apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Η δεύτερη υποψήφια του διαγωνισμού «Miss Απογευματινή On Line» , η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, είναι μόλις 20 χρόνων. Παρά το νεαρό της ηλικίας της είναι μια γυναίκα δραστήρια με πολλά ταλέντα και ενδιαφέροντα, που έχει σημαντικές φιλοδοξίες για το μέλλον της. Η Μαριάννα μίλησε στην «Α» και αποκάλυψε μερικά «μυστικά» για τον εαυτό της.Είναι καθηγήτρια Αγγλικών σε φροντιστήριο, ενώ παράλληλα παραδίδει και ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού. Αγαπά τη δουλειά της, μεγάλο της πάθος, όμως, είναι η φωτογραφία, με την οποία ασχολείται φανατικά στον ελεύθερό της χρόνο.επίσης και τα δύο έχουν στόκο
«Φιλοδοξία μου είναι να ασχοληθώ στο μέλλον επαγγελματικά με τη φωτογραφία, είτε μπροστά είτε πίσω από το φακό» μας δήλωσε. Άλλωστε ασχολείται παράλληλα ερασιτεχνικά και με το μόντελιγκ, ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορες φωτογραφήσεις. «Το μόντελιγκ είναι επίσης κάτι που με ενδιαφέρει επαγγελματικά», αναφέρει.
Κοπέλα με πολλά ενδιαφέροντα η Μαριάννα κρύβει άλλον έναν άσσο στο μανίκι της. «Λατρεύω το χορό και συγκεκριμένα τους παραδοσιακούς χορούς», αποκαλύπτει. Ασχολείται με το συγκεκριμένο χόμπι 12 ολόκληρα χρόνια και είναι μέλος του Μουσικοχορευτικού Ομίλου Γλυφάδας, με τον οποίο έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα, όπως λέει.
Από την άλλη, η Μαριάννα είναι ένα σύγχρονο κορίτσι και όπως οι περισσότεροι συνομήλικοί της χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο κατά κόρον, τόσο για ψυχαγωγία όσο και για επαγγελματικούς σκοπούς. Για το διαγωνισμό Miss on line της «Απογευματινής» ενημερώθηκε από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, το facebook, και αμέσως πήρε την απόφαση να λάβει μέρος, αν και δεν έχει συμμετάσχει ξανά σε παρόμοιο διαγωνισμό. «
Μέσα από αυτό το διαγωνισμό περιμένω να προβληθώ στο ευρύτερο κοινό και παράλληλα ευελπιστώ να με βοηθήσει στα μετέπειτα επαγγελματικά μου σχέδια. Δεν με νοιάζει τόσο η νίκη, όσο το να με μάθει ο κόσμος» τονίζει.
Η Μαριάννα πιστεύει πως, εκτός από την ομορφιά της, δυνατό της σημείο είναι τα αυτια και ο χαρακτήρας της, τον οποίο θεωρεί ασυνήθιστο και λιγάκι δύσκολο, παρ’ όλα αυτά γοητευτικό. «Είμαι πεισματάρα, ξερό κεφάλι και τελειομανής» δηλώνει χαρακτηριστικά.