Νέα

Εσεις που (σταθερα) ΔΕΝ εχετε γκομενα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 341
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οπωσδήποτε, σίφουνα των 3 χλμ με 6'/km  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:. Έτοιμος για το Εξαήμερο του Αιώνα είσαι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Χαλαρο τρεξιμο έκανα τι ήθελες να κάνω?

Οταν τρέξω κανονικα το χιλιόμετρο το κάνω κατω απο 4 λεπτά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε μποραυν να το χωνεψουν οτι πας μπροστα, οτι ιδρωνεις τη φανελα, οτι θα γινεις αξιωματικος με σεβας. τους αρεσε περισσοτερο ανεργος

Αστα να πάνε μερικοι ειναι ζηλιαριδες πάνω απο τον μέσο ορο και συνηθως αυτο δημιουργει προβληματα.

Αλλα δεν μπορουν να το κρατήσουν κρυφο οποτε φαίνονται σχετικά γρηγορα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ενα θα σου πω. Οσες φορες εχω κανει καμακι σε σερβιτορες δεν εχω βγαλει ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Ουτε μια ομως  :P

4-5 φορες εχω κανει. Σε ολη μου τη ζωη

Το ότι είναι αυτές σερβιτόρες και είναι σε ώρα εργασίας φταίει ή το ότι είσαι μαλάκας;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Αστα να πάνε μερικοι ειναι ζηλιαριδες πάνω απο τον μέσο ορο και συνηθως αυτο δημιουργει προβληματα.

Αλλα δεν μπορουν να το κρατήσουν κρυφο οποτε φαίνονται σχετικά γρηγορα.
Φταις και εσυ ομως,που πας απο επιτυχια σε επιτυχια.

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Όυαν είσαι μόνος, θες γκόμενα
Όταν έχεις μία γκόμενα, ψάχνεις άλλη καλύτερη
Όταν έχεις καλή γκομενα, μπορεί και να σου'ρθει να γαμήσεις μία πολύ χειρότερη
Όταν έχεις γυναίκα, ψάχνεις γκόμενα που να σε ανέχεται και να'χεις γυναίκα
Όταν η γυναίκα σου έχει γκόμενο, την λές πουτάνα (αντί να κάνεις δώρο στον γκόμενο που στην ξεφορτώνεται κάποιες ώρες από την πλάτη σου :grin:)
Όταν χωρήσεις με την γυναίκα σου, ψάχνεις άλλη να την αντικαταστήσει (το δις εξ'αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού... :uglystupid:)
Όταν την αντικαταστήσεις με άλλη, ...φτού κι απ'την αρχή :headbang:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: πιο πολύ γαλακτικό στ' αυτιά απ' όσο σπέρμα στο κεφάλι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Σίφουναααααααααααα
Γιατί ρε συ,μπορεί να'ναι ο Μπολτ;

URL]]

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φταις και εσυ ομως,που πας απο επιτυχια σε επιτυχια.

Ακομα δεν έχω κανει τιποτα. Ετσι νιώθω. Τεσπα τύποι σαν τον μπεστμαν υπάρχουν παντου αναμεσά μας. Μολις δεις υπερβολικους επαίνους ή να στην λέει συνεχεια για κάτι ο άλλος -> φθονος. Και να ξέρεις οτι ο φθονος δημιουργει κρυφους εχθρούς που θα σε μαχαιρώσουν πισώπλατα με την πρώτη ευκαιρια. Ο μπεστ πηγε να το παιξει φιλος αλλα ειδε οτι δεν μασήσαμε και το γυρισε στο κανονικο. Αν ειναι να εισαι εχθρος τουλαχιστον να εισαι ειλικρινης ρε φιλε οχι υποκριτής. Δεν με γουσταρεις και καλα κανεις αλλα ελεος με τις υποκρισιες και τα "Εγω μαζι με την εριναλ νοιαζομαστε για το καλο σου" αυτα έγραφαν ελεος γελάει ο κοσμος  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Όυαν είσαι μόνος, θες γκόμενα
Όταν έχεις μία γκόμενα, ψάχνεις άλλη καλύτερη
Όταν έχεις καλή γκομενα, μπορεί και να σου'ρθει να γαμήσεις μία πολύ χειρότερη
Όταν έχεις γυναίκα, ψάχνεις γκόμενα που να σε ανέχεται και να'χεις γυναίκα
Όταν η γυναίκα σου έχει γκόμενο, την λές πουτάνα (αντί να κάνεις δώρο στον γκόμενο που στην ξεφορτώνεται κάποιες ώρες από την πλάτη σου :grin:)
Όταν χωρήσεις με την γυναίκα σου, ψάχνεις άλλη να την αντικαταστήσει (το δις εξ'αμαρτείν ουκ ανδρός σοφού... :uglystupid:)
Όταν την αντικαταστήσεις με άλλη, ...φτού κι απ'την αρχή :headbang:
to-be-or-not-to-be-hamlet.jpg

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Τεσπα τύποι σαν τον μπεστμαν υπάρχουν παντου αναμεσά μας.

Τύποι σαν τον bestman παίζει και να σου έδιναν κανα δανεικό αύριο μεθαύριο αν τα 'χες καλά μαζί τους και δεν τους άρχιζες στα βρισίδια και στις καυχησιές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τύποι σαν τον bestman παίζει και να σου έδιναν κανα δανεικό αύριο μεθαύριο αν τα 'χες καλά μαζί τους και δεν τους άρχιζες στα βρισίδια και στις καυχησιές.

Πας καλα? σου ζητησα εγω δανεικα?  :uglystupid:

ποτε σε εβρισα ρε ψευτη? δειξε ποστ. Εγω δεν ειχα τιποτα μαζι σου εσυ ξεκινησες απο περυσι να λες για το στρατο.

Τι σε ενδιαφερει εσενα η δικη μου θητεια? τραβας κανα ζορι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εχεις φραγκα? εχεις και βαρκακι? ραντεβου στις θαλασσες με τον αρχηγο μας. οταν θα σου κοβει τα χαρτακια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οτι να ναι ειστε ρε γαμωτο  :2funny:

πάω να δω ταινια

αντε μπάι

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Πας καλα? σου ζητησα εγω δανεικα?  :uglystupid:

ποτε σε εβρισα ρε ψευτη? δειξε ποστ. Εγω δεν ειχα τιποτα μαζι σου εσυ ξεκινησες απο περυσι να λες για το στρατο.

Τι σε ενδιαφερει εσενα η δικη μου θητεια? τραβας κανα ζορι?

Προφανώς όσο έκανες εσύ ζωάρα στο λιμενικό κάποιος άλλος έτρωγε καβλί στον Έβρο.
Καλά κάνει και στη λέει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σιγα μην με βάλει ο άλλος στο τρυπάκι να απαντάω σε ψέμματα και βλακειες. Και μεταξυ μας πολυ το τράβηξα.

Αλλη φορά οποιος δεν ειναι σοβαρος απαντηση δεν θα παίρνει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Σιγα μην με βάλει ο άλλος στο τρυπάκι να απαντάω σε ψέμματα και βλακειες. Και μεταξυ μας πολυ το τράβηξα.

Αλλη φορά οποιος δεν ειναι σοβαρος απαντηση δεν θα παίρνει.
Κι εγω απο ενα σημειο και μετά βαριέμαι να στη λέω αν και το τραβάει ο οργανισμός σου!  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μας αποχαιρετισε και ο Pordemort  :grin:

Stories