Νέα

Οι γεροι μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 273
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι αλλο να κανω...

Δύο λύσεις υπάρχουν:

1. Ή να στρώσεις τον κώλο σου να πάρεις το πτυχίο σου να τους δώσεις μια χαρά

ή

2. Να φύγεις εξωτερικό εργάτης, να μη σ έχουν κοντά τους και να ξέρουν ότι έστω δουλευεις κάπου

Το να ανοίξεις 15 λογαριασμούς στον μπαμπά σου στα twitter, youtube, fb κλπ

δε σώνει την κατάσταση

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Λάθος εκτίμηση κάνατε.

Σεβαστο...

Πιστευα πως οι διανοουμενοι και διανοουμενιζοντες ειμαστε/ειστε εντελως ασυμβατοι με σωματικη γυμναστικη, αλλα απ' ο,τι φαινεται με διαψευσατε.

Παρεμπιπτοντως, εδω ο dr South σας τη βγηκε με κοκκινο, περι μιτοχονδρίων:

mitochondrial size increases and mitochondrial membrane potential decreases with age in brain and liver. This may reduce the energy supply in old cells since the mitochondrial membrane potential is the driving force for ATP synthesis.

Επισκέπτης
Τυπε kosamf, ασε το γερο σου στην ησυχια του και κοιτα τι θα κανεις με την παρτη σου. Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα σε κοβω για αργοσχολο. Ο γερος σου παιρνει τη συνταξη του, εχει τη γρια του ακομα να τον προσεχει, κανει παρεα και τ΄αλλα μπαρμπαδια, αμα κι απο υγεια ειναι ΟΚ, μια χαρα ειναι. Με μια χαρα ειναι και τα παπουδια με τις ιστοριες τους. Εγω γουσταρω ν΄αραζω με τα παπουδια και ν΄ακουω ιστοριες. Κι ασχετα αν καποιοι το εχουν ψιλο-χαμενο, εχουν πολλα ενδιαφεροντα να πουν. Εσυ εχεις σκεφτει τι θα λες στα 60 ή στα 70 σου ? Ιστοριες απο μπουρδελοτσαρκες, ή απο τις συμετοχες σου στα φορουμ ? Τι εχεις κανει εσυ ρε στη ζωη σου για να μπορεις να χαρακτηριζεις καποιους "σαπιους" ? Νομιζεις οτι εισαι καλυτερος απο αυτους επειδη ξερεις να κανεις download ή επειδη πηδηξες πληρωνοντας μερικες Ρωσιδες. Και τι αχαριστια και απαξιωση ειναι αυτη για τη μανα σου ? "Ποτε δεν ειχε πνευματικοτητα". Εσυ εχεις, επειδη γραφεις στην καθαρευουσα και στον πλυθηντικο σε site για πουτανες :2funny: :2funny: Αντε βρες καμια δουλεια ρε κι ασε τους γερους στην ησυχια τους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Τυπε kosamf, ασε το γερο σου στην ησυχια του και κοιτα τι θα κανεις με την παρτη σου. Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι, αλλα σε κοβω για αργοσχολο. Ο γερος σου παιρνει τη συνταξη του, εχει τη γρια του ακομα να τον προσεχει, κανει παρεα και τ΄αλλα μπαρμπαδια, αμα κι απο υγεια ειναι ΟΚ, μια χαρα ειναι. Με μια χαρα ειναι και τα παπουδια με τις ιστοριες τους. Εγω γουσταρω ν΄αραζω με τα παπουδια και ν΄ακουω ιστοριες. Κι ασχετα αν καποιοι το εχουν ψιλο-χαμενο, εχουν πολλα ενδιαφεροντα να πουν. Εσυ εχεις σκεφτει τι θα λες στα 60 ή στα 70 σου ? Ιστοριες απο μπουρδελοτσαρκες, ή απο τις συμετοχες σου στα φορουμ ? Τι εχεις κανει εσυ ρε στη ζωη σου για να μπορεις να χαρακτηριζεις καποιους "σαπιους" ? Νομιζεις οτι εισαι καλυτερος απο αυτους επειδη ξερεις να κανεις download ή επειδη πηδηξες πληρωνοντας μερικες Ρωσιδες. Και τι αχαριστια και απαξιωση ειναι αυτη για τη μανα σου ? "Ποτε δεν ειχε πνευματικοτητα". Εσυ εχεις, επειδη γραφεις στην καθαρευουσα και στον πλυθηντικο σε site για πουτανες :2funny: :2funny: Αντε βρες καμια δουλεια ρε κι ασε τους γερους στην ησυχια τους.

Πάνσωστος

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
URL]]

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Απλα λυπαμαι γι' αυτη τη γενια που δεν προλαβε να εξοικειωθει με τους υπολογιστες και δεν μπηκε στο τρυπακι να κατεβαζει, πχ σειρες, ή να βλεπει πραγματα του ενδιαφεροντος του στο Youtube κλπ κλπ...

Ολη τους η μερα στο σπιτι ειναι χαμενος χρονος. Πεταμενος.
Ενω θα μπορουσαν να απασχολουνται δημιουργικα.

Κι αυτο ακριβως ειναι που με θλιβει... Οτι δηλαδη ο γερος μου ΧΑΝΕΙ ωρες απο τη ζωη του, οσο δεν δουλευει ή πχ δεν παει για ψωνια ή δεν κανει καποια μαστορια απο αυτες που συνηθιζει...

Ωστοσο, δεν νομιζω πως μπορω να τον μπασω στο πνευμα του ιντερνετ, τωρα πια. Ειναι περιορισμενες οι μαθησιακες ικανοτητες.

ρε τύπε σε αυτή την ηλικία μόνο την ησυχία σου θέλεις... άσε τους ανθρώπους ήρεμους  :grin:
έχουν δει τον ήλιο κάπου 30-40 χρόνια ποιο νωρίς από σένα, δεν μπορείς να τους κρίνεις, ούτε να τους πεις εσύ τι είναι καλό γι αυτούς και τι όχι.
φέρσου εσύ όμορφα και δεν χρειάζεται να έχεις ενοχές για κάτι.. :)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φιλαρακο μου! αυτά που αναφερεις τα ιδια ακριβως εχω και εγω με την Μητερα μου. Τον Πατερα μου τον εχασα, με τα ιδια ακρηβως συπτωματα.{ Καταθλιψη} μολις πειρε την συνταξη.  Η Μητερα μου, μου σπαει τα νευρα. Να μου λεει ιστοριες του 1940 και βαλε. Ιδιοτροποιες πολλες. Γκρινια και γενικα σπασιμο νευρων. Δυστηχως ετσι είναι. Από τα 4α. αντα και μετα! Γιατη, ετσι θα ειμασται και εμεις. Δυστηχως! :S :S :S

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Είσαι πολύ σκατόψυχος και σκατόμυαλος ρε τυπα.
Σκατοψυχος που μιλας ετσι για τους παππουδες και τη μητερα σου που οσο ανημποροι και να είναι δικαιολογουνται.
Σκατομυαλος που λες να κατεβαζει ταινιες ο πατερας σου. Βρε τριμαλακα, μονος σου λες ότι ειχε δικη του δουλεια και καταπιανοταν πολύ μ αυτή. Να γινει μαλακοπιτουρας σαν εσενα που δεν καταλαβαινεις τι μπορει να κανει και τι ταιριαζει σε έναν συνταξιουχο.
Απογαμιδι.
Μακαρι οι ανθρωποι να μην εχουν ιδεα για τη γνωμη σου γι αυτους παλιαρχιδι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.940
Πόντοι
25.467
Πάντως αρκετοί από εδώ μέσα, η πιο σκληρή άθληση που βιώνουν, είναι όταν ξεμουνιάζουν τα πουτανάκια...

Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω, Κύριε.

Μην λεισμονείτε οτι ο παρόντας ιστότοπος, βρίθει από χειρόνακτες.

Αυτες τις ημέρες μάλιστα, διεξάγεται και σχετικό τουρνούα.  :)

Επισκέπτης
Ωστοσο, η δουλεια του πηρε την κατω βολτα και τωρα υπολειτουργει. Επισης, εχει ηδη βγει στη συνταξη και συντηρειται μονο απο αυτην (δηλ. δεν εχει εσοδα απο τη δουλεια του).
Δυστυχως, ενω σωματικα σφυζει απο υγεια, ψυχολογικα εχει παρει την κατω βολτα, λογω της χρεοκοπιας της εταιρειας του, αλλα και λογω της φυσικης παρακμης καποιου στα 64...
Εχει χασει τα αντανακλαστικα του, επαναλαμβανει συχνα τις ιδιες ιστοριες, μαθαινει πιο δυσκολα... κλπ κλπ...

Δηλαδή συγγνώμη, ο πατέρας σου που παίρνει ήδη σύνταξη, κάθεται και ασχολείται με την επιχείρηση, και εσύ, που ούτε με τη σχολή προχωράς, ούτε στην επιχείρηση πατάς, προβληματίζεσαι με το πως θα κάνεις τον πατέρα σου πιο δραστήριο;!!!!!!!!!!!!

το να βοηθήσεις λίγο στην επιχείρηση δεν παίζει;

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Φίλε πολύ σωστός! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Ειναι διανοουμενος δεν του ταιριαζουν τετοιες ασχολιες. Ηθελα να ηξερα τι σπουδαζει, ελπιζω μονο μη τον βαλουν να διδαξει νεα παιδια.

Οικονομικά, αλλά στον ελεύθερο χρόνο του σεγράφει (συγγράφει)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Φιλαρακο μου! αυτά που αναφερεις τα ιδια ακριβως εχω και εγω με την Μητερα μου. Τον Πατερα μου τον εχασα, με τα ιδια ακρηβως συπτωματα.{ Καταθλιψη} μολις πειρε την συνταξη.  Η Μητερα μου, μου σπαει τα νευρα. Να μου λεει ιστοριες του 1940 και βαλε. Ιδιοτροποιες πολλες. Γκρινια και γενικα σπασιμο νευρων. Δυστηχως ετσι είναι. Από τα 4α. αντα και μετα! Γιατη, ετσι θα ειμασται και εμεις. Δυστηχως! :S :S :S

2ος αρχιδης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom