Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Καλα, αυτη μου τελειωσε.

Παντως, φανταζομαι οτι οταν καποιος με αποκαλει "σκουπιδι" χωρις να με ξερει, ενω τον εαυτο του τον θεωρει #σκουπιδιου (διάφορο του σκουπιδιού), αυτοματως καθισταται μη-ταπεινος.

Δηλαδη, εγω ειμαι επηρμενος με την παρτη μου (θετικος τροπος) αλλα ο αλλος ειναι επηρμενος μεσω Λαμιας, με το ποσο σκουπιδια ειναι οι αλλοι (αρνητικος τροπος).

Οποτε, λεω να κρατησω τον δικο μου τροπο να βλεπω τα πραγματα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Θελω να ανοιξω ενα θρεντ προβληματισμου σχετικα με την 3η ηλικια...

Το καλυτερο που μπορεις να κάνεις, τωρα που πηραν και οι δυο συνταξη,
ειναι να τους πεισεις να πανε να ζησουν καπου μακρυα απο την πολη,
να φτιάξουν ενα-δυο κηπους
και πεντε δεκα κατσικες και κοτες
να χουν να ασχολουνται

εδω βλέπω όσους παιρνουν συνταξη να σαπιζουν στα καφενεια και στην τηλεοραση
και να φευγουν μια ωρα αρχυτερα...

Επισκέπτης
πρεπει να εχεις στενοχωρεθει που δεν μπορει να μαθει το γιουτιουμπ ε?
σκεψου τωρα ποσο στενοχωρημενος θα ειναι εκεινος με ενα κοπριτη κ αχρηστο σαν εσενα

Τὶ χρειάζεται νὰ «μάθῃ» τις διὰ νὰ βλέπῃ εἰς τὸν Συσωλήναν;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλα, αυτη μου τελειωσε.

Παντως, φανταζομαι οτι οταν καποιος με αποκαλει "σκουπιδι" χωρις να με ξερει, ενω τον εαυτο του τον θεωρει #σκουπιδιου (διάφορο του σκουπιδιού), αυτοματως καθισταται μη-ταπεινος.

Δηλαδη, εγω ειμαι επηρμενος με την παρτη μου (θετικος τροπος) αλλα ο αλλος ειναι επηρμενος μεσω Λαμιας, με το ποσο σκουπιδια ειναι οι αλλοι (αρνητικος τροπος).

Οποτε, λεω να κρατησω τον δικο μου τροπο να βλεπω τα πραγματα.
η απάντησή μου για το πρόβλημά σου με τους τύπους στο ιντερνετς είναι αυτή
τώρα για τα υπόλοιπα κρατάς μια λάθος στάση, όσο γέρος να είναι ο άλλος πάντα έχει πολλά πράγματα να σου προσφέρει, αρκεί να είναι το μυαλό σου ικανό να τα επεξεργαστεί καταλλήλως, και από επεξεργαστικής άποψης δεν εννοώ να λύνεις διαφορικές εξισώσεις με το μυαλό.
συμπλήρωσε και λίγο ευγνωμοσύνη μέσα σε όλα αυτά και είναι κομπλέ.
σκέψου τον παπού σου ή τη γιαγιά σου να λένε, πω έχουμε το κωλόπαιδο τα χριστούγεννα και θα πρέπει να του δώσουμε κανένα φράγκο, και διάφορα άλλα τέτοια ωραία.

τώρα βέβαια είναι αργά να αλλάξεις στάση και τρόπο σκέψεις, αλλά τουλάχιστον το μαζικό χώσιμο εδώ μέσα ίσως σε βάλει σε σκέψη και να μετριάσει την στάση σου απέναντι τους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το καλυτερο που μπορεις να κάνεις, τωρα που πηραν και οι δυο συνταξη,
ειναι να τους πεισεις να πανε να ζησουν καπου μακρυα απο την πολη,
να φτιάξουν ενα-δυο κηπους
και πεντε δεκα κατσικες και κοτες
να χουν να ασχολουνται

εδω βλέπω όσους παιρνουν συνταξη να σαπιζουν στα καφενεια και στην τηλεοραση
και να φευγουν μια ωρα αρχυτερα...

Και τα παππούδια ποιός θα τα προσέχει;

Ο kosamf;

Επισκέπτης
ας είχα κι εγώ τον πατέρα μου
και να είχα τέτοια μαλακισμένα προβλήματα ............

τα τίναξε από εγκεφαλικό που έπαθε στα 40 του αδελφού ...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Αυτοι δουλεψαν, κουραστηκαν, εκαναν κατι....Ειναι δικαιωμα τουs τωρα να ξεκουραστουν και να απολαυσουν οσο τουs μενει.......και με τον τροπο που αυτοι επιλεγουν.........Αs κανει κι ο νεοs κατι με την δικη του ζωη

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οικονομικά, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του σεγράφει (συγγράφει)

Ήθελα να ήξερα που θα τρέχεις να κρυφθείς όταν βρεθεί εκδότης και εκδώσει το βιβλίο του. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι τέτοια συγγραφικά ταλέντα δε μένουν για πολύ καιρό κρυφά.

Αν και το καλλίτερο θα ήταν να φας το τούβλο των 1000 σελίδων (τόσες δεν θα έχει φθάσει τώρα από τις 600 που ήταν πριν κανένα δίμηνο; ) στην κεφάλα σου.

Άσε που μπορεί να ενδιαφερθεί η Ντίσνεϋ .......

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Και τα παππούδια ποιός θα τα προσέχει;

Ο kosamf;

Σωστο κι αυτο...  ;)

Καλα, ως προς εσας που εχετε χασει τους δικους σας:
Εγω ηδη ζω με το ζορι στα 25 μου. Αν πηγαινα 70 (ελπιζω να μην φτασω ως εκει!!) δεν ξερω ποσο ορεξη για ζωη θα εχω.
Ναι μεν υπαρχει το ενστικτο αυτοσυντηρησης, αλλα αμα δεν μπορεις να φας junk food, να τρεξεις, να γαμησεις, να ονειρευτεις, ισως ειναι καλυτερο να τα κακαρωσεις.

Απ' την αλλη, ο πατερας μου πχ εχει τρελη ενεργεια και τρελη ορεξη να ζησει αλλα 50 χρονια.
Επαθε χοντρο καρκινο, τον ξεπερασε σαν ιωση, και τωρα βαριεται στο σπιτι και "εφευρισκει" συνεχως δουλειες. Καταφερνει να ειναι στο ποδι ολη μερα, ενω εγω στη θεση του θα κλεινομουνα σ' ενα καφενειο στα Εξαρχεια, με λογοτεχνικα βιβλια και ουισκυ...

Απο 'κει ακριβως ξεκιναει και ο ολος προβληματισμος του θρεντ:
Τυποι που εχουν ακομα δυναμεις, αλλα η πορεια της ζωης τους βαζει στο περιθωριο (τελος της εργασιας, συνταξη, κλπ κλπ)
Ειναι σαν θηρια στο κλουβι.
ΑΥΤΟΥΣ λυπαμαι, κι οχι τους ξεβιδωμενους αρρωστιαρηδες μπαρμπαδες

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Ήθελα να ήξερα που θα τρέχεις να κρυφθείς όταν βρεθεί εκδότης και εκδώσει το βιβλίο του. Γιατί πρέπει να ξέρεις ότι τέτοια συγγραφικά ταλέντα δε μένουν για πολύ καιρό κρυφά.

Αν και το καλλίτερο θα ήταν να φας το τούβλο των 1000 σελίδων (τόσες δεν θα έχει φθάσει τώρα από τις 600 που ήταν πριν κανένα δίμηνο; ) στην κεφάλα σου.

Άσε που μπορεί να ενδιαφερθεί η Ντίσνεϋ .......

Το ανορθογραφο "καλλιτερα" ειναι κατι σαν πατεντα του σαιτ?

Ή το παιζετε ολοι σας αρχαΐζοντες κι ετσι?

(Παρεμπιπτοντως, ειναι 1080 σελιδες, σε 2 τομους και δεν γραφω αλλο - απλα διορθωνω/ Ευχαριστω)

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Καλα, ως προς εσας που εχετε χασει τους δικους σας:

μην περιμενεις και καταθεση ψυχης, αλλα μακαρι να τους ειχα κι ας μου εσπαγαν τ'αρχιδια. μακαρι να με κυνηγουσε η μανα μου να ντυθω καλα κι εγω να μουρμουραγα κοιταζοντας απ'την αλλη.
οτι και να σου πω ομως δεν προκειται να το καταλαβεις οχι πως μ'ενδιαφερει κιολας.
ετσι κουβεντα να γινεται.

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Το ανορθογραφο "καλλιτερα" ειναι κατι σαν πατεντα του σαιτ?

Ή το παιζετε ολοι σας αρχαΐζοντες κι ετσι?

(Παρεμπιπτοντως, ειναι 1080 σελιδες, σε 2 τομους και δεν γραφω αλλο - απλα διορθωνω/ Ευχαριστω)
το προβλημα σου,κατα βαθος,ειναι πως κολωνεις στην ιδεα της λεπιδας..μπορει και στην αποτυχημενη σφαιρα που θα σε αφησει χωρις κατω γναθο..ψαξου καλυτερα..

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
το προβλημα σου,κατα βαθος,ειναι πως κολωνεις στην ιδεα της λεπιδας..μπορει και στην αποτυχημενη σφαιρα που θα σε αφησει χωρις κατω γναθο..ψαξου καλυτερα..

Σαφως.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Επειδή θεωρώ εντελώς ηλίθιο (sic) τον τρόπο που σκέφτεσαι, σου εύχομαι κάτι που δεν θα σε πειράξει, καθώς έτσι σκέφτεσαι και πράττεις: τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου να εκφράζονται για 'σένα με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο και να έχουν την ΙΔΙΑ ακριβώς άποψη για σένα. Δεν σε προσβάλλω, σου εύχομαι να σου κάνουν αυτό που κάνεις - και δυστυχώς θεωρείς σωστό.

Και κόψε τις μαλακίες για Internet, Youtube και παπαριές. Οι μεγαλύτεροι από εμάς έχουν συνηθίσει στην πραγματική ζωή και όχι στην εικονική.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

βασικά το θρεντ το άνοιξε και το έγραψε σκόπιμα σε προκλητικό ύφος με προφανή σκοπό να τ'ακούσει, δεν ξέρω τι είδους μαζοχισμός είναι αυτός γιατί κατά τα λοιπά δεν έχει δώσει την εικόνα τρολ, μπορεί να είχε απλώς μια κακή μέρα και να θέλει λίγη προσοχή παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom