troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.956
- Πόντοι
- 5.506
κοκκινομαλης ειναι το νιμου...σφαλμα της φυσηςεσύ είσαι ξανθός ή ξέφυγες?
κοκκινομαλης ειναι το νιμου...σφαλμα της φυσηςεσύ είσαι ξανθός ή ξέφυγες?
κατάξανθος τυπε,απλα αρπαξα λιγο παραπανω στον ηλιοεσύ είσαι ξανθός ή ξέφυγες?
δεν ηξερα ότι ειχε τέτοιες ερωτικες επιτυχιες ο μπαγάσας,χτυπησε Ελενιτσα και δεν ειπε κουβεντα :S :S :Sγια τους χριστιανους μαυρους, ειναι υπέρμαχος της λουκα ο τρουμπ
ειναι δυνατός ο μπαγάσας..κατάξανθος τυπε,απλα αρπαξα λιγο παραπανω στον ηλιο δεν ηξερα ότι ειχε τέτοιες ερωτικες επιτυχιες ο μπαγάσας,χτυπησε Ελενιτσα και δεν ειπε κουβεντα :S :S :S
για αυτο ομως δε φταιει η ελληνιδα αλλα ο ελληνας που δεχεται να πηγαινει φανταρος. Στην Ιταλια καταργηθηκε η θητεια οταν οι Ιταλοι αρχισαν να αγνοουν μαζικα τα σημειωματα καταταξης. Απλα εγραψαν τους στρατιωτικους στ αρχιδια τους και ασχοληθηκαν με αυτα που ηθελαν. Οπως με το να πηδανε ελληνιδες, οι οποιες να ξερετε εχουν ονειρο να πηδηχτουν με Ιταλο γιατι τους βρισκουν πολυ αρρενωπους και θερμους παρολο που δεν εχουν παει στρατο!Εδω ρε παιδια παμε στρατο και κανουμε θητεια στην παραμεθοριο για να τις φυλαμε υποτιθεται απο τα μεμετια τους τουρκους. Και αυτες γ@μιουνται με τους τουρκους, βγαζοντας φωτο χωρις ντροπη στο ινσταγκραμ. Τι να λεμε τωρα, δεν εχουν ιερο ουτε οσιο. Και εσυ Ελληνα Μ. του σημερα κατσε και κανε γερμανικο σκοπετο για τις πορωμενες της πουτσας.
για αυτο ομως δε φταιει η ελληνιδα αλλα ο ελληνας που δεχεται να πηγαινει φανταρος. Στην Ιταλια καταργηθηκε η θητεια οταν οι Ιταλοι αρχισαν να αγνοουν μαζικα τα σημειωματα καταταξης. Απλα εγραψαν τους στρατιωτικους στ αρχιδια τους και ασχοληθηκαν με αυτα που ηθελαν. Οπως με το να πηδανε ελληνιδες, οι οποιες να ξερετε εχουν ονειρο να πηδηχτουν με Ιταλο γιατι τους βρισκουν πολυ αρρενωπους και θερμους παρολο που δεν εχουν παει στρατο!
Χαχαχα αυτοκτονα γκρεκο βλακα!
εγω την εφερα εδω απο αλλο φορουμ. Δεν ηξερα οτι θα εμενε για παντα. Θα ναι πανω απο 50 χρονων τωρα.Τούτη η μερεντιάρα, είναι άλλη από την πενταγιό ;
Και οι 2 ταγάρια και οι 2 υπόκοσμος και οι 2 μερεντιάρες ....
Βέβαια θα μου πεις, μόνο τέτοιες περιπτώσεις γυναικείου υποκόσμου θα έμπαιναν εδώ
και θα προσπαθούσαν να τραβήξουν την προσοχή που δεν έχουν στην αληθινή ζωή.
Ταγάρια, μερεντιάρες, αζήτητες.
σκασε ηλιθιαουτε εσυ πηγες φανταρος ρε γιωτομπαλο αλλα κατεληξες πουστης και ματακιας
σκασε ηλιθια
εγω την εφερα εδω απο αλλο φορουμ. Δεν ηξερα οτι θα εμενε για παντα. Θα ναι πανω απο 50 χρονων τωρα.
Εσύ είσαι και πούστης και άσχημος και αγράμματος. Όλα τα κακά του κόσμου πάνω σου μαζεμένα ρε μαλάκα
Δεν γαμάω στράκια.
Ο τύπος έχει απίστευτο γέλιο .
τι λε ρε που με έφερες εσύ στο μπου χαχαχα. Εγώ ήμουν εδώ πριν εσύ γεννηθείς συνελθε. Είμαι 70 για να μην παιδεύεσαι.εγω την εφερα εδω απο αλλο φορουμ. Δεν ηξερα οτι θα εμενε για παντα. Θα ναι πανω απο 50 χρονων τωρα.
οι μαύροι που τους πηδσνε φταίνε. Μετά τους πέφτει βαριά χαχαχαΞύπνησες με λιγούρα ή φταίνε τα πρωινά τσιγάρα?
..δεν μιλάμε για τις εξαιρέσεις που μπορεί να πάνε με κάποιον μαύρο χορευτή ή αθλητή για την καύλα τους. Μπορεί να το παίζουν αλληλέγγυες και προοδευτικές, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι βαθύτατα προκατειλλειμενες και "ρατσιστριες" σε αυτό το θέμα.
Που είναι οι Ελληνίδες στις παραπάνω εικόνες;Ακολουθει προσγειωση
Ε, καί..; Να βάλουμε και άλλες τόσες φώτος με καυκάσιους που συνουσιάζονται με έγχρωμες; Αυτή η προπαγάνδα του κοκταίηλ των φυλών ξεκίνησε απ τα '80ς με τις διαφημίσεις της Μπένεττον κτλπ. Για να φτάσουμε στο σήμερα και να φαίνεται φυσιολογικό ο πολυπολιτισμικός αχταρμάς, γιατί κάποιους εξυπηρετεί. Έχω ακούσει ιστορία από γερμανίδα ότι όταν μπήκαν οι αμερικανοί μέσα στην γερμανία κατά την διάρκεια του β' παγκ. πολέμου. Όταν έκανε την εμφάνιση του έγχρωμος στρατιώτης μέσα στο σπίτι τους, οι γερμανίδες τότε έκαναν τον σταυρό τους γιατί νόμιζαν ότι είδαν δαίμονα.Ακολουθει προσγειωση