του σαιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα milfslover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
στο συρτάρι
και σε κάτι ντουλάπια
και στο μπολάκι με τους λογαριασμούς
γενικώς, τα σπέρνω στο σπίτι μέχρι να λήξουνε
πού να τα κουβαλάω, δε βγαίνω με προσδοκίες
ετσι!
στη φοντανιερα.
-τι να σας τραταρουμε??
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
α οκ οταν θα ξαναπαω για καφε σε κανα μαγαζι οταν θα βγω απο την τουαλετα θα πω παιδια σορρυ μπορειτε να φυγετε απο τον νιπτυρα γιατι θελω να σαπουνισω την πουτσα μουδεν αρκει να πλενεις τα χερια σου, πρεπει να πλενεις και το πουλι σου!
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
και τι θελεις δλδ να κυκλοφορουμε με το καβλι στο χερι μεχρι τον νιπτυρα για να την πλυνουμε
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω δεν πλενω τα χερια μου..... μετα το κατουρημα... ελεος... πριν βγω εχω κανει μπανιο...
Εκτος αυτου με το αμαξι πηγαινω...να ιδρωσω δεν παιζει...(λιπος δεν εχω πανω μου να ιδρωνω συνεχεια)
Οποτε εχω καθαρο πουλακι..... Μην γινεσθε υποχονδριες.
Εκτος αυτου με το αμαξι πηγαινω...να ιδρωσω δεν παιζει...(λιπος δεν εχω πανω μου να ιδρωνω συνεχεια)
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
α οκ οταν θα ξαναπαω για καφε σε κανα μαγαζι οταν θα βγω απο την τουαλετα θα πω παιδια σορρυ μπορειτε να φυγετε απο τον νιπτυρα γιατι θελω να σαπουνισω την πουτσα μου
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
μπορει να κοψουνε κανενα δαχτυλο ανετα χρησιμοποιητε και σαν χανζαπλστε για ενα στοματικο που μπορει να κανουνε τι να το κανουνε το προφυλακτικο???
Επισκέπτης
Εγω δεν πλενω τα χερια μου..... μετα το κατουρημα... ελεος... πριν βγω εχω κανει μπανιο...
ετσι βγαινουν και οι εκπομπες του ευαγγελατου με τα κατουρημενα φυστικια...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
αυτο σε συμβουλευω να το κανεις μονο στις γυναικειες μπορει καποια να θελει να σε βοηθησει για φαντασου να το κανεις στις αντρικες και να ειναι διπλα ο λιλαςα οκ οταν θα ξαναπαω για καφε σε κανα μαγαζι οταν θα βγω απο την τουαλετα θα πω παιδια σορρυ μπορειτε να φυγετε απο τον νιπτυρα γιατι θελω να σαπουνισω την πουτσα μου
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ετσι βγαινουν και οι εκπομπες του ευαγγελατου με τα κατουρημενα φυστικια...
Δεν κατουραω τα χερια μου. Αλλα την τουαλετα!
Και δεν χρειαζεται να την τιναζεις σαν τον μαλακα... απλα την αφηνεις... μεχρι να την ξαναχωσεις στο ενδοξο σωβρακακι της!
NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.620
- Πόντοι
- 216
αυτο σε συμβουλευω να το κανεις μονο στις γυναικειες μπορει καποια να θελει να σε βοηθησει για φαντασου να το κανεις στις αντρικες και να ειναι διπλα ο λιλας
αν ειναι ο λιλας θα του το αποστειρωσει....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
αυτο σε συμβουλευω να το κανεις μονο στις γυναικειες μπορει καποια να θελει να σε βοηθησει για φαντασου να το κανεις στις αντρικες και να ειναι διπλα ο λιλας
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ .....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
πες κι άλλα, ξανοίξου....εγώ δε σιχαίνομαι αν ο άλλος δεν έχει πλύνει τα χέρια του μετά το κατούρημα
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
πες κι άλλα, ξανοίξου....
μετά το χέσιμο προτιμώ να τα έχει πλυμένα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εγώ δε σιχαίνομαι αν ο άλλος δεν έχει πλύνει τα χέρια του μετά το κατούρημα
Ουτε εγω σιχαινομαι αμα η αλλη δεν εχει σκουπισει το πιπι της ενω εχει κατουρησει... βεβαια να ειναι γενικα πλυμενη πρωτυτερα ετσι???
Ειναι σαν τις τυροπιτες...αμα δεν εχει χεσει και λιγο η κατσαριδα πανω δεν εχει νοστιμαδα... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ειναι και σφολιατιλα... να ειναι καλο το φυλο. χεχεχε
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
σε λιγο θα μασ πειτε οτι οταν τσιμπουκωνεται κανεναν πλενεται τα χερια σασ πρωτα με μαντηλακια και βαζετε και κραγιον
ε γι αυτο υπαρχουν τα μαντηλακια!!!!
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α οκ οταν θα ξαναπαω για καφε σε κανα μαγαζι οταν θα βγω απο την τουαλετα θα πω παιδια σορρυ μπορειτε να φυγετε απο τον νιπτυρα γιατι θελω να σαπουνισω την πουτσα μου
δεν χρειαζεται να πας στο νιπτηρα με το πουλι στο χερι, γι αυτο λεμε υπαρχουν τα μαντηλακια!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Ουτε εγω σιχαινομαι αμα η αλλη δεν εχει σκουπισει το πιπι της ενω εχει κατουρησει... βεβαια να ειναι γενικα πλυμενη πρωτυτερα ετσι???
Ειναι σαν τις τυροπιτες...αμα δεν εχει χεσει και λιγο η κατσαριδα πανω δεν εχει νοστιμαδα... ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ειναι και σφολιατιλα... να ειναι καλο το φυλο. χεχεχε
ό,τι δεν ξέρεις δε σε πειράζει, όπως τα λες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 45
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις