brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 13.913
- Πόντοι
- 2.606
ειμαιμικροτεροςκοντυτερος απο σενα μπουχεσα σκατοσακουλα. κλαψε
ειμαιμικροτεροςκοντυτερος απο σενα μπουχεσα σκατοσακουλα. κλαψε
αχαχουχιζεις Κανε και μια κατάθεση ψυχής
ειμαι μικροτερος απο σενα μπουχεσα σκατοσακουλα. κλαψε
Ο Αχαχούχας όμως είναι πιο νέος από εσένα.
Μακάρι να την εύρισκα όσο εσύ.αν αντεχεις την μοναχικοτητα ρε τυπε...
μπα δε νομιζω βλαξ
40 χρονών είναι μπάρμπα. Μέχρι και να παντρευτεί προλαβαίνει, να κάνει οικογένεια. Εσύ;
οποτε θες καταδρομικη να γαμησουμε μανουλες στειλε μου πμ ;)μικροτερος. σε βαριεμαι εσενα γαμησου απαλα παραπερα
μικροτερος. σε βαριεμαι εσενα γαμησου απαλα παραπερα
εσυ ετοιμασου θα σε ξαναψαξω ;)να ετοιμαζονται οι μουτσουνες οι γνωστες να με δουνΑπλά είσαι ανίκανος να αντιμετωπίσεις νωντότυπους. ;)
Τώρα εμείς είμαστε η εξουσία στο σάιτ. Προσκύνησε μας να μη σε στείλουμε να κάνεις παρέα στον CCSS.
του εκανα μια προταση αν θελει να ψαξουμε αλεπουδες παρεα με μενα και κθουλουτι εχουμε εδω ?
τι εχουμε εδω ?
οποτε θες καταδρομικη να γαμησουμε μανουλες στειλε μου πμ ;)
Απλά είσαι ανίκανος να αντιμετωπίσεις νωντότυπους. ;)
Τώρα εμείς είμαστε η εξουσία στο σάιτ. Προσκύνησε μας να μη σε στείλουμε να κάνεις παρέα στον CCSS και τα άλλα ταπεινωμένα γιουσουφάκια.
εσυ ετοιμασου θα σε ξαναψαξω ;)να ετοιμαζονται οι μουτσουνες οι γνωστες να με δουν
Καλώς τον πούστη! Γαμήθηκες καθόλου σήμερα ή μείναν παραπονεμένα τα τραβεστί;
Οταν εχει περιοδο η μητερα σου μην με ρωτας , την απαντηση την εχεις στο σπιτι σου ;)
του εκανα μια προταση αν θελει να ψαξουμε αλεπουδες παρεα με μενα και κθουλου
Έχεις μπερδέψει τη φαντασία με την πραγματικότητα αξιολύπητη αδελφή. Εμείς, οι άντρες, όταν είμασταν μικροί κοιτούσαμε ανάμεσα στα πόδια τα κοριτσάκια. Δεν κοιτούσαμε αυτό που φουσκώνει μπροστά στα αγοράκια...