Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
ταπεινοφροσύνη
κρατησες ολη την life για παρτη σου, ετσι;
-black humor απο εναν επισης συναδελφο-
Ειμαστε πολλοι δλδμαγκες να κανουμε συνδικατο
ταπεινοφροσύνη
Θελω να ανοιξω ενα θρεντ προβληματισμου σχετικα με την 3η ηλικια...
πρεπει να εχεις στενοχωρεθει που δεν μπορει να μαθει το γιουτιουμπ ε?
σκεψου τωρα ποσο στενοχωρημενος θα ειναι εκεινος με ενα κοπριτη κ αχρηστο σαν εσενα
η απάντησή μου για το πρόβλημά σου με τους τύπους στο ιντερνετς είναι αυτήΚαλα, αυτη μου τελειωσε.
Παντως, φανταζομαι οτι οταν καποιος με αποκαλει "σκουπιδι" χωρις να με ξερει, ενω τον εαυτο του τον θεωρει #σκουπιδιου (διάφορο του σκουπιδιού), αυτοματως καθισταται μη-ταπεινος.
Δηλαδη, εγω ειμαι επηρμενος με την παρτη μου (θετικος τροπος) αλλα ο αλλος ειναι επηρμενος μεσω Λαμιας, με το ποσο σκουπιδια ειναι οι αλλοι (αρνητικος τροπος).
Οποτε, λεω να κρατησω τον δικο μου τροπο να βλεπω τα πραγματα.
Το καλυτερο που μπορεις να κάνεις, τωρα που πηραν και οι δυο συνταξη,
ειναι να τους πεισεις να πανε να ζησουν καπου μακρυα απο την πολη,
να φτιάξουν ενα-δυο κηπους
και πεντε δεκα κατσικες και κοτες
να χουν να ασχολουνται
εδω βλέπω όσους παιρνουν συνταξη να σαπιζουν στα καφενεια και στην τηλεοραση
και να φευγουν μια ωρα αρχυτερα...
Και τα παππούδια ποιός θα τα προσέχει;
Ο kosamf;
Οικονομικά, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του σεγράφει (συγγράφει)
Και τα παππούδια ποιός θα τα προσέχει;
Ο kosamf;
Ήθελα να ήξερα που θα τρέχεις να κρυφθείς όταν βρεθεί εκδότης και εκδώσει το βιβλίο του. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι τέτοια συγγραφικά ταλέντα δε μένουν για πολύ καιρό κρυφά.
Αν και το καλλίτερο θα ήταν να φας το τούβλο των 1000 σελίδων (τόσες δεν θα έχει φθάσει τώρα από τις 600 που ήταν πριν κανένα δίμηνο; ) στην κεφάλα σου.
Άσε που μπορεί να ενδιαφερθεί η Ντίσνεϋ .......
Καλα, ως προς εσας που εχετε χασει τους δικους σας:
το προβλημα σου,κατα βαθος,ειναι πως κολωνεις στην ιδεα της λεπιδας..μπορει και στην αποτυχημενη σφαιρα που θα σε αφησει χωρις κατω γναθο..ψαξου καλυτερα..Το ανορθογραφο "καλλιτερα" ειναι κατι σαν πατεντα του σαιτ?
Ή το παιζετε ολοι σας αρχαΐζοντες κι ετσι?
(Παρεμπιπτοντως, ειναι 1080 σελιδες, σε 2 τομους και δεν γραφω αλλο - απλα διορθωνω/ Ευχαριστω)
το προβλημα σου,κατα βαθος,ειναι πως κολωνεις στην ιδεα της λεπιδας..μπορει και στην αποτυχημενη σφαιρα που θα σε αφησει χωρις κατω γναθο..ψαξου καλυτερα..
Εγω ηδη ζω με το ζορι στα 25 μου.