Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
ωραία εικόνα.. απο αύριο λοιπόν διαφήμιση για διασταύρωση είδους Ροντβάιλερ με Χάσκι!Ακολουθει προσγειωση
ωραία εικόνα.. απο αύριο λοιπόν διαφήμιση για διασταύρωση είδους Ροντβάιλερ με Χάσκι!Ακολουθει προσγειωση
Πως απαντήθηκε;;; Εδώ η ερώτηση του θέματος αφορά καθαρά τις Ελληνίδες. Αυτά που ανέρτησες αφορούν Ξένες Τουρίστριες. Αν τώρα οι ελληνίδες ήταν σαν τις ξένες σε σεξουαλική συμπεριφορά εδω στην ελλάδα, δεν θα χρειάζονταν τα bourδελα.Υστερα και απο αυτη τη παρεμβαση μπορει πλεον να κλεισει και αυτο το θεμα.
Η ερωτηση απαντηθηκε.
Υστερα και απο αυτη τη παρεμβαση μπορει πλεον να κλεισει και αυτο το θεμα.
Η ερωτηση απαντηθηκε.
Πως απαντήθηκε;;; Εδώ η ερώτηση του θέματος αφορά καθαρά τις Ελληνίδες. Αυτά που ανέρτησες αφορούν Ξένες Τουρίστριες. Αν τώρα οι ελληνίδες ήταν σαν τις ξένες σε σεξουαλική συμπεριφορά εδω στην ελλάδα, δεν θα χρειάζονταν τα bourδελα.
Και βεβαια πάνε πολυ λιγες μεν αλλα πανε υπαρχουν καποιες που γουσταρουν μαυρο.Προσωπικα δεν το θεωρω κακο καθοτι ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως νομιζει.Πατε σε λατιναδικα τυπου φουεγκο καθηστε μεχρι το τελος αργα κατα το τελος του προγραμματος και δειτε τι φορτωνουν οι μαυροι...
Μπορεί και να φτιάχνεται ο τύπος με αυτά.. Ή να έχει τέτοια καταγωγή και να το υποστηρίζει..αυτα του εβγαλε το google τυπε..
Μια που ανέφερες τους εξωγήινους. Νομίζετε ότι τα καινούργια κινούμενα σχέδια, που έχουν μεταλλαγμένους ανθρωπους, εξωγιήνα τέρατα, και άλλα. Είναι τυχαίο γεγονός ; Ή προετοιμάζουν για ' κάτι' τις επόμενες γενιές.οι ελληνιδες πανε και με εξωγηινους
Και εσυ αμοιρε ελληνα βρες τροπο και κοψε τον πωπο σου για να τις πληρωνεις τους λογαριασμους της, και τα παντα ολα της.. :Sτύπισσα περπατάει πιασμένη χέρι-χέρι με έναν ψιλόλιγνο αράπη. Μετά από μερικές μέρες σε ένα κατάστημα η ίδια τύπισσα ρωτούσε ποιο πρόγραμμα είχε τις φθηνότερες χρεώσεις για κλήσεις προς αφρική! ο αράπης θα γυρνούσε πίσω και εκείνη έψαχνε τρόπο να μην τον χάσει :S
ΚΑι εσύ γιατι δεν της την έπεσες;Πριν χρόνια είχα δει στην περιοχή μου μια τύπισσα (σχετικά ωραία γκόμενα) να περπατάει πιασμένη χέρι-χέρι με έναν ψιλόλιγνο αράπη. Μετά από μερικές μέρες είχα βρεθεί για μια δουλειά σε ένα κατάστημα τηλεφωνίας και κατά τύχη ήταν εκεί η ίδια τύπισσα και ρωτούσε ποιο πρόγραμμα είχε τις φθηνότερες χρεώσεις για κλήσεις προς αφρική! Προφανώς ο αράπης θα γυρνούσε πίσω και εκείνη έψαχνε τρόπο να μην τον χάσει :S
για αυτο ομως δε φταιει η ελληνιδα αλλα ο ελληνας που δεχεται να πηγαινει φανταρος. Στην Ιταλια καταργηθηκε η θητεια οταν οι Ιταλοι αρχισαν να αγνοουν μαζικα τα σημειωματα καταταξης. Απλα εγραψαν τους στρατιωτικους στ αρχιδια τους και ασχοληθηκαν με αυτα που ηθελαν. Οπως με το να πηδανε ελληνιδες, οι οποιες να ξερετε εχουν ονειρο να πηδηχτουν με Ιταλο γιατι τους βρισκουν πολυ αρρενωπους και θερμους παρολο που δεν εχουν παει στρατο!
Χαχαχα αυτοκτονα γκρεκο βλακα!
www.protothema.gr/life-style/article/927116/denis-rodman-i-madona-mou-prosfere-20-ekat-dolaria-gia-na-kanoume-paidi/]https://www.protothema.gr/life-style/article/927116/denis-rodman-i-madona-mou-prosfere-20-ekat-dolaria-gia-na-kanoume-paidi/[/url]
Κρίμα η καημένη η Μαντόνα,δεν μπόρεσε να κάνει παιδί μ'αυτόν τον νορμάλ τύπο
πόσα θα του έπαιρνε μετά;; αν τον κυνηγούσε στα δικαστήρια.. γιατί θα είχε να δίνει και μ@υνί και ζεστό χρήμα, για να έρθει η υπόθεση στα μέτρα της..www.protothema.gr/life-style/article/927116/denis-rodman-i-madona-mou-prosfere-20-ekat-dolaria-gia-na-kanoume-paidi/]https://www.protothema.gr/life-style/article/927116/denis-rodman-i-madona-mou-prosfere-20-ekat-dolaria-gia-na-kanoume-paidi/[/url]
Κρίμα η καημένη η Μαντόνα,δεν μπόρεσε να κάνει παιδί μ'αυτόν τον νορμάλ τύπο
εγω σε κουβαλησα απο τον αντ1 ζουμχ2τι λε ρε που με έφερες εσύ στο μπου χαχαχα. Εγώ ήμουν εδώ πριν εσύ γεννηθείς συνελθε. Είμαι 70 για να μην παιδεύεσαι.