NEON7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.627
- Πόντοι
- 216
ωραια δικαιολογια
εκτος αν πρεπει μαζι με κλειδια,κινητο,γυαλια να εχω κ τα μαντηλακια...
στ αμαξι ναι εχω γιατι χρειαζονται πολλες φορες...
ωραια δικαιολογια
στ αμαξι ναι εχω γιατι χρειαζονται πολλες φορες...
Ελπιζω να σηκωνεις στο καθισμα φιλουρι και να εχεις καλο στοχο.Με νευριαζουν οι κατουρημενες τουαλετες , τα κατουρα στο πατωμα , τα χαρτια μεσα στη λεκανη και στο νυπτηρα. Με νευριαζουν οι βρωμιαρες/βρωμιαρηδες.Οχι οι απλυτοι.Αυτοι ζεχνουν και σε προηδοποιουν.Οι μοσχομυριστοι που κατα βαθος ειναι μπιχλες με νευριαζουν. ΝΕΥΡΙΑΣΑ!
ενταξει εσυ εισαι εξαιρεση.παντωσ πιο ευκολα θα ξεχασεισ τα υγρα μαντηλακια απο οτι τη μασκαρα η το μεικ απ.εμεισ τι να τα κανουμε στο μαγαζι τα μαντηλακια.παντα πλενουμε πρωτα τα χερια μασ και μετα πιανουμε την πουτσα μασ.κανεις λαθος
εγω παω παντου με ολοκληρο πακετο μαντηλακια "για την ευαισθητη" περιοχη
εσεις εχετε τετοια μαντηλακια?
κανεις λαθος
ολες κατουρανε ορθιες και τα κανουνε πουτανα ολα.
δεν ακουμπαω τιποτα να σηκωσω, και το κουμπι καζανακι το παταω με το ποδι. Ειπαμε ξερω καλα τις γυναικειες τουαλετες, απειρως πιο βρωμερες απο τις ανδρικες ειναι γιατι καμια γυναικα δε καθεται να κατουρησει (εκτος απο σενα γαμω τη βρωμια σου δε σιχαινεσαι τιποτα γαμω) ολες κατουρανε ορθιες και τα κανουνε πουτανα ολα.
οκ δεν θες να τα κουβαλας, αλλα μην ωρυεστε που κι εμεις κουβαλαμε τι πραγματια μας για να μαστε καθαρες :S
ενταξει εσυ εισαι εξαιρεση.παντωσ πιο ευκολα θα ξεχασεισ τα υγρα μαντηλακια απο οτι τη μασκαρα η το μεικ απ.εμεισ τι να τα κανουμε στο μαγαζι τα μαντηλακια.παντα πλενουμε πρωτα τα χερια μασ και μετα πιανουμε την πουτσα μασ.
Και μη μου το παιζεις σιχασιαρης.Ξερω πραγματικους σιχασιαρηδες που προτιμανε πετρες στα νεφρα παρα να πλησιασουν τουαλετα.
ειδες πουθενα να κατηγορησα τα μαντηλακια???η εσενα η καποια αλλη που τα κουβαλαει????
δεν ακουμπαω τιποτα να σηκωσω, και το κουμπι καζανακι το παταω με το ποδι. Ειπαμε ξερω καλα τις γυναικειες τουαλετες, απειρως πιο βρωμερες απο τις ανδρικες ειναι γιατι καμια γυναικα δε καθεται να κατουρησει (εκτος απο σενα γαμω τη βρωμια σου δε σιχαινεσαι τιποτα γαμω) ολες κατουρανε ορθιες και τα κανουνε πουτανα ολα.
γενικα μιλαω ριλαξ
βασικα.....
Ποιανης η τσαντα ειχε η εχει ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ?
καλα και το 2 που λεω πολυ ειναι οσο για τα μαντηλακια οπωσ ειπαμε και πριν πρωτα πλενουμε τα χερια μασ με σαπουνακι και μετα πιανουμε την πουτσα μασ.προχθεσ παντωσ που πηγα τζαμπο να παρω κατι δωρακια για τα ανηψακια μου πηρα και ενα μπουκαλακι υγρο καθαρισμου με αρωμα λεμονι αν το ξερεισΟ κλασσικος ξερολας που βγαζει στατιστικες του κωλου.Εχεις ανοιξει εσυ 10 τσαντες και μονο στις δυο βρηκες μαντηλακια?
Και αν ισχυει αυτο, οι αντρες που δεν εχουν τσαντα που στα κομματια βαζουν τα υγρομαντηλα τους?
εμεις εχουμε αναισθητη περιοχηκανεις λαθος