magaret
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
και συγχωρα με..Μη φοβασαι...
Κανω παρεα με ειδημονες
και συγχωρα με..Μη φοβασαι...
Κανω παρεα με ειδημονες
έχεις δίκιο. ο ποιοτικός χρόνος είναι το ίντερνετ.Τελικα, ολοι λατρευετε τους γονεις σας, αλλα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ σας να τους βλεπετε να μαραζωνουν μεσα σ' ενα κωλοσπιτο.
Εγω που ειμαι αναποδος και βριζομαστε ολοι μερα, θελω να τους βλεπω να περναει ποιοτικα ο χρονος τους και να μην σκεβρωσουν πριν την ωρα τους!
Κατα τ' αλλα, εγω ειμαι ο ανισορροπος κι εσεις οι γαματοι.
Τωρα συνεχιστε να βριζετε.
Εγω παω να φυγω, γτ εχω ενα Lagavulin που με περιμενει με ανοιχτες αγκαλες (και πωματα).
ΥΓ Ειμαι 25
έχεις δίκιο. ο ποιοτικός χρόνος είναι το ίντερνετ.
τι μαλέας που είσαι ρε τύπε.
γι αυτό και όπως είπε πιο πριν όλο εφευρίσκει μαστοριές να ασχολείται.Δε μπορεί να καταλάβει ότι αν δουελέυει ένας άνθρωπος 30+ χρόνια, όταν πάρει σύνταξη και κάθεται στο σπίτι κοντεύει να τρελαθεί, και εννοείται ότι δε φαντάζεται τον εαυτό του να περνάει την ώρα του καθισμένος σε ένα pc.
Εγω παω να φυγω, γτ εχω ενα Lagavulin που αγόρασε ο γέρος μου που με περιμενει με ανοιχτες αγκαλες (και πωματα).
βασικά το θρεντ το άνοιξε και το έγραψε σκόπιμα σε προκλητικό ύφος με προφανή σκοπό να τ'ακούσει, δεν ξέρω τι είδους μαζοχισμός είναι αυτός γιατί κατά τα λοιπά δεν έχει δώσει την εικόνα τρολ, μπορεί να είχε απλώς μια κακή μέρα και να θέλει λίγη προσοχή παραπάνω
αφήνοντας τις ακραίες απόψεις του κοσαμφ στην άκρη, έχω να πώ ότι μερικοί φαίνεστε τραγικά σκατόψυχοι και μικροί ...
ετσι ειναι..
Θελω να ανοιξω ενα θρεντ προβληματισμου σχετικα με την 3η ηλικια...
,,,οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.
Κι ενταξει, αυτοι τελειωσανε. Over!
Αυτο που βασικα με προβληματιζει ειναι οι γονεις μου.
Ο πατερας μου ηταν (και ειναι) ενας υπερδραστηριος ανθρωπος, επιχειρηματιας, που υπο ΚΣ θα δουλευε ως τα 100 του.
......
Τυγχανει να εχω ακομα 3 απο τους παππουδες/γιαγιαδες μου και ειναι ολοι μπαζα.
Δεν αναφερομαι μονο σε τεχνικα ζητηματα (ακοη-οραση κλπ), αλλα κυριως στα πνευματικα.
Και παλι, οχι απο "τεχνικης" αποψης (πχ μνημη, ή επεξεργαστικη ικανοτητα). Ειναι ενα κραμα καταπτωσης, αδρανειας, παραιτησης και βλακειας. Δεν εχουν, πια, κανενα ενδιαφερον, δεν βγαινουν καθολου (ηδη εδω και χρονια, οχι μονο τωρα που σαραβαλιαστηκαν 100%), επαναλαμβανουν μονοτονα ιστοριες 60ετίας και βαλε... Γενικα ειναι θλιβεροι και ενοχλητικοι.
Εν τω μεταξυ, συγκατοικουν πλεον και οι τρεις κατω απο το σπιτι μου, οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.
Ο πατερας μου ηταν (και ειναι) ενας υπερδραστηριος ανθρωπος, επιχειρηματιας, που υπο ΚΣ θα δουλευε ως τα 100 του.
Ωστοσο, η δουλεια του πηρε την κατω βολτα και τωρα υπολειτουργει. Επισης, εχει ηδη βγει στη συνταξη και συντηρειται μονο απο αυτην (δηλ. δεν εχει εσοδα απο τη δουλεια του).
Δυστυχως, ενω σωματικα σφυζει απο υγεια, ψυχολογικα εχει παρει την κατω βολτα, λογω της χρεοκοπιας της εταιρειας του, αλλα και λογω της φυσικης παρακμης καποιου στα 64...
Εχει χασει τα αντανακλαστικα του, επαναλαμβανει συχνα τις ιδιες ιστοριες, μαθαινει πιο δυσκολα... κλπ κλπ...
Επειδη προσφατως βγηκε και η μανα μου στη συνταξη, το ζευγος αναμενεται να γινει πιο "οικειακο", ενω οι συναναστροφες τους με φιλους περιοριζονται σε τυπικοτητες (γιορτες κλπ) ή ελαχιστες εξοδους.
Αντιθετα, η τριβη με τους σαπιους παππουδες, που μενουν εναν οροφο παρακατω, ειναι συνεχης, κι αυτο χαμηλωνει κι αλλο τον πηχυ!
Εν τελει, θελω να θεσω τον εξης προβληματισμο:
Πώς να σωσω τον πατερα μου απο την κατρακυλα??? (καλα, για τη μανα μου δεν με απασχολει γτ ποτε δεν ειχε μυαλο, ή "πνευματικοτητα")
Δεν υπαρχουν πολλα λεφτα - ή διαθεση - για ταξιδια κλπ, αλλα ειναι κριμα να μπει απο τωρα στο καβουκι του.
Καφενεια, προποτζιδικα και πρεφες δεν ηταν ποτε στο στυλ του (ευτυχως, δηλαδη)...
Δεν εχει υπομονη για ν' ασχοληθει με βιβλια, η wikipedia κλπ, αλλα παντα του αρεσαν τα διαφορα επιστημονικα ντοκυμαντερ, ή οι καλες ταινιες (χωρις να ειναι σινεφιλ).
Σκεφτομουν να βαλω καμια NOVA στο σπιτι, μολις πιασω 5 φραγκα, μπας και γλιτωσει απο την καθημερινη υποβαθμιση της νοημοσυνης του απο Στεφανιδου, Ριαλιτι, Πακετα, και τα αλλα σκουπιδια που βλεπουν η μανα και η γιαγια μου.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...
Ειναι θλιβερο, αν μη τι αλλο, να βλεπεις ακμαιους ανθρωπους σου να βυθιζονται στα σκατα, ενω πριν 10 χρονια ειχαν ελπιδες και φιλοδοξιες. :-
Τυγχανει να εχω ακομα 3 απο τους παππουδες/γιαγιαδες μου και ειναι ολοι μπαζα.
Δεν αναφερομαι μονο σε τεχνικα ζητηματα (ακοη-οραση κλπ), αλλα κυριως στα πνευματικα.
Και παλι, οχι απο "τεχνικης" αποψης (πχ μνημη, ή επεξεργαστικη ικανοτητα). Ειναι ενα κραμα καταπτωσης, αδρανειας, παραιτησης και βλακειας. Δεν εχουν, πια, κανενα ενδιαφερον, δεν βγαινουν καθολου (ηδη εδω και χρονια, οχι μονο τωρα που σαραβαλιαστηκαν 100%), επαναλαμβανουν μονοτονα ιστοριες 60ετίας και βαλε... Γενικα ειναι θλιβεροι και ενοχλητικοι.
Εν τω μεταξυ, συγκατοικουν πλεον και οι τρεις κατω απο το σπιτι μου, οποτε εχω την "ευκαιρια" να τους τρωω στη μαπα ολους μαζι.
Ωστοσο, η δουλεια του πηρε την κατω βολτα και τωρα υπολειτουργει. Επισης, εχει ηδη βγει στη συνταξη και συντηρειται μονο απο αυτην (δηλ. δεν εχει εσοδα απο τη δουλεια του).
Δυστυχως, ενω σωματικα σφυζει απο υγεια, ψυχολογικα εχει παρει την κατω βολτα, λογω της χρεοκοπιας της εταιρειας του, αλλα και λογω της φυσικης παρακμης καποιου στα 64...
Εχει χασει τα αντανακλαστικα του, επαναλαμβανει συχνα τις ιδιες ιστοριες, μαθαινει πιο δυσκολα... κλπ κλπ...
Επειδη προσφατως βγηκε και η μανα μου στη συνταξη, το ζευγος αναμενεται να γινει πιο "οικειακο", ενω οι συναναστροφες τους με φιλους περιοριζονται σε τυπικοτητες (γιορτες κλπ) ή ελαχιστες εξοδους.
Αντιθετα, η τριβη με τους σαπιους παππουδες, που μενουν εναν οροφο παρακατω, ειναι συνεχης, κι αυτο χαμηλωνει κι αλλο τον πηχυ!
Εν τελει, θελω να θεσω τον εξης προβληματισμο:
Πώς να σωσω τον πατερα μου απο την κατρακυλα??? (καλα, για τη μανα μου δεν με απασχολει γτ ποτε δεν ειχε μυαλο, ή "πνευματικοτητα")
Δεν υπαρχουν πολλα λεφτα - ή διαθεση - για ταξιδια κλπ, αλλα ειναι κριμα να μπει απο τωρα στο καβουκι του.
Καφενεια, προποτζιδικα και πρεφες δεν ηταν ποτε στο στυλ του (ευτυχως, δηλαδη)...
Δεν εχει υπομονη για ν' ασχοληθει με βιβλια, η wikipedia κλπ, αλλα παντα του αρεσαν τα διαφορα επιστημονικα ντοκυμαντερ, ή οι καλες ταινιες (χωρις να ειναι σινεφιλ).
Σκεφτομουν να βαλω καμια NOVA στο σπιτι, μολις πιασω 5 φραγκα, μπας και γλιτωσει απο την καθημερινη υποβαθμιση της νοημοσυνης του απο Στεφανιδου, Ριαλιτι, Πακετα, και τα αλλα σκουπιδια που βλεπουν η μανα και η γιαγια μου.
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...
Ειναι θλιβερο, αν μη τι αλλο, να βλεπεις ακμαιους ανθρωπους σου να βυθιζονται στα σκατα, ενω πριν 10 χρονια ειχαν ελπιδες και φιλοδοξιες. :-
Κοιτα μοναχα να μην τουs στεναχωρειs κι ολα αυτα που γραφειs δεν εχουν αξια
Στο λεω εγω που δεν τουs εχω
Να τους αγαπάς και να τους κάνεις, εσύ, ευτυχισμένους όσο μπορείς.
Εγώ δεν γνώρισα ούτε παππούδες, ούτε γιαγιάδες.
Τον πατέρα μου τον έχω χάσει εδώ και 13 χρόνια.
Και η μητέρα μου έφυγε φέτος, 30 του Μάη ...
Κανένας δεν σε αγαπάει περισσότερο από τους γονείς σου, πίστεψέ το.
Οι μοναδικοι ανθρωποι στον κοσμο που σε αγαπανε πραγματικα και νοιαζονται για σενα ειναι οι γονεις σου.
Ολοι οι αλλοι "φιλοι" σε πουλανε για 5ευρω
οχι τυπε εγω ειμαι
ο Αρης φαινεται να συμμορφωθηκε, γιατι να του κραταω κακια?
Το χάκεμα συνεχίζεται!
Παρακαλώ τους moderators, αν γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο του κ. bmw, να τον ξυπνήσει για να αλλάξει το password...
θα επικοινωνησω τωρα με τον κ.BMW μιας και εχω το κινητό του να δω τι γινεται!
πολυ φοβάμαι και εγω οτι όντως επεσε θυμα χακερς!
...
... του δωσα το τηλ μου να βρεθουμε για ξυλο αλλα ακομα περιμενω..
...
Με χεις παρεξηγησει ρε τυπε..
Δεν κραταω κακιες..
Ακομα και με τον Σλαβιανκα που ειχαμε σκοτωθει στο ξυλο στην πρεζοπιατσα, τωρα ειμαστε κολλητοι