gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να ζησετε να τον θυμοσαστεΜας αποχαιρετισε και ο Pordemort
να ζησετε να τον θυμοσαστεΜας αποχαιρετισε και ο Pordemort
να ζησετε να τον θυμοσαστε
να ζησετε να τον θυμοσαστε
θες να κανεις κανα μπανιο να αλλαξεις κανα σωβρακο μωρη φασιστολουλου;
έλα μου με τον κώλοθες να κανεις κανα μπανιο να αλλαξεις κανα σωβρακο μωρη φασιστολουλου;
φωστηρ αφου εσυ εχεις σταθερα γκομενα την χουφτα σου γιατι σπαμαρεις στο θρεντ μας;έλα μου με τον κώλο
θα έρθεις μωρή; τον έπλυνα,τον γυάλισα και σε περιμένωφωστηρ αφου εσυ εχεις σταθερα γκομενα την χουφτα σου γιατι σπαμαρεις στο θρεντ μας;
βαλτον στον κωλο σου μωρη και κατουρα να κανεις και κλυσμαθα έρθεις μωρή; τον έπλυνα,τον γυάλισα και σε περιμένω
Μια τεράστια απορία έχω ρε μπολ κάθεσαι και σε δουλεύει τόσο καιρό ο λοπεζ και τον θεωρείς φιλικό Νικ ενώ σε έχει κραξει Στην ουσία όσο κανείς.κ όσους είναι αν μη τι άλλο ειλικρινείς τους θεωρείς φθονερους.άραγε στην ζωή σου έχεις την ίδια κρίση για τους ανθρώπους όπως εδώ;Πας καλα? σου ζητησα εγω δανεικα?
ποτε σε εβρισα ρε ψευτη? δειξε ποστ. Εγω δεν ειχα τιποτα μαζι σου εσυ ξεκινησες απο περυσι να λες για το στρατο.
Τι σε ενδιαφερει εσενα η δικη μου θητεια? τραβας κανα ζορι?
Tί έγινε Λιλίκα δεν μπορείς να με μπανάρεις έχεις ρουφιανέψει και περιμένεις να το κάνουν άλλοι για εσένα;βαλτον στον κωλο σου μωρη και κατουρα να κανεις και κλυσμα
γιατι να σε μπαναρω μαν;δεν παραβιασες καποιον κανονα του σαιτ....να σε χυσω λιγο στα μουτρακια θελωTί έγινε Λιλίκα δεν μπορείς να με μπανάρεις έχεις ρουφιανέψει και περιμένεις να το κάνουν άλλοι για εσένα;
H παρουσιά μου και μόνο νομίζω παραβιάζει κάθε κανόνα του site λιλίκα ξέρεις εσύ και οι νταβάδες σου γιατίγιατι να σε μπαναρω μαν;δεν παραβιασες καποιον κανονα του σαιτ....να σε χυσω λιγο στα μουτρακια θελω
Μια τεράστια απορία έχω ρε μπολ κάθεσαι και σε δουλεύει τόσο καιρό ο λοπεζ και τον θεωρείς φιλικό Νικ ενώ σε έχει κραξει Στην ουσία όσο κανείς.κ όσους είναι αν μη τι άλλο ειλικρινείς τους θεωρείς φθονερους.άραγε στην ζωή σου έχεις την ίδια κρίση για τους ανθρώπους όπως εδώ;
Kοιταξε να δεις το ποιος δουλευει ή οχι ειμαι σε θέση να το ξέρω. Δεν μπορω να θεωρήσω φιλικά νικς παντως εκεινα που με κάθε ευκαιρια πετάνε μπιχτές για το οτιδηποτε (ξέρετε εσεις) και ο φιλος που συνεχιζει να ειναι φιλος στηριζει τον φιλο στις επιλογες του δηλαδη δεν ησουν φιλη μέχρι που συμφωνουσαμε και ξαφνικα επειδη κάποιος αλλαξε πορεια παύεις να εισαι φιλη και αρχιζεις τις μπηχτές (παλι ξέρεις εσυ) τον λοπεζ μια χαρα τον βλέπω.
κατουρησε τους ρε. η καιλα τους ειναι οτι υπαρχει εστω και ενας συμμαχος του μπολντη και δεν ειμαστε ολοι μαζι εναντιον του να γελαμε.
ασε τα κομπλεξικα γατακια να κλαινε οσο τα γλενταμε.
Σκέψου να κάνει προανάκριση ! :-Μια τεράστια απορία έχω ρε μπολ κάθεσαι και σε δουλεύει τόσο καιρό ο λοπεζ και τον θεωρείς φιλικό Νικ ενώ σε έχει κραξει Στην ουσία όσο κανείς.κ όσους είναι αν μη τι άλλο ειλικρινείς τους θεωρείς φθονερους.άραγε στην ζωή σου έχεις την ίδια κρίση για τους ανθρώπους όπως εδώ;
Δεν μίλησα για φιλίες μπολ εδώ γιατί δεν υπάρχουν φιλικές σχέσεις σε νικς.μιλάω για τον τρόπο που κρίνεις χαρακτηρες και βλέπω με λύπη ότι όποιον σε γλείφει ακόμα κ αν σε κοροϊδεύει.βέβαι αυτό ίσως εδώ έχει λογικη, κ ξαναρωτώ. Από φίλους δέχεσαι αρνητική κριτικη;η αν σου την κάνουν τερματίστηκε η φιλία;Kοιταξε να δεις το ποιος δουλευει ή οχι ειμαι σε θέση να το ξέρω. Δεν μπορω να θεωρήσω φιλικά νικς παντως εκεινα που με κάθε ευκαιρια πετάνε μπιχτές για το οτιδηποτε (ξέρετε εσεις) και ο φιλος που συνεχιζει να ειναι φιλος στηριζει τον φιλο στις επιλογες του δηλαδη δεν ησουν φιλη μέχρι που συμφωνουσαμε και ξαφνικα επειδη κάποιος αλλαξε πορεια παύεις να εισαι φιλη και αρχιζεις τις μπηχτές (παλι ξέρεις εσυ) τον λοπεζ μια χαρα τον βλέπω.
Δεν μίλησα για φιλίες μπολ γιατί δεν υπάρχουν φιλικές σχέσεις σε νικς.μιλάω για τον τρόπο που κρίνεις χαρακτηρες και βλέπω με λύπη ότι όποιον σε γλείφει ακόμα κ αν σε κοροϊδεύει.βέβαι αυτό ίσως εδώ έχει λογικη, κ ξαναρωτώ. Από φίλους δέχεσαι αρνητική κριτικη;η αν σου την κάνουν τερματίστηκε η φιλία;
να μην πέφτεις στα δίχτυα του μαλακα που σε κάνει χαβάΓια να μην έχουν αποριες για ποιο λογο δεν τους θεωρούμε φιλικα νικς.