Μου κάνει εντύπωση το ότι αναφέρεις αυτό το πράγμα σε ένα site που αναφέρεται ακριβώς σε αυτό το πράγμα. Είσαι σε ένα site που ασχολείται αποκλειστικά με τον πληρωμένο έρωτα και λες ότι είναι για λύπηση όσοι βρίσκουν απόλαυση (για τον Α ή τον Β λόγο) στον πληρωμένο έρωτα? Τότε γιατί είσαι εδώ? Για να νιώθεις ανώτερη από εμάς?
Όμως πέρα από αυτό, γιατί όλες οι γυναίκες βιάζονται να αποκτήσουν αμυντική στάση σε οτιδήποτε αρνητικό λέγεται για αυτές? Π.χ., αν κάποια μου πει ότι όλοι οι άντρες είναι γουρούνια, θα ξύσω μια τρίχα από τα αρχίδια μου.
Μήπως υπάρχει ένα κρυφό κόμπλεξ που αναφέρεται σε μια αλήθεια? (Συγγνώμη αν σας παίρνει η μπάλα της στατιστικής αθώες κορασίδες).
Δεν με διάβασες καλά αγαπητε.Απαντησα σε κάποιον κύριο και στα λεγόμενά του. Ειναι σημαντικό αυτό. Είπα την άποψή μου. Αυτό σημαίνει φόρουμ. Δεν απαντάω σε κάθε αρνητικό. Απλά έτυχε το είδα και απάντησα. Αυτά είναι αυτονόητα.
Τώρα η εικονική μου ύπαξη σε ένα σαιτ δεν υποδηλώνει και αποδοχή όλων των ιδεών του σαιτ. Εδώ είναι ένα φόρουμ. Οπως οποιοδήποτε αλλο. Και αν διαφωνω η συμφωνω με κάτι θα το λεω ακόμα και αν είμαι σε ενα σαιτ που έχει άλλη άποψη.
Το να διαφωνείς δεν είναι αμυντική στάση. Αποτελεί την δυνατότητα ενός ανθρώπου να σκέφτεται και να διαλέγεται. Η διαφωνία είναι τρόπος για να δεις η να βρεις την αλήθεια. Οχι για να κρατήσεις άμυνα. ΄
Οπως παρατήρησες εμένα,που δεν επιτέθηκα προσωπικά αλλά σχολιασα το γενικότερο στυλ ..."γαμάω όποια θέλω επι πληρωμη και παμε για αλλα γιατί ειμαι ο χουλκ..",
έτσι θα έπρεπε να παρατηρήσεις και τις αντιδρασεις των αλλων .. ;)Και ίσως δεις ότι ταιριάζουν πιο πολύ τα σχόλια σου στο πνέυμα των αντίπαλων αντιδράσεων.