erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
μα εσεις δεν επιλεγετε κανεναν.Εκει ειναι το προβλημα.Επιλεγετε ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!
ποιοι είμαστε εμείς;
μα εσεις δεν επιλεγετε κανεναν.Εκει ειναι το προβλημα.Επιλεγετε ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Σωστότατη!για λύπηση αγαπητέ μου δεν είναι οποιος διαχειρίζεται τον εαυτό του και την σεξουαλικότητά του επιλέγωντας το πιο καλό...
για λύπηση είναι όποιος πιεζόμενος απο την σεξουαλικότητά του αναγκάζεται να πληρώσει για να την έχει και πειθει και τον εαυτό του ότι κάνει και επιλογή...
Για τα τα ξεκαθαρίζουμε.
ποιοι είμαστε εμείς;
Σωστό.τι ψαχνεις βρε κοριτσι μου?Ξερεις ποσες παντρεμενες γυναικες ξενογαμιουνται τωρα που μιλαμε ή κυριως τα πρωινά?Ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?Επειδη φυλαγαν πολυ το αιδοιο τους οταν δεν επρεπε και μολις βρεθηκαν κοντα σε deadline παντρευτηκαν αυτον που ειχε να τις προσφερει τα πιο πολλα ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ομως!Ελαχιστες πλεον σκεφτονται με την καρδια τους και τη ψυχη τους!Μηπως και αυτο δεν ειναι αληθεια?
απορω που πατε κ τις βρισκετε ολες αυτες τις δηθεν τσουλες εν δυναμη παρις χιλτον!τι ψαχνεις βρε κοριτσι μου?Ξερεις ποσες παντρεμενες γυναικες ξενογαμιουνται τωρα που μιλαμε ή κυριως τα πρωινά?Ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?Επειδη φυλαγαν πολυ το αιδοιο τους οταν δεν επρεπε και μολις βρεθηκαν κοντα σε deadline παντρευτηκαν αυτον που ειχε να τις προσφερει τα πιο πολλα ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ομως!Ελαχιστες πλεον σκεφτονται με την καρδια τους και τη ψυχη τους!Μηπως και αυτο δεν ειναι αληθεια?
Ας τα παρουμε απο την αρχή.τι ψαχνεις βρε κοριτσι μου?Ξερεις ποσες παντρεμενες γυναικες ξενογαμιουνται τωρα που μιλαμε ή κυριως τα πρωινά?Ξερεις γιατι συμβαινει αυτο?Επειδη φυλαγαν πολυ το αιδοιο τους οταν δεν επρεπε και μολις βρεθηκαν κοντα σε deadline παντρευτηκαν αυτον που ειχε να τις προσφερει τα πιο πολλα ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ομως!Ελαχιστες πλεον σκεφτονται με την καρδια τους και τη ψυχη τους!Μηπως και αυτο δεν ειναι αληθεια?
Το πόσο αξιόλογο είναι κάποιο άτομο δεν το καθορίζει το φύλο του.
Υπάρχουν βέβαια αντιλήψεις και συμπεριφορές που διαμορφώνονται από το
κοινωνικό-οικογενειακό περιβάλλον.
Πώς ένας άντρας να αξιολογήσει μία ή περισσότερες γυναίκες όταν
αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στον αγοραίο έρωτα?
Καταντά συναισθηματικά και σωματικά εξαρτημένος και με αντίληψη ελαφρώς
αλλοιωμένη, δίχως διάθεση κατά τη γνώμη μου να βρει αυτό που ζητάει.
Και αυτό υπάρχει & βρίσκεται δύσκολα ή εύκολα ανάλογα και με τα θέλω
και τα κριτήρια του καθενός...
Κρίνοντας πάντα και εξ ιδίων τα αλλότρια...
Προφανώς για να τις πετυχαίνουμε έτσι εύκολα δεν είναι μειοψηφία!!!απορω που πατε κ τις βρισκετε ολες αυτες τις δηθεν τσουλες εν δυναμη παρις χιλτον!
Τώρα εγώ που είμαι αδαής διαβάζοντας τις παραπάνω στιχομυθίες μεγάλων και σοβαρών ανδρών που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι στα μπουρδέλα και τα λεφτά τους στις βίζιτες γιατί θεωρώ οτι όλο αυτό είναι ........... για λύπηση;
μαλακομαγνητη το λενε στο χωριο μου η αλλιως ομοιος τον ομοιο ...Προφανώς για να τις πετυχαίνουμε έτσι εύκολα δεν είναι μειοψηφία!!!
απορω που πατε κ τις βρισκετε ολες αυτες τις δηθεν τσουλες εν δυναμη παρις χιλτον!
Ας τα παρουμε απο την αρχή.
Α.Το οτι κάποιες δεν γαμιούνται μαζί σου δεν σημαίνει οτι δεν γαμιούνται με αλλους.
Β.Το οτι οι παντρεμένες δεν γαμιούνταν παλιά και στην συνέχεια γαμιούνται είναι μια δική σου αλήθεια. Δεν έχω στατιστικές για να ξέρω. Μπορεί να γαμιούνταν και πριν και να γαμιούνται και μετά.
Απο την αλλη επετρεψέ μου να σου πω και μια αλλη συνισταμένη. Οι παντρεμένες γαμιούνται με αλλους γιατί Δεν τις γαμάει ο σύζυγος...Συχνό - γνωστό και αληθές.
Γ. Οι άντρες σκέφτονται με την ψυχή τους; Γιατί εγω ενα πουλί βλέπω και παρατηρώ να σκέφτεται..
δεν θέλω να αναλωθώ τσολιά (όπου τσολιάς βάλτε το όνομά μου), μου είπε μια πρώην ενός φίλου μου για τον φίλο μου.μα εσεις δεν επιλεγετε κανεναν.Εκει ειναι το προβλημα.Επιλεγετε ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑΝ!
Ας τα παρουμε απο την αρχή.
Α.Το οτι κάποιες δεν γαμιούνται μαζί σου δεν σημαίνει οτι δεν γαμιούνται με αλλους.
Β.
Απο την αλλη επετρεψέ μου να σου πω και μια αλλη συνισταμένη. Οι παντρεμένες γαμιούνται με αλλους γιατί Δεν τις γαμάει ο σύζυγος...Συχνό - γνωστό και αληθές.
Γ. Οι άντρες σκέφτονται με την ψυχή τους; Γιατί εγω ενα πουλί βλέπω και παρατηρώ να σκέφτεται..
ΒΛΕΠΩ και πολλές φορές δε γουστάρω. Αυτό όμως δε σημαίνειΦιλε δεν αντιλεγω,εχεις δικιο σε αυτα που λες εκτος απο την τελευταια σου φραση.Δεν κρινω μονο εξ ιδιων τα αλλοτρια,αλλα τα αλλοτρια παραδειγματα ειναι παρα πολλα σε ολους μας.Κοιτα απο το κοινωνικο σου κυκλο.Κανε μια αρχη απο εκει να δεις τι συμβαινει.Δε βλεπεις εξω τι γινεται?
για λύπηση αγαπητέ μου δεν είναι οποιος διαχειρίζεται τον εαυτό του και την σεξουαλικότητά του επιλέγωντας το πιο καλό...
για λύπηση είναι όποιος πιεζόμενος απο την σεξουαλικότητά του αναγκάζεται να πληρώσει για να την έχει και πειθει και τον εαυτό του ότι κάνει και επιλογή...
Για τα τα ξεκαθαρίζουμε.
Συμφωνώ...είναι τελείως για λύπηση.
Όπως και για λύπηση είναι η συμμετοχή γυναικών στο εδώ Site, σε ένα site με όνομα bourdela.tv.
Στο οποίο κυκλοφορούν και "φιλοσοφούν" "σοβαροί άνδρες που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι στα μπουρδέλα και τα λεφτά τους στη βίζιτες" αντί να τους τα τρώει καμία φασόλα που ξημεροβραδιάζεται στο bourdela.tv.
Συμφωνώ...είναι τελείως για λύπηση.
Όπως και για λύπηση είναι η συμμετοχή γυναικών στο εδώ Site, σε ένα site με όνομα bourdela.com.
Στο οποίο κυκλοφορούν και "φιλοσοφούν" "σοβαροί άνδρες που έχουν φάει την ζωή με το κουτάλι στα μπουρδέλα και τα λεφτά τους στη βίζιτες" αντί να τους τα τρώει καμία φασόλα που ξημεροβραδιάζεται στο bourdela.com.