life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
να πανα γ...ουνε ολες.. ε μα πια...
Με ποιουs ομωs δεν ειπεs
Οχι με μαs φανταζομαι ε???
να πανα γ...ουνε ολες.. ε μα πια...
Ερώτηξις...
Γιατί δεν ανοίγουμε λοιπόν και εμείς το πρώτο μπαρ με αντρική consomation για να έρχονται όσες θέλουν να ζήσουν την σεξουαλική τους επανάσταση και να περάσουν ευχάριστα με ευαίσθητους, καλλιεργημένους, μπρουτάλ και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη της κάθε πελάτισσας τύπους. Θα έχει εννοείται και prive
Εφόσον λοιπόν δεν είναι κακό να συχνάζουν στα κωλόμπαρα οι γυναίκες ας τις ικανοποιήσουμε...
Ερώτηξις...
Γιατί δεν ανοίγουμε λοιπόν και εμείς το πρώτο μπαρ με αντρική consomation για να έρχονται όσες θέλουν να ζήσουν την σεξουαλική τους επανάσταση και να περάσουν ευχάριστα με ευαίσθητους, καλλιεργημένους, μπρουτάλ και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη της κάθε πελάτισσας τύπους. Θα έχει εννοείται και prive
Εφόσον λοιπόν δεν είναι κακό να συχνάζουν στα κωλόμπαρα οι γυναίκες ας τις ικανοποιήσουμε...
Μην είσαι ρατσιστής φίλε life και συνκλικαδόρε...(κλίκα Γ τα)θαχουμε ομωs απαγορευτικο οριο στα μεγεθη και στα κιλα....Πανω απο καποιο οριο να μην γινονται δεκτεs....Kαι βεβαια οχι πανω απο καποιο οριο ηλικιαs
"Αν ήσασταν όλες σας σωστές δε θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακές"!!
"Αν ήσασταν όλες σας σωστές δε θα υπήρχαν άντρες μες στις φυλακές"!!
"δεν ξανακανω φυλακη με τον Καπετανακη
για τηs ελλεηνιδαs το νινακι
τα μιλησαμεεεεε τα συμφωνησαμε"
Μην είσαι ρατσιστής φίλε life και συνκλικαδόρε...(κλίκα Γ τα)
Οι πελάτισες θα κρίνονται μονάχα από τα πορτοφόλια τους για να αντιστρέψουμε τους όρους δηλαδίς και να δούμε πως θα τους φανεί αυτό να ψάχνουν οι άντρες για σπόνσορες από γυναίκες...
Μην είσαι τόσο σίγουρη αγαπητή boomb σε πληροφορώ πως αν το πάρεις αντιστρόφως ανάλογα ούτε στα κωλόμπαρα και στα στριπτήζ μαζεύονται άντρες μπάζα καθ'οιαδήποτε έννοια...
Θα μαζευτούν όλα τα μπάζα εκεί και έχει να γίνει χαμός, απ'τα παράθυρα θα πηδάτε!!
Xμμμφφφ οι ωραίες γυναίκες δεν αναρωτιούνται πού πήγαν οι άντρες, όπως οι ωραίοι άντρες δεν έχουν παράπονα από τις γυναίκεςΜην είσαι τόσο σίγουρη αγαπητή boomb σε πληροφορώ πως αν το πάρεις αντιστρόφως ανάλογα ούτε στα κωλόμπαρα και στα στριπτήζ μαζεύονται άντρες μπάζα καθ'οιαδήποτε έννοια...
Εξάλλου η απάντηση στο μόνιμο ερώτημα των γυναικών "Μα που πήγαν επιτέλους οι ΑΝΤΡΕΣ?" δεν είναι άλλη παρά στα κωλόμπαρα/στριπτηζάδικα...
Εξ'ού και το συμπέρασμα πως θα μαζευτούν και πολλές ωραίες γυναίκες που θα γουστάρουν πολύ απλά το παιχνίδι με άντρες χωρίς δεσμέυσεις και taboo(mb). Ρίξε απλά ένα βλέφαρο στις λιγοστές δεσποινίδες/κυρίες που επισκέπτονται στριπτήζ με σόου, δεν θα τις χαρακτήριζες μπάζα...
Ανοιχτά μυαλά χρειαζόμαστε μόνο και κεφάλαιο (life μέσω ΤΕΜΠΜΕ είσαι?)
Όσες με ρωτήσαν αυτό το πράγμα πάντως σε πληροφορώ πως ήταν όντως όμορφες γυναίκες όσο για τους όμορφους άντρες αν δεν έχουν κανένα παράπονο από τις γυναίκες προς τι όλα αυτά τα threads γεμάτα παράπονα (ενδεικτικά αναφέρω "Τι τρέχει επιτέλους...", "οι γκόμενες έχουν ξεφύγει..." και όλα τα υπόλοιπα που κατ'εμέ αποτελούν προέκταση του "τι τρέχει...") Νομίζω σε κάλυψα αγαπητή μου.Xμμμφφφ οι ωραίες γυναίκες δεν αναρωτιούνται πού πήγαν οι άντρες, όπως οι ωραίοι άντρες δεν έχουν παράπονα από τις γυναίκες
Ποιος εδώ έχει γαμήσει μπάζο επειδή είχε καλή ψυχή; Αποκαλυφθείτε, κύριοι!!
Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα για όποιον μιλάει εδώ, εγώ ξέρω μόνο πως πολλή γκρίνια πέφτει εκατέρωθεν χωρίς λόγοΌσες με ρωτήσαν αυτό το πράγμα πάντως σε πληροφορώ πως ήταν όντως όμορφες γυναίκες όσο για τους όμορφους άντρες αν δεν έχουν κανένα παράπονο από τις γυναίκες προς τι όλα αυτά τα threads γεμάτα παράπονα (ενδεικτικά αναφέρω "Τι τρέχει επιτέλους...", "οι γκόμενες έχουν ξεφύγει..." και όλα τα υπόλοιπα που κατ'εμέ αποτελούν προέκταση του "τι τρέχει...") Νομίζω σε κάλυψα αγαπητή μου.
Συνεπώς, εκτός και αν θεωρείς πως όλοι αυτοί που συμμετέχουν σε αυτές και σε όσες επόμενες συζητήσεις θα γίνουν με παράπονα από τις ελλεηνίδες ήμαστε μπάζα, μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα από άλλο μέλος και μάλιστα αν θυμάμαι καλά ήταν γυναίκα οι μέτριοι/μέτριες έχουν δέσει τον γαϊδαρό τους...οι ωραίοι/ες είναι αυτοί που ταλανίζονται από προβλήματα κυρίως ίσως επειδή υπερκοστολογούν τους εαυτούς τους. Μπορεί και όχι φυσικά...
Όοοοοχι, εννοώ να γουστάρει!! Να είναι τρελό μπάζο η γκόμενα αλλά να είναι πολύ καλή κοπέλα, και να πάνε μαζί της γιατί γουστάρουν τον ψυχικό της κόσμο (μπουαααχαχαχχχχχααα)Ψυχικο λεγεται........
Α! μάλιστα εκεί κολλάει και το ερώτημα με το μπάζο με την καλή ψυχή...Δεν βγάζω κανένα συμπέρασμα για όποιον μιλάει εδώ, εγώ ξέρω μόνο πως πολλή γκρίνια πέφτει εκατέρωθεν χωρίς λόγο
Οι μεν γκρινιάζουν επειδή οι γκόμενες κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι, οι δε επειδή οι γκόμενοι δεν κοιτάνε τον ψυχικό κόσμο τους (μπουαχαχααααχχχ)
Συμφωνώ σ'αυτό με τις σχέσεις αλλά διαφωνώ με τη σκοπιά του άντρα/της γυναίκας γιατί εγώ δεν τσουβαλιάζω. Αναγκαστικά μιλάω γενικά κάποιες φορές εδώ γιατί δε βγάζω άκρη αλλιώςΑ! μάλιστα εκεί κολλάει και το ερώτημα με το μπάζο με την καλή ψυχή...
Κι όμως αγαπητή σε αυτό το συμπέρασμα προέτρεξες λέγοντας πως οι ωραίοι και οι ωραίες δεν γκρινιάζουν.
Σοβαρά μιλώντας τώρα να σου πω πως οι σχέσεις κατ'εμέ συνίστανται σε ποσοστό 50% στη σεξουαλική συμβατότητα του ζευγαριού και σε ποσοστό 50% στο εσωτερικό κόσμο του καθενός. Το ζητούμενο μάλλον είναι από ποιά σκοπιά το βλέπεις το ζήτημα της γυναίκας ή του άνδρα...
Νομίζω?
Ψυχικο λεγεται........