Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
Ώραίος τρόπος να μιλήσεις έτσι για τους προγόνους σου.
εγώ θα έλεγα να μην κάνεις τίποτα παρά μονο να τους διαβάσεις τι έχεις γράψει εδώ για εκείνους,είμαι σίγουρος θα το εκτιμήσουν.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Επειδή θεωρώ εντελώς ηλίθιο (sic) τον τρόπο που σκέφτεσαι, σου εύχομαι κάτι που δεν θα σε πειράξει, καθώς έτσι σκέφτεσαι και πράττεις: τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου να εκφράζονται για 'σένα με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο και να έχουν την ΙΔΙΑ ακριβώς άποψη για σένα. Δεν σε προσβάλλω, σου εύχομαι να σου κάνουν αυτό που κάνεις - και δυστυχώς θεωρείς σωστό.

Και κόψε τις μαλακίες για Internet, Youtube και παπαριές. Οι μεγαλύτεροι από εμάς έχουν συνηθίσει στην πραγματική ζωή και όχι στην εικονική.

Οι μεγαλυτεροι θα ηταν ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ αν ειχαν παρει πρεφα τι παιζει στο νετ και ποσο καλυτερα θα μπορουσαν να γεμιζουν το νεκρο χρονο τους/ Η καθε γενια ειναι πιο ατυχη απο την επομενη.

Δεν υπαρχει "πραγματικη ζωη" οταν εισαι στο σπιτι

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
αφήνοντας τις ακραίες απόψεις του κοσαμφ στην άκρη, έχω να πώ ότι μερικοί φαίνεστε τραγικά σκατόψυχοι και μικροί ...

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
βασικά το θρεντ το άνοιξε και το έγραψε σκόπιμα σε προκλητικό ύφος με προφανή σκοπό να τ'ακούσει, δεν ξέρω τι είδους μαζοχισμός είναι αυτός γιατί κατά τα λοιπά δεν έχει δώσει την εικόνα τρολ, μπορεί να είχε απλώς μια κακή μέρα και να θέλει λίγη προσοχή παραπάνω
ετσι ειναι..

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
αφήνοντας τις ακραίες απόψεις του κοσαμφ στην άκρη, έχω να πώ ότι μερικοί φαίνεστε τραγικά σκατόψυχοι και μικροί ...
εχεις δικιο..κι ενας απ'τους πιο λαθος ημουν εγω..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
(Παρεμπιπτοντως, ειναι 1080 σελιδες, σε 2 τομους και δεν γραφω αλλο - απλα διορθωνω/ Ευχαριστω)

Είναι φανερό ότι ξέρεις πότε πρέπει να βάλεις τελεία / Παρακαλώ.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
ονόματα θέλουμε ΟΝΟΜΑΤΑ :rockon:

%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%82.jpg

:cum:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Εχεις σκεφτει ποτε να ζητησεις βοήθεια απο καποιον πιο ειδικο?

Κοιτα, εγω πιστευω μονο στα ΦΑΡΜΑΚΑ, οχι στους τσαρλατανους ψυχολογους.

Αλλα γενικα εχω πληρη συναισθηση των προβληματων που εχω (1... 2... 3...) και δεν σκοπευω να χαπακωνομαι για να τα λυσω, γτ θα καταληξω ζομπι.
Καμια φορα, το να εισαι "εκτος γραμμης" σε κανει να νιωθεις σκατα, αλλα ξεζουμαρεις λιγο απ' το Ματριξ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Κοιτα, εγω πιστευω μονο στα ΦΑΡΜΑΚΑ, οχι στους τσαρλατανους ψυχολογους.

Αλλα γενικα εχω πληρη συναισθηση των προβληματων που εχω (1... 2... 3...) και δεν σκοπευω να χαπακωνομαι για να τα λυσω, γτ θα καταληξω ζομπι.
Καμια φορα, το να εισαι "εκτος γραμμης" σε κανει να νιωθεις σκατα, αλλα ξεζουμαρεις λιγο απ' το Ματριξ.

Πες μας τα προβλήματα σου, είμαστε εδώ για να σε "βοηθήσουμε"

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
9
Πόντοι
16
πάντως ο kosamf είναι ο κλασικός έλληνας 30άρης που μένει με τους γονείς του,του παρέχουν τα πάντα με αποτέλεσμα να γίνει αχάριστος και κόπρος.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Τελικα, ολοι λατρευετε τους γονεις σας, αλλα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ σας να τους βλεπετε να μαραζωνουν μεσα σ' ενα κωλοσπιτο.

Εγω που ειμαι αναποδος και βριζομαστε ολοι μερα, θελω να τους βλεπω να περναει ποιοτικα ο χρονος τους και να μην σκεβρωσουν πριν την ωρα τους!

Κατα τ' αλλα, εγω ειμαι ο ανισορροπος κι εσεις οι γαματοι.

Τωρα συνεχιστε να βριζετε.
Εγω παω να φυγω, γτ εχω ενα Lagavulin που με περιμενει με ανοιχτες αγκαλες (και πωματα).

ΥΓ Ειμαι 25

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Τελικα, ολοι λατρευετε τους γονεις σας, αλλα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ σας να τους βλεπετε να μαραζωνουν μεσα σ' ενα κωλοσπιτο.

Εγω που ειμαι αναποδος και βριζομαστε ολοι μερα, θελω να τους βλεπω να περναει ποιοτικα ο χρονος τους και να μην σκεβρωσουν πριν την ωρα τους!

Κατα τ' αλλα, εγω ειμαι ο ανισορροπος κι εσεις οι γαματοι.

Τωρα συνεχιστε να βριζετε.
Εγω παω να φυγω, γτ εχω ενα Lagavulin που με περιμενει με ανοιχτες αγκαλες (και πωματα).

ΥΓ Ειμαι 25
δοκιμασε το σε ποτηρι κονιακ..διχως παγο..

Επισκέπτης
πάντως ο kosamf είναι ο κλασικός έλληνας 30άρης που μένει με τους γονείς του,του παρέχουν τα πάντα με αποτέλεσμα να γίνει αχάριστος και κόπρος.

όλα ξεκινάνε πριν 2.500 χρόνια, τότε που οι αρχαίοι Σπαρτιάτες ανακάλυψαν τον Καιάδα, αλλά παρέλειψαν να κάνουν 3 πράματα αναφορικά μ αυτόν:

1. Να τον διαδώσουν Πανελλαδικά
2. Να πιάνει όλες τις ηλικίες
3. Να καθιερωθεί μέχρι σήμερα

η ανακούφιση για την κοινωνία θα ήταν πολύ μεγάλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom