Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Τελικα, ολοι λατρευετε τους γονεις σας, αλλα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ σας να τους βλεπετε να μαραζωνουν μεσα σ' ενα κωλοσπιτο.

Εγω που ειμαι αναποδος και βριζομαστε ολοι μερα, θελω να τους βλεπω να περναει ποιοτικα ο χρονος τους και να μην σκεβρωσουν πριν την ωρα τους!

Κατα τ' αλλα, εγω ειμαι ο ανισορροπος κι εσεις οι γαματοι.

Τωρα συνεχιστε να βριζετε.
Εγω παω να φυγω, γτ εχω ενα Lagavulin που με περιμενει με ανοιχτες αγκαλες (και πωματα).

ΥΓ Ειμαι 25
έχεις δίκιο. ο ποιοτικός χρόνος είναι το ίντερνετ.
τι μαλέας που είσαι ρε τύπε.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
έχεις δίκιο. ο ποιοτικός χρόνος είναι το ίντερνετ.
τι μαλέας που είσαι ρε τύπε.

Δε μπορεί να καταλάβει ότι αν δουελέυει ένας άνθρωπος 30+ χρόνια, όταν πάρει σύνταξη και κάθεται στο σπίτι κοντεύει να τρελαθεί, και εννοείται ότι δε φαντάζεται τον εαυτό του να περνάει την ώρα του καθισμένος σε ένα pc.

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Δε μπορεί να καταλάβει ότι αν δουελέυει ένας άνθρωπος 30+ χρόνια, όταν πάρει σύνταξη και κάθεται στο σπίτι κοντεύει να τρελαθεί, και εννοείται ότι δε φαντάζεται τον εαυτό του να περνάει την ώρα του καθισμένος σε ένα pc.
γι αυτό και όπως είπε πιο πριν όλο εφευρίσκει μαστοριές να ασχολείται.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
βασικά το θρεντ το άνοιξε και το έγραψε σκόπιμα σε προκλητικό ύφος με προφανή σκοπό να τ'ακούσει, δεν ξέρω τι είδους μαζοχισμός είναι αυτός γιατί κατά τα λοιπά δεν έχει δώσει την εικόνα τρολ, μπορεί να είχε απλώς μια κακή μέρα και να θέλει λίγη προσοχή παραπάνω
αφήνοντας τις ακραίες απόψεις του κοσαμφ στην άκρη, έχω να πώ ότι μερικοί φαίνεστε τραγικά σκατόψυχοι και μικροί ...

Ψυχάρες.
Φτιάχτε ένα ρεφενε και στείλτε του ένα κορίτσι να ξεμπουκώσει το παιδί.
:jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
Θελω να ανοιξω ενα θρεντ προβληματισμου σχετικα με την 3η ηλικια...
,,,οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.

Κι ενταξει, αυτοι τελειωσανε. Over!

Αυτο που βασικα με προβληματιζει ειναι οι γονεις μου.
Ο πατερας μου ηταν (και ειναι) ενας υπερδραστηριος ανθρωπος, επιχειρηματιας, που υπο ΚΣ θα δουλευε ως τα 100 του.
......

Βασικα κοιτα εσυ να την κοπανησεις από αυτο το περιβαλλον γατι θα γερασεις πριν της ωρας σου κατα τα αλλα ο πατερας σου απο εκει που ηταν ολη μερα εξω τωρα θα καθεται ολη μερα με την μανα σου και τα πεθερικα οποτε βαριεται . Δικαιολογιες να την κοπανατε παρεα να βρισκεις και μετα ας πηγαινει ο καθενας αλλου .

ΥΓ κατι τετοια θεματα ανοιγετε και οι οδηγειτε τους παντρεμενους 40ρηδες στα μπουρδέλα.

Επισκέπτης

Τυγχανει να εχω ακομα 3 απο τους παππουδες/γιαγιαδες μου και ειναι ολοι μπαζα.
Δεν αναφερομαι μονο σε τεχνικα ζητηματα (ακοη-οραση κλπ), αλλα κυριως στα πνευματικα.
Και παλι, οχι απο "τεχνικης" αποψης (πχ μνημη, ή επεξεργαστικη ικανοτητα). Ειναι ενα κραμα καταπτωσης, αδρανειας, παραιτησης και βλακειας. Δεν εχουν, πια, κανενα ενδιαφερον, δεν βγαινουν καθολου (ηδη εδω και χρονια, οχι μονο τωρα που σαραβαλιαστηκαν 100%), επαναλαμβανουν μονοτονα ιστοριες 60ετίας και βαλε... Γενικα ειναι θλιβεροι και ενοχλητικοι.
Εν τω μεταξυ, συγκατοικουν πλεον και οι τρεις κατω απο το σπιτι μου, οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.

Ο πατερας μου ηταν (και ειναι) ενας υπερδραστηριος ανθρωπος, επιχειρηματιας, που υπο ΚΣ θα δουλευε ως τα 100 του.
Ωστοσο, η δουλεια του πηρε την κατω βολτα και τωρα υπολειτουργει. Επισης, εχει ηδη βγει στη συνταξη και συντηρειται μονο απο αυτην (δηλ. δεν εχει εσοδα απο τη δουλεια του).
Δυστυχως, ενω σωματικα σφυζει απο υγεια, ψυχολογικα εχει παρει την κατω βολτα, λογω της χρεοκοπιας της εταιρειας του, αλλα και λογω της φυσικης παρακμης καποιου στα 64...
Εχει χασει τα αντανακλαστικα του, επαναλαμβανει συχνα τις ιδιες ιστοριες, μαθαινει πιο δυσκολα... κλπ κλπ...

Επειδη προσφατως βγηκε και η μανα μου στη συνταξη, το ζευγος αναμενεται να γινει πιο "οικειακο", ενω οι συναναστροφες τους με φιλους περιοριζονται σε τυπικοτητες (γιορτες κλπ) ή ελαχιστες εξοδους.
Αντιθετα, η τριβη με τους σαπιους παππουδες, που μενουν εναν οροφο παρακατω, ειναι συνεχης, κι αυτο χαμηλωνει κι αλλο τον πηχυ!

Εν τελει, θελω να θεσω τον εξης προβληματισμο:

Πώς να σωσω τον πατερα μου απο την κατρακυλα??? (καλα, για τη μανα μου δεν με απασχολει γτ ποτε δεν ειχε μυαλο, ή "πνευματικοτητα")
Δεν υπαρχουν πολλα λεφτα - ή διαθεση - για ταξιδια κλπ, αλλα ειναι κριμα να μπει απο τωρα στο καβουκι του.
Καφενεια, προποτζιδικα και πρεφες δεν ηταν ποτε στο στυλ του (ευτυχως, δηλαδη)...

Δεν εχει υπομονη για ν' ασχοληθει με βιβλια, η wikipedia κλπ, αλλα παντα του αρεσαν τα διαφορα επιστημονικα ντοκυμαντερ, ή οι καλες ταινιες (χωρις να ειναι σινεφιλ).
Σκεφτομουν να βαλω καμια NOVA στο σπιτι, μολις πιασω 5 φραγκα, μπας και γλιτωσει απο την καθημερινη υποβαθμιση της νοημοσυνης του απο Στεφανιδου, Ριαλιτι, Πακετα, και τα αλλα σκουπιδια που βλεπουν η μανα και η γιαγια μου.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Ειναι θλιβερο, αν μη τι αλλο, να βλεπεις ακμαιους ανθρωπους σου να βυθιζονται στα σκατα, ενω πριν 10 χρονια ειχαν ελπιδες και φιλοδοξιες.  :-

Να τους αγαπάς και να τους κάνεις, εσύ, ευτυχισμένους όσο μπορείς.
Εγώ δεν γνώρισα ούτε παππούδες, ούτε γιαγιάδες.
Τον πατέρα μου τον έχω χάσει εδώ και 13 χρόνια.
Και η μητέρα μου έφυγε φέτος, 30 του Μάη ...
Κανένας δεν σε αγαπάει περισσότερο από τους γονείς σου, πίστεψέ το.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16

Τυγχανει να εχω ακομα 3 απο τους παππουδες/γιαγιαδες μου και ειναι ολοι μπαζα.
Δεν αναφερομαι μονο σε τεχνικα ζητηματα (ακοη-οραση κλπ), αλλα κυριως στα πνευματικα.
Και παλι, οχι απο "τεχνικης" αποψης (πχ μνημη, ή επεξεργαστικη ικανοτητα). Ειναι ενα κραμα καταπτωσης, αδρανειας, παραιτησης και βλακειας. Δεν εχουν, πια, κανενα ενδιαφερον, δεν βγαινουν καθολου (ηδη εδω και χρονια, οχι μονο τωρα που σαραβαλιαστηκαν 100%), επαναλαμβανουν μονοτονα ιστοριες 60ετίας και βαλε... Γενικα ειναι θλιβεροι και ενοχλητικοι.
Εν τω μεταξυ, συγκατοικουν πλεον και οι τρεις κατω απο το σπιτι μου, οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.

Ωστοσο, η δουλεια του πηρε την κατω βολτα και τωρα υπολειτουργει. Επισης, εχει ηδη βγει στη συνταξη και συντηρειται μονο απο αυτην (δηλ. δεν εχει εσοδα απο τη δουλεια του).
Δυστυχως, ενω σωματικα σφυζει απο υγεια, ψυχολογικα εχει παρει την κατω βολτα, λογω της χρεοκοπιας της εταιρειας του, αλλα και λογω της φυσικης παρακμης καποιου στα 64...
Εχει χασει τα αντανακλαστικα του, επαναλαμβανει συχνα τις ιδιες ιστοριες, μαθαινει πιο δυσκολα... κλπ κλπ...

Επειδη προσφατως βγηκε και η μανα μου στη συνταξη, το ζευγος αναμενεται να γινει πιο "οικειακο", ενω οι συναναστροφες τους με φιλους περιοριζονται σε τυπικοτητες (γιορτες κλπ) ή ελαχιστες εξοδους.
Αντιθετα, η τριβη με τους σαπιους παππουδες, που μενουν εναν οροφο παρακατω, ειναι συνεχης, κι αυτο χαμηλωνει κι αλλο τον πηχυ!

Εν τελει, θελω να θεσω τον εξης προβληματισμο:

Πώς να σωσω τον πατερα μου απο την κατρακυλα??? (καλα, για τη μανα μου δεν με απασχολει γτ ποτε δεν ειχε μυαλο, ή "πνευματικοτητα")
Δεν υπαρχουν πολλα λεφτα - ή διαθεση - για ταξιδια κλπ, αλλα ειναι κριμα να μπει απο τωρα στο καβουκι του.
Καφενεια, προποτζιδικα και πρεφες δεν ηταν ποτε στο στυλ του (ευτυχως, δηλαδη)...

Δεν εχει υπομονη για ν' ασχοληθει με βιβλια, η wikipedia κλπ, αλλα παντα του αρεσαν τα διαφορα επιστημονικα ντοκυμαντερ, ή οι καλες ταινιες (χωρις να ειναι σινεφιλ).
Σκεφτομουν να βαλω καμια NOVA στο σπιτι, μολις πιασω 5 φραγκα, μπας και γλιτωσει απο την καθημερινη υποβαθμιση της νοημοσυνης του απο Στεφανιδου, Ριαλιτι, Πακετα, και τα αλλα σκουπιδια που βλεπουν η μανα και η γιαγια μου.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Ειναι θλιβερο, αν μη τι αλλο, να βλεπεις ακμαιους ανθρωπους σου να βυθιζονται στα σκατα, ενω πριν 10 χρονια ειχαν ελπιδες και φιλοδοξιες.  :-

Συγχαρητηρια για το θεμα που ανοιξες φιλτατε φιλε kosamf ειναι παρα πολυ σοβαρο και υπερεπικαιρο αυτο που ειπες το εχω ακουσει επανειλημενα απο πολλους φιλους/φιλες μου αυτη την εποχη λογω των εξωτερικων συνθηκων κριση,καταρευση επιχειρησεων και αναγκαστικη συμβιωση με γερους,κτλ ταυτοχρονα με την ασταματητη πολτοποιηση του μυαλου απο τον πυρηνικο ολεθρο του σκατοκουτου κανουν τους γερους/γονεις μας φυτα... :headbang: :headbang: :headbang:!!!
ας προσπαθησουμε λοιπον ολοι μαζι να σκεφτουμε και να μας δωσουμε υπαρκτες λυσεις...

να σε ρωτησω κατι φιλε καθως δεν εχει τυχει να ξαναμιλησουμε σε αλλο θρεντ ποσο χρονων εισαι αν εργαζεσαι/σπουδες,κτλ..

Και παλι συγχαρητηρια για το ποστ!!!!!!!!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Να τους αγαπάς και να τους κάνεις, εσύ, ευτυχισμένους όσο μπορείς.
Εγώ δεν γνώρισα ούτε παππούδες, ούτε γιαγιάδες.
Τον πατέρα μου τον έχω χάσει εδώ και 13 χρόνια.
Και η μητέρα μου έφυγε φέτος, 30 του Μάη ...
Κανένας δεν σε αγαπάει περισσότερο από τους γονείς σου, πίστεψέ το.

:thumbsup:
Οι μοναδικοι ανθρωποι στον κοσμο που σε αγαπανε πραγματικα και νοιαζονται για σενα ειναι οι γονεις σου.
Ολοι οι αλλοι "φιλοι" σε πουλανε για 5ευρω

Έκπληκτοι, παρατηρούμε τον κ. bmw να επιδοκιμάζει τον κ. άρη, όταν έως πριν λίγο καιρό, οι μεταξύ τους διαβουλεύσεις ήταν "σου γαμώ το ξεσκισμένο κωλάντερο, χύνω στο στόμα σου", κλπ κλπ.
Μάλλον κάποιος χάκεψε το ακάουντ του κ. bmw και γράφει αρλούμπες, την ώρα που ο κ. bmw κοιμάται μακαρίως...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
οχι τυπε εγω ειμαι   :rockon:
ο Αρης φαινεται να συμμορφωθηκε, γιατι να του κραταω κακια?  :cum:

Το χάκεμα συνεχίζεται!
Παρακαλώ τους moderators, αν γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο του κ. bmw, να τον ξυπνήσει για να αλλάξει το password...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.492
Πόντοι
42.697
Το χάκεμα συνεχίζεται!
Παρακαλώ τους moderators, αν γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο του κ. bmw, να τον ξυπνήσει για να αλλάξει το password...

θα επικοινωνησω τωρα με τον κ.BMW μιας και εχω το κινητό του να δω τι γινεται!
πολυ φοβάμαι και εγω οτι όντως επεσε θυμα χακερς!

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
θα επικοινωνησω τωρα με τον κ.BMW μιας και εχω το κινητό του να δω τι γινεται!
πολυ φοβάμαι και εγω οτι όντως επεσε θυμα χακερς!

Οι υποψίες μου επιβεβαιώνονται λοιπόν!
Μιλάμε για άγριο χάκεμα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η ΄"συγχώρεση", δεδομένου ότι πριν λίγο καιρό ο ένας είχε προσκαλέσει τον άλλον σε μονομαχία.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
Eπειδη τυχαινει να εχω αντιμετωπισει παρομοια κατασταση, ευτυχως οχι με την μανα μου αλλα με γονεις φιλου, θα σου πω την μονη λυση που δουλεψε. Σε πρωτη φαση ξεχασε το ιντερνετ, οι ανθρωποι αυτης της γενιας ειναι της προσωπικης επαφης, αλλο να ασχοληθουν ετσι λιγο με το wiki και αλλο να ξημεροβραδιαζονται. Ασε που μεχρι να τους εξηγησεις πως δουλευει θα κανεις χαρακιρι. Παρε κατεβασε καμμια ταινια που πιθανον να τους αρεσει και φτιαχτους μια ταινιοθηκη να υπαρχει ετσι ωστε να αποφυγουν το καψιμο απο τις εκπομπες της τιβι. Παραλληλα τσεκαρε για συλλογους που μπορουν να κοινωνικοποιηθουν με ατομα της ηλικιας τους με ιδια ενδιαφεροντα πχ τον συλλογο του χωριου τους, του επαγγελματος, παραδοσιακων χορων, κηπουρικης, ζωγραφικης η γουατεβερ. Στα καπη πχ πανε το σ/κ ολοι οι μπαρμπαδες εκδρομες με πουλμαν για 15ε το ατομο. Ακομα και μια πιο ερασιτεχνικη απασχοληση με το επαγγελμα που εκαναν (δυστυχως δεν ξερω ποιο ειναι για να σε βοηθησω περαιτερω), αλλα για παραδειγμα αν ηταν υδραυλικος δεν θα ηταν ασχημα να κανει κανα μερεμετι που και που σε φιλους για να νιωθει οτι κατι κανει.

Τελος πολυ σημαντικο ειναι να δειξεις οτι μεγαλωσες και δεν εχεις αναγκη να ασχολουνται συνεχεια μαζι σου ωστε και αυτοι να δουν το υπολοιπο της ζωης τους χωρις αγχος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Με χεις παρεξηγησει ρε τυπε..
Δεν κραταω κακιες..
Ακομα και με τον Σλαβιανκα που ειχαμε σκοτωθει στο ξυλο στην πρεζοπιατσα, τωρα ειμαστε κολλητοι  :rockon:

δερνει αυτος τυπε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom