Παιδιά σας παραθέτω 2 ιστορίες απο φίλους μου (άσχετοι μεταξύ τους) που άκουσα χθές:
Μου έκανε εντύπωση πόσο πολύ έχουν ξεφτιλιστεί οι γυναίκες...
Ιστορία 1:
Γνωρίζει ένας φίλος μου μια γκόμενα πριν από 10 μέρες και την προηγούμενη βδομάδα της προτείνει να πάνε το ΣΚ που μας πέρασε στο Καρπενήσι και καλά για την πρώτη τους εκδρομή για να γίνουν ζευγάρι. Κλείνει λοιπόν σε ένα απλό ξενοδοχείο και το λεει στην μανδάμ για να της κάνει έκπληξη.
Η αντίδραση της κυρίας όμως ήταν «Εγώ δεν πάω σε αυτό το φτηνοξενοδοχείο που έκλεισες. Θέλω μόνο στο Montana, αλλιώς δεν πάω πουθενά !»
Για να μην τα πολυλογώ έκανε το χατίρι της και πήγε το παιδί στο Montana, πλήρωσε φαγητό, καφέ, ποτά, βόλτες σουβενίρ κ.α. για να της δείξει πόσο την φροντίζει.
Σημειώστε εδώ ότι κοκό δεν είχε στο πρόγραμμα γιατί μόλις φτάνουν στο δωμάτιο του λεει η γκόμενα ότι έχει περίοδο...
Γυρίζουν λοιπόν πίσω στην Αθήνα και τον παίρνει τηλέφωνο χθές το πρωί και του λεει «Θα πάμε βόλτα σήμερα στο κέντρο για καφέ ?»
Αμέ, της λεει ο φίλος μου πιστεύοντας ότι θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για το ΣΚ...
Μόλις λοιπόν βρίσκονται το απόγευμα στο Σύνταγμα του λεει η αξιοπρεπείς μανδάμ «Σήμερα ξεκινήσανε οι εκπτώσεις, θα πάμε στο Attica να μου πάρεις μερικά δώρα ??»
Μένει μαλάκας ο φίλος μου, αλλά θέλοντας να δει μέχρι που θα το τραβήξει η γκόμενα πάει μαζί της.
Εκεί λοιπόν που βολτάρανε για να την ψαρέψει της λεει «Ωραία παπούτσια, θα μου τα πάρεις δώρο ?» και του λεει η γκόμενα
«Εσύ είσαι ο άντρας, εσύ πρέπει να παίρνεις δώρα, αλλιώς πώς θα κρατήσεις μια γυναίκα ??» :o :o :o :o