Νέα

Οι γκόμενες έχουν ξεφύγει...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SpermBob
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν δεν κάνω λάθος

τον θέλουν ευαίσθητο χωρίς ευαισθησία ?  :cheesy:
Τσκ τσκ τσκ, ευαίσθητο εκεί που πρέπει και μπρουτάλ εκεί που δεν πρέπει μεσιέ  :2funny: :2funny:
Ευαίσθητα μπρουτάλ, μάλιστα.

Κάτι σαν τον Καστράτο (χελόοοοου "ξεκωλιαστή" BORJA  :2funny: :2funny: ) αλλά με μούσκουλα και τα παπαράκια του.  :boobies: :boobies: :boobies:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
νιντζααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!μετα εγω φταιωωωωωωωωω;;;;;;;;;;;;;;;;;; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The cobra strikes swiftly and you can't do anything about it. :birdman:

To thread έγινε "τι θέλουν οι γυναίκες", χμμμμ.
Δηλαδή από εκεί που τους τα χώναμε, τώρα μιλάμε για το τι θέλουν.
Ωραία το χειριστήκαμε το θέμα. :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
To thread έγινε "τι θέλουν οι γυναίκες", χμμμμ.
Δηλαδή από εκεί που τους τα χώναμε, τώρα μιλάμε για το τι θέλουν.
Ωραία το χειριστήκαμε το θέμα. :grin:
Πρώτα καταλαβαίνεις τον εχθρό και μετά τον νικάς!
Πρώτα θα ξέρετε γιατί τις βρίζετε και μετά θα τους τα χώνετε ρε!!
Απλώς αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους τις βρίζετε.  :boobies: :boobies:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ διάβαζα μικρή για μια περίοδο σούπερ κατερίνα για να μάθω να βάφομαι. Δε θυμάμαι να έλεγε κάτι για το πόσο ωραίο αυτοκίνητο πρέπει να έχει ο γκόμενός σου... θυμάμαι ότι έλεγε για προφυλακτικά και ότι δεν πρέπει η μία να τρώει τον γκόμενο της άλλης.  :think:
Κοσμοπόλιταν δεν ξέρω, δεν έχω καταφέρει να διαβάσω ούτε μισό τεύχος  :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
δε θυμαμαι τιποτα απο σουπερ κατερινα..........τις αφισσες μονο και κατι αλλα χαζα....για προφυλακτικα θυμαμαι και εγω...και για ταμπον επισης :2funny:

ποτε δεν τα συμπαθησα ιδιαιτερα αυτα τα περιοδικα (του κοσμο συμπεριλλαμβανομενου σορρυ κοριτσια) αλλα και τωρα αμα πεσουν στα χερια μου τα ξεφυλλιζω πλακα εχουν :)

το κοσμο ρε εχει πολυ γελιο....οταν το διαβαζεις με παρεα......μονη δεν το εχω διαβασει ποτε νομιζω....ειναι πολυ καλοκαιρινο junk για παραλια...παρεα με το μικρο τεστ να λυνεις rebus χαχαχαχα.....
(ασχετο θυμηθηκα κατι αποτυχημενους-ες τωρα που σκαγανε στην παραλια με τον αλχημιστη και μετεπειτα με τον κωδικα νταβιντσι.... :P :P )

ενας φιλος μας εν τω μεταξυ το επαιρνε φανατικα για ενα διαστημα για να μαθει λεει για τις γκομενες :2funny:
ειδε κι απο ειδε οτι δε θα του κατσει καμια και το κοψε....το γυρισε παλι στη φορμουλα 1 χαχαχαχαχαχαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η επικοινωνία που λες είναι μεγάλη κουβέντα γιατί πολλές φορές μπορεί να υπάρχει για τη μία πλευρά αλλά για την άλλη να έχει τελειώσει.
Και πάλι, ακόμα θα έχετε κάποιους κοινούς γνωστούς/ες, θα ξέρει που είναι το σπίτι σου κλπ. Πόσο μάλλον αν είναι σε καμιά φάση τρέλας, τότε μπορεί να δεις πολλά δώρα από το πουθενά. :rolleyes:

συγγνωμη επειδη το διαβαζω ωρα αυτο το θεμα με τα δωρα....δηλαδη εσας σας εχουν επιστρεψει δωρα? εμενα ποτε! ουτε μου εχει περασει καν απο το μυαλο να τα επιστρεψω!! εγω βεβαια ειμαι καλγουστη και παιρνω και φοβερα δωρα οποτε σιγα μη μου τα επεστρεφαν....

καρμιρη νιντζα για σενα το λεω.....το να σου επιστρεψει μια Λακτα δε θεωρειται επιστροφη δωρου :2funny:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Η ηλιθιοτητα αμαθεια και η φλωριαση των αντρων σε αυτη τη χωρα φταιει.

Ανοιξαμε παλι το κουτι με τις μαλακιες συζητησεις.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
μαγκεσ η λυση ειναι μια..επιστροφη στα παλια τα χρονια...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Παιδιά σας παραθέτω 2 ιστορίες απο φίλους μου (άσχετοι μεταξύ τους) που άκουσα χθές:

Μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ έχουν ξεφτιλιστεί οι γυναίκες...

Ιστορία 1:
Γνωρίζει ένας φίλος μου μια γκόμενα πριν από 10 μέρες και την προηγούμενη βδομάδα της προτείνει να πάνε το ΣΚ που μας πέρασε στο Καρπενήσι και καλά για την πρώτη τους εκδρομή για να γίνουν ζευγάρι. Κλείνει λοιπόν σε ένα απλό ξενοδοχείο και το λεει στην μανδάμ για να της κάνει έκπληξη.
Η αντίδραση της κυρίας όμως ήταν «Εγώ δεν πάω σε αυτό το φτηνοξενοδοχείο που έκλεισες. Θέλω μόνο στο Montana, αλλιώς δεν πάω πουθενά !»
Για να μην τα πολυλογώ έκανε το χατίρι της και πήγε το παιδί στο Montana, πλήρωσε φαγητό, καφέ, ποτά, βόλτες σουβενίρ κ.α. για να της δείξει πόσο την φροντίζει.
Σημειώστε εδώ ότι κοκό δεν  είχε στο πρόγραμμα γιατί μόλις φτάνουν στο δωμάτιο του λεει η γκόμενα ότι έχει περίοδο...  :headbang:
Γυρίζουν λοιπόν πίσω στην Αθήνα και τον παίρνει τηλέφωνο χθές το πρωί και του λεει «Θα πάμε βόλτα σήμερα στο κέντρο για καφέ ?»
Αμέ, της λεει ο φίλος μου πιστεύοντας ότι θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για το ΣΚ...
Μόλις λοιπόν βρίσκονται το απόγευμα στο Σύνταγμα του λεει η αξιοπρεπείς μανδάμ «Σήμερα ξεκινήσανε οι εκπτώσεις, θα πάμε στο Attica να μου πάρεις μερικά δώρα ??»  :jerking: :jerking: :jerking:
Μένει μαλάκας ο φίλος μου, αλλά θέλοντας να δει μέχρι που θα το τραβήξει η γκόμενα πάει μαζί της.
Εκεί λοιπόν που βολτάρανε για να την ψαρέψει της λεει «Ωραία παπούτσια, θα μου τα πάρεις δώρο ?» και του λεει η γκόμενα
«Εσύ είσαι ο άντρας, εσύ πρέπει να παίρνεις δώρα, αλλιώς πώς θα κρατήσεις μια γυναίκα ??»  :o :o :o :o

αυτο το ειχα σχολιασει χρονια πριν αραγε? δεν θυμαμαι..

παντως μου φαινεται εντελως κ τελειως απιστευτο.. ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας
ισως κ να υπαρχουν τετοια ατομα σαν αυτες αλλα υπαρχουν κ τοσο ηλιθιοι ανδρες?
αχ τι καλα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτο το ειχα σχολιασει χρονια πριν αραγε? δεν θυμαμαι..

παντως μου φαινεται εντελως κ τελειως απιστευτο.. ανηκει στη σφαιρα της επιστημονικης φαντασιας
ισως κ να υπαρχουν τετοια ατομα σαν αυτες αλλα υπαρχουν κ τοσο ηλιθιοι ανδρες?
αχ τι καλα...

Εγώ συμφωνω με τις κοπελες. Αν θες να κυκλοφορεις θεα ..πλέρωνε... :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

e nai
αμα εισαι τοσο παθετικ που σε ενδιαφερει μονο που θα την κυκλοφορησεις την δηθεν γκομενα
καλα να σου κανει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Εγώ πάλι την θεά ΔΕΝ την θέλω για να την κυκλοφορώ! Προτιμώ όταν έχω κάβλες να την πληρώνω 250/ω για να την ξεπατώνω στο γαμήσι κ μετά next... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom