ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
μόλις άλλαξα. θες να μου πεις ότι έχεις καλύτερο από αυτό????!!!
Μην ανησυχείς τα βγάζει πέρα και μόνη της...Ρε μην πειραζεται την μουνιτσα γιατι
Τον ξερω..........μην βγαινεις οφ τοπικ ομως γιατι θα μας βαλει χερι ο παναξιος.........και καλα εγω αντε θα το φχαριστηθω....εσυ κριμα εισαι ομως κοτζαμ παληκαρι......
Ιστορία 2:
ʼλλος φίλος μου γνωρίζει μια γκόμενα αρκετά όμορφη, ψηλή ξανθιά, και αρχίζουν να πηγαίνουν μαζί βόλτες κτλ.
Μετά την 2ή - 3ή έξοδο τους η γκόμενα του λεει «Δεν μου αρέσει το αμάξι σου, είναι πολύ συνηθισμένο. Τώρα η μόδα είναι να έχεις τζιπ. Πρέπει λοιπόν να φροντίσεις να πάρεις άμεσα ένα Τζιπ»
Της λεει και ο φίλος μου ΟΚ να πάρω Τζιπ, εσύ όμως τι βάζεις ??
Και του λεει η γκόμενα «Εγώ τι να βάλω ?? Με τέτοιο αυτοκίνητο θες να
κυκλοφορείς μια γυναίκα σαν κι εμένα ??»
Και της λεει και ο φίλος μου το θεϊκό:
Και δεν πάω να πάρω μια πουτάνα ? Θα μου έρθει φτηνότερα και θα είναι και πιο ωραία από εσένα !!
Τα συμπεράσματα δικά σας ...
πραγματικα τεραστιος!!! μακαρι να απαντουσαν ολοι οι σημερινοι αντρες ετσι.....θα καναμε καλο και στις γυναικες....Ο φίλος σου ειναι θεος.
Θα έλεγα ότι πιθανότατα ισχύει ένα από τα ακόλoυθα 2:
α) ή οι ιστορίες έχουν απλοποιηθεί υπερβολικά χάρη συντομίας
β) ή δεν αποτελούν πραγματικότητα
Είμαι βέβαιος ότι υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι εμφανίζονται τόσο "γρήγορα" και με τόσο θράσος.
Μπορεί και να κάνω λάθος.
Never say never.
Γελιο ρε μεγαλε,μου θυμισες την δικια μου ιστορια παλια οταν βγηκα πρωτο ραντεβου με την τωρινη γυναικα μου:
Ημουνα εμφανισιμο παιδι,σπουδαζα Νομικη αλλα ημουνα απο πολυ φτωχη οικογενεια και δουλευα μπογιατζης για να βγαζω τα προς το ζην γιατι οι γονεις δεν ειχαν φραγκο να μου στειλουν απο επαρχια.
Με χιλια ζορια καταφερα και αγορασα ενα σαραβαλο Lada Niva 3ο χερι για να κουβαλαω τα υλικα για τα μπογιατισματα.
Καποια μερα,ενω περπατουσα για να δωσω εξετασεις στη σχολη μου καμακωσα στο δρομο την τωρινη γυναικα μου και κανονισαμε να βγουμε για καφε να γνωριστουμε(εμφανισιμη κοπελλα,πανω απο το μεσο ορο).
Αφου ηπιαμε καφε στο Παγκρατι,της λεω:<<Θελεις να σε παω σπιτι σου με το αμαξι μου,να μην πληρωνεις ταξι;>>
<<Οκ,ευχαριστω>>μου λεει.
Ρε παιδια,αν την βλεπατε,μολις ειδε το σαραβαλο το νιβα,παγωσε κυριολεκτικα και με κοιτουσε αμηχανα,λες και ειδε φαντασμα...
Στο δρομο με ρωτουσε πως ειμαι οικονομικα και αν εχω και αλλο αμαξι η αν σκοπευω να αγορασω αλλο καλυτερο.
Της απαντησα οτι δεν εχω προς το παρον οικονομικη ευχερεια για αλλο αμαξι και μακαρι να ειχα ευκαταστατους γονεις να με βοηθησουν αλλα δυστυχως δεν εχω,σπουδαζω και δουλευω μπογιατζης για να επιβιωσω,αυτο το σαραβαλο εχω και αυτο μπορω να προσφερω για την τσαρκα της.
Δεν ειπε τιποτα,αλλα λεω μεσα μου:<<παει η γκομενα,θα μας κλασει με αυτο το σαραβαλακι..>>.
Δεν με εκλασε ομως,με πηρε τηλ. να ξαναβγουμε ωσπου ηρθε η ωρα του πηδηματος καποτε:της αλλαξα κυριολεκτικα τα φωτα,ολη νυχτα την πηδαγα αγρια σαν σκυλα,5 φορες εχυσα εγω και αυτη ουτε ξερω ποσες...
Φυσικα μετα παντρευτηκαμε και ζουμε ευτυχισμενοι με 2 κοριτσακια.
Αυτα εγιναν πριν 10 χρονια,τα δεδομενα ηταν και τοτε δυσκολα οπως και τωρα.
Συμπερασμα για μενα:αν η γυναικα σε παει και την ικανοποιεις ερωτικα,νομιζω οτι βαζει τα αμαξια και τα λεφτα σε δευτερη μοιρα.Αυτο προυποθετει ομως γυναικα σωστη και λιγο μυαλωμενη και οχι τσουλα και χαζοβιολα....
Νομίζω οτι εδώ ταιριάζει το γνωστό άσμα των Καφρίλιον:
"Αμα έχεις παλαμάρι, τι τη θέλεις τη Φεράρι
και αν έχεις ψωλή σαϊνι τι τη θες τη λαμποργκίνι!!!"
Μόλις φτάνουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, τού λέει η γκόμενα ότι έχει περίοδο...
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .
ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ.... Η ΣΟΥΛΑ Η ΚΟΜΩΤΡΙΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΕΥΡΩ(ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΑΖΙ ) ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟ Ή ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΕ ΤΗΝ SLK MERSENTES (ΑΠΟ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ) ... ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ.
Τουλαχιστον τωρα τα βρηκαμε με αυτο που εβαλα? ολα οκ? ολοι ικανοποιημενοι?